Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Baby neviete kde je ten zoznam mien aby mi drobca zapisali na matrike???
@certica22 dobré ránko, ja síce spím od 20,00 ale maximálne do 1 a potom som už len hore, rozprávam sa s bábätkom, budím manžela, chodím na wc, rozmýšľam čo do práce a pod. alebo ak manžel nie je doma tak si čítam... dnes som si privstala som v práci už od 4,00 ale akosi som ešte nestihla to čo som chcela ...
Baby čaute, ja idem z poradne a zatiaľ je všeeeetko v poriadku, testy dopadli výborne. Veľmi sa teším. Posielam pusinky 🙂 🙂 🙂
ahojte baby 🙂 My sa mechrime,vcera to aj tato citil 🙂 Cakaju nas AFP ale az o tyzden vo stvrtok spolu z poradnou,trosku vam aj zavidim ze to uz mate za sebou 🙂
krasne ranko baby, tento vikend som pribrala prve polkilecko tak som hladala clanok ako sa ma kedy priberat a nasla som toto, tak mrknite koho to zaujima: http://www.nasarodina.sk/article.php?sid=733
@katkarv ja ho dnes tiež cítim ... také zvláštne, doteraz som to mala len pár krát za týždeň ale dnes sa malý asi rozjel ... mám tu mm a robí srandy tak možno sa mu to páči ...
už na ultrazvuku kým som tam bola ja tam ticho ležal, ale akonáhle prišiel manžel tak sa malý išiel roztrhať aby mu poskakoval ... 🙂
Baby vim ze to patri do tehu oblecka, tam potom hodim fotku, ale obejdnala jsem si tu cez bazar tehu kalhoty na traky, jsou uplne nove, pani je nosila jen malo,nemaji nasobe zadne znamky noseni..jen me jsou kratke☹pokud nekdo meri tak 164 na ohrnuti az 172bez ohrnuti a veliskot L tak mu je poslu..me staly 5€ a 2,50postovne
babulky ja chcem tiez pohyby....
@strihalka za chvilocku to bude strihalka, aj ta moja kočka je nejaka leniva, ozve sa raz za tri dni
@elfka.elfka co coc co?nechapem :-/
@miselita ahoj meno ti bez problemov zapisu na matrike staci ak sa nachadza v knizke vyberte si meno pre vase dieta alebo ho najdes na internete moja dcerka sa vola Sindy aj sa pise po slovensky a mala som dokaz z internetu a nachadza sa aj v tejto knizke tak ju mam v rodnom liste 🙂 🙂 🙂 takto zapisanu a tvoje meno je aj v tejto knizke mam knizku doma a dokonca som nasla ze meniny bude mat 29.4. tak sa neboj a meno si kludne zapis aj na matrike
tak dnes som bola na odbere krvi na AFP a stitnu zlazu tak dufam ze bude vsetko ok 🙂 🙂 inac musim si davat bacha na to co zjem mala som teraz dva dni podrazdeny zlcnik bolo mi dost blbo stale som lezala v posteli nic som nevladala spravit este ze mam plny dom pomocnikov moje milovane deti 🙂 🙂 🙂
@strihalka pisem jak tatar 😀 ze za chvilocku budes citit pohyby,neboj, ja uz sice citim pohyby, ale len fakt sem tam, musim lezat na chrbte ,najlepsie nalacno, pokrcene nohy..aj to tak raz za tri dni... inak nic, lenivu mam babu v brušku 😀
@evatko nie si jedina ja mam 90 kg a nikani netusi ze cakam babatko 🙂 🙂 🙂 tajime to a dari sa babatko si uz kopka a nikto nic uvidime dokedy 🙂 🙂 🙂
@strihalka dúfam že sa to tam všetko poposúva a už to bude dobre. Ja ju mám zase niekde vzadu tak mne dr. hovoril že môžem aj pohyby neskôr cítiť, kým sa zväčší a dosiahne na brušnú stenu. Ale sa mi zdá že pri dcérke som v tom čase niekedy už cítila....no uvidíme, každým dňom sa to môže meniť.... ale už sa na to teším. Akurát mi doktor hovoril že na ultrazvuk v 20tt až o mesiac..som myslela že skôr ma pošle. Ja už by som aj rada vedela čo to je

@maxara ok. 😉