icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

danka.chomka
20. nov 2011

@elfka.elfka na tej joge vedia ze som tehotna a niektore cviky mi nahradzuju, co tehotne nnemozu. Ale samozrejme zalezi na tom z coho mas dobry pocit. 😉 Ono to cvicenie s ivetkou nie je naorcne, je to na zaciatku relaxacia, potom cievna gymnastika ako prevencia krcovych zil, cviky na panvove dno, na sikme brusne svaly, cviky na panvu, prvy z gravidjogy a harmonizacne cvicenia, cviky na chrbticu. Ono nie je too nic narocne- ked hladas nieco kde budes hodinu a pol vkuse cvicit tak to nie je ono, len polhodinka je civcenie a druha pol hodinka az hodinka su potom tie temy ktore rozoberame. Na gravidjogu na KVP som sa informovala ale ma odporucili prave na ivetku ze teraz gravidjogu necvicia- aspon tak mi povedali v oktobri. poslem ti do IP jej web stranku.

strihalka
20. nov 2011

na e-bay nenormalne krasny kocik, kdyby jsme vedeli co cekame, uz ho posilaji nam☹pro abbui jak delany, at uz je 8:+ě: a muzem vybriat barvyyyyyy http://www.ebay.co.uk/itm/Maxi-Cosi-Mura-4-Trav...

janka273
20. nov 2011

@strihalka krásny

darinkazv
20. nov 2011

@strihalka peknunkýýýý

strihalka
20. nov 2011

@darinkazv
@janka273 ale co kdyz to bude chalan?

darinkazv
20. nov 2011

tak babule, my máme za sebou prvé vianočné pečenie 🙂 aj keď mám recept na hneď mäkké perníčky, aj tak preistotu vždy mesiac pred vianocami pečiem perníčky 🙂 a mám takú nádhernú pomoc každý rok. a tento rok ma aj drobec zvnútra povzbudzoval 😀

janka273
20. nov 2011

@strihalka ešte cickaj počkaj 😉 , pozri na tú stránku nižšie - sú tam tiež kočíky....isto budú zaujímavé ponuky i po Vianociach , a to budeš vedieť, či bude CH alebo D - alebo vyberieš neutrálnu farbu kočíka 🙂 , inak ebay sledujem i ja /len neviem, ako je to s poštovným/.
Ja idem zajtra do poradne, potom Vám napíšem ako som dopadla 🙂
Práve mi mm doniesol syr - krav.ovč.kozí, tak to tu s Tami hltáme 🙂

darinkazv
20. nov 2011

@strihalka no neriskuj radšej, kým nemáš potvrdené pohlavie bábätka 🙂 ale tak zas možno by si ho tu lepšie predala, než si kúpila 🙂 keby bol nakoniec chalan 😉

darinkazv
20. nov 2011

@janka273 mňaaaaaaaaaaam

janka273
20. nov 2011

@darinkazv suprová pomocnica 🙂 , dnes išla v telke reklama na Heru, a Tami mi vraví: a my kedy už budeme piecť? Ja ešte 1-2 t počkám, lebo viem , že aj tak prvú dávku hneď pojedia 🙂

janka273
20. nov 2011

@darinkazv robíte nám s Julinkou chúťky, vymeníme za syr 🙂

darinkazv
20. nov 2011

@janka273 my to pečieme len kvôli julke. aby mala zábavku. lebo my to moc nejeme. ja zjem tak dva tri, ale to je asi všetko. môžme vymeniť adresy, ja zajtra pošlem perníčky a ty kúšťok syra 😀

strihalka
20. nov 2011

@darinkazv to hej, ale úro kamaradku je celkem narocne to preposilat, vis, ze jeddne mi posle, jeste mi bude posilat kolisku do loznice, tak at to nema komplikovane, nechcem ji to nejak zbytecne komplikovat, ael verim, ze bysme ho za 300-400€ dali upe v pohde

strihalka
20. nov 2011

Jinak aj ja mam syrovy vecer, hermelinovy salat s rohlickem aa k vece bude smazeny syr🙂

darinkazv
20. nov 2011

@strihalka tak pozri, ak nie ste na hrane s peniazmi, tak si ho kúp, aby si to mala naraz. a ak sa v decembri dozviete, že bude chalan a nie baba, tak hodíš kočík do ponuky a verím, že predáš. lebo vyzerá nádherne a každá, ktorá bude vedieť, že čaká dievčatko sa po ňom hodí 🙂

strihalka
20. nov 2011

no ale ona mi uz neposle dalsi kocik pro chalana, vis🙂)

@darinkazv jiank samo ze bych po nem hrabla,ale objevuje se tam cca co 14 dni mura 4, tak snad neco najdem do terminu😀 i kdyz tohle je i brutalne suepr cena☹
tak snad najdeme

darinkazv
20. nov 2011

@strihalka tak držím palce, nech nájdete to, po čom túžite a za super cenu 😉

strihalka
20. nov 2011

@darinkazv dakujem🙂

janka273
20. nov 2011

@darinkazv ale z nášho syra by sa po ceste k tebe stala tvarglička 🙂

jefinka18
20. nov 2011

ahojte tehulky, jmožno trošku odveci k vašmu pečeniu ale ja mam dilemu.... mam termin 27.4 a nemam ešte pohyby...som v 18 tt a už sa začínam trošku báť...sem tam sa mi zda, že aj bruško mi prestalo rásť...každy mi hovorí že ich začnem citiť až v 20 tt ale ja som už velmi nedočkava...jaaaj

strihalka
20. nov 2011

@jefinka18 neboj se, ja mam termin tyden pred tebou a amam placentu vpredu, u´jen jednou jsem mozna drobceka citila, od te doby nic.... ale vim, ze diky placente to asi tak jednoduche nebude a budu si muset pockat az po 20tt, nekdy az 24tt se objevuji...pokud mas tedy placebtu vpredu, tak je to zrcite v poradku a brisko ted muze rust do stran a ne dopredu, proto se it muze zdat ze neroste🙂

ancovicka30
20. nov 2011

@strihalka byva to od 17:00 kazdu stredu, je to ako je teraz to nove Tesco Expres, kedysi Rema na Kempelenovej ulici, to je ako je zastavka elektricky Nad Luckami. Ak ti taky cas vyhovuje, tak super, zacni chodit, aspon tam aj ja budem dakoho trosku viac poznat nez z videnia 🙂 Len si tam potom pripadne zavolaj, lebo oni to robievaju formou kurzov, ze sa nahlasis a zaplatis na 3 mesiace vopred, tak teoreticky moze byt plno uz na tento cyklus, ale poslednu dobu tam chodi malo bab, lebo viacere co tam boli na zaciatku uz porodili, takze by to malo byt v poho, ale radsej over urcite... 😉

strihalka
20. nov 2011

@ancovicka30 tak casovo je to pro me nedostupne....do 19hodiny jsme v praci☹potrebovala by jsem nejake veceri nebo vikendove cvicnei

ancovicka30
20. nov 2011

@strihalka hmm, tak to je skoda... 😢 tak som aj ja v prvom tehu dopadla ze som nikde nechodila cvicit, lebo furt v praci, takze uplne chapem...

sophia2
20. nov 2011

........zajtra ideme k dokymu pozriet sa na nase malinke, dufajme, ze uz budeme vedieť čo to bude. Tesime sa !

srnqqa
20. nov 2011

Ahojte, rada by som sa tiež pridala k aprílovým touto cestou; koníka "očumujem" už od júla, kedy som zatúžila po drobcovi.. 😉
@jefinka18 ja mám termín 15/04, a pohyby tiež necítim, aj sa dosť bojím. ani brucho nemám nejako veľké. dúfam, že sa nič nedeje, nakoľko žijem v pre mňa po rokoch už vo veľmi, veľmi stresujúcom prostredí 😢

urma
20. nov 2011

@maxara noo ked mozem vziat sebou baxa, tak to mozem byt aj cely den mimo domu 😀 Ja to mam do TT asi 30 km...tak nie je to zrovna po ruke, jak este aj dialnicna nie je,ale na mojom zas neman zimne pneu 😅 a mam dialnicnu.

huterika
20. nov 2011

@srnqqa VItaj medzi nami bruskatymi, ja mam termin 18.alebo 17.aprila 😀 a predtym len obcas steklenie som citila a konecne vcera prvykrat kopkalo trosku ale ozaj bolo treba trosku pritlacit tak nizsie a sustredit sa 🙂 Dnes napriklad nekopkalo nejako a neviem mne sa zda ze je babatko nejako nizko. Takze sa nic neboj pride to coskoro aj ja som bola taka nijaka, ale dockala som sa

strihalka
20. nov 2011

@srnqqa ja sjem prvni kopkani citila v teple vane, ze jsme si polozila hlavu na skrcene kolena.....pravda ze od te doby nic, tak nevim ci to bylo kopkani bo ne

ivanka.7
20. nov 2011

@jefinka18 joj, vobec sa neboj, ja som prvykrat citila nasu slecnu len pred par dnami a odvtedy len parkrat🙂 Ak nie je nejaky dovod sa bat, tak sa vobec nestrachuj. Ja som zrovna tieto tyzdne, ked uz to ma zacat doslova o-ultrazvukovana (normalny kontrolny utz, 4D aj morfo), takze co par dni, to ju vidim... a to mam termin uz 3. aprila, doktorka na 4D dokonca vravela ze 1.4.

@huterika mne sa podla kopania tiez zda nizko, ale zas doktor vravel, ze uz mam maternicu dost vysoko narastenu :D tak je to asi vsetko ok🙂 zbytocne sa stale strachujeme, nase stare mamy nic nevedeli a rodili🙂