icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

darinkazv
31. okt 2011

baby, teraz taká odveci otázka do éteru. chcem predať náš kočiarik, lebo som dostala ponuku na jeden úžasný kočík. je zeleno tyrkysový a mne sa tie farby hrooozne páčia. je to typovo ako ten náš, je super. vedeli by ste o niekom, kto by kúpil kočík? viem, že niektoré tu máte už po prvých detičkách kočíky, niektoré chcete iný typ, než mám ja, ale tak ak by ste vedeli o niekom známom alebo z okolia, kto by mal záujem? 😉

erika439
31. okt 2011

@atreyu gratulujem, kedy ti brali krv?

erika439
31. okt 2011

@ludmila25 ja beriem calibrum mami, 2tbl denne, predtym prve 3 mesiace som brala calibrum babyplan .... myslím, že sú dobré 🙂

certica22
31. okt 2011

@ludmila25 AHoj ja beriem od začiatku 🙂)

atreyu
31. okt 2011

@erika439 ďakujem 19.10.

strihalka
31. okt 2011

tak jsem si zaridila babybonus v DMku...tak uvidme jake vyhody nam to ejste prinese bo ta knzka tedda nejake suepr akce neprinasi ☹

amanda683
31. okt 2011

@ludmila25 ja tiez beriem vytaminky Calibrum mami 😉 Aj pri prvom tehu som brala a super 🙂

huterika
31. okt 2011

@ludmila25 Aj ja som brala calibrum mami ale uz mi dosli asi pred 2mi tyzdnami 😖 tak musim pockat este tyzden a dokupim zasoby na SR.

ludmila25
31. okt 2011

@erika439 no aj ja som od zaciatku tehotenstva brala calibrum baby a bola som spokojna a teraz som presla na calibrum mami tiez beriem 2 ablety denne 🙂

aprilovky2012
31. okt 2011

Babulky, prosim veskere informace k aktualizaci..dakujem

VŚE POSÍLEJTE NA IP APRILOVKY2012, AJ ZADOSTI O PRATELSTVI, POKUD MI TO POSELTE NA STRIHALKA, NEBUDE VYHOVENO, BO SI TO NEPAMATUJI 😀.....
TAKZE VESKERE INFO A ZADOSTI NA APRILOVKY2012 DAKUJEM

ludmila25
31. okt 2011

no aspon viem ze viacere buduce mamicky beru vitaminky calibrum mami a su spokojne s nimi 🙂

strihalka
31. okt 2011

@ludmila25 ja je neberu, brala jsem na zacatku tehu femibion 800 a ani ten jsem nedobrala...uvidime na pporadne v 16tt ci se neco deje zavazneho...lae jinak nevidim duvod

ludmila25
31. okt 2011

taky kociar si planujeme kupit po novom roku strasne sa mi paci a nestoji ani vela

strihalka
31. okt 2011

@ludmila25 co je to za znacku?

ludmila25
31. okt 2011

daj si na google stranku baby svet je to kombinovany kocik znacky sprint plus baby design a je vo velmi dobrej cene stoji len 140 eur super cena

zeta123
31. okt 2011

@teleranka mne to akurát vychádza, že 20tt doberiem poslednú krabičku. kyselinu listovu treba hlavne za začiatku...už teraz nie su femibion a podobné vitamíny nevyhnutné..lebo bábo bude veľmi veľké 🙂

takitak
31. okt 2011

@strihalka no ja som tiež bola sklamaná z dm ... ☹ hádam nabudúce ...

práve som dopiekla asi 50 palaciniek takže idem do toho ... a na večeru mi otec v peci pečie zemiačiky ... mňááám

ináč ja teraz kade chodím kukám na kočíky a už som videla aj ten čo máme vybratý ... mala som chuť sa pani spýtať čo a ako je s ním spokojná, ale hanbila som sa 😀

@ludmila25 to je kombinovaný? za takú cenu ? vyzerá veľmi elegantne

ludmila25
31. okt 2011

@takitak ano kombinovany kocik len autoseacka nieje v cene tu si treba zvlast dokupit inak samotny kociar stoji len 123 eciekale aj tak sa oplati kupit

huterika
31. okt 2011

@ludmila Ja som teda na kociky uplny lajk...pozeram aj ja tu stranku a niektore kociky teda nerozumiem preco su tam take nizke ceny v porovnani s ostatnymi... Ale ten co si si vybrala vyzera pekne,ja by som si vybrala zeleny 🙂 len nie je tazky? A tie autosedacky su univerzalne ze idu dat na vsetky kociky? Ja musim vybrat nejaky lahky a do mesta lahko ovladatelny, pretoze byvame na 3.poschodi bez vytahu 😠 pozeram tento ale neviem ci to je v cene aj hlboky kocik aj autosedacka aj normalne ako je na obrazku (neviem to ani pomenovat 😀)
http://www.babysvet.sk/produkty/kociky/kombinov...

teleranka
31. okt 2011

@huterika
jeej, ten je peknýýýýý 🙂)) ale to je len toto, ci to ma aj vanicku a hlboku cast? inak, ja tiez byvam na 4.poschodi bez vytahu...ako to budete riesit s kocikom? ja vobec neviem :(((

huterika
31. okt 2011

@teleranka
to je prave to co by aj mna zaujimalo 🙂 je to ale v kategorii kombinacie, tak ma to trochu matie.. ved prave ze my mame take strasne debilne stare drevenne schody krive 😀 uz sa vidim jak to trepem hore dolu.. a len po svojich to mam problem vyjst nie este s kocikom...premyslala som ho nechavat pod schodami dolu ale bojim sa ze jedneho dna ho tam nenajdem 😒 jedine ho zamknut ako bicykel 😉 ale zasa aby sa tam mysi alebo nieco nenastahovalo....joooj dilema

ava11
31. okt 2011

Dievčatá moje, dnes je nejaký naprd deň. V robote jeden problém za druhým, neviem, čo mám skôr riešiť a vyzerá to tak, že budem robiť 9 dní za sebou 12-ky. Krava kolegyňa sa dala zo dňa na deň na dvojmesačnú PN+rovno aj výpoveď a druhá je na dovolenke. Tak sme tu ostali traja a totálne sa nestíha. Som unavená ako sviňa a to je ešte len prvý deň. Vyrevala som sa drahému do telefónu, nič iné sa nedá, len to nejako prežiť. Keby aspoň maličký konečne kopol, hneď by mi bolo lepšie na duši ☹

ludmila25
31. okt 2011

@huterika ved ani ja nerozumiem preco nikde stoji ten kocik 123 eur a inde viacej ale ten kocik co sa mne paci vazi aj s vanickou 13 kg a tie autosedacky by mali byt univerzalne alebo by sa mali dat dokupit k tej znacke kocika a ten kocik co sa tebe paci je tiez krasny

huterika
31. okt 2011

juuuuj ake su tie babatkovske zavinovacky chutnučkééé 🙂
http://www.babysvet.sk/produkty/zavinovacky-glu...
az doteraz som zila v predstave ze to je jedna duchna a kopec snurok 😀 ako mali nase mamy 😀

marissenka
31. okt 2011

@ludmila25 krasny kocik. aj mne sa taketo pacia, len s vacsimi kolieskami. lebo tie nase uuuzasne cesty. hruuza.

carrie84
31. okt 2011

Caute dievcata 🙂
Sa to tu zase berie hupom - kociky, zavinovacky 😵 🙂
@teleranka - nemate pivnicu? Alebo kocikaren? Lebo inak si neviem predstavit ako nesies dieta a kocik na 4.posch. 😒
@strihalka - mna ta dm knizka teda poriadne sklamala!

nelicefo
31. okt 2011

Ahojte. No nestíham čítať. 🙂
Pozerám že kočíky riešite. Ja som zamilovaná do Stokke Xplory(na foto staršia kolekcia) a Concord Fusion. 😵

andrejka1974
31. okt 2011

ahojte tak dnes som volala ohladom vysledkov na AFP a robila mi aj opakovane na stitnu zlazu vraj na stitnu zlazu mam zvysene a mam k doktorke prist v strdu mate s nim niekto skusenosti v juni som bola u endokrinologicky a bolo vsetko ok inac AFP mam ok co som velmi rada mam uz 37 rokov este za tyzden mam morfologiu a ak bude aj tam vsetko ok tak sa snad vyhnem amniocenteze vsak uvidim drzte mi palceky za kazdu radu ohladom zlych vysledkov stitnej zlaze pocas tehotenstva budem rada vopred dakujem

zeta123
31. okt 2011

@andrejka1974 ahoj..poradiť ti neviem, ale držím ti palčeky ...všetko bude ok 😉

andrejka1974
31. okt 2011

@zeta123 ja verim tiez vzdy nejaka pomoc musi byt v stredu dam vediet ako som dopadla babatko krasne kopka je stastne my tiez a verime ze vsetko bude ok