Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte, mne to vychádza na 26.apríla.2012, bude to moje druhé dieťa, mam už skoro dvojročnú bambuľku Peťku........
@sophia2 vitaj medzi nami...radostne tehulkovanie ti prajeme 😉
Caaauteeee
nesiem dobre spravy.. bola som na morfo sone u Holana a potvrdil nam to, co Brestansky 🙂 teda ze bezchybny krasny chlapcek 😵 😵 😵 povedal, ze nevidi ziadnu vadu, vsetky tie znaky isiel s nami krok za krokom. Najprv nam povedal, co je to za organ, potom kolko percent downov to ma ako a ako to ma nase dieta 😵 vsetky boli negativne, ale teda samozrejme, nejaka moznost, ze by mohol byt chorucky, tam samozrejme ostava.. ale JA osobne som vyrzne spokojnejsia, kludnejsia.. dnes som bola inak tak nervozna, ze som normalne nic nemohla zjest, strasne ma bolel zaludok a aj ma prehnalo.. stale mi bolo na vracanie a ked som vysla od holana, tak vsetko prec 😅 😅 som ja asi taky vnutorny nervak..
Este neskromna pochvala.. bola som hned odtial malovat a aj som dokoncila obraz, taky strom a je nadherny.. nikdy by som nepovedala, ze take dokazem 🙂
a ja som uz vcera citila pohyby 😉. bola som aj v poradni u svojej doki, ale nic, len ma zdola pozrela, takze sme mimi nevideli. a dnes idem k primarovi do nemocnice, preradili ma k nemu do rizikovej poradne, kvoli problemom v prvom tehotenstve. tak som zvedava na pokracovanie 😉 . pekny den vam prajem!!
ďakujem baby za podporu, ale nič na svete mi už moje malé dievčatko nevráti. a zachrániť by sa určite nedalo, lebo už srdiečko nebilo. a pohyby som cítila občasné od 14tt, ale tak nepravidelne ani nie každý deň. bola som v 17+1tt (čiže 18tt). a vôbec som sa nenamáhala. mama mi chodila upratovať, s malou sme boli iba doma, vonku sme nechodili, max na 30min., ani som ju moc nenavlačovala na rukách. proste skoro úplne kľudový režim, hoci pri malej sa nedalo byť v posteli celých 24 hod.
a na utz by to nezistili vôbec, lebo mi povedali, že to je ešte malé na to, aby na také dačo pri utz prišli. ale to už je jedno.
len som si neni celkom istá, či ešte chcem byť tehotná a prežívať muky v najlepšom prípade celých 9 mesiacov ☹
Dobre ranko
my uz spievankujeme, mm dnes zaspal, tak sa suchce a nie a nie odist do tej roboty, len ma tu znervoznuje, lebo toto je uz moj cas obvykle a on mi kazi rezim 😀
Navyse hned od rana pinda, co treba urobit.. neznasam takuto jeho debilnu naladu.. Ja mam dnes opat husto, ale tentokrat tu doma musim robit poriadky, lebo ja neviem ako to robite, ja tu mam stale bordel ☹
@sunday1 aj ja gratulujem k babe 🙂 🙂 super 😵
@jennyna dakujem 🙂 akoze riziko stale pretrvava, ale my uz s nim len tak pocitame, aby sme neboli sokovani, no verime a dufame, ze vsetko je ako ma byt, teda v poriadku 🙂 ja ti zas gratulujem k pohybom 😵 ten moj drobak sa tak hybal, ze som ho citila kopkat aj ked ho sonoval dr 🙂 a aj dr mal problem niektore casti na supu zamerat. Dufam, ze budes bezproblemovo pokracovat v tehu. Obraz teda odfotim.. dnes sa mi uz nezda taky uzasny ako vcera, mozno ho trolinku dokoncim este, ale mozo sa nan vykaslem..
@rene82 juj draha ☹ ☹ nehovor tak ☹ dajte si prestavku, skus si dat nejaku ocistnu kuru, vyvetrat hlavu, zacni sa sama sebe venovat, rob nieco, co ta naplna, bavi.. a uvidis, ze to pride samo 🙂 Verim tomu. Velmi mi to je luto, tiez ako aj ine baby, uz som necakala, ze sa takejto spravy docitam ☹
joj a este som zabudla @nelicefo @urma @carrie84 a TRNAVAAAAA (baby sak sa pridajte) ja v piatok urcite mozem, mama uz o vsetkom vie, som dohodnuta, ze privediem Ninku skor. Takze neviem ako dlho si predstavujete stravit so mnou cas 😀 ale ja mozem prist najskor o 14tej a o 16:30 sa musim presunut na tu Halenarsku. Cize ak vam vyhovuje tento cas, tak to mozeme dat rovno na tu druhu napr v tej Arkadii alebo kde, toto vyberte vy, lebo ja tam aj tak nic nepoznam 😅 potrebujem ale parkovisko, kde sa da lahko a urcite zaparkovat a to predkom alebo zadkom ale urcite nie pozdlz 😅 😝
@kukucka1982 Ahoj, ja tiez placem pri UTZ 🙂) vzdy ma to tak dojme, ked vidim nase miminko, ze sa neubranim, takze v tom nie si sama 🙂
Este vam sem hodim synovcovu (5r) perlicku: "Mamiii? Dam ti hadanku. Co je to? Je to zlte a robi to pi-pi-pi" Sestra hned, ze kuriatko, nie? a on: "Cha cha, nie.. bager" 😀 😀
@maxara @nelicefo @carrie84 pripadne dalsie stretnutiachtive aprilovky, ja mozem o 14.h v pohode. Rano vybehnem na soc. poistovnu, lebo tam ked sa neico clovek opyta, co nerobia kazdy den rutinne, tak si na to nechaju tyzden na nastudovanie a nie ze by som zavolala alebo oni, ked su mimozy, ale si ma takto pozvu 😎 ked chcem nieco vediet... No ale to som odbocila kapanek. Tak ja tiez moc dobre nepoznam TT ale najdem vas, to sa nebojim, tak miesto prosiiim 🙂
@rene82 to ma naozaj mrzí, neviem, čo na to povedať.....aj ja sa toho bojím a vždy viac, keď sa dočítam , že sa taketo veci dejú stále aj pod dohľadom doktorov...
Teraz asi nemáš chuť na ďalšie tehotenstvo, ...ale čas možno zahojí tvoju bolesť...budem ti držať palce a verím , že raz budete mať krásne spokojné dieťatko do páru ...
@maxara Myslím, že som to tu nespomínala, ale v sobotu som bola vo Viedni na veľtrhu a tam mali toľko úžasných vecí rozvíjajúcich tvorivosť detí. Teraz, keď vidím Tvoje krásne obrazy, viem si Ťa živo predstaviť, ako s detičkami všetky tie fantastické veci, o ktorých za našich čias (a vlastne ešte ani teraz) nebolo počuť, používaš 🙂
@sunday1 inak ja som uuuuplny amater a zaciatocnik a toto by som nikdy nenamalovala len tak doma.. az na tom kurze, kde som bola, tam ma naucili miesat si farby a tak.. dovtedy som sice co to namalovala, ale total nelogicke svetlo alebo uplne ze .. na premalovanie..
a ti lektori su uzasni, hlavne je to pre uplnych zaciatocnikov a velmi sa mi tam paci 🙂 www.atelierlubika.sk
Ahojte baby, už som tu stráááášne dávno nebola. Hlavu mám plnú toho, či to bude chlapček alebo dievčatko... V piatok som bola na kontrole v 20 tt a moj "ukecaný a o všetkom ma informujúci" doktor nemohol ešte určiť pohlavie lebo malá potvorka vystrkovala iba zadoček. No a bola som po známosti ešte aj včera u jedného doktora (tiež len 2D) a ten našu bábiku pekne pomeral, všetko vysvetlil a bol tam aj manžel, tak mal zážitok keď videl tie malé nožičky s prstíkmi 🙂 Teraz mňa a moje brucho vníma úplne inak, je riadne namäkko 😀 . A malé bolo zase niekde za pupkom, ale potom sa vystrčilo a doki povedal, že keby mal pinďuláka, tak by to už videl - ale nič také tam nebolo 😎 ale baba sa mu nadala takto na 100% určiť, takže zatial na 65% dievčatko. Hlavne že je všetko v poriadku 🙂
@maxara Aj mňa by takého veci veľmi bavili, ale ja som úplne bez talentu, a to doslova. Ja skôr niečo ušijem, vyšijem, uštrikujem, poskladám, takže sa nedá povedať, že by som vôbec nebola manuálne zručná, ale kresliť ani maľovať som nikdy nevedela. Keď už niečo, tak jedine vyrobiť na počítači 🙂

@zlatulienka ahoj, ja som si fórum pravidelne čítala, ale kým som to dočítala, nevedela som už ani nič duchaplné napísať, veď tu pribúdajú príspevky takou rýchlosťou... máme sa fajn, ešte pracujem,ale už menej...večer som pekne doma v teplúčku a vyváram ťažko pracujúcemu mužíčkovi dobroty, aby mal rovnako veľké brucho ako ja. a ty ako? stále dochádzaš ku tomu doktorovi? či si si už našla niekoho tu? nech sa vám darí.papa