icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
30. okt 2011

@ivetka1981 a at ti veme aj susene brusnice🙂jsou vynikajici, je to super to zuzlat 😀 ale hlavne pomahaji

marissenka
30. okt 2011

@ivetka1981 v lekarni som si tiez minuly tt kupovala brusnicovu stavu, v takej flaske. 11e to stalo. ale zabralo.

maxara
30. okt 2011

@nelicefo veru nemenila by som 🙂 uplne super som si oddychla, namalovala som tri obrazy a s dvoma som mimoriadne spokojna 🙂 uvidim, ci sa mi aj zajtra budu pacit 😅 ale zajtra mi ich mm zavesi 🙂 velmi sa tesim

ivetka1981
30. okt 2011

@marissenka dakujem Ti pekne...aj to skúsim... 🙂

marissenka
30. okt 2011

@ivetka1981 za malinko. 😉

teleranka
31. okt 2011

@zeta123 mne zase povedali, ze do 20tt mam brat.....dnes idem zasa k inemu lekarovi, tak sa oytam. ale kyselinu listovu treba uzivat cele tehotenstvo, ze?

katkarv
autor
31. okt 2011

@ivetka1981 snad ti je uz lepsie,nam poradili tiez brusnicovy ale kupujeme len znacku Milford,ten zabral dcere najviac.

ivetka1981
31. okt 2011

@katkarv naozaj to zabralo,ešte včera mužík utekal do obchodu a kúpil všetko odporučené..fakt je to citeľne lepšie.. 🙂 🙂 🙂

janine6623
31. okt 2011

@ivetka1981 Ahoj, ja som takto bola pred 2-3 týždňami, prechladnutá som nebola, bola som aj u lekára a mala som aj kultivácie v poriadku. Tak som si mala kúpiť brusinkové vitamíny od swissu a urinal akut alebo urosept a urosept čaj. V teplej vode mi velmi nedovolil sedieť max do vody 37C. Lebo vraj velmi tepla voda pre tehotné nie je dobrá. Radšej suché teplo, pod perinou a dekou. Tak držím palce nech sa ti polepší, viem aké to je zlé. Ale mne povedal, že možno aj bábätko ma trošku tlačí, čo je typické pre tehotenstvo a potom treba ísť často na wc.

pata31
31. okt 2011

ahojte, zienky, ja som tiez chora, zapalene priedusky, uz tyzden beriem atb, len kaslem jak stary tuberak, mam pocit, ze to dieta zo mna vyplujem pri tom kasli 😖 idem dnes este na kontrolu, ze jak som na tom....moj gyndos mi odporucil hedelix, tak len toto mam na kasel, ale neviem, ci to nejako extra zabera 😕

stassa
31. okt 2011

Baby čauky. Dlhšie som tu nebola ale mali sme teraz dušičkové starosti a radosti. Ja ešte stále necítim pohyby. A už som aj nepokojná, že čo... K dokymu idem až o mesiac a dovtedy neviem ako to vydržím. Píšete že ste choré... ja musím zaklopať xxx som zdravá. Dnes mám celkom voľno, navarené mám od včera, mužík doma tak sa postará aj o Klaudiku a ja chcem začať čítať knihu...sa teším...minulý rok som už fičala na zápočtoch a predtermínoch...a konečne po 5-tich rokoch učenia budem mať krásne bezstarostné vianoce....juchúúúú sa tešíííím. Už rozmýšľate nad darčekami????

atreyu
31. okt 2011

Baby AFP screening negatívny 😵
Down 1 v 18 000
NTD 1 v 7 700
MS-AFP 1,11 MoM
Total hCG 1,63 MoM
PAPP-A 2,36 MoM

stassa
31. okt 2011

@atreyu blahoželám. Teším sa. Mne nepovedal tie hodnoty, len že je všetko ok. 🙂

janka273
31. okt 2011

@atreyu blahoželám cicuška, super, teším sa spolu s tebou....ja budem vedieť výsledky v stredu 😉

atreyu
31. okt 2011

@stassa tak ja som si bola tam dnes osobne a zobrala som si ich do tehu knižky lebo ich potrebujem na morfo ultrazvuk 🙂
a ďakujem napodobne blahoželám aj tebe...dúfam, že budu všetky bábätká v poriadku 😵

atreyu
31. okt 2011

@janka273 ďakujem aj tebe a potom daj vedieť

zuzikak
31. okt 2011

Ahoj buduce mamicky - rada by som s pripojila do diskusie. Tiez mame termin v aprili 🙂

kvila
31. okt 2011

@danka.chomka ahoj, tiez som rada, ze sme sa stretli 🙂 teraz mame doma sialenstvo, stahujeme sa, vlastne uz sme prec z nasho prveho bydliska, teraz sme u mojich rodicov a manzel chodi pracovat do noveho bytu, dufam, ze do 2 tyzdnov budeme doma.
Inac prednaska bola pre mna riadna sila... normalne zacinam vazne uvazovat o prirodzenom porode, alebo to chcem aspon skusit, aj ked nie som prave z tych priebojnych 😒 ale hadam si na 3. krat vybojujem lepsie podmienky 😉 Ale som velmi rada, ze som bola, neverila som, ze sa este nieco nove dozviem, ale stalo sa 🙂

takitak
31. okt 2011

@atreyu skvelé správy ...kedy máš to morfo?

@stassa tak to budú skvelé vianoce ... joooj ja nechápem ako niekto môže povedať že by sa vrátl do školy, ja si toto obdobie bez školy viac užívam a nikdy sa mi necnelo ... ja už nejaké darčeky mám vymyslené - niečo som už objednala a drobotiny dokúpim tesne pred

atreyu
31. okt 2011

@takitak 22.11. 😵
ináč to s tou školou 😀 všetci mi vraveli, uvidííííííš ako ti bude škola chýbať...ako na ňu budeš spomínať...no nechýba mi akože vôbec a nespomínam vôbec...a nebola som ani na jednom stretku 🙄

ivetka1981
31. okt 2011

@janine6623 ja som aj chodila aj chodím od začiatku často cikať,ale tie tlaky na mechúr boli neznesiteľné...ale vďaka brusniciam je to oveľa znesiteľnejšie a fakt sa cítim lepšie 🙂 🙂 🙂
Tak ešte raz babenky mooc ďakujem 😉 za všetky rady...

danka.chomka
31. okt 2011

@atreyu velmi prevelmi gratulujem 😉

huterika
31. okt 2011

@stassa @takitak Jooooj veru je dobre bez skoly 🙂 zatial mi absolutne nechyba, maximalne par spoluziakov, ale ti maju tiez uz svoje zivoty 😒 Ja si tiez budem uzivat konecne prve Vianoce a Novy rok bez zapoctov, predterminov, stresov, nervakov, konecne si uzijeme sviatky (minuly rok som myslela skor na operaciu co ma cakala hned na novy rok) akurat ze to budu "Vianoce a Novy rok po francuzsky" u priatelovej hlucnej family 😖 no ale aspon maminku tu budem mat (dufam) a nasu kapustnicu a kacicku a vsetko co k tomu patri budem predsadzovat nech sa deje co sa deje 😀 to by ani Vianoce neboli pre mna, keby kapustnica nebola 😉

A babulky co uz mate predstavu na darceky sem s nimi 😉 dajte inspiraciu, ja predpokladam ze my dostaneme vsecicko pre babatko 😀 snad to nebudu hluposti 😉

atreyu
31. okt 2011

@danka.chomka ďakujem veľmi pekne 🙂

janka273
31. okt 2011

@atreyu jasné, že dám vedieť 🙂 ....ale sa aj bojím 😒 , len dúfam, že budeme mať tiež dobré výsledky 🙂

atreyu
31. okt 2011

@janka273 neboj sa všetko bude dobré uvidíš 😵 ja som sa tiež bála, prepadala som sestričku každodennými telefonátmi minulý týždeň 😀 ešte šťastie, že má pre to pochopenie 😀

janka273
31. okt 2011

@atreyu ja som bola min.pondelok na odbere, a sestrička mi povedala, že vo štvrtok, alebo v pondelok mám volať za výsledky...teda vo štvrtok volám, ale výsledky neboli, a ani v pondelok nebudú, lebo majú dovolenku, takže mám volať až v stredu 😒 , ....hádam, bude všetko o.k., len vydržať do stredy 🙂 ....idem si s malou ľahnúť, potom ideme do hypernovi a na citntorín

ludmila25
31. okt 2011

😅 pekny dnik vsetkym berie niektora vitaminy calibrum baby ja som si ich dneska kupila 🙂

ludmila25
31. okt 2011

@janka273 neboj sa moja vysledky dopadnu dobre neboj ,ja to mam len pred sebou 15 idem na odber krvi tak si este pockam par dni dokym budem mat vysledky 😒

erika439
31. okt 2011

@atreyu ano mam uz take mensie brusko