Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@ivanka.7 Ved prave moja mamina ani na uzv nechodila sa mi tak zda 🙂 a my sa tu nemozeme dockat az tie nase malicke baranceky uvidime ;) ja ho uvidim teda len 3krat za cele tehulkovanie, ale co uz 🙂 keby sa dalo domov si poriadim nejaky uzv :D ale ani to nie je dobre vela ozarovat male
@strihalka pocuj tam v tom dome pozdlz drazdiaku, oproti stredisku strecnianska, taky s terasou je nejake studio, kde cvicia aj maminky s detickami, aj tehulky.. neviem presne nazov.. nie som si ista, ci je to Miracle.. skus pobrowsit
@urma no ja viem, ze je to trosku od ruky, ale tak urobis si vylet 😉 ved to nebude kazdy den .. pezinok je od ruky aj od dialnice, takze po dialnici je to len mozno psychologicky rychlejsie 😉 ale z HC je najlepsie ist TT, Ruzindol, Budmerice, Modra a si u nas.. a ja este aj byvam z tej strany PK.. a mozno sa aj bratislavcanky pridaju.. tie maju PK co by dopluli 😀
CO BABY???
a kde by sme sedeli kdyz ne v restike a kavarni?
?.D
@maxara inak ja tieto konciny ale vooobec nepoznam 😉 viem ze PK je blizko BA ale nic mi nehovori Ruzindol..to mi pripomina daku cas BA 😀 asi Ruzinov? 😀 A v Budmericiach viem, ze je taky kastiel pekny, asi tam som uz bola autom, ale isto som nesoferovala. Je mozne, ze ked sme boli na Cervenom kameni, tak sme isli cez Budmerice, nevies?
@maxara super, konecne sjem nasla aj tehotenske masaze🙂. to si budu susnat blahem 🙂
Fyzioterapeutka masíruje celú oblasť chrbtice a šiju, obchádza krížovú oblasť a to v polohe v ľahu na brušku do 20tt, naboku, alebo v sede. Záleží od tehotnej v akej polohe je jej to najpohodlnejšie. Jen toto teda nechapu, ci mi t nejvci bolestove misto vynechaji, ci?
@urma tak mozne to je 😀 aj ked z TT vedie este jedna dlhsia cesta do Modry a ta ide priamo popod Cerveny Kamen.. kazdopadne, urcite by si trafila.. PK je napolceste z TT do BA..
@strihalka no to asi ano.. ale ono to neznamena, ze ti ta masaz nezaberie aj na krize.. kedze pointou je prekrvit svalstvo.. ale poriadne si kukni, co presne robia v petrzalke, lebo viem, ze nieco robia len v meste a nieco len pri milde..
@maxara hmm clovece ja som bola na tom cervenom kameni aj na bicykli v case mojej zaslej mladosti 😀 este si z tej cesty pamatam Častu a nic viacej, len kopceee a jablone popri 😀 a cesnakovu polievocku priamo na hrade, teda tam v tej restike 😉
Kokos teraz by som nepresla ani do Leopoldova
@maxara dakujem , skuknem to....., jinak ten srazik, jasne, pokud to bude v super casik, tak se rad apridam, pezinok je kousek, mam ho celkem dost najety, bo jsme meli svatbu na cervenem kameni.... a myslim ze jsme jezdili pred pezinok modra casta...
@urma no ja se bojim aby mm me masiroval, aby neco nepokonil 😀
ale objednala jsme si za 11€ ten kojenecky vankus, tak budu chrapat s nim, treba to bude lepsi, ale v rpaci mi to nic nezachrani, ale jdu zitra k dr, v patek me tak chytli zada, ze brutal, jsem se ani nemohla zvednout z postele, tak ci ma jeste tyden necha doma a neco zksime vymyslet s dr, ze jak na moji gynek.dr, bo ji absolutne nezajima, z e v rpaci trpim a pnku mid t nechce ani rizikove......
@maxara ked aj vytiahneme tak sme obaja uz absolutne bez kondicie a bude to tazkee 😉 Ja som v predoslom zamestnani chodila od maja do septembra skoro stale denne 8km tam a 8 spat po dooost kopcovom terene, do Pastuchova, ak niekto poznate 😉 Takze prijemne s uzitocnym bolo...na zaciatku sezony ako krmna hus a po par cestach som bola frajerka 🙂 Lepsie ako autobusom...potom sme kupili prve auto a uz mi to na biku az tak uzasne neprislo 😀 😀
@maxara ja som tam bola na dakom festiku minule leto myslim. Ale len tak na skok na vecer. Muselo to byt uz koncom leta, lebo bola dost kosa, tma aj prsalo...cakali sme na ohnovu show a nakoniec nas to pocko vyhnalo. Ale tiez mam rada tento druh zabavy. Aj konik tam bol 😀 tych ja silno mozem

@janka273
@darinkazv jete je ta varianta, ze budu v nemocnici tvrdit ze jsme mela na toal. papiru krev a ze se bojim ci je vsetko ok ok, ci by se mohly podivat 😀...a pak se zeútat, ze ci tam vidi pohlaiv😀