Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Skoro posledna a teraz prva?...juchu konecne sa mi to podarilo 😀 😀 😀 😀 🙂 Tak bre ranko kocky 😉
@nelicefo dobré ránko 🙂 🙂 🙂
Ty toho moc nenaspíš 😉 ja večer už od ôsmej vyzivujem, o deviatej som zväčša v posteli, a keby ma drobec nezobudil, tak spím doteraz 😒
@zlatulienka 🙂 no hihi cez tyzden vstavam o 5:00 tak inak sa ani neda. 😅 🙂 A spat chodim okolo 22:00 a cez vikendy ako kedy 😅 😀 😀
Pozdrav drobca. 🙂
bré ránko žienky. akú ste mali noc? ja som sa každú chvíľu budila na nenormálne sny 😀
zacala som mavat taku kyselinu,az hroza 😝 😝 😝 😝 😝 Z uplne vsetkeho,co zjem,fuuuuuuj 😝 😝 😝 😝 😝
@amanda683 no, mne to tiež šlo furt na nervy. a aj teraz mi to ide. a nič nesedelo predtým a ani teraz nebude 😀 ja som mala peklo doma, keď som v 7. mesiaci šla na pohreb vlastnej starkej. to si mala vidieť a počuť moju svokru a jej matku. no otras. a jej matka ešte horšia. tá by ma do krstu malej ani z domu nebola pustila. no nervyyyyyyy. ešteže už bývame sami 😀
@amanda683 ja čakám chlapca a neviem čo je to kyselina 😀
@stihalka k zubárovi mám ísť ešte vo februári, vraj 2 mes. pred pôrodom by sa malo chodiť
a ináč od utorka začínam chodiť cvičiť pre tehuľky, ak budem mať čas napíšem čo a ako ... ináč nestíham popri práci Vás ani čítať, tak dúfam že aspoň základné info zachytím ...
@darinkazv ja sa snazim jednym uchomdnu a druhym von,ale niekedy to nejde 😖 A len teraz to zacne,lebo sme sa tento stvrtok dozvedeli,ze to bude dievcatko,no hotovo 😠 Budu vsetci ako supy,lebo v ich rodine su len samy chlapci a ked sa k tomu prida zavistliva svagrina,ktora mi hned z fleku odula hubu na ruzovy kocik,co som si kupila,mam o zabavu postarane 😝 😝 😝
@amanda683 asi tak 😀 😀 😀 moja svokra zase teraz mraučí, že by bola radšej, keby sme mali ešte dievčatko. ja som tiež tým bola posadnutá zo začiatku, ale fakt mi je to teraz jedno. ja toho drobca už teraz milujem, či chlapček či dievčatko a hrooozne sa na neho teším, tak nech si frfle kto chce koľko chce 😀 ako jediný z rodiny budeme mať párik, ak ozaj čakáme chlapčeka 🙂
@amanda683 tak sa ho na budúce opýtaj. podľa mňa ti to spravil. však nemôže vynehať niečo také. moja má síce sono, ale to len také kontrolné. takže vždy ma posiela niekam na sono. teraz nepôjdem do nemocky, pôjdem k inému lekárovi, lebo chcem, aby aj manžel bol a videl a v nemocke sa to nedá, lebo sa do tej miestnosti nahrnú vždy po 4 ženy, ktoré sa tam zatiaľ vyzliekajú, aby to šlo ako na bežiacom páse. takže toto sono si pôjdem dať spraviť do riadnej ambulancie, kde majú aj zvlášť vchod, aby mohli oteckovia prísť kuk 🙂

@nelicefo jaska, bruuu aj ja idem