icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

nelicefo
19. nov 2011

@efci to musi byt milucke. 😵)))

nelicefo
19. nov 2011

@urma dnes nic. a co ty dnes porabas moja? 🙂))) dufam ze nabuduce sa k vam pridam moja. 😉

ancovicka30
19. nov 2011

@strihalka ahoj, ja chodim tiez na gravidjogu, konkretne do sance tanca (www.sancatanca.sk), chodim do karlovky, kedze tam byvam, ale myslim ze maju terminy aj kdesi pri mlynskych nivach....odporucam, je to fajn, budem chodit asi az do konca tehu, a asi ani ziadne ine cvicenia uz nebudem planovat...

jennyna
19. nov 2011

@strihalka mne na bolesti hlavy strasne pomaha taka ta malicka vietnamska masticka, neskusala si??

lillienn
19. nov 2011

@dennka prajem skoré uzdravenie 🙂

maxara
19. nov 2011

Ahojte krasky 🙂
ja som dnes kreovala 😅 vcera som bola v TT po stretku na takom kurze, kde sme robili tanieriky a celkom sa mi to zapacilo 😵 a tak som dnes na nakupe nakukla aj do tesca medzi taniere, ci naaahodou nemaju cire sklo a predstavte si, nejake este boli, ale len male.. tak som zobrala iba dva a uz som ich aj urobila 😵 akurat ze som akosi rozmyslala nad miskou, ktora sa ale robi presne opacne a ja krava som to trosku poplietla a preto to nie je dokonale, ale iba pekne 😔 no nevadi.. najblizsie uz viem, ze budem robit len jeden styl naraz.. 😖
No a mm sa rozhodol, ze ked ja malujem, tak aj on bude a vymaloval zachod 😀
@urma a prisla by si aj do PK? 😕 lebo u nas by sa dalo hocikedy a mohlo by nas byt aj viac 🙂 a nemuseli by sme sediet v restike, ci niekde.. hm?
@katkadz draha ved ale su aj dupajdy 😉 len asi chodis po takych ako HaM, Next.. nie? skus kuknut v PK na stefanicke, tam su dva detske obchody, v BA wenice, tak mas vseeetkooo uplne od babatka az po dospelaka a este aj v Kik (v PK je v hypine) sa daju najst niekedy celkom pekne vecicky.. 😉

janine6623
19. nov 2011

@katkadz Ahoj, mne tiež čiastočne prekrývala krčok, zistil mi to v 16tt tak som mala tiež kľudový režim a zákaz styku. Po štyroch týždňoch sa to chvalabohu upravilo a už neprekrýva krčok ale je nízko. Pre istotu ležím od panvy smerom nahor, teda podkladám si vankúše. Dúfam, že to bude už len lepšie. Lebo sa tiež veľmi bojím. Ja som chvalabohu zatial nepociťovala nič ani nefarbila.

maxara
19. nov 2011

tu su moje dielka 🙂 😵 ta miska je doost nepodarena, ale na to, ze som ju robila prvykrat sa mi celkom paci 😅

evatko
19. nov 2011

@maxara tie tanieriky s vianocnozimnymi motivmi su krasne.

danka.chomka
19. nov 2011

@maxara uplne bombasticke

katkadz
19. nov 2011

@maxara nadherne tanieriky...aj ten obraz je perfektny
Ano, presne, na stranke H&M a Next som pozerala 🙂 Ale to len tak, lebo nejake veci by sme mali mat po synovcovi a neteri, tak dufam vela dokupovat nebudem. Kamenne obchody budem obehavat az niekedy v januari asi...podla toho, co budeme este potrebovat...dik za tip 😉
Inak baby asi uz nebudem velmi aktualna...a vela z vas o tom mozno vie - ale ak by ste potrebovali este nejake tehotenske handricky, tak nie velmi drahe maju v C&A v Avione - take 1-2 stojany s tehotenskym oblecenim na poschodi (vedla XXL konfekcie 😀), ceny vacsinou 29 (nohavice) alebo 19 Eur (topy) za kus. Ked sa clovek prehrabe, tak daju sa najst aj pekne kusky - mam odtial 3 nohavic.

katkadz
19. nov 2011

@janine6623 ja tiez dufam, ze sa posunie hore. A si stale PN, aj ked uz neprekryva krcok?

maxara
19. nov 2011

@evatko no tie som prave tak trosku pokazila 😅 resp nie su take presne ake mali byt.. vdaka aj @danka.chomka za pochvalu 😵

@katkadz draha, nemas zac 😉 vidiis, ja som sem chcela tiez hodit info, ze v utorok som bola v auparku v CaA a mali tam akciu na tehotensku modu a nejake detske vecicky.. mali tam fajnove krasne bodynka po 3.50 a dvojkusove po 4.50e a tehu gate po 15e, ale iba niektore cisla a nie vela.. (teda tieto akciove)

nelicefo
19. nov 2011

@maxara kraaaaaaaaasne moja. 😵 uplne uzasne 😉

elfka.elfka
20. nov 2011

krase ranko baby, neviem ako vy, ale ja sa psledne dni menim na šelmu pažravu, čo predo mnou neujde, to zožeriem do poslednej omrvinky, ladujem piate cez deviate.. a najhorsi je podvecer, sa čudujem že sa nerozmrazi chladnička čo je furt otvorena 😀 ale neviem to ovladať, asi dame sladkosti a chladničku na zámok, každy treti den chodime na velikansky nakup čo nam kedysi stačil na tyžden... 😀

a mimochodom, ked sa mi tak sadlo krasne zbiera, Košičanky, kde chodite cvičiť? u nas žial neviem o žiadnej tehotenskej joge.. možno je niečo vo FORME? nejaky pilates? dajte vediet ak mate nejaky tip 😉

danka.chomka
20. nov 2011

@elfka.elfka Ja chodim na normalnu jogu do MC delfinik pri galerke. Strasne dobre mi to robi. Kazdu stradu sa cvici. A pondelky a stvrtky chodim na tehu cvicenie k ivetke stefanovej. Prva polka je cvicenie a druha polka vzdy nejaka tema suvisuaca s tehotestvom, porodom, tehotestvom,dojcenim, starostlivostou o miminko ucime sa kupkat, aj ako podporit trebars psychomotoricky vyvoj u babatka ked sa mu v niecom menej dari. Velmi poucne to je. Joga stoji 3eura a tehu cvicenie 2,5 eur.

urma
20. nov 2011

@maxara je to este krajsie, ako by som cakakla 😕 co si mi popisovala...super vazne 😀
A PK hmm neviem,nevylucujem, len to by bolo este na dlhsie, kedze navyse nema to belgicke polo Sk dialnicnu. Kupovat budeme az celorocnu na 2012.

carrie84
20. nov 2011

Ahojte dievcata 🙂
Tak u nas zase vsetko a vsetci v jednom kole 😝 Vo stvrtok som sa tesila na stretnutie s @maxara @urma @nelicefo a nic z toho 😢 Malemu zas isli zuby, takze teplota a vybuchlo mi strazenie - na poslednu chvilu sa teta rozhodla, ze ide na pohreb - no a maleho s teplotou som nechcela vlacit do trnavy -aj tak bol nervny 😖 🙄
Ale musim sa trosku pochvalit - male uz kope tak, ze je to kusok aj vidno a je to citit, ked sa prilozi ruka na brucho 🙂 Ale ked da ruku mm, tak nic - zrazu ticho a ziaden pohyb 😀 😀
@maxara - to je paraaaaadne! Aj ja chcem take tanieriky misky! Len ja mam na taketo veci obe ruky lave 😝

urma
20. nov 2011

aj ja by som chcela skusit cvicit, aby som len doma nebola zavreta..tu sa neprinutim 😉 nicoho. Ale v HC isto nic nie je, tak som rozmyslala PN, tam som nasla dake rehabilitacne centrum na L ale to patri asi k nemocnici. nie je to take komercne, ani web stranku nemaju a tak. Z NR tu tusim nikto nie je...tam sa mi ani moc nechce dochadzat, stacilo mi denne 3,5 roka denne 🙂 Takze ostava len TT, dievcata trnavcanky, chodide pls cvicit niekam?

ivanula
20. nov 2011

@danka.chomka Ahoj, prosim ta, k tej Ivetke sa treba nejak objednat alebo staci prist alebo treba pockat na novy kurz? Tiez som z Ke a nieco take by som potrebovala, dik.

dennkaa
20. nov 2011

@lillienn dakujem

belissima85
20. nov 2011

@maxara s teba je teda sikulka naozaj krasne aj ta miska sa mi paci🙂

nelicefo
20. nov 2011

@carrie84 zlatik ani ja som nebola. ☹ ☹ ☹ Dufam ze si to este vynahradime 😉 ☹ ☹ Malemu skore uzdravenie moja

carrie84
20. nov 2011

@nelicefo - ja mam tieto stretnutia snad zakliate 😝 🙄 Ale tak treba dufat! Maly uz je ok - den a pol teploty zo zubov a pohoda. Uz ma AZ 7 zubov - haha 😀 😀 😀 😀

strihalka
20. nov 2011

@ancovicka30 no ja jsem z petzalky, ale karlovka je kousek, navic tam mame svagrinu a dost casto tam jezdime, jen se mi nece samotne😀, jako ceska si tu aj po roce pripadam stracena😀
od kolika hodin je to cviceni?

katkadz
20. nov 2011

@elfka.elfka ja mam vecer tiez nejaky bezodny zaludok...tak okolo desiatej. Len lenivost je zatial silnejsia ako hlad, tak zatial sa drzim 😀 Dnes som sa postavila na vahu a na pocudovanie stale vazim menej ako v mojich najvyzratejsich casoch pred tehu. Ale cez den zase velmi hladna nebyvam... Zato brucho rastie, o chvilu sa nevojdem asi ani do mojich roztahanych pyzam...a tricka sa tiez nejako zahadne skracuju 😕 Mne sa brucho zhora sice nezda az take velke a stale si myslim, ze este velmi nie je vidiet, ze som tehotna, ale mm ma vzdy rychlo vyvedie z omylu 😀

@carrie84 moj tiez nic neciti, ked podrzi ruku na brusku...som na pochybach, ci nieco vobec citim aj ja, alebo si to len nahovaram...citim obcas ako keby take pulzovanie pod pupkom - a teda neviem, ci je to dieta alebo nejaka zila alebo skokmi zvacsujuca sa maternica alebo co to je (a hlavne ci to nie je len v mojej hlave 😀) Podla poslednych UTZ je to male aj tak nejaka lemricka lemrava a az tak velmi sa nehybe (mozno len sedmispac po maminke)

co to je za cinnost to cvicenie ??? 😀 jaaj sak mna ten smiech pri porode prejde... 🙄 ...ved teraz aj tak nemozem sa namahat... 😅

maxara
20. nov 2011

@urma draha do PK to je z TT 20 minut 😉 ja tiez nemam dialnicnu.. a zaroven by si mohla zobrat aj Baxika 🙂 ale samozrejme, to ja len sondujem, co a ako 😉 ja kludne pridem do TT.. ale dalsie pozitivum by mohlo byt, ze by ste prisli aj s @carrie84 a carrie aj s drobakom a aj Nina by sa pohrala ..
Oli a ked take chces, tak pre lave krasky ocividne budem musiet usporiadat nejaky kruzok sikovnych ruk u mna doma, kedze je zaujem 😅 tak prides aj ty
@belissima85 dakujeeem 😵 😵

janine6623
20. nov 2011

@katkadz
Ja som nebola PN, ale odvtedy pracujem z domu.Mám home office. Takže pracujem, kedy sa mi chce, len aby bolo všetko urobené ako má a načas. Ale šetrím sa stále aj naďalej

dennkaa
20. nov 2011

@urma No ja som si vsimla, ze pocas vikendov je tu vzdy menej prispevkov, ale aspon to stiham v pohode precitat 🙂

elfka.elfka
20. nov 2011

pomooooc, chladnicka zas prazdna, prosim zastavte ma niektoooo 😀 😀

@danka.chomka ahojky, dik, normalnu jogu sa teraz bojim, nasla som si dvoch favoritov na cvicenie zatial, jeden kontakt na tehotensku jogu na KVP, este som tam nevolala a urcite rehabilitacne v Saci.
o tej ivete mi vies povedat nieco viac? ako vyzera ta prva polhodinka? cvicite na loptach? ja som druhorodicka, preto hladam nieco kde je len cvicenie, prednasky uz nepotrebujem a trepat sa niekde cez cele mesto ( som z Malej Idy ) kvoli polhodinke musim zvazit... z predchadzajuceho tehu viem, ze urcite mi nevyhovuju brusne tance pre tehotne...