Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
mamicky 😀 kolko stoji 2D ultrazvuk
@danka.chomka ďakujem pekne, mame aj meno .Bude NINKA , ale necháme si to ešte aspoň raz potrvdiť kým nakúpime vśetky ružovučké veci 🙂 Ale malinkej sa budem prihovárať menom 🙂
Je to super pocit, už si ju viem aj predstaviť....ale myslím že v reále bude ešte krajšia 🙂
dievcata, tak dnesny ultrazvuj dopadol tak, ze babo je ok, co sa velmi tesim. Teda dr. to tak povedal, ze to co vidi, je ok 😒 no a asi toho vela nevidel pri tom jeho super utz, lebo o pohlavi nemal ani sajnu. To jedine som sa pytala, na ine som sa nezmohla. Ani neviem, kolko meria 😒 diktoval vseliake skratky sestricke a ona to strasnym skrabopisom a prepisovancami zaznacila do knizky. Tak moc som sa z nej nedocitala... Ale videla som mu hlavicku, rucky, stehene kosti a chrbticu. Hybalo sa minimalne co mi tu chvilku ukazoval, takze asi spinkalo. Ale pohyby zaznamenane aj srdiecko.
Co diktoval a pamatam si, ze poloha priecna. To som sa este potom pytala, ci je na lezato a dr. ze sedi si na zadku...tak vraj v tejto polohe ani na 3D nie je mozne zistit pohlavie a ak chcem ist tak minimalne za 4 dni.
Dalej placenta na prednej stene, takze mila @strihalka nie si sama 😉
Co ma naplasil, ale vraj sa nemam plasit 😅 ze lozko je nizsie. Neviem co to ani znamena, a kedze sa neplasim 😅 tak sme to ani viac nerozoberali...udajne ako porastie babo, tak sa vytiahne. A tak.
Dostali sme prenatalny box, idem to omrknut, co tam vlastne je 🙂
@janka273 joj moja na teba som zabudla.Dakujeeeeeeeeeeeeem
@teleranka este neviem lebo nie moj lekar robil usg a tento nevravel nic ale od zaciatku musime davat pozor lebo som dlho spinila,no aspon uz viem asi preco.Len co som nasla na nete tak nesmiem sa namahat a tutu mutu nemozme.
@strihalka ze mi placenta zasahuje do krcku.
@katkarv Adelkaaaa..krásne meno
...tak ten povazsky cukor som dost nepochopila 😨 a mineralka s matou 😕 ved mata sa ani v tehotenstve nema...no tak asi po porode 😀 mysleli. Dobre hovorila sestricka, ze su tam blbosti 😀 ale potesi...
@ivetka1981 no manzel namna najprv cudne kukal ze ake meno ale teraz by to uz nezmenil.
@peka13 supeer 🙂 aj baby budu,nielen chalani 🙂
@katkarv srdečne blahoželáme...
@urma no ja citim uz riadne pohyby, ona je velmi aktivna....ale zaktivnila sa najviac od 20tt dovtedy (18,19tt) som citila len tak raz par krat za den aj to len po leziacky)
No teraz sa tesim, asi bude futbalistka 🙂 alebo tanečníčka ....cítim dosť pohyby, aj cez placentu, len mi niekedy vydí keď sa celá dostane niekde dole a mrví sa tam pri mechúre a vśetko ma bolí,asi tam mám málo miesta 🙂 dúfam,že si zvykne pohybovať sa viac hore 🙂
@peka13 i kdyz mam palcentu dole, tak pohyby stale nic, uz jsem si jednou myslela, ze je to ono, no od te doby nic, tak ze stale cekame.....s tim mechurem, obcas mam pocit ze sileny tlak na mechur, nevim ci je to to, co mas ty ale me pri tom pak ztvrdne podbrsiek, tak se musim ppitat co se to deje, ale jeste 14dni ☹

@peka13 blahozelam k princeznicke