icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

anickamatusiak
9. nov 2011

1. april 2012 :D

evatko
9. nov 2011

@sunday1 jeee, si zlata, nieco podobne som potrebovala pocut. U mna so sladkym to bude asi naopak, ja sladke konzumujem vo velkom, babo ma uz asi presladeny zivot,

ancovicka30
9. nov 2011

ahojte, tak ja som dnes po poradni a utz, a uz je to definitivne ze cakame chlapceka 🙂 je to jasne aj na foto zo sona, co mi doki dala, mm na to pozera a ze nic tam nerozoznam, iba nos....hm, no a samozrejme to nebol nos, ale pipik, xixi 🙂 tak sa uz aj zacinam tesit, aj ked som dufala skor v dievcatko do paru, ale tak aspon bude u nas super veselo a akcne s dvoma chalanmi a budu sa vediet zahrat a tak 🙂
inak vsetko vraj ok, tak sa tesim 🙂
a drzim palce babam,co sa vyskytli komplikacie @teleranka @katkadz, verim, ze vsetko dobre dopadne...

evatko
9. nov 2011

Baby, mne asi sibe. Alebo som "vsugerantka! 😀
Po dopisani prispevku som sla za malou, lebo plackala zo spanku a ked som sa vratila, sadla som si - turecky sed, prikrcena a zrazu ... asi som citila kopknutie, alebo bublinku, ale neviem... ci si to nenamyslam.
Inak predtym, ked som babuso citila castejsie, vzdy ked som bola poskrcana nie vystreta v leze. Tak oddnes sa zas poskladam na 5 casti a budem vyckavat

anickamatusiak
9. nov 2011

..a kopeme od piatku, kazdym dnom intenzivnejsie, skvely pocit. Sme sa toho nevedeli dockat a je to tu, tesim sa 🙂

darinkazv
9. nov 2011

@ancovicka30 jej, tak gratulujem 🙂 tak manžo nerozozná nos od pipíka? 😀 😀 😀

ancovicka30
9. nov 2011

@darinkazv 😀 no, zda sa ze ma mm urcite problemy s anatomickymi znalostami 😀

ancovicka30
9. nov 2011

ozaj inak, ma teraz napadlo, ze ako sme sa tu pred casom bavili, ake bludy sa nam snivaju, tak predvcerom som sa v jednej knizke o tehotenstve docitala, ze velmi zive a dramaticke sny su bezna vec v tehu, vraj to suvisi s nasimi obavami, ci sa budeme vediet o babo dobre starat a tak...🙂 to je prvy raz co som o takomto pocula z oficialneho zdroja, ale asi to dava zmysel...

darinkazv
9. nov 2011
teleranka
9. nov 2011

@beronsche dakujem pekne moja... a citam, ze necitis pohyby...ani ja. mam placentu vpredu, vraj aj preto, a ze je to do 20tt normalne... tebe povedali, ako mas ulozenu placentu?

urma
9. nov 2011

@teleranka ja mam tiez pekne divoke sny, ale to ja aj normalne. Lenze tym, ze spavam dlhsie, ako ked som chodila do prace, tak sa mi toho sniva viac 😀

atreyu
9. nov 2011

@ancovicka30 @darinkazv kým ešte tak tak dobre 😀 my keď sme ukázali fotku zo sona každý kto na ňu pozrel videl hlavu tam kde sú nohy a nohy tam kde je hlava 😀 čomu nechápem lebo na tej fotke je to podľa mňa nádherne všetko vidno
najbližie keď mi ukážeme pipík budú tvrdiť, že je to ruka...

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/atreyu/album...

anickamatusiak
9. nov 2011

baby mne sa uz tri krat snivalo, ze som porodila dievcatko :D tak som zvedava co to nakoniec bude...buduci piatok ideme na velke sono, tak hadam sa nam ukaze v plnej krase 🙂

evatko
9. nov 2011

Baby co necitite pohyby... skuste si sadnut po turecky na postel, gauc a pod zariadenie, ruky si trochu prekrizte a dajte si lakte na kolena smerom k stehnam. PC si dajte pred seba na postel, skrcte chrbat(rehabilitacne sestry si toho nevsimajte 😒 )a piste sem na MK. Az dokym neucitite pohyb. Ja som ho zas ciiiitila.
Leb o ked si lahnem na bok a drzim si brucho, este nikdy som ho neucitila, ale takto casto krat. Len za posledny tyzden som takto nesedela, ale pri velkom stole oblozena billa nalepkami, pc na stole, chrtbat kvazy rovny, tak asi preto nichts.hehe
Za vyskusanie niec nedate, len bolesti chrbta, prip. klbov 😎

darinkazv
9. nov 2011

@atreyu hm, tak to fakt nepochopím, ako miesto hlavy môžu vidieť nohy a naopak. my máme oveľa menej zreteľnú fotku a moja svokra hneď videla, kde je hlavička, kde nôžky, rúčky. a to teda videla sono fotku asi len druhýkrát. prvýkrát keď sme čakali júliu 😀

atreyu
9. nov 2011

@darinkazv tak to nechápeme ani my, ale budiš 😀 som zvedavá čo povedia na fotky z 3D 😀

atreyu
9. nov 2011

Baby ja mámTAKÚ chuť na jednu polievku v reštike, ktorá je od nás 40 km 😀 oplatí sa vycestovať? 😀 😀

teleranka
9. nov 2011

@jennyna ahojky, dnes je to malinko lepsie, brusko je maksie, ale bolesti este su... takze pekne lezima uzivam to magnezium. ako sa mas ty a drobcek?

teleranka
9. nov 2011

@urma aj ty si PN? tie sny su ocas skvela vec, ja mavam dost dbrodruzne, alebo sa mi siva, ze som stale v skole a nikdy nemam domacu alebo neviem ucivo na skusku..haha 🙂

beronsche
9. nov 2011

@jennyna @teleranka mozno mate pravdu, ze to bude polohou placenty... Ja vobec neviem, kde sa nachadza... Sono som mala len jedno a tam ma nenapadlo sa na to opytat... Ale presne o tyzden ma caka morfo sono, tak sa na to isto spytam...

katkarv
autor
9. nov 2011

@ancovicka30 tak si mozes zmenit v pase meno Julia 🙂 juj aj ja som velmi zvedava co cakame my,ale az o 3 tyzdne idem na usg a pri mojom stasti bude otoceny chrbatikom ☹

katkarv
autor
9. nov 2011

@atreyu keby som mala ja taku chut a poviem to manzelovy hned by ma nalozil do auta a zaviezol tam 🙂 Ked som mala MA viacerí sa ma pytali ci som nemala na nieco chut a odoprela som si to,ja si to nepamatam ale vraj to mohla byt pricina MA.Viem ze su to mozno babske reci ale teraz by som to neriskla.

baranovadanka
9. nov 2011

@teleranka som rada ze ti je aspon trosku lepsie 🙂 hlavne sa setri a nechaj nech sa o teba staraju iny 🙂 mna tak vcera setrila svokra prisla rano pozehlila nahnala mojho manzela aby poumyval riad a este mi aj kavu uvarila ze mam sediet a odpocivat 🙂 no uvidim vcera aj dnes som mala take divne pichanie zo spodu dufam ze to nic nebude ... zajtra idem do poradne na testy aj s ultrazvukom tak dufam ze vsetko bude ok a male sa dostatocne umudri na to aby bolo spravne otocene 🙂 nech uz viem aku farbu vybavicky mam vyberat z pojdu 🙂 inak co sa mykozy tyka musim poklopat zatial nemam ziadny problem a predtym pri tehotenstve som to mala pomaly v kuse... ale na druhej strane popri tom mojom spineni keby som este aj mykozu chytila by ma asi porazilo... a co sa sexu tyka tak bud sa mi vobec nchce alebo som unavena a ked uz sa mi konecne chce tak mi to doktor zakaze takze nic z toho 😒 chudak manzel bude musiet "prat rucne" 😝

atreyu
9. nov 2011

@katkarv no tak počkám na mužíka a uvidím, že čo povie 😀

katkarv
autor
9. nov 2011

@atreyu a kde to maju taku dobru polievku?A aka to je?Ja som aj dnes z dcerou zasadla na stanici na drzkovu polievku,tu zboznujem 🙂

atreyu
9. nov 2011

@katkarv Poprad,pizzéria utópia a polievka mexická pikantná 😀 a manžel je tu, idem hodiť sprchu a ideme...júúúj milujem ho 😵

katkarv
autor
9. nov 2011

@atreyu tak super 🙂 Prajem dobru chut 😀

baranovadanka
9. nov 2011

@atreyu to ta obdivujem ja nemozem pikantne ani citit... ale taku chut mam na sladke ze az 🙂 hm... pre cokoladovu tortu s bananmi by som momentalne urobila cokolvek 🙂

katkadz
9. nov 2011

tak o5 som na PN a Dr. mi naordinovala prisny kludovy rezim - mam nizko polozenu placentu a spustacom krvacania bola vraj vcerajsia velka potreba (no ako az tak som zase netlacila 😕)...Ale male je nastastie OK 🙂 ....a ze uzivaj si tehotenstvo, ked sa nemozes s prepacenim vysr... poriadne 😅 😀 Kupila som si aj glycerinove cipky, ale normalne sa teraz aj bojim ist na WC... Fuuu...a ked ma vysetrovala, zase do mna nieco kovove pchala a aj sono mi robila odspodu...nic prijemne 😒
Ale to sa spravi...budem doma zase lenosit, papat co a kedy budem chciet a nie narychlo dzgat tie restauracne menu odflaky pocas 1/2 hod. obednej prestavky...a hlavne konecne zase pokoj od sefky, stresu a nahanaciek aby sa vsetko stihlo a bolo ako ma. Nech riesi kolegyna, ktora si pocas pracovnej doby najde cas aj na facebook...aj tak mi isto bude vyvolavat za kazdu somarinu ako minule...uz ju len zaujimalo, dokedy budem PN...ale to, ze som za posledny tyzden mala aj 3-4 hod nadcasov denne, co som mala tolko roboty, to nikoho nezaujimalo...ved aj ked som sa vratila z prvej PN skoro vsetko si na mna pockalo, lebo mila kolegynka vraj chudatko nevedela, co a ako...takze som sa nahanala v podstate cely ten mesiac a pol v praci...este som aj bola vyslana na sluzobku na 3 dni...kaslem na nich, radsej budem mat menej na ucte ale bez stresu ako sa dennodenne nahanat a hadat sa s pripecenou blondinou sefovskou...minule som uz mala na male aby som ju poslala do ... tak ma vytocila.
A budem mat zase cas na konika a na strikovanie 🙂 Domace prace necham na mm a segru, ktora docasne byva s nami.
Hura, tesim. 😀

peka13
9. nov 2011

@evatko aj umna je najaktivnejsie, ked sedim za stolom nieco pisem na PC alebo ked chystam veceru a tlací ho guma od gatí, alebo jed idem utierat dlazku a dam sa do podrepu tak vtedy mi nedá nic spravit... 🙂
Dokonca som cítala, ze dietatko je také ze si tam rozhaduje rukami nohami, aby sa ich naucilo koordinovat, ale kedze tam má vela miesta a niekedy sa vôbec nedotýka maternice samo neviem aký pohyb urobilo. Pre neho je lepsie, ked mu obmedzíš priestor a zavadí o stenu maternice, vtedy sa vela naucí, hlavne ktorou rucickou ci nozickou práve pohlo na ktorú stranu....tak preto tie poskladané polohy viac cítime...ale tým nechcem povedať že teraz ich ideme obmedzovať a pritáčať :D len nech si tam plávajú 🙂