Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@evatko tak tieto darceky by som chcela aj ja 🙂
@baranovadanka vlastne kucharku nechcem, lebo jedine , co vladzem je JEST, uz teraz praskam vo svikoch, pri kucharke by som si musela uviazat spagat na telo, aby som nevzlietla ako balon 😎
@evatko mne by sa kucharka sikla lebo uz netusim co varit 🙂
to je moj najvacsi problem, druhy je, ze ak nieco vymyslim, musim to uvarit a treti este aj umyt riady po sebe a detoch. No najmensi problem je zjest to.
Inak taky jamie oliver by mi mohol prist sem tam navarit
@evatko ten by mohol prist aj ku mne taky fesacisko 🙂
@evatko Tak toto mam aj ja....totálka...dnes ráno som vstala naspeedovaná o 7.00 ožehlila som manželikovi košelu do prace ako kaźdé ráno, a tým moj deň skončil....chcela som toho tolko stihnúť a prdlajs 🙂 teraz som sa druhý krát zobudlia, ze idem na nákup, ale akosi som nemoźná 🙂 idem sa prehovárať ešte 15 min, nech do 15,00 vyrazim 🙂 ach jaj
A viete co som si spravila na obed, kedze sa mi nechcelo? ...no krupicovu kašu....to je za 5 min, za 10 aj zjedené...tak sa mi nechcelo :D
Aj ja si často robievam krupicu,mnam, večšinou na večeru aj synčekovi...Zajtra mám tažký den, nakolko máme zabíjačku, ale tak trošku sa aj teším, teraz ked som tehotná a lubim papkat, tak si ju asi najviac užijem, a napomoc som si zavolala maminu, sestru , otca ,svokru, takže sa hádam nenarobím😀DDDDD
@ludmila25 no mna chce sef vyhodit uz dva roky, odo dna, kedy nastupil.... už už sa nádejal, ze sa mu to podari, dal mi nejake upozornenie, kt. síce nemalo pravnu platnost, ale aspon mal z neho radost a ja som mu doniesla na protipodpis oznamenie o tehotenstve...chudak, az zbledol od nestastia 🙂)))) potom som odisla na PN, ked mi zakazal ako jedinej v praci jesť poas pracovnej doby. na moju otazku, ci sa mam pozvracat, povedal, ze pokojne,
ze ho to nezaujima...nakričal na mna, ja som dostala krce, utekala som hned na pohotovost a odvtedy som na marodke :o)))
@peka13 u nas to trva uz dva roky, ako som pisala, odo dna, ako nastupil. chcel si priniest svojich ludi a ja jedina som sa nedala a to bol ten problém.... obas to bolo naozaj vesele 🙂 napriklad raz sme prisli naraz, ja som bola o par krokov vpredu, tak sa rozbehol, obehol ma, zapisal si prichod, ja kym som pockala, kym sa zapise, zapisala sa a on sa vratil ku knihe dochadzky a urobil HRUBU CIARU nad mojim menom :o))))) mohlo byt asi 20sekund po osmej, kedy mi prikazal chodit do práce 🙂))) to bolo naozaj na zasmiatie hehe
dnes som dostala prve oblecko pre babo takej neutralnej zlto bielej farby takaaa som vytesenaaa🙂)
Tak som dievčatá bola na tej výstave a dokopy tam nebolo nič. Zbytočne vyhodené peniaze za vstupné. Aj by som niečo nakúpia, ale nielenže neboli zľavy, tam nebolo čo kupovať. A vlastne ani pozerať 😖
@katkarv ,hm no tých pred.porodou je v poslednej dobe nejak vela, u mna to naštastie dopadlo dobre, synček bol v poriadku,boli sme v nemocke len 2 týždne, rodila som v 35 t.t., a predtým ležala mesiac v nemocnici, to bolo horšie ako samotný porod, dúfam a verím že tentoraz to potiahneme dalej🙂
Ahojte my máme termín 07.04.2012 ....🙂 Bude to naše prvé.... 🙂
@maxara Velmi pekne dakujem za informacie
@sunday1 no ja uz asi na podobne vystavy ani nebudem chodit.. tiez som bola sklamana z moddomu.. zatial jedina vystava za poslednych 5 rokov, co mala u mna uspech, bol svadobny veltrh, ale este v technopole ci kde.. skratka nie v inchebe.. tam sme si kupili pohare na svadbu, obrucky.. ale potom uz ziadna dobra vystava tusim nebola 😒
@pimpilla no akoze okrem toho, ze ja by som momentalne tie smrady nezniesla 😅 tak mne je luto svinky 😝 a potom samozrejme to co k tomu patri.. na to som tiez nejaka hakliva.. 😒 akoze maso potom zjem, ale nemozem to vidiet
@anabelleee nemas zac 😉
Ahojte, dnes ma napadlo, ze niektore deti su kludne a niektore dost placu. U nas v rodine sa hovori, ze preto mame placlive deti, lebo sme casto nervozne. Moj muz je zase opak, totalny flegmatik a tiez jeho rodina a deti uplne kludne. Myslite, ze ked som niekedy nervozna (zvyknem sa teraz casto myknut, zlaknut, niekedy sa v noci zobudim a som tak vnutorne nervozna, lebo sa bojim o maleho, aby sa nic nestalo). V podstate sa u mna striedaju prijemne pocity s obavami o maleho. Pred otehotnenim som sa tak casto nezlakla, napr. aj dnes, ked som isla autom, zrazu som na ceste nieco zbadala a strasne som sa vylakala. Samozrejme, ze vsetko je vzdy v poriadku. Alebo niekedy na manzela tak vybuchnem, ze by som vsetko okolo seba rozbijala. Potom to nastastie prejde a mam aj velmi dobreho muza. Takze otazka znie, maju tie moje nalady vplyv na male, alebo sa to stava aj Vam? Mam pocit, ze mu tym ublizujem a bojim sa, ze tak na neho prenasam tu svoju nervozitu.
@maxara Ja len nechápem, ako môžu vypýtať 5 EUR vstupné (pre tehule 3 Eura), keď nemajú vystavovateľov. Zajtra idem na veľtrh do Viedne, síce zaplatím 6,50 EUR, ale viem, že tam budú vystavovať v niekoľkých halách, nakúpim, pozbieram kopec materiálov a ešte budem mať aj plné tašky vzoriek a darčekov.
Kocky ako sa mavate? 🙂
Vy teda mozete knihu vydat....totok docitat horsie ako Twilight 😅 😀 😀 😀 😀

@teleranka ale to je riadny drzgros,a skupan na vsetkom chce usetrit este a na tych par korun co by mi mal platit marodku vies zato trucuje