icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

peka13
14. nov 2011

@kukucg držím palce aby boli vianoce krásne a darček bol na ceste 🙂 to by ste mali poslušnú pannu 🙂 najpokojnejšie deti 🙂....ale hlavne aby to vyšlo prajem

dennkaa
14. nov 2011

Ahojte,.Tak ja som dnes bola po dlhej PNke v praci - dost narocny den, ale verim, ze sa pomalicky do toho opat dostanem 🙂 Kolegovci a sefova ma privitali uplne uzasne - dokonca sme mali aj taku mensiu zurku a dostala som este aj darcek k meninkam, co som mala na zaciatku mesiaca. Su skveli. Po tom vsetkom co som si tu o sefoch v praci precitala, musim povedat, ze moja sefka k takymto ludom rozhodne nepatri - je senzacna, chapava, ohladuplna - viem, ze na nu sa mozem so vsetkym obratit a nikdy ma neodbije. Dokonca ona bola druha osoba, ktorej som o tehotenstve povedala hned ako sme sa to dozvedeli (samozrejme manželik bol prvy).

amore61
14. nov 2011

@belissima85 dakujem musim vyskusat lebo uz mi nic nezaaberaaaaaaa amam pocit ze uz mi to cez usi pojde ☹

urma
14. nov 2011

@stassa ja som si to na sebe tiez vsimla, ze ked trosicku robim nieco viac, ako len lenosenie, tak ma zacne v podbrusku boliet, uplne nizko. Ked si cely den takto tvrdo makala.. Ale neviem ti poradit, co s tym. Mozno je to len dake pretazenie, verim ze je babo ok.

urma
14. nov 2011

@ava11 noo neviem kde sme bludili, ale na vajnorskej sme boli isto. mozno ze bol na druhej strane tych kolaji, lebo mm kukal lavo hlavne a ja som soferovala, takze moc som nepozerala pravo. Este na upresnenie, isli sme smerom von z BA. Tak prosim len pre buducnost, vies mi povedat takto ze ci je v lavo ci v pravo? 🙂 Diik

urma
14. nov 2011

@evatko ako rastie babo, tak vytlaca branicu nahor a to robi problem s dychanim. ja som si na sebe tiez vsimla, ze tak sprosto plytko dycham aj ked som v klude. no a ked sa este k tomu aj najem, ze zaludok tlaci tiez, no tak som ako krmna hus. A to stale nemam brucho, len taky pupcok 🙂 Sama som zvedava, co bude neskor...

dennkaa
14. nov 2011

@strihalka aj my sme vcera skoncili 4 mesiac a vhupli sme do piateho (teda podla PM). Pri citani Tvojich prispevkov sa vacsinou tak pousmejem, len preto lebo su tak podobne mojim myslienkam 🙂 Bolesti hlavy trapia aj mna castejsie ako pred tehu, ale mne zabera obycajny modry Panadol (dam si tabletku a v priebehu 15 min je po bolesti). Ktovie cim je ta bolest sposobena .... Tiez si pisala o tom, ze Tvoj drahy uz pokukava po vecickach pre miminko. U nas je to uplne rovnako, doteraz sa manzel zdrahal, ale cez vikend sa tak vytesil medzi detskymi vecickami. Najviac sa mi paci, ked v obchode zoberie ten maly vesiacik s obleckom a prinesie mi to ukazat a opyta sa ma, ci som to videla - bozsky je 🙂)) Ale tiez sme sa rozhodli, ze vybavicku zacneme kupovat az ked nam uplne potvrdia pohlavie (iked to zatial podla doktorky vyzera na chlapceka). Uvidime co sa nam ukaze na 3D.
@vajanika27 Tak ja mam praveze uplne opacny problem ako Ty. Odkedy mi presli nevolnosti jedla by som stale, chute sa mi nezmenili a vacsinou do seba "ladujem" tie iste jedla ako predtym a niekedy uz neviem kedy mam dost. Drzim palceky, aby sa Ti chut do jedla vratila 🙂

belissima85
14. nov 2011

@amore61 vyskusaj mne to pomohlo🙂

ludmila25
14. nov 2011

@amore61 ahoj kup si v lekarni sirup anacid mne velmi dobre pomaha alebo vypi pohar mlieka

vajanika27
14. nov 2011

@dennkaa no u mna je to divne, lebo ja sa casto zobudim priserne hladna a nemam na nic chut, zjem aby sa nepovedalo, ale velakrat sa musim premahat, ale klasicke tehotenske žranice nemavam, a podstate som doteraz ani kilo nepribrala, ale drobec rastie kazdym dnom 🙂

ludmila25
14. nov 2011

ahojte mamicky:-ň my mame dneska za sebou poradnu zatial vsetko ok ako ma byt na ultrazvuku sme neboli co sme cakali ze pojdeme tak si na dalsi ultrazvuk a aj urcenie pohlavia pockame do dalsej poradne co mame 12.12 😀 zajtra nas cakaju odbery krvi na testy tak drzte palce 😵

ludmila25
14. nov 2011

@vajanika27 no aa som bola dneska v poradni a od poslednej poradne som nepribrala nic stale mam 63kg ale brusko rastie ako ma co sa sama cudujem ze nepriberam len brusko rasztie ale dr mi dneska povedal ze kedze zacinam 5 mesiac tak mozem cakat priberanie 😵 😵

dennkaa
14. nov 2011

@vajanika27 netrap sa tym, hlavne ze miminko rastie - ono si vsetko potrebne zoberie, aj ked Tebe az tak moc nechuti papat. Ja som mala 10 tyzdnov nevolnosti a z povodnej vahy 52 kg som schudla na 48 kg - a teraz uz mam 54 kg (takze to nejako dobieham) - za posledny tyzden som isla hore +2kg. Len dufam, ze tak rapidne rychlo nebudem priberat aj dalej. Drz sa 🙂 Obcas daj vediet, ci sa to zlepsuje 🙂
@ludmila25 Super, ze je vsetko OK. Skoda len, ze Ti neurobili aj UTZ, teraz musis cakat takmer mesiac. Ja idem 7.12. na 3D UTZ tam nam uz potvrdia pohlavie, som zvedava, ci to bude ten chlepcek 🙂 Ja mam od zaciatku tehu taky vnutorny pocit, ze to bude chlapcek... tak som moc zvedava, mozno viac ako manzel 🙂 Ty take pocity nemas??

kukucg
14. nov 2011

@peka13 Dakujem, to by som bola hrooooozne stastna 😵 😵 😵 po baranikovi co mam doma by panna bodla, ale v zasade mi jedno co to je hlavne nech je 😅

ludmila25
14. nov 2011

@dennkaa ved to ze som cakala ze my utrobi ultrazvuk a nic teraz cakat dalsie 4 tyyzdne na ultrazvuk jooooj dlha doba vy ,to mate aspon dobre ze viete pohlaie ja sa pohlavie dozviem az 12.12 dufam no ja mam od zaciatku taky vnutorny pocit ze to bude dievcatko tak dufam ze sa my to spni 😉

dennkaa
14. nov 2011

@ludmila25 mne robi doktorka na kazdej poradni ultrazvuk, takze vzdy miminko krasne vidim. A teraz, ked uz citim aj pohyby, tak je to ovela lepsie (viem, ze je mimi v poriadku). Pohlavie vieme ako vieme, ked na tom 2D to je velmi slabunko vidiet - pevne vsak verim, ze sa nemylila. Tak Ti drzim palceky, aby Ta Tvoj vnutorny pocit nesklamal a aby ste mali krasnu paradnicu.

ludmila25
14. nov 2011

@dennkaa no ja som bola naposledy na sone na konci 12 tt ovtedy nic tak cakala som ze pojdem dneska ze uvidim male babo ale nie ☹ ty to mas super ze chodis na ultrazvuk pri kazdej poradni aspon vidis male babo 🙂 tak a vam drzim palceky aby to bol krasny chlapcek no dufame a .dakujeme 🙂

bodocka3
14. nov 2011

@ludmila25 Ahoj, aj mne robi lekar ultrazvuk kazdu poradnu a to chodim kazde 2 tyzdne, lebo som na rizikovom...je to super, lebo stale vidim dietatko, dnes bol buduci ocino 🙂 Mal z toho vacsi zazitok, ako ja, len sa lekara vypytoval na vsetky podrobnosti... Skus sa opytat lekara, ci ti nemoze spravit kazdu poradnu. Aspon u mojho lekara je to bezplatne 🙂

peka13
14. nov 2011

@ludmila25 ja to tiez tak mam ako ty...ale doktor mi to odôvodnil , ze nieje dobre robiť ultrazvuk tak často. Buď hlavne rada, že ho zbytočne neožaruješ 🙂 veď ti nič neujde 🙂 Naposledy mi moj doky robil utrazvuk v 13tt + 3 a ďalší budem mať 21tt+3 (keby som nebola v nemocke v 15tt tak mi nerobí ultrazvuk, robili mi ho len koli vysetreniam obliciek a antibiotikám a popri tom kukli ci srdiecko ťuká) -...pre pokoj bábätka je lepšie, keď ho furt neokukujú. Ja teraz, keď cítim pohyby, tak by mi nemuseli robiť sono vôbec....
Neboj bábo sa má určite dobre a nič mu nechýba, hlavne aby bola maminka v kľude 🙂

ava11
14. nov 2011

No babulky, som po morfologickom utz a bolo to uzasne. Holan je naozaj clovek na spravnom mieste,boli sme velmi spokojni. Drobcek je krasny, zdravy, vsetko ma ukazkove, tancoval, cucal palcek, proste krasa. Mame cd s fotkami a videami. Som plna emocii a strasne stastna 🙂 😉 😉

atreyu
14. nov 2011

@ava11 júúúj teším sa s tebou 😵 už sa aj ja neviem dočkať 😝

peka13
14. nov 2011

@ava11 to je super, tešim sa 🙂 gratulujem,......a kolko ta to vyslo?

ava11
14. nov 2011

@peka13 platili sme 65 € ale to len preto, ze sme sa pocas vysetrenia rozhodli, ze chceme aj dvd a 3D obrazky. Inak by to bolo len 10. Ale tie peniaze 100% stali zato.

darinkazv
14. nov 2011

@ava11 tak super, že to dopadlo dobre, že ste ok. a super, že máte dvd aj obrázky. nás 4d čaká v decembri. lebo u nás ho robia až od 24tt. tiež bude dvd aj obrázky, ale u nás sa našťastie len 35e platí.

ava11
14. nov 2011

@urma smerom von z BA je to na pravej strane, je tam obrovsky modry napis. Su tam v blizkosti same predajne aut a potom uz su zlate piesky. Na lavej strane oproti tomu je hotel Color,je aj naozaj farebny.

ava11
14. nov 2011

@darinkazv my mame aj zopar videi v 4D, povedal, ze sice sa to robi az od toho 24 tyzdna, ale ze je nam to pekne vidiet. Cize mame na tom dvd naozaj vselico.

darinkazv
14. nov 2011

@ava11 u nás aj 3d robia od 24tt. ale tak neva. už dáko vydržím tie 4 týždne. aj keď mi to vychádza pred sviatkami, tak ale snáď budú mať termíny 🙂

urma
14. nov 2011

@ava11 to znie tajuplne, ze je vam tam vidiet vselico 😉

ivanka.7
14. nov 2011

ja mam tiez doma dvd a cd s fotkami z toho 4D, bola som na expo v inchebe (manzel tam mal stanok), akurat ze ma to nestalo nic - v ramci dobrych vztahov vystavovatelov 🙂
23ho idem na morfo do gpn, takze to by malo byt uz take posledne potvrdenie, ze je vsetko ok, ale zatial kazdy utz aj vsetky testy a vysledky ukazovali, ze nasa dievcinka je v poriadku🙂 (ano, uz vieme, ze to bude dievca :D)

ivanka.7
14. nov 2011

ale teda to 4D si podla mna viac uzil manzel, aj viac videl, aj sa do toho viac dostal, predsa len, on to dieta nenosi :D brali sme to ako mily bonus, inak by sme na to asi nesli