icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

sunday1
7. nov 2011

@maxara Rozumiem Ti, máš pravdu. Aj ja mám morfo 15.11. 😀

maxara
7. nov 2011

@sunday1 u holana? 😕 o kolkej?

sunday1
7. nov 2011

@maxara Nie, ja idem k Čunderlikovi o 17.00 😉

maxara
7. nov 2011

@sunday1 aha ano, ja som sa ta to uz pytala, vsak? lebo si pamatam odpoved 😅 ale nie otazku 😀 no nic, tehudemencia 😝

peka13
7. nov 2011

@maxara Fandím ti aká si tigrica dravá silná...len sa nedaj 🙂

maxara
7. nov 2011

@peka13 😀 vdaka.. no keby to malo aspon logiku.. ale tak darmo, bozsky syndrom ma asi kazdy dr, no zabudaju, ze prachy im doteraz vzdy zapchali hubu ☹

peka13
7. nov 2011

@maxara hlavne sa nerozčuluj...nestojí ti to za to....budúci týždeň ti to vynahradí uvidíš 🙂

maxara
7. nov 2011

@peka13 ved sa nerozculujem.. to ja ked takto v afekte pisem, tak aj tak som kludna.. pisem ako debil ja viem, ale uz nevidim, idem buskat, bruuuu

maxara
8. nov 2011

Dobre ranko
rychlo vas pozdravim, lebo zase asi nebudem mat cas dnes ani nakuknut, idem rychlo co to upratat a o jedenastej budem mat full house 😵 😵 tesim sa, Nina sa konecne pohra s detickami.
@urma draha si sa pytala ci je 7e vela za bodynko 56 .. nooo po prve vseobecne je to vela za kusok bavlnenej (aspon dufam, ine ja nekupujem) handricky na mesacne pouzitie, v najlepsom opakovane pri viacerych detoch. ALE kedze ceny su uz raz take ake su, tak potom zohrava velku ulohu fakt, ze nie je bodynko ako bodynko. Za tesco body by som 7e nedala. Nie ze by boli zle, ja som ich mala kopec, ale su veeelmi tuctove, ma ich skoro kazda rodina. No my sme ich na doma vynosili a samozrejme, ze aj ked sme niekam sli, ved nam na tom nezalezi, ci take ma aj ine dieta, ale oni sa po oprati tak kazde inak po svojom upravi (to nazvem).. No a potom su bodynka, ktore su niecim jedinecne, maju ine zapinanie, su napr s nejakou aplikaciou alebo tak.. ja ich volam ze vrchne, ze na ne uz nic navrch nedam a za take tych 7e by som dala, keby sa mi pacili. Ale teda vzhladom na fakt, ze my si nepotrpime a navyse kazda navsteva okukava dieta a nie obal, tak ja sa pri nakupe riadim pomerom cena:vykon..
@janka273 vdaka za info, to su super spravy, lebo tento panko v PLUSe je ozaj dost drahy a vyber ziaden.. uz som tam parkrat sla a ani len pancuchy som tam poriadne nezohnala.. 🙄 a je mi uplne luto tej staruckej tety co tam predava, lebo tam postava a usmieva sa, mila je a prd z toho..

ivetka1981
8. nov 2011

ženušky kde v PO robia 3D ULTRAZVUK...?Koľko je potrebné sa dopredu objednať??

belissima85
8. nov 2011

@vajanika27
@vajanika27 mamastrie🙂

ludmilka4
8. nov 2011

ahojte dievčatá, my sme v 16 týždni a strašne ma bolia lonové kosti, je to normálne? Cítili ste to niektorá už, lebo mi bolo povedané, že áno to sa stáva ale vo vysokých mesiacoch, tak som nadobudla trošku strach.

urma
8. nov 2011

@maxara takze to,ake su kvalitne tie handricky zistim po oprati 🙂 Ak by ich malo kazde druhe babo, to mne je jedno, lebo ja to nezistim...ziadne nevidim...nikdy som nemala tendenciu okukavat cudzie deti a nestretavam sa s nimi. Ja ani neviem, ake mali sestrine deti veci, kociky, nic...a to u nas byva 2x tyzdenne. Proste som bola zamerana na ine veci a tiez stale busy. A ked budem chodit kocikovat po belgii, tak si max. budem vsimat kociky a deti v nich su predsa zakrytne 😀 A ked uz chodia, tak zas nosia ine zvrsky...Potom ma napada uz len u lekara, ze by sme mohli zazit take "fopa"
Pekny dnik s julovkami

takitak
8. nov 2011

@maxara jójóoo aj dnes by som s Tebou menila 😀
ináč ten tvoj lekár ma dojal ... ja som sa takto vykašlala na môjho a preto ešte nemám vlastne žiadneho... v centre už nemôžem chodiť a teraz nemám nikoho 😉 ... ja mám morfo tento týždeň, tak uvidím čo mi povie lekár a začnem intenzívne hľadať nejakého lekára ... lebo bábo mi už chýba

otázka na všetkých - je niečo povinné absolvovať v 20 -21 tt ? nejaký ´další skríning alebo tak? ak to morfo dopadne dobre tak už aj tak nestihnem žiadneho lekára do 22tt a nechcem zase niečo prepásť ... ináč včera som pozrela moju tehu knižku a zistila som že je prázdna až na 6,8 a 12tt nejaký tlak a pod. takže tam nemám nič. Iba zápis hore že som bola na amnio - no dúfam že to nebude problém ...

a ďalšia otázka - včera som mala hrozné krče - nevieme z čoho ale pripisujem to že si malý ľahol na môj výfuk, lebo nič, len bolesť a potom ke´d sa občas niečo podarilo tak s bolesťou ... dúfam že to nie je nič zlé, lebo začínam stresovať ...a nič som sa na nete nedočítala. maternica mi sem tam stvrdne, ale to je hádam normálne ...asi som to neopísala moc jasne ale je to také divné popisovať to 😝 a ináč mi bolo blbo celý deň, ani obed som nezjdela .. v noci to pokračovalo, takže som vôbec nespala ale teraz ráno je to už lepšie

katkarv
autor
8. nov 2011

@ivetka1981 v Gynstar na poziarnickej ulici,maju tam aj peknu velku obrazovku oproti posteli na ktorej lezis takze vidis vsetko to co lekar 🙂 A myslim ze asi 2tyzdne dopredu je potrebne sa objednat.

urma
8. nov 2011

@takitak a do kedy sa moze chodit do centra? Som nevedela, ze je to obmedzene, uz som tam videla aj take bruchatejsie maminy, ale mozno isli na dake testy alebo co..
Prosim ta a to tvrdnutie maternice ako sa ti prejavuje? Ze na dotyk mas tvrde brucho alebo ze citis dake stahy?
Pytam sa asi sprostosti, ale ked ja som uz taka mimoza....

ivetka1981
8. nov 2011

@katkarv to je super s tou obrazovkou...a koko sa platí,nevieš??

ivetka1981
8. nov 2011

@katkarv to je ten Dr, Lisy???

katkarv
autor
8. nov 2011

@vajanika27 ja ho pijem lebo mi chuti 🙂ale len raz za tyzden, a ked si svagor otvori normalne pivo normalne mi sliny tecu 🙂

katkarv
autor
8. nov 2011

@ivetka1981 neviem na isto ale zda sa mi ze morfo 20e a 4D 45e cize spolu 65e Ano Lysi ale robi usg aj doktorka Vaskova ta sa mi zda prijemnejsia 🙂

ivetka1981
8. nov 2011

@katkarv a kde sídli tá dr. Vasková??Ty k nej chodíš??

katkarv
autor
8. nov 2011

@ivetka1981 vaskova je tiez v Gynstare,tam su Lysi,ona a Poch.Ja chodim k Dandarovy ale ked este nemal 4D tak ma posielal tam.

sunday1
8. nov 2011

@takitak Skríning už nie je, krv vôbec neberú (aspoň moja doki). Malo by sa robiť sono, ale podrobnosti Ti budem vedieť napísať až v piatok. Ja ani neviem, či mi to sono nakoniec bude robiť, lebo v utorok mám potom morfo, ale to úplne inde. Sama som zvedavá, čo sa bude diať 😉

katkarv
autor
8. nov 2011

@ivetka1981 joj nie Poch ale Cop

efci
8. nov 2011

@huterika aj my ideme v stredu asi na SK, ale az vecer 🙂 Mas carte Mutuelle?? Do kelu teraz som uz zabudla, ale bud treba na mutuelle ohlasit tvoje cislo Securite Social alebo na SECU ohlasit mutuelle, a oni si potom tvoje vsetky osetrenia budu preposielat automaticky zo SECU na mutuelle a budes automaticky preplacana. A nebudes ani platit tak ako pises, za odbery, echo,k v lekarni... U lekarov ano, tam sa plati vzdy. Ak lekar pouzije tvoju Carte vitale tak uz nemusis nic posielat na SECU, oni ti to automaticky preplatia a ked budes mat zaregistrovanu aj mutuelle tak ti aj od nich pride zvysok sumy do 100 %
Dufam ze som to napisala zrozumitelne 😉

efci
8. nov 2011

A ja som momentalne ako strasidlo 😀 tak huraaaaaaaaaa do kadernictva 😎 Idem si to uzit he he, ja milujem ked sa mi niekto "hrabe" v hlave.

ivetka1981
8. nov 2011

@katkarv dakujem Ti pekne za info,tak nakoniec som sa rozhodla pre MUDr. Lisý ,ktorého budem mať na bežnú poradňu a na morfo a 4D ma bude mať MUDr.Vašková..objednala som sa,tak uvidím,či som dobre urobila akí budú..ešte raz ď akujem za poradenie... 😉

atreyu
8. nov 2011

@ivetka1981 Vašková je poklad!ja som bola u nej na NT meraní a na prvé morfo...teraz o dva týždne idem na to veľké morfo opäť k nej...vraj ako jediná v Prešove má na takéto vyšetrenia certifikát...to mi povedali v rizikovej poradni...a chce ísť rodiť do monobloku?

peka13
8. nov 2011

@ludmilka4 Ja tieź mávam bolesti panvy alebo skor kostrče od 16 tt...ale odkedy cvičim bolí to menej...dost zle na to vplyva sedenie...musiš sa veľa hýbať, aj keď viem aké je to ťažké 🙂

amore61
8. nov 2011

ahojte tehulky, ja mavam tiez ukrutné bolesti kostrce vzdy vecer nemozem si ani na zadok sadnut ani sa otocit,ledva chodim neviete nieco nato?