Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
tehulky ja co sa tyka vybavicky pre babo tak vybavicku planujem postupne nakupovat az od toho 6 mesiaca okrem oblecenia a kozmetiky a malej vybavicky tak kocik,postielku ,vanicku kupujeme z bazaru 🙂
tusim to uz niekto spominal ze na natieranie je vyborny excipial u lipolito ( v lekarni, pripadne predpise lekarka vtedy sa len doplaca nieco), alebo klasicky olivovy olej si natri a poriadne vmasiruj, najlpesie hned po osprchovani, vtedy sa super vpije.
Tak som si všetko konečne dočítala. Pre upokojenie báb, ktoré necítia malé: ja som dnes 17+4 a malé nekope, z bradavky mi nič netečie a neviem ani pohlavie 😀
@urma no tomu ver.. toto sere aj mna.. a celkovo ked som na vedlajsej a cakam na dementa, nech sa vymackne a on si odboci a ja tam stojim ako krava 😖 a celkovo smerovky.. minule isiel taky drbko predo mnou, zacal prudko brzdit, tak pozeram, co sa deje, ani prechod ani clovek ani pes nic.. a on si odboci? 😠 debil, som mu taku zatrubila.. 😀
@carrie84 jeej to mas super, ja musim tahat Ninku, ale nevadi.. 😒 alebo?? zeby som ju po ceste hodila nasim?? 😵 my svietia oci.. a o kolkej mame to rande???
Baby, Vy pisete jak dracice, clovek to nestiha citat.
Vcera som bola na poradni, bola super, konecne som si nepripadala ako uplny debil, iba ako debil. Ked idem k obvodacke, alebo detskej, chovam sa uuuplne prirodzene, ked idem ku gyndosovi, som ako z pralesa 😀
Este ani raz ma nepozeral zo spodu JUPIIII.
@carrie84 @urma @nelicefo tak ja navrhujem poobede, kedze mne Ninka doobede spinka (obvykle), potom sa naobeduje, to je cca 13, kym ju vychystam a kym ju odveziem a pridem do TT je hodina. Tj ja mozem najskor o 14tej a zas radsej nie moc neskoro, nech stihneme vklude pokecat, lebo od nasich ju musim brat najneskor o 19tej, cize odchadzat musim o tej 18:30 z TT. Takze niekedy medzitym hocikedy 😀 . Asi podla toho, ako dlho sa planujeme zdrzat.. ja dokazem vykecavat aj cele hodiny 😀
@carrie84 @urma @nelicefo babyy, ja az teraz pozrela do kalendara a streda nie je 3. ale 2. a to ja prave mam vsetko to, co som myslela ze utorok. Ma to pomylilo, lebo poradnu mavam vzdy v utorok, len koli tomu, ze je to sviatok, tak mam posunute az na stredu 😖
To ja veru z HC nemozem vypadnut, mam toho najviac snad za cely mesiac...
Kedze chceme aj pokupovat a tak, nedalo by sa teda posunut na stvrtok? Sorrac za zmatky, ale ja sotva viem, aky je mesiac, odkedy som doma...
@elfka.elfka @maxara a do tej manduky mozem da´t aj uplne najmensie babätko? alebo treba chvilku pockat kym drzi hlavicku samo?
Ahojte, narocny den zamnou...rano prijdu do prace a sefka, ze s notebookem koncime, cely den bez vas☹(
hruza, ale radeji posloucham, i kdyz me posedni tyden vytaci do nepricetnsoti,a le mam plany tak snad vyjdou co je tu nvoeho??
Babulky to snad ani nedoctu
@maxara som poslala sama sebe kukam, tak este raz tebe ...
ja az teraz pozrela do kalendara a streda nie je 3. ale 2. a to ja prave mam vsetko to, co som myslela ze utorok. Ma to pomylilo, lebo poradnu mavam vzdy v utorok, len koli tomu, ze je to sviatok, tak mam posunute az na stredu
To ja veru z HC nemozem vypadnut, mam toho najviac snad za cely mesiac...
Kedze chceme aj pokupovat a tak, nedalo by sa teda posunut na stvrtok? Sorrac za zmatky, ale ja sotva viem, aky je mesiac, odkedy som doma...
@zeta123 😀 ja sa tomuto branim, ale strasne nadavam 😀 a teraz, ked vozim Ninku, tak si musim len tak popod nos a preto zrejme spustim take slova, ze sa potom sama rehocem, ze ako ma mohla taka nadavka vobec napadnut 😀 Inak ten prostrednik.. raz ma nejak vyblokoval taky so znackou 555 a potom bez smerovky zastal na krajnici, dost prudko, musela som dupnut na brzdu, lebo isla oproti tatrovka a mm mu ukazal fuckera a zakrical k...t (sice cez zavrete okno, ale krasne je vidiet, ako clovek artikuluje 😀 ) a ja som nan zarevala, ze prestan, mam za potreby, aby ma nejaky drbnuty mafian nahanal po Pekaci (PK) . a mm mi len tak sucho, ale cosii, ako mi dokaze, ze som si len nesusil susen na prste 😀 😀 skoro som odpadla za tym volantom 😀
@peka13 myslim ze zrovna manduca ma taku novorodenecku vlozku a niektore maju aj taku akoby kapucku, mozno ma manduca oboje, ale myslim, ze sa tam davaju trosku starsie deticky, aspon mesacne.
@urma draha a neda sa tam ta streda nejak vtesnat? napr take dve hodinky kedy povies a my sa zariadime? 😉 to by sa dalo, nie? poradnu mas kde? a urady?

@maxara 😉 ja dostavam amok, ked stojim do kruhacu na vedlajsej a auto odboci bez smerovky z neho von. A ty jak debil mu davas prednost 😠