icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

maxara
11. nov 2011

@nelicefo jaska, bruuu aj ja idem

nelicefo
12. nov 2011

Skoro posledna a teraz prva?...juchu konecne sa mi to podarilo 😀 😀 😀 😀 🙂 Tak bre ranko kocky 😉

zlatulienka
12. nov 2011

@nelicefo dobré ránko 🙂 🙂 🙂
Ty toho moc nenaspíš 😉 ja večer už od ôsmej vyzivujem, o deviatej som zväčša v posteli, a keby ma drobec nezobudil, tak spím doteraz 😒

nelicefo
12. nov 2011

@zlatulienka 🙂 no hihi cez tyzden vstavam o 5:00 tak inak sa ani neda. 😅 🙂 A spat chodim okolo 22:00 a cez vikendy ako kedy 😅 😀 😀
Pozdrav drobca. 🙂

darinkazv
12. nov 2011

bré ránko žienky. akú ste mali noc? ja som sa každú chvíľu budila na nenormálne sny 😀

nelicefo
12. nov 2011

@darinkazv Ja super. Ale cca pred týždňom som do 2:00 nemohla zaspať 😅 😝 A nenormálne sny??? u mňa normálka. 😀 Minule ma moje dieťa naháňalo s tĺčikom na mäso 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

darinkazv
12. nov 2011

@nelicefo 😀 😀 😀

amanda683
12. nov 2011

zacala som mavat taku kyselinu,az hroza 😝 😝 😝 😝 😝 Z uplne vsetkeho,co zjem,fuuuuuuj 😝 😝 😝 😝 😝

darinkazv
12. nov 2011

@amanda683 tak sme dve 😝 mne na to zvykol tums pomôcť, len neviem, či sa v tehu môže 😅

amanda683
12. nov 2011

@darinkazv no ved to.Ja som to mala aj v prvom tehu a pol roka som trpela bez toho,aby som si cokolvek dala 😝 Tak ma to caka asi aj teraz 😝 😝 😝 😝

darinkazv
12. nov 2011

@amanda683 aj ja som to mala pri malej. vtedy mi mama vravela, že bábo bude vlasaté 😀 😀 😀 ale to je jediná vec, čo z tých všetkých povier pri mne platila, lebo malá bola fakt vlasaté bábo. husté čierne vlásky mala 😀

amanda683
12. nov 2011

@darinkazv boze tieto povery,svokra ma nimi krmy,uz mi lezie na nervy 🙄 Ona zasa,ze ked mam kyselinu,tak to bude chlapec 😀 😀 😀 😀 Ale to je mimo jak ta lavka 😀 😀 😀 😀 😀

darinkazv
12. nov 2011

@amanda683 no, mne to tiež šlo furt na nervy. a aj teraz mi to ide. a nič nesedelo predtým a ani teraz nebude 😀 ja som mala peklo doma, keď som v 7. mesiaci šla na pohreb vlastnej starkej. to si mala vidieť a počuť moju svokru a jej matku. no otras. a jej matka ešte horšia. tá by ma do krstu malej ani z domu nebola pustila. no nervyyyyyyy. ešteže už bývame sami 😀

takitak
12. nov 2011

@amanda683 ja čakám chlapca a neviem čo je to kyselina 😀

@stihalka k zubárovi mám ísť ešte vo februári, vraj 2 mes. pred pôrodom by sa malo chodiť

a ináč od utorka začínam chodiť cvičiť pre tehuľky, ak budem mať čas napíšem čo a ako ... ináč nestíham popri práci Vás ani čítať, tak dúfam že aspoň základné info zachytím ...

amanda683
12. nov 2011

@darinkazv ja sa snazim jednym uchomdnu a druhym von,ale niekedy to nejde 😖 A len teraz to zacne,lebo sme sa tento stvrtok dozvedeli,ze to bude dievcatko,no hotovo 😠 Budu vsetci ako supy,lebo v ich rodine su len samy chlapci a ked sa k tomu prida zavistliva svagrina,ktora mi hned z fleku odula hubu na ruzovy kocik,co som si kupila,mam o zabavu postarane 😝 😝 😝

darinkazv
12. nov 2011

@amanda683 😀 tak toto preeeeesne poznám. moja svokra dvoch synov, mužov brat 3 synov. svokra túžila celý život po dievčatku. a keď sme oznámili, že budeme mať dievčatko, tak svokra celá happy, naštartovaná a švagrinú išlo roztrhnúť, že mi na prvý šup dievčatko 😀

amanda683
12. nov 2011

@darinkazv No,presne 😀 😀 😀 Ale nech aj prasknu,ja som teraz taka stastna,ze mi to ziadne fuchtle nepokazia 😀 😀 😀 😀

nelicefo
12. nov 2011

@takitak jej super. 🙂)) ja som chodievala na zumbu a docitala som sa vraj je aj zumba pre tehotne 😕 😅

darinkazv
12. nov 2011

@amanda683 asi tak 😀 😀 😀 moja svokra zase teraz mraučí, že by bola radšej, keby sme mali ešte dievčatko. ja som tiež tým bola posadnutá zo začiatku, ale fakt mi je to teraz jedno. ja toho drobca už teraz milujem, či chlapček či dievčatko a hrooozne sa na neho teším, tak nech si frfle kto chce koľko chce 😀 ako jediný z rodiny budeme mať párik, ak ozaj čakáme chlapčeka 🙂

amanda683
12. nov 2011

@darinkazv ono je to strasne zlatucke,taky parik 🙂 🙂 🙂 Aj ja som preto tak velmi chcela dievcatko 😀 Nech ma pocnika aj tatino do garaze aj maminka do kuchyne 😉

darinkazv
12. nov 2011

@amanda683 my garáž nemáme, tak by sa zišla ešte jedna pomocníčka do kuchyne 😀 😀 😀 mne sa najviac páči párik starší brácho a mladšia seeegra. že taký ochranca 🙂 ale fakt budem šťastná, či budeme mať dve baby alebo párik 🙂

amanda683
12. nov 2011

@darinkazv a kedy ides na sono,kedy sa dozvies? 🙂

darinkazv
12. nov 2011

@amanda683 poradňu mám 30teho. to už budem 21tt, tak predpokladám, že ma pošle rovno na morfo. a hádam drobec otrčí 😀 😀 😀 a keď nie, tak v decembri sa idem objednať na 4D sono a hádam tam už bude vidno 😀

amanda683
12. nov 2011

@darinkazv co je to to morfo???Mna nikam neposlal,teraz ked som bola na poradni 😒

bodocka3
12. nov 2011

@carrie84 presne tak, vsetko je to o pristupe lekara k svojim pacientkam! Aj mne robi ultrazvuk pri kazdej poradni a nic neplatim... 🙂

ludmila25
12. nov 2011

@amanda683 to aj ja mavam uz asi msiac mam skoro kazdy den palenie zahy vraj ked zenu pali cez tehotenstvo zaha tak vraj male babo bude vlasate 🙂 ja som si v lekarni kupila sirup anacid a velmi my pomaha skus ho

darinkazv
12. nov 2011

@amanda683 morfologické sono. robí sa v 20tt. tam vlastne merajú bábätko a zisťujú prípadné vady. ty už 20tt si, tak nechápem, že ťa naň neposlal, ak nemá svoje sono

amanda683
12. nov 2011

@darinkazv ma v ordinacii sono,ale ci mi robil morfo,vobec netusim 😒 Pozeral,meral,ale to robi vzdy na poradni.

darinkazv
12. nov 2011

@amanda683 tak sa ho na budúce opýtaj. podľa mňa ti to spravil. však nemôže vynehať niečo také. moja má síce sono, ale to len také kontrolné. takže vždy ma posiela niekam na sono. teraz nepôjdem do nemocky, pôjdem k inému lekárovi, lebo chcem, aby aj manžel bol a videl a v nemocke sa to nedá, lebo sa do tej miestnosti nahrnú vždy po 4 ženy, ktoré sa tam zatiaľ vyzliekajú, aby to šlo ako na bežiacom páse. takže toto sono si pôjdem dať spraviť do riadnej ambulancie, kde majú aj zvlášť vchod, aby mohli oteckovia prísť kuk 🙂

amanda683
12. nov 2011

@darinkazv neviem,mozno hej.On ma uplne novucicke sono,ked som bola tehu s malym,tak ho este nemal a musela som chodit aj ja inam,ale teraz to vsetko vybavi na jednej koze 😀 😀 😀