Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@peka13 ja som ho minule pocuvala stetoskopom a ako som ho premiestnovala po bruchu vzdy mi do nho ustedril bombu 😀 asi som ho vytocila co si dovolim ho špehovat 😀 dneska je zase leňoch lenivy. 😵
ahojte, mali by ste niektora zaujem o Hm rifle vekost 46, povodna cen a50€teraz 20€- v super stave. ozvite sa.
@jennyna tak dnes to vyzera lepsie so mnou.. upiekla som mm nakyp, Ninka ma nechala odpocinut si, este spi, ale uz to bude asi len chvilka a potom sa s nou chystam ku kamoske, tiez julovke, takze sa pohraju a my poklabosime.. dufam.. ked nie, tak aj tak pojdeme niekam von, asi do parku. 🙂
@ivetka1981 ved ja viem, ze je vsetko v poriadku.. aj to, ze oni len tak reagovali prchko ako vzdy, prvu vec co ich napadla vypotili.. a si neuvedomili, ze hovoria o svojej krvi zrejme.. a mnou lomcuju tehuhormony 😔
@urma gratulujeme k super spravam 😵
@takitak no presne tymto som ukoncila tu debatu, ze ked v aprili pojdem rodit do jedinej nemocnice v sirom okoli, kde bude sustredeny aky taky personal a ja budem rodit niekde na internom alebo naocnom, kedze pozlucuju oddelenia a nikto mi na pomoc nepride a zdrave dieta sa mi pridusi, tak ci ho mam potom zabit alebo ci to uz je v poriadku teda.. 😒
@atreyu no ved ja uz predsa pocitam so vsetkym.. aj keby som sla na amnio a povedali mi, ze vsetk je ok, aj tak pokial sa nenarodi, si nebudem ista.. pocitam so vsetkym, ale verim ze je v poriadku, krasny a zdravy s hustymi vlasmi a dlhymi mihalnicami 😵
@peka13 vdaka draha, ja som sa sice so ziadnym takym nikdy nestretla tak, ze pokecame.. ale tiez si myslim, ze su aj horsie dg. A navyse my sme zdravi. 🙂 Mna presne preto nasral ten dr, lebo je to podla mna moja vec, ci si ho necham a ked ano, tak naco to vsetko.. tak preco sa uraza, ved ako lekar by mal vediet, ze nie kazdy je schopny prezit smrt vlastneho dietata bez ujmy. Ja som vzdy hovorila, ze by som potrat zvazovala, ale s bruskom sa inak rozmysla. 😔
@sunday1 tak veru.. akoze legislativa to dovoluje a ja to aj chapem, aj keby niekto proste na potrat isiel (teda keby podstupil vsetky vysetrenia a dg by bola povrdena).. aj ja som si vzdy hovorila, ze asi by som sla, ale nemam na to proste.. 😔 ja si nedokazem predstavit, ze by som s tym zila do konca zivota.. a mozno este dlhsie.. 😅
tak zajtra idem na amnio uz viem co ma caka bola som na nom pred 3 rokmi drzte mi palceky idem nakoniec na kramare mam tam byt o 7.00 a prepustia ma na dalsi den okolo 10.00 uz som si nachystala veci dnes este rychlo pre vsetkych navarim 🙂 🙂 🙂 upracem a potom sa tesim na obsluhovanie v sobotu najstarsi syn oslavuje vcerajsich 18 rokov este sme to nikomu nepovedali nik nic netusi uvidime dokedy mozno ako vianocny darcek bol by pekny 🙂 🙂 🙂
Jsme negativniiiiiiiiiiiiiiiii
baby nechcem tu vnasat negat.naladu alebo vas strasit ale ako som uz pisala v inej teme ja som mala AFP pri vsetkych troch detoch negativne,usg na tu dobu ukazkove a predsa mam dceru z DMO a druha zila 20dni na pristrojoch a zrejme v bolestiach pretoze lavu polovicu srdiecka nemala a mala zvacseny jazyk ako Down.Tiez neviem naco sa robia tie testy a amnio,len nas stresuju.Myslim si ze co sa ma stat stane sa.Ale ´jasen ze to chcu vyselektovat,ved taky Down alebo nejaka ina diagnoza stoji stat nemale peniaze.
@katkarv ano mas pravdu, vysledky nejsou jasne v zadne minute zivota, vzdy muze neco prijit, i jakakoliv vada se
Muze projevit ted alebo v detstvi alebo v dospelosti.....zadny test ti neda 100%jistotu, ale aspon pocit ze je to ok a davas malemu dobrou naladu do vinku
Samozrejme nejvic ukaze morfologicke vysetreni az pak budem vysmata prozatim jsem jen vklidu
babyyyyyyyyyyy,ja budem mat DCERU!!!!! Ja som taka stastna,ze idem z koze vyskocit 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@amanda683 jeeeej viem ako velmi tuzis, velmi ti gratulujem. takze test na pohlavie nam zatial vychadza spolahlivo? 😉 uf tak ja sa neviem dockat ci aj nam dobre predpovedalo 🙂
@danka.chomka kámoška tu z MK si robila ten test a vyšlo jej dievčatko a čakajú chlapčeka 🙂
@atreyu ved to...vyzera ze vzdy sa tvari ten test rovanko ze najprv zruozvie po chvili zfialovie a na druhy den vybledne. Ja ho urcite beriem s rezervou uvidime co to nakoniec bude.
@danka.chomka hej,spolahlivo vysiel aj test na pohlavie a dokonca aj ta nasa soda dobre predpovedala 😀 😀 😀
@danka.chomka presne jej opis 😀 ale je to jedno, hlavne nech je zdravé 😵
Babulky, čo pracujete, ako je to s tou dovolenkou budúci rok? Ja keď som oznamovala v robote, že som tehotná, tak mi naša mzdárka napísala, že musím vyčerpať všetkých 20 dní budúcoročnej dovolenky, kým nastúpim na materskú. Tak ja teraz neviem 😒
@atreyu Hej, ja tiež to tak chápem, že keďže nastupujem na materskú na konci februára a musím vyčerpať 20 dní, čo je celý pracovný mesiac, tak do práce prestávam chodiť na konci januára. Len baby tu na predošlých stranách písali, že sa nečerpá celá dovolenka 2012, ale len jej časť ktorú si odrobíš. Čiže za tie dva mesiace nejaké 2-3 dni.
@atreyu ahoj, mame rovnaky termin porodu, takze materska nam vychadza najskor 28.2? dobre vediet 😉
@ava11 tak to neviem...ja som to pochopila tak 😒
@elfka.elfka no ja mám v tehu knižke napísané nástup na MD 28.2.

AHooj dievčata .. konečne som sa dočkala výsledkov a AFP testy su negatíívne tak sa tešííím ...🙂)