icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

mrka2
4. nov 2011

baby, dnes som spadla na chodniku a mam otlknute obe kolena 😖 dufam,ze nic nebude drobcovi 😢 mame hrozne tie chodniky a este dobre,ze len kolena som si obila 🙄

amore61
4. nov 2011

@vajanika27 juuuuuuuj tehotenstvo je nadherna vec 🙂aj pracujes este?

mrka2
4. nov 2011

@darinkazv fiha, tak ty mas uz pekne brusko, ja akosi nic 😕 len podbrusko mam take zvacsene.. ale mne aj pri prvej narastlo az v piatom mesiaci 🙂

amore61
4. nov 2011

@urma neboj coskoro ucitis aj ty este si tych pohybov a kopancov uzijeme do porodu🙂

urma
4. nov 2011

@amore61 hej, TT kraj, obvodneho gyndosa mam zatial v HC. Ale od zaciatku tehu som bola uz u 3 roznych a zachvilu asi pojdem k 4 🙂

darinkazv
4. nov 2011

@amore61 heh. ja svoju vááááhu nenapíšem 😀

darinkazv
4. nov 2011

@mrka2 no, mne pri prvej tiež narástlo až nejak v polke alebo koncom piateho mesiaca. teraz to nejak rýchlejšie ide. a to som nepribrala ani gram. mám dolu vyše 3kg 😀

vajanika27
4. nov 2011

@urma no ja sa uz tesim na 3D ultrazvuk a odtial dostaneme niekolko fotiek,tak sa tesim 🙂

amore61
4. nov 2011

🙂nestriedaj ich tolko 🙂

amore61
4. nov 2011

@darinkazv ale daj napis 🙂

vajanika27
4. nov 2011

@amore61 no to je 🙂 hej stale pracujem a planujem do 7 mesiaca, dufam ze bude vsetko v poriadku, doma by som sa zblaznila 🙂

darinkazv
4. nov 2011

@amore61 96,4 😅

amore61
4. nov 2011

@vajanika27 napodobne aj ja pracujem len by to chcelo inu robotku mam dost rizikovu robotu a bojim sa o babatko len na druhej strane peniazky treba ☹

urma
4. nov 2011

@mrka2 a ja mam praveze nie podbrusko zvacsene ale nadbrusko 😀 Preto aj mozem nosit stale svoje nohavice, vacsinu mam take nizsie skorej bokove.

amore61
4. nov 2011

@darinkazv no vidis ze to nebolelo 🙂no aco kus riadnej peknej zenskej si ja co som tehotna a brusko mi narastlo tak drahy je furt na mne jak prisavka nalepeny ja ked sa na seba pozriem no hruza a on by ma najradsej zjedol 🙂sa mu lubim viac ako predtym 🙂

urma
4. nov 2011

@amore61 nebolo to zamerne 😉 a toho 4. preto ze sa budem stahovat het.

darinkazv
4. nov 2011

@amore61 ja som od začiatku tehu doma. nemajú ma kam v práci preradiť, tak som radšej doma. 30teho si idem po prechodku, čiže ešte december budem doma. a potom sa mi už neoplatí ísť do roboty na 1,5 mesiaca 😝 mne to robí len 50eur rozdiel finančný. nevravím, že každý cent dobrý, ale za to riziko a nervy mi to nestojí. a aj drahý to povedal, tak sa netrápim. však rodičák bude ešte nižší bude, tak musíme zvládať. aj keď materská bude vysokááá, ale potom ten rodičák 😝

amore61
4. nov 2011

@urma jaj taaaaaaaaak 🙂 a uz si si vybrala nejakého?a ty este zapnes rifle co si nosila pred tym? 🙂 ja uz ficim na tehu rifliach🙂

darinkazv
4. nov 2011

@amore61 si to pekne napísala 😀

amore61
4. nov 2011

@darinkazv juj keby som mala vecicky aspon pokupovane co potrebujem tak uz nepracujem ale mam toho este dost preerabat tak korunky treba ani mna nemaju kde preradit len sa modlym aby vsetko bolo ok

amore61
4. nov 2011

@darinkazv 🙂

vajanika27
4. nov 2011

@amore61 no ja mam v daka bohu celkom fajn robotu 🙂 najdolezitesie bude aby som bola v poriadku 🙂 ja chodim do prace aj koli peniazom, aj koli tomu ze by som sa doma strazne nudila a este potrebujem dokoncit skolenie na ktore eraz chodim 🙂

darinkazv
4. nov 2011

@amore61 u nás majú vnútorné predpisy. že nesmú nehať robiť tehotnú na tej pozícii. takže som musela riešiť na PN. ja som si už začala od januára to najnákladnejšie kupovať, tak už ma čakajú len vecičky pre drobca na oblečenie a vanička. ale to už nie sú také položky. a potom materskú budem mať vysokú, lebo si platím DNP. tak čo pochybí, tak z toho dokúpim.

amore61
4. nov 2011

@vajanika27 ja chodim do prace iba koli peniazkom 🙂 ked som tehulka ma to tam nebavi uz blee:(

amore61
4. nov 2011

@darinkazv mno ja som to nestihla platit si to ani som o tom nevedela takze budem mat naprd matersku :(

urma
4. nov 2011

@amore61 no to veru nie, kedze sa stahujem do zahranicia a este ani neviem na isto do akeho mesta 😉 Vyberu mi ho podla toho, kde bude najblizsie...
Ja moc nevyzeram tehotne, ale pribrala som uz 3 kg a tiez na pase dost, ale nohavico to az tak nezasiahlo. Ale je pravda, ze som nenosila prilis tesne, lebo mi tak 3 kg kolise vaha medzi letom a zimou.

amore61
4. nov 2011

@urma jaj taaaaaaaaaak n tebe bude dobre 🙂 aj ja by som najradsej vypadla z tohto Slovenska 🙂 nezoberete nas so sebou? 😀

urma
4. nov 2011

@amore61 uuuplne v pohode. Baby, ked budem mat adresu, mozete prist hocikotora 😀 placu bude habadej. Posledne od dnes mame na muske dom so 4 izbami 😝 ale nemozeme si moc vyberat. A pravda je, ze toto su akoze tie mensie....

amore61
4. nov 2011

no pekne to by som si nevedela predstavit upratovat a nahanat babence a sak by som sa tam bala sama 🙂juj a nebojis sa takto do cudziny sama s tatinom a s malym nikoho tam nebudes poznat no zblaznila by som sa asi obdivujem ta 🙂

amore61
4. nov 2011

@urma no pekne to by som si nevedela predstavit upratovat a nahanat babence a sak by som sa tam bala sama juj a nebojis sa takto do cudziny sama s tatinom a s malym nikoho tam nebudes poznat no zblaznila by som sa asi obdivujem ta 🙂