Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@amanda683 morfo je najlepsie robit medzi 20- 22 tt, ja idem , ked budem 21+4, takze mas este cas. Ale ak ma teda tvoj dr. vlastne sono a nie je velmi zhovorcivy, nemusis sa dozvediet, ze to sono, kt prave robi je morfo. Dr. hlada vsetky vyvojove chyby a maminky dufaju, ze ziadne nenajde.
Ja uz parik mam, prvy je syn, pri druhom mi to bolo fakt jedno, ale teraz chcem babuuuuu jak vysitu. A teda nie som zakerna, ale aj kvoli svagrinej... Neviete, preco su svagrine horsie ako svokry???? Teda toto plati v mojom pripade 😠
Ahojte, dopoledne stravene v praci a ted se ritime na oslavu, manzelovi rodice slavi 40 vyroci tak se jdem nadlabnout
@evatko no netusim lebo moja svagrina je najlepsia na svete za nic by som ju nemenila 🙂 je pravda ze ona este deti nema len nedavno sa vydavala ale je super
@evatko no, ja mám švagrinú /bratovu ženu/ takú normálnu. tiež druhé už túžila po dievčatku, ale keď sa narodil druhý syn, tak nerobila tragédiu z toho. ale zase švagriná druhá (to je žena manželovho brata), tak tá má doma troch synov a my keď sme čakali bábo, tak povedala, že ju roztrhne, ak ja budem mať dievča. a to si mala vidieť, keď sa dovzedeli, že čakáme dievčatko. akože pred svokrovcami sa tvárila, že klídek, ale vrelo to v nej. ten kyslý úsmev. no smiešne mi bolo 😀
@katkarv , no ja som sa začkala otvárat v 32 t.t, ,zašit ma už nemohli ,lebo to sa dá len do 30t.t, tak som tam ležala nohami nahor, ale ani tak som to nevydržala, v 35 mi začali kontrakcie, bola som otvorená na 10 prstov, proste sa malý velmi ponáhlal na svet, ale naštastie to dopadlo dobre, lebo v nemocke mi dávali injekcie na dozretie plúc...
Som hotová, nevládzem dvihnút ani ruku 😒 😔
No nato som sa chystala, prejedat sa a ako zákon schválnosti som sa ráno zobudila na to že mi je zle, aj som vracala, a potom mi až tak nechutilo, ale zato som strašne unavená a bolia ma kríže, lebo som si za celý den sadla asi 3-krát, ešte že sme už po tom!
Babulky, vôôôbec si nie som istá, ale mám pocit už asi 3 dni, že ma synátor kope 🙂 🙂 🙂
dobre ranko babenky🙂troska som Vas kukuc a uz aj odchadzam varit kacicu🙂)
krásne ránko babulky..tak aj my hlásime výsledky na výbornú...všetko negatívne...jooj mooc sa tešíme..ťuk-ťuk 😉
@belissima85 ja som ju piekla predvčerom 😝
Ahojte 🙂 Prehupli sme sa do druhej polovice tehotenstva 😵
@sunday1 ano ano,ja som sa prehupla spolu s tebou, gratulujeme si 🙂

@amanda683 😀 to máš dobre. mne to ide na nervy, že musím furt inam chodiť. pri malej som chodila k inej dr. a ona ala svoje sono a také kvalitné, že mi tehu určila už v 4tt. čo teraz mi až v 6tt potvrdili.