icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

zeta123
30. okt 2011

@maxara super fotka 🙂

zeta123
30. okt 2011

volala som za výsledky z genetiky....všetko negatívne..všetko je v poriadku...taká som šťastná 😀 😀 😀 😀

zeta123
30. okt 2011

@maxara ten tmavší ..vyzerá presne ako ten náš 😀 😀

maxara
30. okt 2011

Ahojte 🙂
ja mam dnes den D.. mm zobral Ninku na hroby a prababkam a pradedkovi, aj s babkou a dedom.. juuuj, som sama domaaaaa 🙂 tesim sa jak hovado, dufam, ze pridu az o pol osmej vecer 😅 😅 zartujem.. uz teraz mi krasna velmi chyba, dokonca som si varila obed (iba pre seba) a pocula som ju plakat ako ked sa zobudi 😅 mam halusky uz 😀

@zeta123 ten tmavsi je ta Lara, uplne cistokrvna a svetly je Bas. 🙂 teraz chrapu, vydatne sa nazrali, uvarila som im prasacie nohy 😝

zeta123
30. okt 2011

@ludmila25 ahoj..ja ešte beriem duphaston..ale už len 1/2 ráno a večer a od zajtra už iba ráno

zeta123
30. okt 2011

@maxara keď si Lara bude hľadať partnera..mi máme dvoch takých fešákov čistokrvných 😉

maxara
30. okt 2011

@zeta123 😀 dobre poviem jej 😀 no ale ste dost daleko 😅 my sme pre nu hladalina jar, aj mala steniatka, krasne 🙂

pasarica
30. okt 2011

Aj ja sa pripajam , 17.4.2012 🙂

zeta123
30. okt 2011

@maxara láska nepozná kilometre 😀 😀

pasarica
30. okt 2011

Aj ja sa pripajam, moje prve mimi cakame 17.4.2012 🙂

zeta123
30. okt 2011

@pasarica vítajte 🙂

pasarica
30. okt 2011

Ďakujem, dúfam, že nám to všetko dobre dopadne a v máji si budeme písať, ako nám drobci rastú 🙂

zeta123
30. okt 2011

@pasarica už sa neviem dočkať 🙂 ..nech je už zajtra máj 🙂

belissima85
30. okt 2011

je tu aj niekto od TO?prajem pekny dnik🙂

janka273
30. okt 2011

taaaak dievčatá,aj my už cítime prvé pohyby, dnes som 16tt+3...a pod pupkom na ľavo dolu ma akoby 2x kopol / pri malej som to cítila až v 20tt/....takto veľmi sa teším, že je v poriadku chrobáčik maličký 🙂

zonjushe
30. okt 2011

@teleranka my cakame dievcatko, co sme si aj velmi priali..ale aj chlapcek by bol dobry :D

ludmila25
30. okt 2011

@zeta123 no vraj vsetko zalezi od doktora mne uz tabletky dosli tak musim ist v pondelok za dr a spytat sa co dalej ci ich mam este brat alebo co

zeta123
30. okt 2011

@ludmila25 mne dr.-ka povedala že postupne mám prestať...ale veď uvidíš 😉

zeta123
30. okt 2011

@ludmila25 jéééé teraz čítam že si z LC 🙂 ja som z RS. v LC sa nájde nejaký obchodík pre nás tehuľky?

adika10
30. okt 2011

Ahojte, ja mam 27.04.2012, neviem co to bude , zatial vsetko ok... 😉

ludmila25
30. okt 2011

@zeta123 ahoj ano som z lucenca ale a tu mam len prechodny pobyt ja tu byvam len 4 rok ja inak pochadzam z vychodneho slovenska no tu v Lc je obchod pre tehotne ovsem ak ho este nezrusili ja toiz este nepotrebujem tehot.veci len teraz zacinam priberat 🙂

nelicefo
30. okt 2011

@pasarica vitaj. 🙂

@maxara áááá moja nechceš sa vymeniť?????? Kúrnik aj ja by som brala deň sama. 🙂))))

strihalka
30. okt 2011

Ahojte, tak jaky byl vikendik?Nekdo kdo ma jeste zitra volno a prodlouzeny vikend?
Uz sjem trochu zrelaxovana,ale stale to neni ono...dnesni casovy posun zpusobil i to, ze jsme meli obed uz o 10:40 😀 😀 ..... ale porad se cpu, pak jsme se byli podivat na synovce, venuji se latine a standart tance a meli zavody🙂perfektni....🙂pootom prijemna kosmetika za zlavomatovou cenu🙂) super!! 🙂)
A k tomu poteseni ze jeste dba dny volne😀

nelicefo
30. okt 2011

@strihalka Wow moja super dník máš za sebou. Ja už zajtra do práce. 😝 😝 😝

strihalka
30. okt 2011

@nelicefo to ano, jeste bych potrebovala nekho kdo mi odbrovolne zabarvi ty sediny na hlave🙂)a pam jeste masku na tvar🙂byla jsem jen na dermabrazii tak ted bude maska dobre ucinkovat🙂 a asi koupel taka lehci a dva casopisy maminka a dieta🙂)
Ty ako?

nelicefo
30. okt 2011

@strihalka Super. To ako z filmu dník. 🙂 Aj ja by som brala. 😉 xixi. Ja??? u nás veľmo veselo 🙄 🙄 všetci 3ja doma....to vieš...už si ideme na city 😝 😝 😝
Ale asi sa zajtra vypýtam z roboty a pôjdem ja s malou na východ vlakom a na druhý deň späť . Ale bojím sa toho cestovania keďže sú dušičky 😕

strihalka
30. okt 2011

@nelicefo no pravda je taka ze vcera to do nas malem 4 auta napalila ohledne prednsoti nebo take ty mysky, ze jede vedle a nez aby spomalila zaradila se za me kdyz chtela sjet z cesty, tak radeji pridala a hodila mi mysku pred auto a apk sjela.....blazni ty ridici nekteri fakt, a tim ze jsem jeste nenabrala nai poradne silu behem jendoho dne, tak jsem nestacila ani troubit ani problikavat a ani nic 😀
Dnes jsme predala volant muzovi, ze na ty vikendove blbce fakt nemam nervy, takze vlakem delas jedine dobre

ivetka1981
30. okt 2011

jaaj ženušky..jak veľmi ma už dva dni bolí mechúrik ☹ ☹ ☹
To je na nevydržanie chvílami...len teplá voda pomáha,ale to nemôžem sedieť vo vani celý deň...kedy to už skončí...poraďte niečo babenky... 😖

strihalka
30. okt 2011

@ivetka1981 brusinky susene?brusnicovy caj, a teplo, aj suche teplo, nemusi byt mokre

ivetka1981
30. okt 2011

@strihalka mooc dakujem za radu,hned posielam muža do tesca po čajík...