icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

janka273
27. okt 2011

@ludmila25 aj ja mám vyhladnutú cam cortinu 🙂 , vajíčko cam mám doma , a ďaľšie 3 kočíky tiež 😉 / len jeden je taký golfáč - na dovolenky, jeden mám z Rakúska - trojkolku šport. - je síce super, ale zle sa skladá , tak ako hlboko - športový, ktorý je ako nový a oba sú zaberú veľa miesta v kugri/, rozmýšľam, že cam si kúpim ojazdený, len dúfam, že sa nám do kufra vlezie.

ludmila25
27. okt 2011

@janka273 ja osobne nad novym kocikom nerozmyslam my planueme len jedno babo lebo neviem ci dalsie sa bude dat ☹ tak naco vrazat tolko penazi do noveho kocika ked dieta z neho vyrastie ako z vody a co usetrim peniasky tam mozem kupit nieco ine pre babo

janka273
27. okt 2011

@ludmila25 ja sem - tam pozerám bazár - kočíky na Mk, ale kúpim ho až najskôr v januári, Cam - je veľmi priestraný kočík - a hlavne športiak- ten využijeme najviac, ...tiež peniaze, čo ušetrím využijem na kúpu iných vecí - keďže toto bude naše 2 dieťatko a 1 slečnu Tami máme už doma 🙂
Síce neviem, akú farbu / podľa dr.čakáme chlapca/, ale počkám si na morfolog.ultr., aby mi to potvrdila ešte raz 😉 , a potom sa rozhodneme 🙂 , vajíčko mám červeno - béžovej farby.

ludmila25
27. okt 2011

@janka273 no a my sme chceli pockat s kocikom do januara ale budeme mat tho dost caka nas po novom roku hladanie noveho podnajmu ,stahovanie sa tak si vravim ak mam moznost kupit a najme natrafit na dobry a lacny kocik tak si ho kupim teraz a mam o starost menej ani ja este neviem ze co cakam ale ked tak kupim neutralnu farbu kocika co bude aj pre dievcatko a pre chlapca dobre 🙂

janka273
27. okt 2011

@ludmila25 ja som si pri Tami kúpila červeno - šedú farbu kočíka, ostatné 2 mám tiež šedé, ...akurát pozerám inzeráty: farby kočíkov sú od výmyslu sveta, ale veľmi bledú / aby sa nešpinil/ ani čiernu / vybledne/ nechcem, tak niečo medzi tým 🙂

zlatulienka
27. okt 2011

@janka273 Janulka, už máš výsledky z AFP? Si bola tiež v pondelok ako aj ja, že? Mne sestrička povedala, že budú v piatok alebo v pondelok, tak som už nedočkavá, snáď zajtra sa dozviem, lebo inak bude víkend nekonečný 😵

janka273
27. okt 2011

@zlatulienka Janulka, áno bola som v pondelok, mala som volať dnes, alebo najneskôr v pondelok....tak som aj dnes zafónovala, výsledky neboli, a hneď mi sestrička povedala, že v pondelok majú dovolenku a mám volať až v stredu 😒 , už hádam, ani nespím, čo mám strach - a ešte vydržať do stredy - tak ma poráža.... aj herpes mám na ústach - tak neviem, či sa to v tých výsledkoch AFP neodrzrkadlí....budem ti cicuška silno držať päste, aby si aspoň ty tie výsledky mala zajtra a dopadli výborne, a mohla si si kľudne užívať víkendík 🙂

zlatulienka
27. okt 2011

@janka273 no teda, to čo má byť, že dovolenka 😉 vôbec nechápu, že potom dlhšie stresujeme. Držím nám obom palčeky!

darinkazv
27. okt 2011

ahojte. ako sa tu mávate? ja som bola trochen v nemocke kvôli zvracaniu. 2.11. ma čakajú AFP, tak sa teším aj bojím. pri vstupnom vyšetrení do nemocky mi spravili aj sono, tak drobec má 7,2cm. no čo ma nepotešilo, tak už som mala byť v utorok 15+2 a teraz mám v papieroch z utorka záznam, že 14+2. to presne týždeň rozdiel. tak sa v stredu doktorky opýtam, že nech mi už konečne povie stabilný TP, lebo už ma to prestáva baviť 😖

ludmila25
27. okt 2011

@janka273 no ten kocik co sa mne paci e oranzovo modry

peka13
27. okt 2011

@ludmila25 Ja mavam krče na pravej strane asi v urovni vajecnikov...doktor povedal,ze tam je akysi upon maternice ci co a ze tomoze pobolievat....trosku mi to postlacal a povedal,ze tam nic zle necitil...

ludmila25
27. okt 2011

babenky mate niektora skusenosti s kurierom nasla som si kocik na intern.stranke ale ta pani co predava kocik je z partizanskeho a ja z lucenca tak potrebujem aby mi nieako poslala ten kocik vari ja sa nebudem teperit do partizanskeho poradte mi

janka273
27. okt 2011

@zlatulienka ĎAKUJEM Jani, zajtra sa ozvi, ako si dopadla 🙂

janka273
27. okt 2011

@darinkazv cicuška, nebojkaj sa ty nič, bábätko to dobehne 🙂 , veď sa hovorí, že keď je mamička chorá - bábätko pomalšie rastie, alebo máš naozaj zle vyrátaný TP....a vracala si z tehotenstva, či si mala virózu?

ludmila25
27. okt 2011

@peka13 no presne aj ja mavam bolesti na prave strane vajecnikov a mne dr povedal ze e to normalne ze e to aj tym ze sa maternica zvetsuje

janka273
27. okt 2011

@ludmila25 oranžovo - modrý som nevidela, hoď foto, ak môžeš 🙂 , a ten kočík poštou tá pani nemôže poslať

darinkazv
27. okt 2011

@janka273 z tehotenstva. prišla som v utorok k dr. a mala som moc nízky tlak a srdce mi búšilo. hlava sa mi točila. no a keď som sa priznala, že zvyknem aj 3 rázy zvracať, tak ma poslala do nemocky na infúzky, že je to vyčerpanosť organizmu kvôli tomu zvracaniu. bola som tam od utorka a už dnes ma pustili, keď som už včera vôbec nezvracala a dobrý tlak som mala. 🙂 tak sa vytiešam. a zlý TP ja už neviem. všetky TP mi určili vždy na sone. tak ja už neviem. či už záleží aj od toho, aký lekár robí sono 😝

ludmila25
27. okt 2011

@janka273 len neviem ze ci to nebude drahe a ku kociku je aj autosedacka a dalsie prislusentvo tak neviem ze ako by to poslala postou chapes preto som rozyslala nad krupierom

ludmila25
27. okt 2011
pata31
27. okt 2011

ahojte, zienky, pozeram, ze riesite kociare...my mame po Tamarke Verso z Polska cerveny s kvietockami, tak ked bude chlapec, bude sranda 😀 😝
a mna cakaju zajtra AFP, tak dufam, ze to bude vsetko ok...a aj poradna hned, ale to si len pokecame s dr 😉

janka273
27. okt 2011

@darinkazv super - že sa ti polepšilo, ja s tým tlakom to mám tiež pestré, 90na52 je môj tlak a takisto silné búšenie srdca, točenie hlavy na dennom poriadku...ráno musím vypiť cocacolu - čo mi vôbec nechutí a 1 kávu, a potom mi to stúpne na 110, hlava ma bolí tuším nonstop - ale našťastie nevraciam, vodu ak pijem, tak mi to nepomáha vôbec....niekedy do roboty idem ako napitá, ešte dobre, že prejdem asi 500m, a potom čakám na kolegyňu s autom / niekedy čakám počupiačky, aby som nespadla..../, a na tlak čo ti dávali/poradili?...možno to bábätko aj zle odmerali, ak sa hýbalo, veď uvidíš na kontrole, ale už bude zase väčšie 🙂

janka273
27. okt 2011

@ludmila25 ten je peknýýýýýýýýýýýýý, a to je cam familie, či zle si myslím?ešte dobrý je cam CM BX6 😉

atreyu
27. okt 2011

Baby tie čo už cítite pohyby alebo s nimi už máte skúsenosti,posledné tri dni si všímam jeden pocit z bruška presne ako je uložená maternica...je to akokeby mi tam praskla bublina alebo z vnútra mi niečo ťuklo do bruška...môže to byť krpec?som len 16+2 a nič si nechcem nahovárať pohyby čakám až okolo 20tt tak možno sú to fakt črevá,ale do teraz sa na podobný pocit nepamätám a nie je to celý deň len pár krát do dňa...

janka273
27. okt 2011

@janka273 vlastne MBX6

ludmila25
27. okt 2011

@janka273 nie nie to je cam combi moja no a mne sa paci

ludmila25
27. okt 2011

@janka273 sorry sekla som s aano to je cam combi family

adik109
27. okt 2011

@atreyu to je bábo 🙂

amanda683
27. okt 2011

@atreyu mozu to byt kludne aj pohyby.Ja uz citim dva tyzdne take jemne a vcera som dostala prvy taky riadny kopanec 😀 😀 😀 😀 Tak cakam aj dnes na dalsie.Vecsinou ked si uz lazkam v pyzame do postele pred telku,tak vtedy sa ohlasuje,ze preco nie je zidne natriasanie a hupanie 😀 😀 😀 😀 😀

adik109
27. okt 2011

@ludmila25 skús DPD, ja mám s nimi dobré skúsenosti a nie sú drahí. Kukni si na nete ich kontakty tam ti povedia všetko čo potrebuješ.

atreyu
27. okt 2011

@amanda683 @adik109 jéééj to fakt?teším 😵 teraz som presvedčila mužíka aby sa krpcovi prihovoril nech sa trošku pomrví, ale nič 😀