Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@maxara ja tiez lehnim pri panelaku 🙂 ciham zas kociky...klasika...a sem tam mrknem tunak. Drahy nie je dako extra nadseny z belgicka, ale ono to suvisi dost s tym, ze ma vycitky koli nam, lebo som sama furt. A ked bude babo na svete, tak on to isto nevydrzi, aby ho napr mesiac nevidel. Tiez sa velmi tesi...no takze uvidime ako to vsetko dopadne 😅
@nelicefo draha ako pise @carrie84 teraz tu cucim preto, lebo konecne spi dieta a ja si konecne mozem nieco prihotovit na veceru. Do tehu som vecerala o 18tej cca a od asi druheho mesiaca musim poctivo dat este o 20tej cosi, lebo potom mi je hnusne zle.
A mne osobne v panelaku vadi pomaly polovica uz 😀 normalne som uz mala taku ponorku, ze som ho uz ani nepozerala.. teraz som zas zacala ale rano vacsinou
@maxara no ja som este doma a nerozhodla som sa nijako 😀 Jaaj uz chapem tvoj myslienkovy pochod...no ono to ze ja budem v belgicku nemeni moc na veci, ze budeme s mm malo, lebo on ma taku pracu, ze lieta po svete sirinu marinu. Teraz ma ist najblizsie do Indonezie ale stale sa posuva termin a potom sa to nakopiiii a moze sa stat, ze pride po mesiaci domov do belgicka, bude tam par dni a ide zas na mesiac do ruska napr 😠
ahojte, som Vas chvilku nestihala citat a medzitym sa mi konecne vecer vcera zacalo ozyvat babo prvymi kopancami, bolo to konecne take ze som si uz bola ista ze je to ono, lebo predtym sa uz dake take jemne bublinkovanie zjavilo, ale nebolo to presvedcive...tak sa tesim 🙂
a vidim ze ste tu baby na tom s vytahom doma niektore podobne ako my - @huterika, @teleranka - my sme tiez na 3tom bez vytahu a veru si neviem predstavit ako by som to bez kocikarne riesila, ked bol maly este vo vanicke, tak som tam nechavala spodok a maleho vo vanicke vlacila hore, no a potom zo sportiaku uz len na rukach bez kocika, ale je to poriadny zaberak, ked este pripadne aj s dakym nakupom alebo co, vracat sa este po kocik by sa mi isto nechcelo...podla mna to skuste nejako vymysliet s tym zamykanim dole, dacim to prikryte pripadne ak je to tam moc spinave....ale vlacit kocik s dietatom niekolkokrat denne tolko poschodi, to je podla mna aj pri najlahsom kociku straasny zaberak...:(
@nelicefo zatial mam plan ist v decembri do belgicka a uvidim, ako sa mi to tam zapaci alebo znepaci. Minimalne 3 mesiace by som tam zotrvala, ale ked bude v tom case mm prec, nema pre mna moc vyznam sa tam trapit sama jak prst 😉 Ale dufam, ze sa to bude dat dako sklbit vsetko, nech je to pre nas prinos a nie trapenie...
aj ja by som sa k vam rada pridala 🙂 termin mam 20.4. a velmi sa tesim na svoje prve babatko 🙂
@nelicefo je servisny technik. Tiez ho to aj bavi, ale nie tak nahusto a tiez asi par rokov vzad by to bolo prinajmensom vhodnejsie 😅 Ale tak chudak sa snazil, aby sa vypracoval tam, kde je, ze ja mu urcite nechcem stat v ceste. Ale sam uz to tak zacina citit... Uvidime no. Ked tak nebudem prva ani posledna, co takto zije a 3 roky nie je zas vecnost, no nie?

@carrie84 😀 😀 😀 😀 no tak to hej.
Chups...no pis ten zdroj vecere.😀 😀 😀