Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@atreyu ja to mam presne tak isto a potomm napr den nic a na dalsi zase. dnes ma v robote tolko ,,vyrusovalo" ze uz som si bola ista ze to musi byt ono a vysvetlujem si to spravne 🙂 moje dobiedzatko 🙂
Ženy, práve som sa prvýkrát pogrcala. Úplne z ničoho nič. Zrazu ma začalo strašne páliť hrdlo a už to aj išlo. Fuj humus. Hrdlo ma páli stále, pachuť v ústach, proste ble. Obdivujem vás, ktoré ste toto zažívali každý deň.
Ahojteeeeeeeeeeeee
snad to nebude dlouho trvat a bude zase dobre🙂 od dnes mam iphone od muze na pujceni🙂)na dva mesice🙂
jeste ten ineternet zaplatit, ale chcem to zksuit nejak jinak udelat.....
takze zase budem pripojena...uz mi chybite, ale pravda ze vecer po praci ani nemam moc sily vse citat....☹
za tyden jdem na kontrolu, jmena menime jak ponozky 😀 a pohyby stale necitime☹
@ava11 gratulujem 😒 snad to bola jednorazovka..
@danka.chomka @atreyu babulky, aj vam gratulujem.. ja si myslim, ze je to ono a ved coskoro uvidite same.. 🙂
@nelicefo jasne, pisnem smsku alebo brnknem, nuf? no ja sa mam vcelku fajn, cele dni travim nejakym tvorenim, dnes a vcera som malovala take styri male obrazy na zachod, predtym som robila mydielka.. dnes som este aj sadila kvety vonku, co mi taka teta poslala postou, tak to bolo dost akutne.. takze zamestnavam mysel blbostami 🙂 zajtra idem dokoncit dalsi obraz co mam rozrobeny, ale ten je otrasny, tak neviem co z neho bude.. uvidim 😅 😝 a poobede vezmem Ninku na zahradu trochu potrhat burinku pred zimou..
Inak dnes som sa skoro podavila 🤐 🤐 Lara chytila nejaku mys, alebo maleho potkana alebo co (to este vcera) a dnes som ho nasla v trave nechutne rozzuteho 😝 🤐 akozeee fuuuj ani neviem ako som ho nabrala na lopatku a vyhodila do smetiaka, bleeee.. mne sa to strasne hnusi, az ma trasie
@nelicefo akoze ja som rada, ze to pes chytil, ale tak stacilo zabit a nie hrat sa s tym dva dni a rozzut to na kasu 🤐 😝 Inak Ninku by si nechcela na zahrade, lebo zasadne trha namiesto buriny to, co tam chcem nechat 😅 a potom ju zamestnavam inymi vecami, napr kde je havo? a uz aj sa laduje psom do budy, alebo im vari polievku z granul v miske na vodu a pod.. 😒
@nelicefo no veru, asi ju zajtra odfotim 🙂 Baso si necha so sebou robit cokolvek, ale Lara, ked sa jej podari taktne nepozorovane zdrhnut, tak je radsej 🙂 a Ninka ju potom objavi v tej bude a uz pocujem len skucanie, ako taha Laru za fuzy z budy 😀 ale dakujem Bohu za takych psov, oni ju maju velmi radi, fakt ani raz necvakli a to teda Nina sa s nimi nemazna 😀
Dobre ranko 😒
posledna a prva???
@katkarv @danka.chomka @adik109 @amanda683 @adik109 Baby po tom čo som vám včera písala tak som si ľahla pred spaním do postele, že si idem namazať bruško, manžel už spal...júúúj a malinký sa začal tak vrtieť, že som mužíka zobudila aby si priložil ruku a on na nej fakt cítil také tri ďubnutia akokeby slabulinké kopančeky 😵 tak sme sa tešili 😵 myslíte, že kvôli tomu to tak cítiť lebo nemám žiadne brucho?
@atreyu mne tiez sa najviac hlasi ked si lahnem a som v klude inac nie. este ked sedim v praci tak obcas. Mne sa tiez zda ze ho cez ruku citim, ale tot azko povedat ci si to dajak nevsugerujem ked cakam na to 😀 muzik ale neciti no on je cely taky nesenzitivny 😀 ja som mala raz v noci pocit ze ed som si prilozila ruku ako by mi robilo oblucik ritkou alebo hlavou po sirke brucha, akoby sa obracalo. Bol to pocit akoby mi niekto zvnutra brucha prechadzal gulickou pod pazuchu, tak som to na tej ruke citila. 😅
@janka273 Janulík, tak som sa dovolala konečne k môjmu Dr. a skvelá správa - výsledky z AFP máme dobré, sa tak tešííííííííííím 🙂 🙂 🙂
ešte som zvedavá, čo mi povedia 8.11. na genetike...
baby kedy ste pocítili prvé pohyby?
@danka.chomka myslím, že si to nevsugeruješ...po včerjašku som si istá, že to nie sú črevá...čo som do včera ešte furt neverila, ale malinký to akokeby cítil a hneď mi ukázal mama to som ja 😀 môj mužík mi tiež neveril, ale včera sa mi oplatilo ho zobudiť taký bol rád, cítil tri ťuknutia a z toho vraj jedno poriadne 😀 a taký pocit ako ty som síce nemala, ale ja to fakt pociťujem ako také slabulinké kopančeky, proste keď sa naťahuje tak mi naráža do brucha...aj v noci keď som vstala na wc sa mu asi nepáčilo tak hneď sa tam šuchotal 😀 a teraz asi dospáva 😀
júúúúj tak sa vytešujem 😵

@atreyu urcite to su pohyby babatka 🙂 Ved to porovnas o chvilu sama ked budu silniet 🙂 Mna sa vcera manzel pytal ci som cez den citila baboo a ja ze nie a tak si polozil ruku na brusko a drobec hned zareagoval 🙂 uz teraz kuju spolu pykle na mna 🙂