icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

pimpilla
11. nov 2011

Ahojte tehulky, som tu nová, toto je moj prvý príspevok, bábetko by malo príst na svet 15.apríla, tak sa velmi tešíme, a hlavne sme zvedavý čo to bude🙂 chcela by som íst na 4D ultrazvuk,som v 18 týždni, no neviem či to nie je priskoro🙂

ludmila25
11. nov 2011

@rene82 takze informovala som sa ze ak e zamestnavatel informovany o tom ze som tehotna tak podla zakona my nemoze zrusit prac.zmluvu ani ma prepustit takze nemusim mu ziadne papiere podpisat a poslat ho do teplych krajin 😀 len mu supnut na stol pnku a tym to konci

sunday1
11. nov 2011

Už mám po poradni, všetko je ok, ale sono sa nekonalo, lebo v utorok idem na morfo. Doki povedala, že všetkého veľa škodí, tak len popočúvala srdiečko, odmerala brucho a skontrolovala krčok. Záťažové testy na cukrovku mám 9.12.

katkarv
autor
11. nov 2011

@pimpilla ahoj a vitaj.Ja mam tiez vtedy termin 🙂

miselita
11. nov 2011

Hlasim dobre spravi....dnes sme boli na merani organov a vyvoj babatka.....Takze vsetko tak ako ma byt a uz mame potvrdene na 1000000% Timonka...Aj videjka nam 3 spravili tak sa vytesujeme 🙂))))))

carrie84
11. nov 2011

@ludmila25 - pnku si ofot a daj si opeciatkovat + datum a podpis pracovnika, kt. ju prevzal. Ak sa ta chce zbavit, nech mas krytie uplne, ze si to naozaj a vcas odovzdala 😉

pimpilla
11. nov 2011

@katkarv ...dakujem ,si milá, ja dúfam že to do toho dátumu aj vytiahnem, nakolko som pri prvom mala predčasný porod, tak sa trošku bojím...

baranovadanka
11. nov 2011

@teleranka no pred prvou co bola planovana mi infuzka tiekla asi pol hodky az hodku nespominam si presne je to uz viac ako 4 roky 🙂 a pri druhej mi ani nestihli dat rychlo ma uspavali koli silnym kontrakciam ab to stihli. a co sa cievkovania tyka nemala som vobec ziadne problemy uplne v pohode je to sice trosku neprijemne ked ti to zavadzaju ale vzdy lepsie ako klystír 🙂

baranovadanka
11. nov 2011

zle spravy... pred chvilou mi volal doktor ze mi vysli zle vysledky triple testov :((( dalsi tyzden idem na kontrolny odber a ak aj ten vyjde zle tak na amniocentezu :(

ludmila25
11. nov 2011

@carrie84 no len ja mozem nastupi na pnku len od6 januara skvor sa mi neda lebo len 5.1 mi ubehne presne 271 dni co si platim dobr.socialku tak musim do toho 5.1 este vydrzat v praci tak som zvedava ze co bude neboj pnkovy papier si dam podpisat priamo sefom a hned si hodim tam a peciatku firmy 🙂

ludmila25
11. nov 2011

@baranovadanka neboj vsetko dude dobre drzi palce

darinkazv
11. nov 2011

@ivetka1981 už ho mám doma. môžeš kuk do albumu. som to aj pofotila 😉

sunday1
11. nov 2011

@baranovadanka To ešte nič neznamená, to je len pravdepodobnosť. Nevieš čo Ti konkrétne vyšlo zle?

baranovadanka
11. nov 2011

@sunday1 neviem len mi povedal ze mu volali z labaku ze su zle vysledky :(

carrie84
11. nov 2011

@ludmila25 - tak snad to dovtedy nejako este vydrzis 😉

darinkazv
11. nov 2011

@baranovadanka moja neboj. bude dobre. to je len pravdepodobnosť, to neznamená hneď, že drobec nie je ok. držím palce. 😉

darinkazv
11. nov 2011

@pimpilla vitaj, aj ja mám 15teho termín. ja idem na 4D až po 24tt. u nás to totiž skôr ani nerobia 🙂

baranovadanka
11. nov 2011

az teraz mi doslo ze mam ist na kontrolny odber dalsi stvrtok a to bude volno tak v pondelok volam sestricke kedy to vlastne mam nabehnut :( dufam ze tie kontrolne testy uz vyjdu dobre

evatko
11. nov 2011

@baranovadanka to mi je luto, neboj bude to dobre, viacere baby tu vraveli z vlastnych skusenosti, ako su tieto testy stare a nepresne... mali zle vysledky a babo bolo uuplne v poriadku. A mne raz dokonca v labaku spackali vysledky, naco sa doslo az pri druhom odbere, ze zlyhal ludsky faktor

baranovadanka
11. nov 2011

@evatko no ja mam doteraz cele tehotenstvo take vseliake :( ked nekrvacam tak aspon spinim ... lieky beriem na kila a aj tak netusia koli comu sa mi to vlastne deje :( a teraz este tie vysledky testov to uplne zaklincovali :(

peka13
11. nov 2011

@pimpilla Vitaj medzi nami, gratulujeme...

evatko
11. nov 2011

@baranovadanka tak to naozaj nie je nic moc... ☹ a si pn? budem moc drzat palce

evatko
11. nov 2011

baby, ked sa vam paci nejaky kocik, alebo si nejaky objednavate, hodte aj link. Mna uz nebavi prezerat tie tony kocarov na roznych strankach, necham si stary a bude, mimi bude chuda ako bezdomovec

peka13
11. nov 2011

@ludmila25 neviem presne ako to je na budúci rok, ale od 1.1.2012 DNP zaniká, nebude ti tých 5 dní chýbať?

teleranka
11. nov 2011

@ludmila25 ahojky a co ta nebodaj hel sef byhodit, alebo ti robi nejake problemy??

baranovadanka
11. nov 2011

@evatko no som este na rodicovskej dcerka ma 2 a pol roka ale je pravda ze vela kludu si pri detoch neuzijem

peka13
11. nov 2011

@baranovadanka nestresuj sa hlavne...ak beries cele tehu lieky, mozno aj tie zatienili vysledky do nesprávna...
A babatko uz citis?

ludmila25
11. nov 2011

@peka13 teta robi na socialke a vraj to plati to DPN do marca tak dufam ze ano

strihalka
11. nov 2011

@baranovadanka ahoj, neboj vse bude dobre, vim ze nam kteri mame je dobre, se nam to rika,ale myslime to dobre a verime v dobre zpravy

evatko
11. nov 2011

baby, aj Vy ste take lenive ako ja. Stale to este "zhadzujem" na rastuce brusko, ale ja som fakt lemra lemrava. Na zoznam prac uz nestaci A4 papier, ale ja akosi stale cakam na zazrak, ze sa jedneho dna zobudim naspeedovana a vydrhnem cely byt. Ale teda kazdy vecer je to tu nedotknute. Od Jeziska by som chcela upratovacku, kucharku a opatrovatelku deti. A somarika na Eurka. Som narocna 😀 ?