icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

ludmila25
8. nov 2011

@evulilik tak to pevne dufam ze male bude ok bez epilepsie

amore61
8. nov 2011

@ludmila25 to potvrdzujem žena sice tlaci ale vlastne nevie tlacit ked nic neciti od pasa dole,su to komplikované porody potom podla mna to potom ohrozuje babenko ked sa mu nedari na svet a trva to dlho.

danka.chomka
8. nov 2011

@maxara toto je uplne neakceptovatelne ako reagoval tvoj lekar ☹ kto si mysli ze je? cloveku az rozum zastava ako sa jeden lekar dokaze spravat k tehotnej zene ☹ co by ju mal podporovat a upokojovat a dodat jej vieru. prefliaskala by som ho 😠

amore61
8. nov 2011

@danka.chomka a co sa stalo koceny ?inak niektory lek. su hrozny

peka13
8. nov 2011

@amore61 to by som aj ja chcela zažiť ešte pred vlastným 🙂super záźitok

ludmila25
8. nov 2011

@amore61 presne tak tak naco zbytocne zacvakat neviem kolko eur za epiduralku ktora aje aj tak zbytocna

amore61
8. nov 2011

@peka13 vies co je to taky zvlastny pocit take zmiesane pocity som mala pri tom 🙂 chystas si aj k porodu niekoho?

strihalka
8. nov 2011

@evulilik a ty chystas PNku z jakeho duvodu?? Ja byla ted nagynde a jsem ji rikala ze narazim brichem o kreslokde sedi zakaznicka ze sefka mi zakazuje beat si dovolenou, ci by s tim nemohla nevo udelat treba pnku a ona ze s ti nic neudela, ze si to musim vyresit se sefkou .......
Tak planujem jit tento tyden k obvodni, aby me napisala na tyden a zeptam se ji, ci me psk od ledna muze vyoisat do nastupu materske
Prece to naeazeni bricha cely den neni nic dobreho a ja fakt pocutala. S rizikem a ona nic

peka13
8. nov 2011

@amore61 snáď môj manžel pojde, ak to zvládne...zatial by chcel, ale uz ked mu beru krv tak odpadáva, takze ked tam ostanem sama nebudem sa čudovať....ale premyslala som nad sestrou, keby manzelik odpadol 🙂 skor ako to zacne...potrebujem niekoho koho mozem buzerovat :D a doktora sa mi znepriatelit nechce ked budem mat bolesti 🙂

amore61
8. nov 2011

@peka13 no ja si beriem kamosku lebo moj drahy to nezvladne on len pri pomysleni na to je zeleny :Dale slubil mi ze si to ece premysli :D

atreyu
8. nov 2011

@ludmila25 @evulilik @amore61 baby ja to chcem tiež bez epidurálky...a zatiaľ sa pôrodu nebojím...veď porodiť musím, tehotná ostať nemôžem 😀 ale možno to na mňa ešte príde 😀

jennyna
8. nov 2011

@strihalka ja som mala ten isty problem, az som behala k lekarke, lebo som sa zlakla...povedala mi, ze nemam stresovat, ze vsetko je ok, preslo mi to za nejake 4 dni.

peka13
8. nov 2011

@strihalka vies co staci,ze k tvojmu problemu s bruškom ( a kreslom) pridáš, ze si velmi unavená a bolia ta krize a obvodaćka ta nechá...gynekologovia to moc nechcu pretoze ty su viac kontrolovaní...viem ze je to blbé vymyslat si problemy, ale cely den v smrade farieb by sa mi nechcelo byt...asi by ma bolela hlava a obdivujem ťa že to zatial zvladas....
U mna to je jednoduchsie, oblicky su pre doktorov dost vazna vec ( takze sa vsetci boja včetne gynekologa, aj ked sa citim dobre) takze ja s PN nemam problem
Jedna moja kamoška sa pohadala v praci, pretoze chcela par dni dovolenku a nechceli jej ju dať, tak prisla za dokym a povedala,ze ma neprijemne prostredie v praci ze ju to stresuje a je z toho na nervy...nemusis mat zdravotny problem aj psychika je dolezita 🙂 tak ju vypisoval az do materskej ...

amore61
8. nov 2011

@atreyu 😀 neboj moja este to dojde na teba 😀

evulilik
8. nov 2011

@strihalka no povedzme to že mám chapavého doktora...... aj tá tvoja gyndoška...ti len pravdepodobne nepriamo naznačila že zadarmo ani kura nehrabe 😝.......samozrejme že najprv mu spomeniem obmedzenia v práci a ked to nebude stačiť... dnes je svet taký ... čo všetko nevirieši obálka........ ale aj keby u mna nezabrala .. čo pochybujem...tak svokra je sestrička v nemocke.. tá isto niečo zoženie..

jennyna
8. nov 2011

@evulilik ja som bola pri prvom babatku tiez hrdinka, ze nechcem epidural, ze to na 100pro zvladnem. ale kedze porod mi museli vyvolavat, co bolo nasilu, aj to viac bolelo, asi po 6 hodinach v bolestiach som im tam skoro odpadavala, a to bolo porod este v nedohladne, tak ma sestricky presvedcili, dala som si to pichnut a potom to uz bolo super, porod som si normalne uzila, vsetko som normalne vnimala. Som zvedava, cim nas prekvapi druhe babo. Ale kazdopadne musis ratat so vsetkym 🙂)

amore61
8. nov 2011

kočeny a uz ste aj nieco obedovali?no moj drobec si vymyslel uzasnu kombinaciu na mna 🙂 škvarelinove halusky a kečup na to 😀

evulilik
8. nov 2011

@jennyna no ja aj chcem rátať aj s tou možnosťou .. dám si spaviť všetky tie testy či epidurál môžem...veď čo ked budem umierať od bolesti... ale ja som dosť bojovna a zvladam bolesť celkom slušne aj ked viem že pôrod je úplne o inom .. no len mám take vnutorne presvedčenie že to zvládnem a musím to zvládnuť aj bez toho... cítila by som sa ako slaboch v očiach manžela a zbytku rodiny kebýže si to dám pichnúť.. čo si ale nemyslím o ženách ktoré si to dali pichnuť.. Ja len prosto odmalička mám iné merítko na seba ako na iných .. neviem prečo .. prosto je to tak...

jennyna
8. nov 2011

@evulilik ja som taka ista, ako si to ty napisala o sebe 🙂 , stale som si myslela ze mam prah bolesti o dost vyssie ako ostatni ludia, ale tato situacia bola nieco uplne ine. Mala som pocit, ze ked to tolko zien zvladlo bez epiduralu, musim aj aj, ale bohuzial kazdy porod a jeho priebeh je iny.

peka13
8. nov 2011

@amore61 ja uz rano som mala chuť na kapustu, takže mám kyslú polievku...mňam už druhú som si naložila 🙂

amore61
8. nov 2011

mno ja som chcela perkelt s haluskami si dat ale jak som zbadala vajicka a kecup a tie halusky neodolala som 😀 ale chcelo by to nieco sladucke ste mi tu urobili chut s horucou cokoladou mnam 🙂

evulilik
8. nov 2011

@jennyna ok neber mi vieru v seba 😠 😀 😀 😀 Pôrodu bojim bojim.. a musim veriť že to zvladnem...

ludmila64
8. nov 2011

ahojte tehuľky 🙂 aj ja mam termín v apríli a to 5.4.2012 🙂 🙂 🙂 a den nato mam narodky ja 6.4 🙂 takže dvojita oslava... tripl test dopadol dobre, takže teraz sa uz len tesit na babatko 🙂 a inak kedy zacinate kupovat vybavicku? lebo ja sa k tomu zatial nepustam, ze mam cas 🙂 🙂

evulilik
8. nov 2011

@peka13
@amore61 no kedže je obed a vy tu stále len o jedle .. tak teda čaute idem aj ja vydolovať s chladničky moju fazulovu polievku a pohladať čo rýchle si uvarim ako druhé jedlo ... tak zatial čawwww !!!!! 😉

jennyna
8. nov 2011

@evulilik prepac, nemyslela som to tak 🙂 🙂 , pôrodu sa vôbec neboj, nejako to určite zvladneme!!

amore61
8. nov 2011

@evulilik fuuuuuuuuuuuuu to budes mat riadne vetry tam bude skackat drobec 😀

strihalka
8. nov 2011

@evulilik no na to kolik ji platim, tak si muze byt jista, ze obalku neubidi 

@peka13 no zkusim nejdriv tyden a po novem roce uvifim akp.... Ty mas ako vychazky?

Jinak v praci je stres porad, uz jen tim, ze sefka se chova jak nejlip umi a za rphem vam podkopne nohy. Zakaz dovolene. Prescasy. Zakaz pc.

evulilik
8. nov 2011

@amore61 no ušetrime za teplo.. už si ju dávam dnes treti den tolko som navarila... a veru drbec podskakuje ostošesť. 😀 😀 😀

jennyna
8. nov 2011

@evulilik som len tym chcela povedat, ze ja som si ten svoj prvy porod dost vysnivala, a realita bola inde, potom ma to troska trapilo, ale vedela som, ze inac by to neslo

urma
8. nov 2011

@ludmila25 ja som zas pocula, ze s epiduralu strasne bolieva hlava. Neviem, ci vzdy, ale ako ja poznam moju hlavu, urcite by mi ju rozduvalo 2 tyzdne 😀 😝