Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@ivetka1981 dakujeem 🙂
@ludmila25 kujeem 🙂
@peka13 no moja babula tiez uz riadne dava o sebe vediet 🙂
a moja furt spi, som rada, ked ju citim raz kopnut, ked idem vecer spat🙂 ale tak hadam je vsetko ok, zajtra na morfe uvidim🙂
ahojte baby chcem sa aj ja pochváliť ..s nášho sona bolo vydieť že čakam dve princezničky tak sa tešíím 🙂
ahojte, ja som dnes bola na utz, tak malicke je ok, ma 305g 🙂 a na pohlavie som sa pytala, tak pozeral o dusu, ale pipika nevidel, ale mi vravel, ze to nejako dobre nevidno, lebo ze kazda zena ma ine tkanovi ci co a ze mne to az tak dobre nevidno...tak neviem, ci to je tym, ze mam dost tuku na bruchu alebo co 😕 ale tak bolo male otocene dupkou a pekne medzi nozky sme pozerali a ja som tam teda pipika nevidela, tak som zvedava, co z toho bude nakoniec 😝
v ktorom tyzdni je dalsi utz?
no dnes je to radosť čítať všetkých čo boli na kontrolách 🙂
všetkým super správičky a som rada že pomaly dievčatá dobiehajú chlapcov 🙂
ja som sa docitala v casaku z prenatalneho boxu, ze pre lepsie zobrazenie sa nedoporucuje 2 dni pre utz aplikovat hocico na brusko, akoze mastit a tak. Ja vozorna som si vecer samozrejme ponatierala 😀 aj ked to robim mozno raz za tyzden zatial, tak pred utz reku nech nemam suche alebo co 😀 😀
no aj se na 3D budu objednavat toho 8.12. na poradne, tak hadam mi da nejak pekny termin pod stromecek🙂
a kolko vas stoji 3D utz? u nas 39e, a je v tom nejaka fotka a video....
tak super, prave sem se dozvedela, ze to neni tvrdnuti brciha, ale ze babo se zapre nozickami a zatalaci na spodek maternice😀
cirksu mi tam dela🙂
milacek
@dennkaa tak ono keď raz povedia,že je to chlapček tak je strašne málinko pravdepodobné,že to bude naopak...naopak, z dievčatka sa stal už mnohokrát zrazu chlaček 🙂 a čo sa týka výbavičky tak oblečko už mám v podstate všetko 🙂 ja na nový rok nechávam všetko od postielky až po kočiar 🙂

A dokonce tydne mi prijde kojenecky vankus🙂 jupiii