Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
jojo, uz sjem se docetla, tak nekdy priste .....bo jeste jedem obehnout BA tak kolem treti vyrazime smer Hlohovec🙂
@urma pozri ale zase si teraz na sladké takže nestrácala by som vieru ... myslím že u Teba to bude holka 🙂
ináč idem sa Vám priznať, včera som dostala takú chuť na párky (nejedla som ich asi 7 rokov a je to jedlo, ktoré ja teda dosť odsudzujem), ale včera pred hornbachom som neodolala a proste som si musela kúpiť hot dog, s hoooodne horčicou a kečupom ... a keby som sa nehanbila tak si dám ešte jeden ... jeden pán ma pustil pred seba lebo som asi nahlas manželovi vysvetlila, že ak nedostanem hot dog do minúty tak umriem od hladu ... pani mi fakt urobila úúúúžasný hot dog s nejakou super mäskovou klobáskou ... bolo to výborné 🙂 asi ten chalan trochu mäska potrebuje 🙂
@takitak ja nestracam nadej, lebo mne je to skoro jedno, len som zvedava. ked budem vediet pohlavie, tak mi to pride zas o krok dalej, teraz je to stale take abstraktne, ani brucho nemam skoro ziadne 😀 a tak, chapes.
Co sa tyka sladkeho, ja som cely zivot na sladke 😀 Teraz moje mudre telo trochu obmedzuje v zaujme babatka, napr. cokolada mi ani zdaleka nechuti tak ako predty, a ani keksiky uz nekonzumujem a nechybaju mi. Ale moze to byt aj tym, ze som o 99percen menej vytazena a nepotrebujem tak energiu narychlo doplnat sladkym.
Ja som tak minule pila kofolu, ako keby to bola manna nebeska 😝 Nastastie nemam na nu chut pravidelne.
@takitak ďakujem. je to moja srdcová fotka. juli na nej má len 2 mesiačiky. 🙂
a to je jasné. hlavne, nech sú zdravé deťúrence.
ja som pri julinke zjedla tony sladkostí. (a pribrala som len 4kg 😀 ) a teraz mám skôr chuť na ovocie zeleninu. totálne ma naťahuje, keď vidím alebo cítim klobásu, slaninu, či niečo vyprážané. tak som zvedavá, čo sa to vo mne skrýva za drobca 😀
@urma no, mne podľa neho vychádza chlapec.. sóda ale nešumela vôbec. 😀 takže uvidíme. v decembri pôjdem na 4D, tak už hádam sa ukáže, čo skrýva medzi nôžkami 😀 pri júlii nám to povedali v 20tt, ale tak neisto ešte. že len 90%. 😀 a potom v 32tt už na 99,9% dievčatko 🙂 ja by som aj teraz radšej dievčatko, ale budem sa tešiť, aj keď bude chlapček. len nech je drobec zdravunký. 😉
@takitak tak to je asi pravda. ja som pri julke mala od začiatku pocit, že bude dievča. aj keď mi okolie furt vravelo, že to bude chlapec, lebo mám krásnu pleť, lebo mám špicaté brucho a čo ja viem čo ešte. ani sonu neverili. 😀 uverili, keď ju uvideli 😀 no a teraz mám zas od začiatku pocit, že chlapček 😀 a s tými hračkami je to veru tak. muž tiež by najradšej autíčka na diaľkové kupoval a podobne 😀 aj kamarát kúpil 5mesačnému synovi auto na diaľkové 😀 😀 😀
@urma Presne tak, dobre si to napisala, ze je to este take abstraktne. Mam ten isty pocit.. 🙂 Brusko je este male, nevolnosti ustupili, pripadam si, ako by som ani tehotna nebola..
Mne teda chuti vsetko, aj ked pred tym som zboznovala cokoladu a teraz mi uz nepride na chut tak casto. Minule som jedla varene zemiaky s maslom a mliekom, akoby to bola najvacsia lahodka na sveta. Manzel sa smial, aka som nenarocna..
Ozaj, ako je to s tou sodou? Pri dievcatku ma sumiet, ci nie?
čaute baby. @maxara v prvom rade ti chcem zablahoželať z celého srdca, veľmi sa s tebou teším. Dúfam že ja sa tiež tak budem vytešovať na budúci týždeň, keď bude všetko ok. BLAHOŽELÁAAAAAM!!!!!! 😵 😵 Aj k tomu chlapčekovi. Ja som už taká nedočkavá že čo mám v brušku. Ale najskôr asi pôjdem až o štyri týždne tak dovtedy se asi picnu. 😀 😀 😀
Dnes mám strááášne lenivý deň. Ledva som poupratovala a navarila....ale išla by som na nákupy.....muža asi veľmi nezlomím, no brata mám ako jednu babu 😀 😀 Sestru nemám ale s ním si parádne rozumiem čo sa týka nakupovania. Je odomňa o 6 rokov mladší ale vymetáme obchody spolu jedna radosť....konečne mi prišlo po mesiacu maródky nemocenské tak by som si rada niečo kúpila 😀
@darinkazv Darinka, mne podľa čínskeho kalendára pri Tamarke vychádzal chlapec - narodilo sa dievča, teraz mi vychádza dievča, dr.mi vravela, že to bude asi chlapec....sóda trošku šumela - okraj....jedlo: pri Tami mi chutilo všetko sladké - hneď od začiatku som priberala, bruško som mala hneď....teraz mi nechutí sladké, mám chuť zvyčajne na mäso - slané, do 13tt som nič nepribrala, bruško mám ako keby som sa viac najedla, zle mi ešte býva, ale nie je také zlé ako do toho 13tt. 🙂 🙂 🙂 🙂 , vnútorný pocit od začiatku:chlapec 🙂
@janka173 @takitak a ratali ste v cinskom s lunarnym vekom alebo normalnym? @maxara tebe co vychadzalo podla cinskeho?
My mame dnes s muzom bohovsky den. Rano som sa zobudila uz bola postavenaa polievka a obalene rezniky 😎 ja sa teda mam. Tak aby som si nepripadala uplne neosozna tak som aspon poprala, povysavala, popratala a este vytriedila skrinu. Mam teraz kategorie- zimne, ale nenositelne az na dalsiu zimu (kedze su to take kratke svetre obtiahnute a uz teraz mi z nich vylieza vsetko mozne 😀) potom letne, zimne nositelne teraz, tehotenske a pre ciganov- vyradene 🙂 invazia dopadla nakoniec tak ze mam dve prazdne policky na tuto sezonu lebo vsetko ostatne je bud v kategoriii ,,pocas tehotenstva nenositelne" tak je to v hornej skrini 🙂 A ciganka pri nasich bedniach bude mat take vianoce jak este nikdy. 🙂 Obrovska taska oblecenia. tak nech sa premava 😀 teraz lebedime citame si knizky a vecer ideme na veceru na oslavu nasho prveho vyrocia svadby.
Kosicanky inac zajtra je ta prednaska s ceskou porodnou asistentkou stromerovou od 9tej v dobrej cajovni na masiarskej. Tak ak by ste niektora isli, urcite ma tam najdete. 😉
@danka.chomka podľa lunárneho aj podľa normálneho bolo dievčatko
ale podľa mesiaca čo vypočítala @anabelleee to vyšiel chlapec ...
všetko naj k prvému výročiu svadby ... 🙂
@ava11 mať tak dnes nablízku hotdogáreň aj dnes, tak neodolám ... no chlapci, čo už 🙂
@janka273 jani, no, ja som ani pri prvom tehu ani teraz nepribrala. naopak. kilá mi idú dolu. aj pri julke mi tak šli. do konca piateho mesiaca dolu 2kg, potom do pôrodu +4kg. teraz som zatiaľ schudla 3kg a ešte mám týždeň do konca 4. mesiaca 😀 chute mám také, že mi chutí len zelenina a ovocie. ostatné zjem z donútenia. no vyprážané vôbec ani nič mastné. takže teraz to ťažko určiť. spočiatku som mala pocit, že 100% to bude chlapec, teraz som tak 50 na 50. tak uvidíme, čo sa nám tam hmýri 😀
@danka.chomka ja som rátala s lunárnym vekom 🙂

@darinkazv @maxara toto velmo aj mna zaujima.
Zeby sme sa my ostatne, co netusia pohlavie, mali zatial coho akoze pridrzat 😀
Soda tu uz viacerym myslim zlyhala...