Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@atreyu nho nad snehom som este nmepremyslala, to je pravda 🙂 a keby mal jedno koleso vpredu myslis, ze by to slo lahsie? ja sa v tom absolutne nevyznam, raz som kerovala taky trojkolesovy kocika nevedela som to a vsade som vrazala...ale tak uzasne sami paci, ze sa to asi budem musiet naucit chihci 🙂) a kedy planujes kupit ten jane kocik?
ahojte tak dnes som bola na odber na triple test uvidime co a ako tesila som sa na usg ze sa dozvieme co to bude a ten nezbednik prekrizil nohy tak cakame do 30. tyzdna kym sa bude robit dalsi usg a dufat ze si to babo nenecha ako prekvapenie 🙂 teraz ma napadlo ze som sa nepytala sestricky kedy budu vysledky asi jej zajtra zavolam pre istotu ... nechce sa mi cakat az do decembra aby som to vedela...
@beronsche Vobec sa neboj....mozno mas placentu na prednej casti a nedokaze ju pretuknut aby si si to vsimla...a mozno je malinké na dĺzku a kope z jednej strany na druhú ...to este nieje také dlhé aby si to cítila....vyskúšaj tú pokrútenú polohu, čo tu niekto popisoval (ze sa dás do tureckého sedu a prehnes sa do predu, ruky dás daleko pred seba.......ostan tak do vtedy kym nieco neucitis 🙂) ale inak je to neprijemna poloha ...ale odskúšaná a funguje :D
@beronsche nestrachuj si ak si teda prvorodička pohyby začínaš cítiť v 20 tt viacrodičky začinaju v 18tt ja čakam tretie babo a som v 18 tt a citim už týžden pohyby väčšinou rano a večer a netrvá to dlho takže možno si to nieekedy ani nezaregistrovala
hlavu hore počkaj ešte ked budeš híkať ked ťa neskor bude tak silno kopať že to až niekedy riadne zabolí
daj potom vedieť ako
ok 🙂
@peka13 @mimabulka Dakujem za podporu! Ja sa len bojim, ze uz som babo zacitila a potom to prestalo... Musim sa prestat porovnavat s inymi... ale je to tazke.. 😅
mimabulka, ano je to prve babo, asi preto sa tak strasne bojim..
peka, okrem stojky na hlave som uz skusila kazdu polohu... 😀 Chuda nase male... 😅
mne moj drahy urobil dobrotku jablckovo ananasovo skoricovo mandlový salatik a drobcovi sa to velmi lubi tusim 😀
@teleranka podľa toho kde bývate,ak v meste tak to nerieš...ale my bývame v takej oblasti kde sú v zime záveje a na to potrebujem naozaj veľké nafukovateľné kolesá...a s jane sa manévruje super je ľahulinký,mala som ho možnosť vyskúšať s ročným dievčatkom...a ja čakám do nového roku či pôjdu ceny dole
@teleranka ja mam concord future a kupovala som ho asi 2,5 mesiaca pred predoslim porodom ja si myslim kup si ho kedykolvek ono tie naklady na prve babatko su na zaciatku dost velke ja mam teraz tu vyhodu ze mam vsetko aj kocik , postielku , monitor , ohrievacku na flase sterilizator pred troma rokmi som po predoslych detoch nemala vobec nic uz kupene dokonca som si nechala aj tehotenske rifle 🙂 🙂 🙂 a dakujem este za gratulaciu k dievcatku stav doma sa trocha vylepsi mam 3 synov a 1 dcerku teraz budu uz dve
babenky, rozmýšľali ste už o odbere pupočníkovej krvi?
ono vies mozno to ani nevyuzijes ako moja teta napriklad ale aj tak si to platila preistotu clovek nikdy nevie,je to na kazdom,je to 50 na 50,ja by som si to urcite dala keby na to mam
Teším sa, že na MK riešime prvé kopance a nie nevoľnosti ako pred pár mesiacmi 😀 😀 😀
@atreyu @ava11 akurát som sa dnes na to pýtala na personálnom a je to tak ako povedala mzdárka ava11, napr. ja mám tento rok ešte 24 dní dovolenky, budúci rok mi vznikne nárok na ďalších 25 (nič z toho nebude krátené, lebo materská sa ráta akoby sme pracovali, rodičovský nie), tak si to môžem vyčerpať do nástupu na MD alebo mi to zostane po návrate do práce...pri malom som to tak tiež urobila, mesiac v kuse som bola doma a bežal mi už plat 😉
@zeta123 vubec, prijde mi to jako tahani penez z lidi, ved v dnesni dobe se se daji i jinak zachranovat zivoty a jake je procento, ze to vyuzijes?navic si myslim ze normalni lcovek nema na to, aby nekde v bance zivil dalsi dite, ved to jsou sielne palky co chteji za ulozeni te krve, za to by jsi babo mohla zivit cely mesic,,,,,ja mam v tomto jasno
@strihalka ak môžem poprosiť,tiež má záujem sa priradiť ku kočiarikom a teda k tomu potrebujem asi Teba...pomôžeš mi s tým...?

@peka13 aha🙂a strihalka je tu?🙂