Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@atreyu no ked ho budis tak co by si cakala 😀 mna to nocne chodenie na WC uz riadne otravuje, tak uzasne teraz spim tvrdo, zdravo a sa zobudim okolo stvrtej ze mi ide vyskocit mechur z brucha a hned ma to preberie kym dojdem na wc 😠 tiez sa to mlademu/mladej velmi nepozdava. 😎 Inac na cviceni pre tehotene nam hovorila dula, ze dieta preziva sny co sa snivaju matke. Ze sa robila nejaka studia kde uz vacsie deti davali do hypnozy a zistilo sa ze si pamatali sny matky pocas tehotenstva. Chuda nase, bo mne sa take kraviny casto teraz snivaju ze hotove musi byt z toho 😀
@erika439 no ja som v 17tom tyzdni na tom tak ze uz som si ista ze je to ONO 🙂 takze u mna v 17tom. Predtym nic. 😵
@danka.chomka mňa to tiež chytí okolo 3-4 ráno...a v posteli sa snažím premáhať 10 minút, že to vydržím a po 10 minútach furt pochopím, že nie to nevydržím 😀 ale už som taká prebratá, že zaspávam na novo...a ja mám buď bezsenné sny alebo si sny nepamätám 😀 takže v tomto ma malinký vyhrate 😀
@atreyu presne aj ja s tym ze si poviem ze ale ved do rana to pocka, no veru ze nepocka 😀 brucho napucane jak v 7mom mesiaci 😀 tak sa aj tak vyberiem. a zaspavanie na novo, muz drichme ani neni s kym pokecat 😀
@zlatulienka super - blahoželám, teším sa Janulka moja spolu s tebou 😵 😵 😵 😵 😵 😵 , a na genetiku ideš prečo?/ pre vek/....niektoré mamičky posielajú na genetiku, až keď majú po 36 - možno teba ani nepošlú ak ti vyšli dobré AFp testy 🙂
@danka.chomka @atreyu Super, tak vy uz citite malinke... 🙂
Danka - to som ani nemala citat, ze babo preziva sny s matkou... Ja mam v kuse zle sny. Skoro kazdu noc sa zobudim so strachom, ale nepamatam si, co sa mi sniva. Minule som v polospanku aj budila manzela, ze vstavaj, ja sa bojim.. 😀 Kym sa on prebral, tak ma to preslo..
@erika439 Ja este ziadne pohyby necitim... A tiez som v 17tt...
Zienky uz druhy den ma boli v podbrusku. Nie je to silna bolest, trosku sa to podoba na bolesti pocas menstruacie, ale nie je to celkom rovnake.. Viem, ze zo zaciatku su taketo bolesti bezne, ale mne uz uplne prestali a teraz su spat uz druhy den, tak sa trosicku stresujem...
Mate rovnaku skusenost?
ahojte, čo hovoríte na správy? hádam nás bude mať kto odrodiť sakra, do apríla ďaleko, musia sa tí lekári voľajako dohodnúť, aj po voľbách už bude....my sa tu bavíme o tom, akého lekára by som chcela, no aby sme sa nakoniec nebili o nemocnice...
ahojte babenky ja som si konecne nasla kociar svojich snov :D je to cosatto cabi cerveno modry :D a dokonca je aj v bazariku za smiesnu cenu takze uz len presvedcit mm ze ho treba kupit uz teraz :D lebo on ma vzdy cas a ako ho poznam keby to bolo na nom tak kociar by kupoval az ked by prislo porodne :D este mi dnes volala kmotra ze ma pre mna prebalovaci pultik juj taka som rada :D uz len cakam kym bude stvrtok a v poradni sa dozviem co je nove a ci hematom konecne zmizol nech si mozem konecne zacat aj to tehotenstvo uzivat :D iank pridavam fotecku toho mojho vysnivaneho kociarika :D
ja mam dilemu medzi 2 kocikmi tusim sa vola cornello abo tak nejak🙂 a druhy mikado a ston tak neviem pre ktory sa rozhodnem🙂
@elfka.elfka tak budeme rodit doma ako kedysi 🙂 Ja nad tym zacinam vazne uvazovat 🙂
@janka273 na genetiku idem bez ohľadu na výsledky, je to kvôli veku a môj Dr. sa drží prísne predpisov...najprv konzultácia a potom sa uvidí, ale amniocentéze by som sa rada vyhla 😒 veď uvidím, čo mi tam povedia
tehulky vcera ma celi den pobolievalo sem tam brusko ale dneska mam take slabe bolesti zo spodu ako pri menstruacii mavate to aj vy babenky
@elfka.elfka @katkarv no ved sa po nich uvolnia miesta pre ukrajincov a bulharov a inych.. 😉 alebo sa presunu navzajom medzi nemocnicami
@teleranka no ja rozmyslam ze ak tie bolesti neprestanu tak ze vecer zbehnem na pohotovost pre istotu ja sa stale bojim a dr mi ordinuje az v pondelok ja som brala lieky duphaston ale vcera mi dosli tak som bez liekov a predpisat si ich mozem ist len v pondelok inak berie ste niekto stale duphaston?????
@ludmila25 @teleranka mne tiez povedala porodna asistentka, ze je to v poriadku, tie bolesti. Lenze predtym ma to nikdy nebolelo v jednom kuse, ako teraz.. A vlastne som ich uz hodnu chvilu nemala vobec.. Preto ma to trochu vystrasilo, ked sa vratili..
Vy mate bolesti podobne menstruacnym krcom? Ja skor citim taku slabu, tupu bolest v podbrusku..
teleranka - preco ta kvoli tomu chceli poslat do nemocnice? Povedali ti, co to je?
@beronsche lebo ja som na rizikovom...mala som uz aj hematom a tak :((( vraj zalezi na bolesti, aka je, ale ja ju neviem tak dobre popisat...niekedy ako ked som mala dostat kramy (bolest vajecnikov),ale niekedy taky krc asi 5cm dole pod pupkom, ze skoro na zem spadnem, hned sa prehnem a neviem sa vyrovnat. :(
@ludmila25
aj ja beriem duphaston! a okrem toho este ascorutin a magne B6... urcite chod na pohotovost. Urcite bude vsetko v poriadku, ale spon budes pokojnejsia a usistis sa, ze naozaj je vsetko ok. a daj pls vediet, ako si dopadla... podla mna netreba nic podcenovat, ved nie sme nejake trubky, zeby sme si to vymyslali...
ahojte z kúpeľov...
tak vidím že už pomaly začíname cítiť všetky nejaké pohyby ... to je určite super hlavne pre prvorodičky ... zázrak zázrakov ...
ja si tu užívam že som asi jediná tehu v hoteli ... je to zaujímavé akí sú tí ľudia milí ak vidia niekoho s bruškom. samozrejme pijavica neterka ma stále hladká po brušku tak ak si to niekto aj nevšimne tak musí 🙂 lekár mi predpísal len tehu masážea soľnú jaskyňu ale papanie je tu skvelé takže sa poriadne napchávam ... ešte dostávam aj ovocnú misu (asi pol kila) pri bazéne takže si fakt pochutnávam. Ináč drobca moc necítim, ale prisudzujem to tomu, že som tu stále s ľuďmi, hudbou, v pohybe a pod, takže niet kedy ... iba pani v soľnej ma nemá rada lebo ma musí púšťať cikať aj 2 x za procedúru
dúfam ale že malý je ok a už zase počítam dni do morfo ...
ináč čo sa lekárov týka, že do apríla sa to hádam zmení, lebo asi fakt budeme rodiť doma, a to by som teda ja nie moc rada (nehovoriac o manželovi !)

@erika439 dnes je to asi štvrtý deň 😵