icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

27zuzka
15. nov 2011

@strihalka ďakujem 🙂 vidím, že si tiež z Petržalky. Plánuješ rodiť na Antolskej?

dennkaa
15. nov 2011

@ivanka.7 Ja este chodim k Zavadskej, ona ma ambulanciu vedla Smolika. Kedze vsak moja doktorka odchadza na matersku, v decembri uz pojdem do poradne k Smolikovi. Aky je?? Ja som sa vzdy stranila muza-gynekologa, ale tak snad to prezijem a bude v pohode.
@lillienn Ak budem rodit v Ruzinove, tak uvazujem o MUDr. Kriškovi - znama mi spominala, ze je vraj dost dobry, ale fakt neviem.
@27zuzka Ahoj, ja som mala vysledky AFP o tri dni po odbere.

strihalka
15. nov 2011

@27zuzka ano petrzalka, jen se jeste rozhuduji, ci antolska alebo kramare kde muzem mit domluveneho prednostu..... No zatim cas

giapetko
15. nov 2011

@danka.chomka aj ja som si vsimla cez vikend, ked som si natieralal brusko po vani, ze sa mierne vydula na pravu stranu.... 🙂 ..pohyby vsak este necitim...som rada vsak, ze nie som zatial sama, lebo som uz mala z toho strach, ci je vsetko ok.....ultrazvuk mam 24.11.2011....

kedy sa inak babulky chystate na 3/4 D ultrazvuk ?

ivanka.7
15. nov 2011

@dennkaa Smolik je v pohode. Ked sa necitis isto, vezmi si dlhsie tricko alebo tuniku, ale od prezliekarne na kozu su to presne dva kroky :D Nie je najsamsuperpriatelskejsi, ziadny uzasne zabavny doktor, ale hovori jasne, odpoveda na otazky, pyta sa na problemy a pri utz hovori co vidi, len sa neboj spytat. A ma velmi dobru sestricku, tiez sa jej popytaj, ked daco nebudes vediet. Ja idem na dalsiu poradnu 13.12.

teleranka
15. nov 2011

@janine6623 ahojky , dakujem za pvzbudenie. mozem sa opytat, ze ako si to lezala? pod zadkom vankus aj pod nohami? nebolela ťa kostrc alebo chrbat potom, a vobec si nechodila von? ani upratovanie, ci varenie a tak?

ivanka.7
15. nov 2011

@giapetko ja tiez nic necitim este 🙂 (alebo som len nevsimava, neviem :D) ale na utz som bola 9ho a na 4D teraz cez vikend v ramci expa, takze nasa dievcina je uplne ok. A kedze idem este aj 23ho na morfo, tak uz budem aj rada, ked budem mat po vsetkych ultrazvukoch - aj som sa pytala doktora pre istotu, ci to nevadi, takto po sebe, ale hovoril, ze ked je to len na par minut (on robi kontrolne utz na 3-4 minutky), tak je to v pohode.

ava11
15. nov 2011

Babulky, na našom dvd máme jedno minútové video, ako drobec dáva nohy za hlavu a kope - akoby bicykloval, je to krásne zreteľne vidieť. A ja napriek takýmto jeho pohybom tiež takmer nič necítim. Párkrát sa mi zdalo, že asi toto už bude ono, ale je to len úplne jemné a nevýrazné a stále sa neodvažujem tvrdiť, že to je na 100 % bábo.

giapetko
15. nov 2011

@ivanka.7 . Gratulujem a zelam vsetko len to naj........ tak asi aj ja som nevsimava 😉 ......ale urcite ten krasny pocit coskoro pocitime.....to mas super, ze vidis malicke..ja som ho nevidela od 12 tt.....ale brusko rastie, priberam, krvne testy ok, neotvaram sa a nekrvacam...tak by malo byt vsetko ok.....aspon dufam......ja sa chystam na 4 D az niekedy pred sviatkami..u nas ho robia az po 23 tt........mame vsak takeho tusaka, ze to bude Jakubko.... 🙂 .

Uz mate inak vybrate mena ?

strihalka
15. nov 2011

Ja se na 3d objednavat budem phisti poradnu, dr ho ma u sebe. Poradnu msm 8.12.tak fadam to tridecko zvladnem do vanoc

dennkaa
15. nov 2011

@ivanka.7 Dakujem Ti za infosky. Po 6.12. napisem dojmy 😵

katkarv
autor
15. nov 2011

@27zuzka
@27zuzka no ja cakam uz druhy tyzden,este ich nemam,aj sestricka mi povedala zebudu za dva tyzdne.

27zuzka
15. nov 2011

@katkarv tak ono to asi fakt záleží, kam do labáku to posielajú. ďakujem a prajem pekné tehotenstvo 🙂

ivanka.7
15. nov 2011

@giapetko tak, my vieme, ze to bude dievca, takze nam staci jedno meno a to uz mame 🙂

llaurra
15. nov 2011

amore61 dakujem velmi pekne 🙂 tesim sa ze je nas tu tolko... je tu niekto z Prešova?

peka13
15. nov 2011

@huterika no to je tá domáca strava....mne sa to stava ked pridem k našim ...doma v Pezinku si varim sama a v Ruzomberku ma vykrmuju vsetci 🙂 takze hned po vikende citim nárast...potom musim postit cely tyzden aby som zase cez vikend mohla papat mňamky 🙂

peka13
15. nov 2011

@takitak Neboj sa ...on pan doktor to robí asi pre istotu...ked polezis v tom sklone mozno si bábo najde polohu niede vyššie a nebude sedieť na vrátach 🙂 držím palce ...inak s tým końakom som to ešte nepočula 🙂 ale kto vie 🙂

rene82
15. nov 2011

ahojte. tak a už nepatrím medzi aprílovky 2012. o bábenko sme prišli v nedeľu v noci 😢 😢 😢 😢 😢 😢
držím vám všetkým palce, aby sa vám narodili zdravučké a krásne detičky

andrejka1974
15. nov 2011

tak ja po amnio sa citim super v piatok ma prepustili domov robili mi ju v piatok rano o druhej som bola doma doviezol ma manzel cely byt bol krasne upratany 🙂 🙂 🙂 muz potom odisiel pre malu do skolky potom isli von dosli az vecer ja som zatial odddychovala v postielke 🙂 🙂 🙂 v sobotu oslavoval najstarsi syn narodeniny 18 vsetko chlapi sami nachystali oni su taky sikovni mne nic nedovolili musela som poctivo lezat v postali 🙂 🙂 🙂 az do zaciatku oslavy potom som konecne vstala hura trocha pohybu 🙂 🙂 🙂 ja som zienka domaca tak sa setrim akurat najmensia teraz prechladla tak je doma aspon mam spolocnost nic vazne obcas zakasle dnes som bola u svojej doktorky vsetko je ok a do poradne idem 6.12. a 2.12 si idem na genetiku pre vysledky verim ze vsetko bude ok a budem vediet ci je na 100 percent vsetko ok a ci na 100 percent to bude dievcatko zatial to mam na 99 percent 🙂 🙂 🙂

katkarv
autor
15. nov 2011

@llaurra ja som nedaleko presova 🙂

katkarv
autor
15. nov 2011

@rene82 to je mi luto.Mozem sa spytat co sa stalo?

andrejka1974
15. nov 2011

ja som z bratislavy z dubravky a rodit pojdem na antolsku k doktorovi Korbelovi

peka13
15. nov 2011

@rene82 To ma mrzí :( prepáč , že sa pýtam, ale viete aj čo sa stalo?

rene82
15. nov 2011

@katkarv
@peka13 no strašné bolesti v nedeľu v podbrušku, potom som si nahmatala dačo dole, keď som sa chytila a to som už "rodila". tak sme šli do nemocky a bolo po všetkom. ale zachrániť by sa nedalo, lebo malo črievka vonku. čo žiadne krvné testy ani utz neukázal. takže tak 😢 to je už môj tretí anjelik v nebíčku (a v rovnakom tt)

katkarv
autor
15. nov 2011

@rene82 a to ani pri predoslych nenasli pricinu?

andrejka1974
15. nov 2011

@rene82 to mi je velmi luto drzkaj sa vela sily a velke objatie

rene82
15. nov 2011

@katkarv nie, nezistili. boli v poriadku

darinkazv
15. nov 2011

@rene82 to ma veľmi mrzí. držím palčeky, nech už konečne všetko dobre dopadne a viac anjelikov v nebíčku už mať nebudeš. ☹

strihalka
15. nov 2011

@rene82 je mi to velmi lito, musela to byt pro tebe hrozna noc........ Ja si totonedokazem predstavit...Drz se a hodne sil

katkarv
autor
15. nov 2011

@rene82 no snad nieco zistia.Drzkaj sa,viem ze je to tazke.