Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@ludmila25 mňa to niekdy aj zabolí, je také niečo ako kŕč, brucho zároveň stuhne a potom to povolí, trvá to pár sekúnd, no niekedy aj zo dve minúty
@peka13 prichádza to samo od seba a cítim to skôr keď som v kľude
@zlatulienka presne to mavam a ja ale nemusim sa bat aj mne to dr povedal
@urma tá kontrakcia bola náhodne, maternica takto bežne zvykne pracovať, len to necítime iba keď je to silnejšie tak to vnímame
drobčeka UTZ zjavne vyrušoval, lebo tancoval a robil akrobatické kúsky, asi to bolo naňho dlho (20-25 min.)
teraz uplne mimo, ale stale som v soku, ze dara rolins chodi s rytmusom!!nechapem 😲 😲
@maxara mam len taku malu jazvu pod pupkom a okolo pupku 4 malicke bodky a v oblasti vajecnikov dva male kriziky 😅 Je to z diagnostickej laparoskopie a chromopertubacie. Zistovali, ci mam priechodne vajcovody 😉 Takze dobrovolne som si to dala spachat ale nemam moc pekne spomienky na ten den operacie, mimochodom v TT 😖
@maxara moja no a nakoniec bola stacila jedna dobre naplanovana svadobna dovolenka 😀 a vypnut z nekonecneho kolotoca.
Ak mas z plaviek taku hruzu, este existuju aj cele 😎 Alebo rovno to uder na nudaplaz 😎 tam si asi jeden druheho tak neobzeraju...mozno...Ale som mudra, jak radio, ze?
Baby ja to nechapem, ale toto moje chlapciatko v brusku vobec nespi 😕 stale ma kope, cele dni, aj na utz sa vrtel jak na kolotoci 😕
fiha, asi jak som sachovala s tou fotkou, idem skusit opravit zavadu 🙂
Neboj, nemam cislo na greenpeace 😉
Inak zajtra je zaciatok nasho19 tt
@maxara ach jo, niektorí by si teda zaslúžili.... minimálne by si zaslúžila prežiť to isté čo ty. Ešteže na bolesť sa dá časom ako-tak zabudnúť ale takýto prístup - nakopať ju by bolo málo. A hlavne keď sa odbavujú na človeku vo chvíli keď je v podstate bezbranný. Tak to čo ti napísala do správy by ma fakt dojalo...
@katkarv no veď to ani ja nechápem, toto mám najradšej keď nikto do očí nič nepovie, tvári sa že všetko v úplnom poriadku a potom si prečítaš niečo iné. Už kašlem na to, utešujem sa že krvné testy boli v poriadku, cítim sa fajn a keby malo byť niečo fakt zlé tak by to asi videla...
@peka13 ja mavam tie kontrakcie aj samovolne, staci ze sa niekam rychlo prejdem alebo ze stojim v kuse na nohach. Ale to je len take, ze zacnem citit, ze mi je tazke brucho. Ale minule ked som sa gyndosa pytala, ci by sme nemohli vediet pohlavie, tak sa tak snazil ho odhalit (a neodhalil), ze ma dotlacil tak, ze som od pol jednej do piatej poobede mala riadnu kontrakciu aj ma bolela. Som mala dobre nervy. Ale vedela som ze to je len z toho sturania, ved je to sval tak reaguje.
@zlatulienka jaaj dobre dakujem .. tak ja si myslim že sa ma spyta či chceme vedieť...a tak jej poviem že priatel nechce ale ja hej že či by mi to nepovedala až na konci alebo napisala do papierov.... no ked to bude chlapček tak možno si aj všimnen ale ked dievča tak stym bude asi trošku problem :DD viem jak na poslednomm niečo pozerala a ja že to chrbata ona nie to je bok :D takže snad budem teraz lepšie vidieť D:

@zlatulienka AJ mňa by zaujímalo, či ti tú kontrakciu nejako vyvolala,alebo si ju mala samovolne?