Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
volala som za výsledky z genetiky....všetko negatívne..všetko je v poriadku...taká som šťastná 😀 😀 😀 😀
Ahojte 🙂
ja mam dnes den D.. mm zobral Ninku na hroby a prababkam a pradedkovi, aj s babkou a dedom.. juuuj, som sama domaaaaa 🙂 tesim sa jak hovado, dufam, ze pridu az o pol osmej vecer 😅 😅 zartujem.. uz teraz mi krasna velmi chyba, dokonca som si varila obed (iba pre seba) a pocula som ju plakat ako ked sa zobudi 😅 mam halusky uz 😀
@zeta123 ten tmavsi je ta Lara, uplne cistokrvna a svetly je Bas. 🙂 teraz chrapu, vydatne sa nazrali, uvarila som im prasacie nohy 😝
Aj ja sa pripajam , 17.4.2012 🙂
Aj ja sa pripajam, moje prve mimi cakame 17.4.2012 🙂
Ďakujem, dúfam, že nám to všetko dobre dopadne a v máji si budeme písať, ako nám drobci rastú 🙂
je tu aj niekto od TO?prajem pekny dnik🙂
taaaak dievčatá,aj my už cítime prvé pohyby, dnes som 16tt+3...a pod pupkom na ľavo dolu ma akoby 2x kopol / pri malej som to cítila až v 20tt/....takto veľmi sa teším, že je v poriadku chrobáčik maličký 🙂
Ahojte, ja mam 27.04.2012, neviem co to bude , zatial vsetko ok... 😉
Ahojte, tak jaky byl vikendik?Nekdo kdo ma jeste zitra volno a prodlouzeny vikend?
Uz sjem trochu zrelaxovana,ale stale to neni ono...dnesni casovy posun zpusobil i to, ze jsme meli obed uz o 10:40 😀 😀 ..... ale porad se cpu, pak jsme se byli podivat na synovce, venuji se latine a standart tance a meli zavody🙂perfektni....🙂pootom prijemna kosmetika za zlavomatovou cenu🙂) super!! 🙂)
A k tomu poteseni ze jeste dba dny volne😀
@strihalka Super. To ako z filmu dník. 🙂 Aj ja by som brala. 😉 xixi. Ja??? u nás veľmo veselo 🙄 🙄 všetci 3ja doma....to vieš...už si ideme na city 😝 😝 😝
Ale asi sa zajtra vypýtam z roboty a pôjdem ja s malou na východ vlakom a na druhý deň späť . Ale bojím sa toho cestovania keďže sú dušičky 😕
@nelicefo no pravda je taka ze vcera to do nas malem 4 auta napalila ohledne prednsoti nebo take ty mysky, ze jede vedle a nez aby spomalila zaradila se za me kdyz chtela sjet z cesty, tak radeji pridala a hodila mi mysku pred auto a apk sjela.....blazni ty ridici nekteri fakt, a tim ze jsem jeste nenabrala nai poradne silu behem jendoho dne, tak jsem nestacila ani troubit ani problikavat a ani nic 😀
Dnes jsme predala volant muzovi, ze na ty vikendove blbce fakt nemam nervy, takze vlakem delas jedine dobre
jaaj ženušky..jak veľmi ma už dva dni bolí mechúrik ☹ ☹ ☹
To je na nevydržanie chvílami...len teplá voda pomáha,ale to nemôžem sedieť vo vani celý deň...kedy to už skončí...poraďte niečo babenky... 😖
@ivetka1981 brusinky susene?brusnicovy caj, a teplo, aj suche teplo, nemusi byt mokre
@strihalka mooc dakujem za radu,hned posielam muža do tesca po čajík...

@maxara super fotka 🙂