icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

peka13
16. nov 2011

@zlatulienka AJ mňa by zaujímalo, či ti tú kontrakciu nejako vyvolala,alebo si ju mala samovolne?

maxara
16. nov 2011

@atreyu akurat si bola na markize 😀

urma
16. nov 2011

@maxara 😀 😀 no asi mam blond reci 😀 neviem...som opak blond, tmavokozec priam. Ta fotka je z jula, takze sa mi nijak vyrazne vlasy nezmenili 😀 mam odvtedy za sebou 1 farbenie a to tento tyzden dokonca 😎

zlatulienka
16. nov 2011

@ludmila25 mňa to niekdy aj zabolí, je také niečo ako kŕč, brucho zároveň stuhne a potom to povolí, trvá to pár sekúnd, no niekedy aj zo dve minúty

zlatulienka
16. nov 2011

@peka13 prichádza to samo od seba a cítim to skôr keď som v kľude

peka13
16. nov 2011

@atreyu Mne skôr pripomínaš jednu rannú moderátorku s telerána, ale teraz vobec neviem ako sa volá...aj dnes bola 🙂

maxara
16. nov 2011

@urma 😀 😀 tak potom ale @takitak je urcite blondina 🙂 ja ti taaak zavidim 😵 😵 ja som zas bledokozec nechutny 😒 ja som mala v lete v chorvatsku normalne fosforeskujuco biele telo ☹ vsetci na mna cumeli.. teda okrem zjazveneho brucha 😖

urma
16. nov 2011

@maxara aj na mna cumela toto leto prvykrat jazva z brucha 😉
Ozaj,teraz ma napadla ta sranda, ze ja budem mat presne po roku od IUI termin porodu 😀 No bolo mi to treba?

ludmila25
16. nov 2011

@zlatulienka presne to mavam a ja ale nemusim sa bat aj mne to dr povedal

zlatulienka
16. nov 2011

@urma tá kontrakcia bola náhodne, maternica takto bežne zvykne pracovať, len to necítime iba keď je to silnejšie tak to vnímame
drobčeka UTZ zjavne vyrušoval, lebo tancoval a robil akrobatické kúsky, asi to bolo naňho dlho (20-25 min.)

maxara
16. nov 2011

@urma a z coho mas jazvu? nejaku malinku? ja som mala normalne pekne, aj ked sadlate brucho a potom prislo tehu, strie a po porode zlcnik a potom pruh.. a tradaaa a mam dorezane brucho na komplet 😖
No inak to je mozno osud, ten termin 😉

jennyna
16. nov 2011

teraz uplne mimo, ale stale som v soku, ze dara rolins chodi s rytmusom!!nechapem 😲 😲

urma
16. nov 2011

@maxara mam len taku malu jazvu pod pupkom a okolo pupku 4 malicke bodky a v oblasti vajecnikov dva male kriziky 😅 Je to z diagnostickej laparoskopie a chromopertubacie. Zistovali, ci mam priechodne vajcovody 😉 Takze dobrovolne som si to dala spachat ale nemam moc pekne spomienky na ten den operacie, mimochodom v TT 😖

maxara
16. nov 2011

@jennyna ja som z toho uz vytriezvena 😀

@urma 😒 no ale aspon to mas malicke.. a pre dobru vec 🙂 budme pozitivne 😀

urma
16. nov 2011

@maxara je to malicke, to hej, ale bolo to defacto uplne zbytocne 😉 Nic mi tam 'neopravili' ako tebe 🙂
Nelutujem vsak, ze som tam sla, bola to pre mna zivotna skusenost alebo ako to nazvat.

maxara
16. nov 2011

@urma no to je fakt, ale aspon vedeli, co s tebou dalej 😉 z toho vyplyva, ze vsetky nase jazvy nie su zbytocne.. aj ked teda.. ja sa uz asi verejne nevyzleciem 😒 myslim, do plaviek alebo tak..

urma
16. nov 2011

@maxara moja no a nakoniec bola stacila jedna dobre naplanovana svadobna dovolenka 😀 a vypnut z nekonecneho kolotoca.
Ak mas z plaviek taku hruzu, este existuju aj cele 😎 Alebo rovno to uder na nudaplaz 😎 tam si asi jeden druheho tak neobzeraju...mozno...Ale som mudra, jak radio, ze?

maxara
16. nov 2011

@urma no keby som sla na nudaplaz, tak do minuty ma greenpeaceaci tlacia naspat do mora ako uviaznutu velrybu 😒 .. kupila osm si tankiny a som spokofon.. lebo v celych je hnusne teplo a zas ked nikto nie je na dohlad, mozem si ich vyhrnut 😅

maxara
16. nov 2011

Baby ja to nechapem, ale toto moje chlapciatko v brusku vobec nespi 😕 stale ma kope, cele dni, aj na utz sa vrtel jak na kolotoci 😕

urma
16. nov 2011

@maxara neblazni 😀 😀 dnes si robite aj s nelicefo strasnu srandu na svoju adresu 😀

urma
16. nov 2011

@maxara tak potom ja budem mat asi dievcisko v bruchu 😉 ze ani tuk

maxara
16. nov 2011

@urma no ved pockaj v piatok.. nie ze potom budes na mna nejakych volat ty 😀 😀 😀
ozaj a preco ti zmizlo, ze v kolkom si tyzdni?

urma
16. nov 2011

fiha, asi jak som sachovala s tou fotkou, idem skusit opravit zavadu 🙂
Neboj, nemam cislo na greenpeace 😉
Inak zajtra je zaciatok nasho19 tt

maxara
16. nov 2011

@urma 😀 😀 dobre, tak hadam sa ta nebudem bat 😅 inak ja som Ninku citila tiez skor, ale ona sa tak menej hybala.. menej kopkala 🙂

nelicefo
16. nov 2011

@urma no hihi.....mame s @maxara dobru naladu 😅 😀 😀 😀 ale nie....ja mam stale oci otvorene a vidim aj to co nemusim 😅 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

A @maxara zlatik co ja som videla na dovolenke....tak nemboj na tej nudaplazi by si bola za hvezdu 😎 😉 😅 🙂 🙂 🙂 🙂

adik109
17. nov 2011

@maxara ach jo, niektorí by si teda zaslúžili.... minimálne by si zaslúžila prežiť to isté čo ty. Ešteže na bolesť sa dá časom ako-tak zabudnúť ale takýto prístup - nakopať ju by bolo málo. A hlavne keď sa odbavujú na človeku vo chvíli keď je v podstate bezbranný. Tak to čo ti napísala do správy by ma fakt dojalo...

adik109
17. nov 2011

@katkarv no veď to ani ja nechápem, toto mám najradšej keď nikto do očí nič nepovie, tvári sa že všetko v úplnom poriadku a potom si prečítaš niečo iné. Už kašlem na to, utešujem sa že krvné testy boli v poriadku, cítim sa fajn a keby malo byť niečo fakt zlé tak by to asi videla...

efci
17. nov 2011

@maxara bud rada, toto moje je pre zmenu velke klido pido a musim sa velmi sustredit, aby som nieco citila. Prvorodeny kopcoval tiez stale, tak teraz porovnavam a dufam, ze je vsetko OK.

efci
17. nov 2011

@peka13 ja mavam tie kontrakcie aj samovolne, staci ze sa niekam rychlo prejdem alebo ze stojim v kuse na nohach. Ale to je len take, ze zacnem citit, ze mi je tazke brucho. Ale minule ked som sa gyndosa pytala, ci by sme nemohli vediet pohlavie, tak sa tak snazil ho odhalit (a neodhalil), ze ma dotlacil tak, ze som od pol jednej do piatej poobede mala riadnu kontrakciu aj ma bolela. Som mala dobre nervy. Ale vedela som ze to je len z toho sturania, ved je to sval tak reaguje.

certica22
17. nov 2011

@zlatulienka jaaj dobre dakujem .. tak ja si myslim že sa ma spyta či chceme vedieť...a tak jej poviem že priatel nechce ale ja hej že či by mi to nepovedala až na konci alebo napisala do papierov.... no ked to bude chlapček tak možno si aj všimnen ale ked dievča tak stym bude asi trošku problem :DD viem jak na poslednomm niečo pozerala a ja že to chrbata ona nie to je bok :D takže snad budem teraz lepšie vidieť D: