Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@vajanika27 juuuuuuuj tehotenstvo je nadherna vec 🙂aj pracujes este?
@urma no ja sa uz tesim na 3D ultrazvuk a odtial dostaneme niekolko fotiek,tak sa tesim 🙂
🙂nestriedaj ich tolko 🙂
@amore61 no to je 🙂 hej stale pracujem a planujem do 7 mesiaca, dufam ze bude vsetko v poriadku, doma by som sa zblaznila 🙂
@vajanika27 napodobne aj ja pracujem len by to chcelo inu robotku mam dost rizikovu robotu a bojim sa o babatko len na druhej strane peniazky treba ☹
@amore61 ja som od začiatku tehu doma. nemajú ma kam v práci preradiť, tak som radšej doma. 30teho si idem po prechodku, čiže ešte december budem doma. a potom sa mi už neoplatí ísť do roboty na 1,5 mesiaca 😝 mne to robí len 50eur rozdiel finančný. nevravím, že každý cent dobrý, ale za to riziko a nervy mi to nestojí. a aj drahý to povedal, tak sa netrápim. však rodičák bude ešte nižší bude, tak musíme zvládať. aj keď materská bude vysokááá, ale potom ten rodičák 😝
@amore61 no ja mam v daka bohu celkom fajn robotu 🙂 najdolezitesie bude aby som bola v poriadku 🙂 ja chodim do prace aj koli peniazom, aj koli tomu ze by som sa doma strazne nudila a este potrebujem dokoncit skolenie na ktore eraz chodim 🙂
@amore61 u nás majú vnútorné predpisy. že nesmú nehať robiť tehotnú na tej pozícii. takže som musela riešiť na PN. ja som si už začala od januára to najnákladnejšie kupovať, tak už ma čakajú len vecičky pre drobca na oblečenie a vanička. ale to už nie sú také položky. a potom materskú budem mať vysokú, lebo si platím DNP. tak čo pochybí, tak z toho dokúpim.
@vajanika27 ja chodim do prace iba koli peniazkom 🙂 ked som tehulka ma to tam nebavi uz blee:(
@amore61 no to veru nie, kedze sa stahujem do zahranicia a este ani neviem na isto do akeho mesta 😉 Vyberu mi ho podla toho, kde bude najblizsie...
Ja moc nevyzeram tehotne, ale pribrala som uz 3 kg a tiez na pase dost, ale nohavico to az tak nezasiahlo. Ale je pravda, ze som nenosila prilis tesne, lebo mi tak 3 kg kolise vaha medzi letom a zimou.
no pekne to by som si nevedela predstavit upratovat a nahanat babence a sak by som sa tam bala sama 🙂juj a nebojis sa takto do cudziny sama s tatinom a s malym nikoho tam nebudes poznat no zblaznila by som sa asi obdivujem ta 🙂

baby, dnes som spadla na chodniku a mam otlknute obe kolena 😖 dufam,ze nic nebude drobcovi 😢 mame hrozne tie chodniky a este dobre,ze len kolena som si obila 🙄