Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte vidim pisete o vsetkom ja som sa bola vcera kulturne vyzit 🙂 🙂 🙂 bola som na vaznej hudbe aj s manzelom len to bolo take zvlastne trocha moderne a stale som mala pocit ako keby sa hudobnici vratili z ameriky po tajfune katrina a rozfukalo im noty kazdy hral svoje mala som pocit ze vobec neladia 🙂 🙂 🙂 ani jednu piesen 🙂 🙂 treba to skusit ale co uz snad budu nabuduce ladit lepsie
@andrejka1974 ja milujem koncerty 😵 ale teda nie som nejako sluchovo zdatna, takze ked neladia, mne to nevadi 😅 ja zboznujem sa na hrajucich ludi pozerat
@maxara pekny ja mam po malej geslen future cervenej farby trojkolesovy ma aj cervenu tasku , fusak cerveny a kupili sme aj cervenu deku ak budem mat chlapca chudacik bude v cervenom a v ruzovom obleceni po malej po vacsich chalanoch uz nic nemam z oblecenia po malej mam vsetko ruzove oblecenie, od monitoru, cez ohrievacku,sterilizator,kocik,postielku som proste uz vybavena len odsavacka mi chyba aj autosedacku vajicko mam tak teraz aspon nejake peniazky usetrim 🙂 🙂 🙂
@maxara no, jeden mám Nurse Look, oranžovo červený (ten bol kupovaný nový), a potom mám Xlander- starší typ- neskutočný priestranný tereňák namakaný do zimy a snehu, potom mám Mamas and Papas Pliko P3 - veľmi podobný, resp. to isté ako Peg Perego Pliko P3, a ešte dva golfáče- obyč Demu - a Hauck ten je taký žltý a dá sa polohovať až do ľahu a nožičky tiež, ten mám veľmi rada. No nemôžem vyradiť ani jeden, ja všetky potrebujem 😀 😀 😀 šibnutá, že? 😅 ja viem....
@maxara to ladenie by si aj ty spoznala ze neladili ale nevadi 🙂 🙂 🙂 nabuduce to bude lepsie pred 2 tyzdnami sme boli na opere na Nabucco to bola nadhera uzasny zazitok 🙂 🙂 🙂
@andrejka1974
tak aj tú úplne neladiacu kultúru ti závidím, ja som ešte čistá operná panna - v živote som na takom koncerte/opere nebola...zato rokových mám dosť 😀 môžem spomínať 😀
@saxana123 noja by som tiez vsetky potrebovala 😀 ked by som ich uz mala doma
@andrejka1974 tam by som mm nedostala 😅 ale ja mam velmi rada vaznu hudbu, ale teda len laicky
@maxara aaaaaaaa ja presne tak isto -ja takú môžem a môj muž by tam išiel iba pod vplyvom nejakých narkotík 😀 No ale ja fakt všetky potrebujem - napr. Nurse je úžasný do mesta,MHD, a do dažďa je neprekonateľný, namakaná pláštenka až po košík dole a výborné ovládanie jednou rukou (v druhej dáždnik). X Lander je do zimy a na nákupy ideálny- má košík kde by sa aj vyspalo 2 ročné decko 😅 Pliko na všedné dni, ihriská, návštevy, teperenie po schodoch - ľahučký s veľkým košíkom, nákup sa zmestí aj lopta a pieskoviskové aparáty 😀 Dema je rýchla do auta keď ideme po veľkých obchodoch alebo na kúpaliská, slúžila aj ako stolička na krmenie a žlťásek Hauck sme využívali keď bol krpec menší, lebo stále pospával, a tak sme sa s ním mohli vybrať na celý deň do Ba - Ikea, Mobelix a podobné centrá, kde sa človek zdrží dlhšie, nezaberie v kufri auta miesto a malý sa v ňom komfortne vyspal 😵 každý má niečo do seba, no a na celý rok ja potrebujem všetky, aj muž si už zvykol 😀 a to nehovorím o tých čo som už predala, ktoré mi nevyhovovali - asi som fakt šialená, normálne si to ani neuvedomujem ale keď to takto píšem začína mi to dochádzať 😅
Dobre ranko 🙂
@saxana123 draha ale ved presne ako pises.. ked ich uz mas doma a pouzivas naozaj vsetky, tak naco by si vzdavala nejakeho, ked nemusis? Keby si nemala miesto, alebo by ti zbytocne postavali, tak predas, nie? takze ziadne sialenstvo 😉 Napr ja by som chcela byt taka prakticka, ze by som si takto dokazala vychytat tie kociky 😅 Lebo ja som v tomto strasna.. ja sto rokov maturujem, studujem prezeram a potom ked nejaky kupim, tak musi splnat vsetko, co od neho chcem. A potom clovek niekedy aj upusti z narokov, kedze si nevie predstavit druhe kolo hladania, prezerania, porovnavania.. ja som rada, ze tento isiel takto rychlo.. A ani som nevedela, aky uzasny kocik kupujem, kedze Ninka co ma sportiak, tak je o polku mensi jak toto a golfky su tiez male, co mame, take letne.. aj ked zmestila by sa aj s fusakom, keby ze nemam tento, ale teraz tam bude ako kralovna 🙂
@katkarv joj Kati, ja sa tiez moc nevyznam 😅 to skor saxana ti poradi.. ja viem len tolko, ze kazda z nas ma ine naroky.. napr ja som chcela velky, mam velky kufor na aute a nechodim vytahom, byvame v RD cize parkujem kocik kde si poviem, takze mne nevadilo, keby bol velky a malo skladny.. tazky som ale napr nechcela. Po skusenostiach s Ninkou (aj ked druhe take byt nemusi) som usudila, ze nepotrebujem vyslovene sportiak, ale skor taky sportogolfac, na ktory sa da nakliknut vajco a vana, take co ja poznam su quinny (tie podvozky sa mi ale nepacia), maxi cosi, inglessina a bebeconfort loona, apson myslim.. urcite ich je viac, ale tak nemam prehlad.. tieto su trosku drahsie, ale to asi preto, ze ten golfac musi byt mohutnejsi aby uniesol vajco alebo vanicku.
Ak si myslis, ze budes vela kocikovat od malinka, tak potom radsej kup ojazdeny hlboky, potom predaj a kup ojazdeny sportiak, lebo tie trojkombinacie su VACSINOU, nie vzdy, mensie.. Ked nevies, ci budes moc kocikovat, kup si lacnejsi kocik, tolko urcite vydrzi.. Ja som pouzivala sportiak pri Ninke minimalne a hlbokac v podstate tiez malo, lebo som ju davala spat na terasu v takom starom cervenom kociku po mm 🙂 Takze ja som preto tentokrat chcela tak, ze velky pohodlny golfac s vajcom
@maxara no my sme kvoli pohodliu a kociku kupili Xsaru picasso,lebo sme mali len malu Kiu Pride 🙂 Takze kufor tiez velky a tiez byvame v dome.Tiez by som chcela taky co nakliknes vanicku aj vajicko ale to je vsetko co viem 🙂 Bojim sa ze az ked ho kupim,potom mu vychytam muchy a to uz bude pozde 😝
@katkarv no a to je prave to, ze musis ist po obchodoch poobzerat a poskusat.. napr ja som mala podmienku pri prvom kociku, ze musi mat nafukovacie kolesa, do terenu, lebo mame strasne rozbite chodniky tu u nas, otacacie ale aretovatelne, potom ze to musi byt ozaj klik system, ze ziadne adaptery a podobne hovadiny a v smere a protismere jazdy.. velka vanicka, kedze som mala julovciatko, cize pol roka v januari vo fusaku.. Ale kedze Ninka mala v 5 mesiacoch cez 8 kil 😅 tak to bolo aj na velku vanicku dnesnej doby privela.. No a na sportiak som sa nejak pri kupe nesustredila, vyzeral v pohode, ale tak nevedela som, ze asi ako tam to dieta bude sediet a co si mam vsimat. Preto vravim, keby som ja kupovala znova (co som aj 😅 , hoci som vravela, ze nebudem) Kupila by som sportiak az potom, lebo moze ti dieta rychlo narast alebo neznasat kocik alebo nedajboh sa nieco prihodi, ako mne, ze som musela obmedzit kocikovanie, chodenie (2 operacie do Nininho pol roka) a sportiak ostane stat. Sportiak v trojkombinacii je hebedo, a pritom sedatko nie je az take pohodlne (jasne ze nie vsetky) Ale podvozok zvlast vrch zvlast.. Takze ja po tej druhej operacii som uz len lahunke golfky pouzivala, Ninka nebola na kocikovanie, akoze obsedela, ale nepotrebovala to..
Bože baby ja som taká vystresovaná v stredu mi brali krv na AFP, sestrička mi kázala volať v utorok, volala som a nič, volala som dnes a furt ich ešte nemajú... 😒
@atreyu neboj, ved to nic neznamena, len, ze su v labaku na dovce, alebo mali oslavu a nestihali, alebo proste su suchtosi. Mne napr v labaku urobili chybu z nedbanlivosti, alebo z coho. Boli neg, oni napisali pozitivne a az potom sa prislo nato, ze chyba bola v nich. Tiez tam nie su stroje a ludsky faktor zavazi, takze neboj. Ci su poz, ci neg trva to rovnako...
Baby, co ste uz objednane na morfo utz, v kt tyzdni budete. Presne.Je pravda , ze sa robi od 18- 22, ze nemusi byt presne v 20tt. JA si to vobec nepamatam.
@maxara rano idem na krv, potom ma zubara, potom urad prace, zdravotna p. a o 17 h striham 2 krpcov 😒
Na cestu TT a spat tiez 2 h potrebujem s rezervou a praveze by som rada v klude zazila stretko a potom pokupovala a posmejdila cosi po TT. Aby ma cas netlacil, ako ma tlacieval posledny x rokov furt 😠

baby, idem sa vam pochvastat.. ja som kupila malemu kocik 😅 😅 uz ho mam doma, je uzasny.. ojazdeny a vanicku mam odinakadial, ale je uuuzasny, som donho 😵