Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Ahojte, včerajšia poradňa celkom ušla. Triple test v poriadku. Tešila som sa že ma dr. pošle na usg a ona že stačí na ďalšiu poradňu ( 6.12) 😒 takže asi až v decembri sa dozvieme, čo nám bocian prinesie 😉 Piatok idem na cukor, už teraz ma trasie 😕 baby čo ste už absolvovali ako? dalo sa vydržať? v novom čisle časopisu mamička alebo maminka som čítala akurát článok o vyšetrení na cukor a písali že sa dá vytlačiť pár kvapiek citrónu, aby to bolo znesitelnejšie. Takže v piatok budem mať pre istotu v kabelke citronku 😀 Chcem sa opýtať, ako je to s dovolenkou, ktorá nabehne od nového roku? mám nárok na celú alebo len na to koľko mesiacov odpracujem? Ďakujem 🙂
ozaj a pred 15tou som sa dovolala aj sestričke za výsledky Tripple testov. a sú negatívne. 🙂 tešíme sa. jupíííí 😉
@teleranka uz som dala vypoved 😉 takze som zmenila stav PN na stav evidovany nezamestnany. Paradoxne mam viacej penazi ako ked som robila 😀 No ale k tym snom..ja mavam tiez dobrodruzne, aj so skolskych lavic, ale tie neznasam. Vacsinou je to stredna, maturita a samozrejme tiez vzdy daky pruser s tym spojeny. Asi preto, ze na VS som uz bola vzornucka 😉 a ma to aj skoro bavilo hlavne ked po skuskach.
Dnes v noci napr. v sne moj pes plaval pod vodou ako ladovy medved, ja som sa bala o neho lebo v skutocnosti v zivote neplaval, nieto este pod vodou. Tak som isla pre istotu pre neho, skocila som a v tom som si uvedomila, ze voda bude absolutne ladova, ja som tehotna a ze to asi skonci katastrofou, tak som rychlo zacala este nad vodou hrabat nohami a odletela som naspat na sus 😎
@evatko draha, sedim tak este len chvilocku, nieco citim ale boli to tak asi babo neboli, ze ? 😅
neviem co mam ja s tym podbruskom, mavam taku pulzujucu pichavu bolest, ale tlmenu, nie az tak ostru a prudku, skorej ako to tu niekto aj opisoval, taku rozplyvajucu sa. Pichne a rozplynie do stratena. Ale ktovie, mozno ma boli maternica, ked mi do nej drobec kopne 😅
@baranovadanka heh take prirovnanie ze prac rucne pocujem prvykrat 😀
@baranovadanka no pikantne sa moc v tehu nema, takze nic si z toho nerob, ze nemas chut na to 😉 Ani cokolada by sa sice nemala, ale to zas z dakeho menej hrozneho dovodu ako to pikantne. Ja paradoxne ani cokoladu nemusim, hoci normalne ju konzumujem tak jednu celu na 2x 😀 Teraz sa mi tu kopiii a ked uz svete neviem, co do huby, tak si dam max 1 ciaru.
@urma ja zase ani tak nie som na tabulkovu cokoladu skor na tycinky ale take ozajstne nie polske 🙂 hlavne cokoladova deli v tej by som spala 🙂 a k pikantnemu minule som u svokrovcov jedla gulas super bol s fazulov len v poslednom suste bol ukryty feferon som myslela ze v momente vyletim z koze 🙂 manzel sa smial ze taku cervenu ma daaavno nevidel este ze to po chvilke preslo 🙂
@katkadz veeelmi spravne moja, nic nie je prednejsie, ako nase malicke. Praca ide mimo 🙂 a odrazu nema vahu v zivote. Ja som sa v praci nevedela ani na nic sustredit, lebo plna hlava tehotenstva. Ale to asi nie kazda zena takto preziva. Ja som nevedela oddelit v tomto pripade sukromie od prace a podvedome som ocakavala od ostatnych maximalnu toleranciu, LEBO JA SOM TEHOTNA.
babyyyyyyyy, v piatok na obed nám príde domkov kočííííík 🙂 sa vytešujeeeem. mám vianoceeee 😀 😀 😀
Baby, mňa už druhý deň dosť bolí chrbát, dobre je mi len keď sedím na tuli vaku. Dúfam, že to ešte nie je z bruška a nebude to trvať až do pôrodu. Budem sa musieť objednať na gravi masáž 😒
@baranovadanka so sladkeho ja kolaciky mozem a este aj kesiky, ale ani belgicka cokolada so mnou nic nerobi. Som mm zakazala kupovat, lebo on zvyknuty zasypavat ma cokoladou so samej lasky hehe....
@urma ja som minule toho svojho poslala lech mi kupi karamelky a ananasovy dzus miesto toho mi doniesol mentolky a multivitamin... ze sa mu nechcelo hladat 🙂 tak som ho na otocku poslala k nam do dedinskeho obchodu aspon na deli 🙂 to uz nezvrzal :D
ahojte
som späť z morfo. spokojná som lebo malý je ok. smutná lebo som ho ani nevidela. manžel stál za lekárom tak to videl všetko ... mám síce fotku ale nevidela som sa ho hýbať. lekár sa ma spýtal či mi netvrdne brucho a či nemám pruh, lebo mi dole vybehol taký tvrdý pás len čo som si ľahla. tak som mu povedala čo asi cítim a vraj to je ok, ale nech idem k svojmu lekárovi. tak som sa hneď nahlásila, ale nebudem stresovať ... malý je uložený dole a v pravo aj to teda zapísal ... ináč hovoril latinsky takže som nerozumela - idem si to teraz preštudovať 😀
no a najlepší bol môj manžel, keďže bol spokoný, tak ho napadli aj otázky kt. sa frut pýta mňa - aký je veľký, ako je uložený, a pod. lekár z neho bol hotový - veľkosť vraj nevie povedať, vraj sa dozvieme keď ho budeme držať na rukách :-/, kde je uložený - odpoveď no tam ako sa pohne, ultrazvuk škodi? - odpoveď ultrazvuk neškodí ale ani nepomáha ani nič nepovie lebo veľa vací ani ultrazvuk nevidí ... no takéto fundované odpovede dostal - ale neuveriteľne ale jemu to stačilo a tak manžel je spokojný, šťastný že malého videl ... aha ináč vraj nádherne vidno kostičky v tele, aj kostičky na prstíkoch mu videl .... a najlepšia hláška lekára bola že má veľkého pinďúra .... to sa manžel len hrdo vystrel akože hrdý otecko po kt. syn zdedil práve toto .... 😀 ... idem mu hneď objednať bodičko pre miminko s nápisom - ockovo bábo
pre ostatných na morfo :
sestrička mi povedala že som mala prísť s plným mechúrom !!!! a tom sa sa pred ambulanciou vycikala - tak ak idete tak necikajte predtým, aby videl aj ... neviem čo - nepamätám si ...
@urma ja som skúšala volať od 12:30, ale mi to nedvíhali. furt som vyvolávala a až pred 15tou som sa dovolala a sestrička keď počula moje meno hneď vedela a s takým happy hlasom mi povedala, že negatívneeee. že len dnes prišli. keby som bola ráno volala, tak možno by mi povedala, že ešte nie sú. ale oni majú fofry a najradšej sú, keď za výsledky sa volá poobede, tak ja ich rešpektujem 🙂
@takitak zlaté, mne sa to páči, ako sa tvoj manžel zaujíma...mne príde, že ten moj si zabudne jazyk za dverami. Minule bol taký odhodlaný , ćo sa ide spytat, a nakoniec sa ani nerozlucil...taky bol vytukany z toho co videl 🙂 ale tak moj doktor, toho narozprava, takze mozno nebolo treba sa pytať 🙂
Inak gratulujem, k dobrému morfo 🙂
Dobre vediet o tom cikani...doteraz na netehotenskych vysetreniach ma vzdy dr. buzeroval, ked som mala v mechury 😒 asi mechur utlacal maternicu a nemohol presne zmeriat. Ale to si uz uplne nepamatam ten dovod, len som si tak domyslela.

ahojte, tak my sme domka z tvorivého popoludnia v škôlke. dobre bolo 🙂 domka sme potom skladali puzzle snehulienka a samozrejme, že bambula hneď potom vytiahla dvd a už pozerá snehulienku 🙂