icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

urma
26. okt 2011

@maxara 😉 ja dostavam amok, ked stojim do kruhacu na vedlajsej a auto odboci bez smerovky z neho von. A ty jak debil mu davas prednost 😠

atreyu
26. okt 2011

@amanda683 mňa tiež svrbia neskutočne kozy,ale brucho vôbec :-/ a používam olejček od Eucerinu

ludmila25
26. okt 2011

tehulky ja co sa tyka vybavicky pre babo tak vybavicku planujem postupne nakupovat az od toho 6 mesiaca okrem oblecenia a kozmetiky a malej vybavicky tak kocik,postielku ,vanicku kupujeme z bazaru 🙂

ludmila25
26. okt 2011

@atreyu aj mna zvyknu svrbiet prsia ale len sem tam 🙂

carrie84
26. okt 2011

@maxara - to by bolo super 🙂 Vajce nechaj doma a ja necham doma dieta 😀 Urcite sa najdu nejaky dobry ludia, co sa onho postaraju 😀 😀

elfka.elfka
26. okt 2011

tusim to uz niekto spominal ze na natieranie je vyborny excipial u lipolito ( v lekarni, pripadne predpise lekarka vtedy sa len doplaca nieco), alebo klasicky olivovy olej si natri a poriadne vmasiruj, najlpesie hned po osprchovani, vtedy sa super vpije.

sunday1
26. okt 2011

Tak som si všetko konečne dočítala. Pre upokojenie báb, ktoré necítia malé: ja som dnes 17+4 a malé nekope, z bradavky mi nič netečie a neviem ani pohlavie 😀

maxara
26. okt 2011

@urma no tomu ver.. toto sere aj mna.. a celkovo ked som na vedlajsej a cakam na dementa, nech sa vymackne a on si odboci a ja tam stojim ako krava 😖 a celkovo smerovky.. minule isiel taky drbko predo mnou, zacal prudko brzdit, tak pozeram, co sa deje, ani prechod ani clovek ani pes nic.. a on si odboci? 😠 debil, som mu taku zatrubila.. 😀

@carrie84 jeej to mas super, ja musim tahat Ninku, ale nevadi.. 😒 alebo?? zeby som ju po ceste hodila nasim?? 😵 my svietia oci.. a o kolkej mame to rande???

evatko
26. okt 2011

Baby, Vy pisete jak dracice, clovek to nestiha citat.
Vcera som bola na poradni, bola super, konecne som si nepripadala ako uplny debil, iba ako debil. Ked idem k obvodacke, alebo detskej, chovam sa uuuplne prirodzene, ked idem ku gyndosovi, som ako z pralesa 😀
Este ani raz ma nepozeral zo spodu JUPIIII.

carrie84
26. okt 2011

@maxara - ja maleho necham tete - uz som jej aj volala 😀 To viem, ze je maly v dobrych rukach a ja budem mat trochu oddych 😉 Len nechaj, nech si dedko s babkou uziju vnucatko 😀
@maxara @urma - o kolkej? Mne je to jedno v podstate. Doobeda? Poobede?

wieruska1
26. okt 2011

@sunday1 tak ja som na tom presne rovnako len 17+5 🙂

sunday1
26. okt 2011

@wieruska1 Aspoň nie som sama, už som sa začínala cítiť ako mimozemšťan 😀 😀 😀 Zatiaľ ale nestresujem, myslím si, že ešte máme čas 😉

wieruska1
26. okt 2011

@sunday1 hehe to aj ja ale tak zajtra idem na poradnu tak dovtedy vydrzim a doktor mi snad povie ze je vsetko ok 🙂 to uz budem mat aj vysledky tych tripple testov

sunday1
26. okt 2011

@wieruska1 Ja mám ďalšiu poradňu až 11.11., mala som totiž 17.10. Takže je to ďalekoooooooooooooooo 🙂

wieruska1
26. okt 2011

@sunday1 tak ja som mala naposledy 29.09. tak si vies predstavit ako sa tesim ....

sunday1
26. okt 2011

@wieruska1 Držím palce, aby bolo všetko ok. Možno sa dozvieš aj pohlavie 😉

maxara
26. okt 2011

@carrie84 @urma @nelicefo tak ja navrhujem poobede, kedze mne Ninka doobede spinka (obvykle), potom sa naobeduje, to je cca 13, kym ju vychystam a kym ju odveziem a pridem do TT je hodina. Tj ja mozem najskor o 14tej a zas radsej nie moc neskoro, nech stihneme vklude pokecat, lebo od nasich ju musim brat najneskor o 19tej, cize odchadzat musim o tej 18:30 z TT. Takze niekedy medzitym hocikedy 😀 . Asi podla toho, ako dlho sa planujeme zdrzat.. ja dokazem vykecavat aj cele hodiny 😀

wieruska1
26. okt 2011

@sunday1 uvidime 🙂
ale podla mna je este skoro 🙂 na istotu

maxara
26. okt 2011

@sunday1 @wieruska1 rozhodne mate este 4 tt cas na vsetky spominane zalezitosti 😉 Inak ja som si tiez o sebe v prvom tehu myslela, ze mne sa nic netvori, ale potom v porodke som zistila, ze som si to len nevedela asi stlacit, lebo tak moc by som si to sama nestlacila 😒

urma
26. okt 2011

@carrie84 @urma @nelicefo babyy, ja az teraz pozrela do kalendara a streda nie je 3. ale 2. a to ja prave mam vsetko to, co som myslela ze utorok. Ma to pomylilo, lebo poradnu mavam vzdy v utorok, len koli tomu, ze je to sviatok, tak mam posunute az na stredu 😖
To ja veru z HC nemozem vypadnut, mam toho najviac snad za cely mesiac...
Kedze chceme aj pokupovat a tak, nedalo by sa teda posunut na stvrtok? Sorrac za zmatky, ale ja sotva viem, aky je mesiac, odkedy som doma...

zeta123
26. okt 2011

@carrie84 ahoj ja mám podobný problém...bolia ma kríže...aj podbruško občas..a to hlavne ked som v robote ☹

zeta123
26. okt 2011

@maxara ja v takom prípade nie len trúbim, ale neslušne ukážem prostredník 😀 😀

ludmila25
26. okt 2011

@zeta123 no krize mi ani nespominajte ja mam blokovany nerv na pravej strane chrbtice tak neviem ani poriadne chodit a cela prava strana zadku ma boli ☹ ja som stale mala problemi s hrbticou a pozeram ze aj budem mat

peka13
26. okt 2011

@elfka.elfka @maxara a do tej manduky mozem da´t aj uplne najmensie babätko? alebo treba chvilku pockat kym drzi hlavicku samo?

peka13
26. okt 2011

@amanda683 ja mam to iste s tym skrabanim natieram sa aj 3 krat za den....ale velmi mi pomaha klasicka nivea a dove taky mastny...tie staci aj len raz za den 🙂

strihalka
26. okt 2011

Ahojte, narocny den zamnou...rano prijdu do prace a sefka, ze s notebookem koncime, cely den bez vas☹(
hruza, ale radeji posloucham, i kdyz me posedni tyden vytaci do nepricetnsoti,a le mam plany tak snad vyjdou co je tu nvoeho??
Babulky to snad ani nedoctu

urma
26. okt 2011

@maxara som poslala sama sebe kukam, tak este raz tebe ...

ja az teraz pozrela do kalendara a streda nie je 3. ale 2. a to ja prave mam vsetko to, co som myslela ze utorok. Ma to pomylilo, lebo poradnu mavam vzdy v utorok, len koli tomu, ze je to sviatok, tak mam posunute az na stredu
To ja veru z HC nemozem vypadnut, mam toho najviac snad za cely mesiac...
Kedze chceme aj pokupovat a tak, nedalo by sa teda posunut na stvrtok? Sorrac za zmatky, ale ja sotva viem, aky je mesiac, odkedy som doma...

carrie84
26. okt 2011

@zeta123 - a co robis? Pracu myslim 😀 Ja to mam najma z toho, ze neustale dviham maleho na ruky 😝 A minule som navarila obed a bola som na zvysok dna odpisana 🙄
@urma - stvrtok ja nemozem isto 😖

stassa
26. okt 2011

@ludmila25 ten zadok bolí aj mňa. Minule ma tak seklo a ja že: auuu, bolí ma zadok. A moja dcérka hovorí: Mamka, to nič. To sa stáva. No dobre som nepustila 😀 😀

maxara
26. okt 2011

@zeta123 😀 ja sa tomuto branim, ale strasne nadavam 😀 a teraz, ked vozim Ninku, tak si musim len tak popod nos a preto zrejme spustim take slova, ze sa potom sama rehocem, ze ako ma mohla taka nadavka vobec napadnut 😀 Inak ten prostrednik.. raz ma nejak vyblokoval taky so znackou 555 a potom bez smerovky zastal na krajnici, dost prudko, musela som dupnut na brzdu, lebo isla oproti tatrovka a mm mu ukazal fuckera a zakrical k...t (sice cez zavrete okno, ale krasne je vidiet, ako clovek artikuluje 😀 ) a ja som nan zarevala, ze prestan, mam za potreby, aby ma nejaky drbnuty mafian nahanal po Pekaci (PK) . a mm mi len tak sucho, ale cosii, ako mi dokaze, ze som si len nesusil susen na prste 😀 😀 skoro som odpadla za tym volantom 😀

@peka13 myslim ze zrovna manduca ma taku novorodenecku vlozku a niektore maju aj taku akoby kapucku, mozno ma manduca oboje, ale myslim, ze sa tam davaju trosku starsie deticky, aspon mesacne.

@urma draha a neda sa tam ta streda nejak vtesnat? napr take dve hodinky kedy povies a my sa zariadime? 😉 to by sa dalo, nie? poradnu mas kde? a urady?