icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

nelicefo
24. okt 2011

@maxara ok. 😉

miselita
24. okt 2011

Baby neviete kde je ten zoznam mien aby mi drobca zapisali na matrike???

maxara
24. okt 2011

@strihalka inak ja som v BA o dost castejsie, aj ju mam asi malinko blizsie, ale mam aj v TT nejake povinnosti teraz a navyse chcem rande s @urma ou 🙂 a @carrie84 a @nelicefo a oni to zas maju do BA od ruky 🙂 ale ja sa navtiram ak ma zavolate, aj do BA 😅 @carrie84 ticho, nenatri ma 🙂

strihalka
24. okt 2011

@maxara ok, ved neco usporadame , ja muzu jen o vikendu nebo potom az budem pn, ci na materske, ta kdykoliv🙂

certica22
25. okt 2011

@huterika som rada že nie len ja take veci jpapam:D no ty chlapy si pri nás ale užiju do konca ešte :D hehe

certica22
25. okt 2011

@takitak viem si predstaviť:D ja tiež dakedy už o 20tej ..minule som od pol6 spala :D parkat som sa zobudila na zachod a to bolo všetko :D až do rána som spala ach toto poznam že rano si privstanem:D tolko krat som si topovedala a nikdy sa to nestalo :D ta moja lenivost ..🙂

takitak
25. okt 2011

@certica22 dobré ránko, ja síce spím od 20,00 ale maximálne do 1 a potom som už len hore, rozprávam sa s bábätkom, budím manžela, chodím na wc, rozmýšľam čo do práce a pod. alebo ak manžel nie je doma tak si čítam... dnes som si privstala som v práci už od 4,00 ale akosi som ešte nestihla to čo som chcela ...

rene82
25. okt 2011

@takitak fíha, ranostajka. akože ja tiež neviem spať, ale že by až tak, tak to nie. ráno, keď už neviem spať, tak háčkujem, štrikujem a tak a čakám, kedy sa zobudí tami. chodím spať najskôr o desiatej a každú hodinku chodím na wc-ko. ale že vstať o jednej, tak to nie 😀

stassa
25. okt 2011

Baby čaute, ja idem z poradne a zatiaľ je všeeeetko v poriadku, testy dopadli výborne. Veľmi sa teším. Posielam pusinky 🙂 🙂 🙂

katkarv
autor
25. okt 2011

ahojte baby 🙂 My sa mechrime,vcera to aj tato citil 🙂 Cakaju nas AFP ale az o tyzden vo stvrtok spolu z poradnou,trosku vam aj zavidim ze to uz mate za sebou 🙂

elfka.elfka
25. okt 2011

krasne ranko baby, tento vikend som pribrala prve polkilecko tak som hladala clanok ako sa ma kedy priberat a nasla som toto, tak mrknite koho to zaujima: http://www.nasarodina.sk/article.php?sid=733

strihalka
25. okt 2011

@katkarv moja me to tez ceka az pristi ctvrtek, tak drzim palecky aby ti to dobre dopadlo🙂ale verim vsichni ze beranci jsou zdravi🙂

takitak
25. okt 2011

@katkarv ja ho dnes tiež cítim ... také zvláštne, doteraz som to mala len pár krát za týždeň ale dnes sa malý asi rozjel ... mám tu mm a robí srandy tak možno sa mu to páči ...
už na ultrazvuku kým som tam bola ja tam ticho ležal, ale akonáhle prišiel manžel tak sa malý išiel roztrhať aby mu poskakoval ... 🙂

strihalka
25. okt 2011

Baby vim ze to patri do tehu oblecka, tam potom hodim fotku, ale obejdnala jsem si tu cez bazar tehu kalhoty na traky, jsou uplne nove, pani je nosila jen malo,nemaji nasobe zadne znamky noseni..jen me jsou kratke☹pokud nekdo meri tak 164 na ohrnuti az 172bez ohrnuti a veliskot L tak mu je poslu..me staly 5€ a 2,50postovne

strihalka
25. okt 2011

@takitak predemnou poskakovala ahend jak prisel manzel se podviat na utz tak si lehnuzl trada spime jak zabity 😀

katkarv
autor
25. okt 2011

@strihalka tomu verim aj ja,len nech je to uz potvrdene 🙂
@takitak aj mne na manzela vcera reagoval,citila som ho len trosku ale ked polozil on ruku na brusko vtedy sa zacalo viac hybat 🙂

strihalka
25. okt 2011

babulky ja chcem tiez pohyby....

stassa
25. okt 2011

@strihalka aj jaaa. Každý deň sa sledujem, aby som náhodou niečo nezmeškala, ale zatiaľ nič ☹

elfka.elfka
25. okt 2011

@strihalka za chvilocku to bude strihalka, aj ta moja kočka je nejaka leniva, ozve sa raz za tri dni

strihalka
25. okt 2011

@stassa co budem delat? ja jsme si teprve nedavno asi nahmatala maternici 😀, teda pokud to neni mocak 😀

strihalka
25. okt 2011

@elfka.elfka co coc co?nechapem :-/

andrejka1974
25. okt 2011

@miselita ahoj meno ti bez problemov zapisu na matrike staci ak sa nachadza v knizke vyberte si meno pre vase dieta alebo ho najdes na internete moja dcerka sa vola Sindy aj sa pise po slovensky a mala som dokaz z internetu a nachadza sa aj v tejto knizke tak ju mam v rodnom liste 🙂 🙂 🙂 takto zapisanu a tvoje meno je aj v tejto knizke mam knizku doma a dokonca som nasla ze meniny bude mat 29.4. tak sa neboj a meno si kludne zapis aj na matrike

stassa
25. okt 2011

@strihalka neostáva nám nič iné len čakať. Mne sa aj niekedy zdá že to je už ono, ale neopakuje sa to tak neviem. Aj ja už mám maternicu vyššie...ale keby sa hýbalo, tak už si môžem každý deň byť istá že sa hýbe a je v poriadku. tak čakajme 😉

andrejka1974
25. okt 2011

tak dnes som bola na odbere krvi na AFP a stitnu zlazu tak dufam ze bude vsetko ok 🙂 🙂 inac musim si davat bacha na to co zjem mala som teraz dva dni podrazdeny zlcnik bolo mi dost blbo stale som lezala v posteli nic som nevladala spravit este ze mam plny dom pomocnikov moje milovane deti 🙂 🙂 🙂

strihalka
25. okt 2011

@stassa no jen ja mam placentu vpredu tak nevim..cekam kdyz se mi posune hore, pak budou ipohyby citit, uvidim co mi rekne dr pristi tyden, ci se uz posunula hore

elfka.elfka
25. okt 2011

@strihalka pisem jak tatar 😀 ze za chvilocku budes citit pohyby,neboj, ja uz sice citim pohyby, ale len fakt sem tam, musim lezat na chrbte ,najlepsie nalacno, pokrcene nohy..aj to tak raz za tri dni... inak nic, lenivu mam babu v brušku 😀

andrejka1974
25. okt 2011

@evatko nie si jedina ja mam 90 kg a nikani netusi ze cakam babatko 🙂 🙂 🙂 tajime to a dari sa babatko si uz kopka a nikto nic uvidime dokedy 🙂 🙂 🙂

stassa
25. okt 2011

@strihalka dúfam že sa to tam všetko poposúva a už to bude dobre. Ja ju mám zase niekde vzadu tak mne dr. hovoril že môžem aj pohyby neskôr cítiť, kým sa zväčší a dosiahne na brušnú stenu. Ale sa mi zdá že pri dcérke som v tom čase niekedy už cítila....no uvidíme, každým dňom sa to môže meniť.... ale už sa na to teším. Akurát mi doktor hovoril že na ultrazvuk v 20tt až o mesiac..som myslela že skôr ma pošle. Ja už by som aj rada vedela čo to je

strihalka
25. okt 2011

@stassa no jadoufam,ze mi ted v 16tt neco dr povi o pohlavi😀 zacina ma chytat nakupovani🙂 a to jsem se zarisahla ze az po novem roce😀

atreyu
25. okt 2011

@strihalka ako si myslela posunie hore?ako keď bude hlavičkou hore a dole nožičkami vtedy?a kedy sa to stáva asi?lebo náš malinký si leží ako kráľ na šírku brucha 😀
ináč tiež necítim žiadne pohyby a to sa furt večer sústredím a nemám ani bruško...asi budem bezbruchatá do pôrodu 😀