icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
22. nov 2011

A dokonce tydne mi prijde kojenecky vankus🙂 jupiii

katkarv
autor
22. nov 2011

@ivetka1981 dakujeem 🙂

@ludmila25 kujeem 🙂

@peka13 no moja babula tiez uz riadne dava o sebe vediet 🙂

darinkazv
22. nov 2011

@katkarv gratulujeeeem 🙂 a meno krásne 🙂 my sme ho tiež plánovali, ale nakoniec vyhrala Lucka 🙂 ja sa už neviem dočkať budúceho týždňa. nech sa už aj my dozvieme, že sme v poriadku a čo čakáme 🙂

ivanka.7
22. nov 2011

a moja furt spi, som rada, ked ju citim raz kopnut, ked idem vecer spat🙂 ale tak hadam je vsetko ok, zajtra na morfe uvidim🙂

nana80
22. nov 2011

ahojte baby chcem sa aj ja pochváliť ..s nášho sona bolo vydieť že čakam dve princezničky tak sa tešíím 🙂

nana80
22. nov 2011

@ivanka.7 nemaj stresy ja tiež cítim pohyby len večer ked ležim v klude cez deň nič moc len take divné tlaky a sem tam taka šupa že nechápem :d

pata31
22. nov 2011

ahojte, ja som dnes bola na utz, tak malicke je ok, ma 305g 🙂 a na pohlavie som sa pytala, tak pozeral o dusu, ale pipika nevidel, ale mi vravel, ze to nejako dobre nevidno, lebo ze kazda zena ma ine tkanovi ci co a ze mne to az tak dobre nevidno...tak neviem, ci to je tym, ze mam dost tuku na bruchu alebo co 😕 ale tak bolo male otocene dupkou a pekne medzi nozky sme pozerali a ja som tam teda pipika nevidela, tak som zvedava, co z toho bude nakoniec 😝
v ktorom tyzdni je dalsi utz?

atreyu
22. nov 2011

@katkarv blahoželám 🙂

strihalka
22. nov 2011

@pata31 v 30tt

pata31
22. nov 2011

@strihalka som si myslela, uf, zase tak dlho cakat.... 🙄 😝

takitak
22. nov 2011

no dnes je to radosť čítať všetkých čo boli na kontrolách 🙂

všetkým super správičky a som rada že pomaly dievčatá dobiehajú chlapcov 🙂

strihalka
22. nov 2011

@pata31 no jedine muzes tak za 4tydny zfingovat krece v brichu ajit na pohotovost😀, ahned budes mit utz🙂

pata31
22. nov 2011

@strihalka no a este by si ma nahodou nechali v nemocnici, ta diky 😀 😀

urma
22. nov 2011

ja som sa docitala v casaku z prenatalneho boxu, ze pre lepsie zobrazenie sa nedoporucuje 2 dni pre utz aplikovat hocico na brusko, akoze mastit a tak. Ja vozorna som si vecer samozrejme ponatierala 😀 aj ked to robim mozno raz za tyzden zatial, tak pred utz reku nech nemam suche alebo co 😀 😀

strihalka
22. nov 2011

@pata31 jinak suepr ze je vse co bylo videt ok🙂

pata31
22. nov 2011

@urma ja tiez vcera mastila brucho, ale nemyslim, ze by to malo nejaky extra vplyv na to 😝

inac ma dnes zacalo nejako svrbiet brucho, musim zacat kazdy den natierat 😕

urma
22. nov 2011

@strihalka ja radsej pojdem na 3D 😀 Uz som to vcera zariadila..na 3.12. ked bude aj tatinko doma 😀

urma
22. nov 2011

@pata31 a to ta zacalo pred alebo po utz svrbiet? Ci nahodou ta ten gel nepodrazdil...

pata31
22. nov 2011

@strihalka diky 🙂 aj ja som rada, to je najdolezitejsie, nech je zdravucke 😉

pata31
22. nov 2011

@urma az po, ale tak hore ma svrbi a tam mi nedaval gel... 😉

strihalka
22. nov 2011

no aj se na 3D budu objednavat toho 8.12. na poradne, tak hadam mi da nejak pekny termin pod stromecek🙂

urma
22. nov 2011

@strihalka to budes mat lepsie, ked bude uz starsie miminko 🙂 Ja musim takto, lebo potom uz ideme prec min. do vianoc.

pata31
22. nov 2011

a kolko vas stoji 3D utz? u nas 39e, a je v tom nejaka fotka a video....

strihalka
22. nov 2011

@pata31 to netusim, budu vedet az pri objednavce...

urma
22. nov 2011

@urma inak ja som ani moc nechcela ist na 3D, ale ratala som, ze budem vediet uz pohlavie. A kdedze doki nepovedal ani na 50% 😉 dievcatko/chlapcek, tak rozhodnute. 🙂 Ja chcem uz rozoveeee nakupovaaaat 😎

urma
22. nov 2011

@pata31 s videom to uz bude asi 4D 🙂

pata31
22. nov 2011

@urma no jasne, video je 4D... 😉

strihalka
22. nov 2011

tak super, prave sem se dozvedela, ze to neni tvrdnuti brciha, ale ze babo se zapre nozickami a zatalaci na spodek maternice😀
cirksu mi tam dela🙂
milacek

atreyu
22. nov 2011

@dennkaa tak ono keď raz povedia,že je to chlapček tak je strašne málinko pravdepodobné,že to bude naopak...naopak, z dievčatka sa stal už mnohokrát zrazu chlaček 🙂 a čo sa týka výbavičky tak oblečko už mám v podstate všetko 🙂 ja na nový rok nechávam všetko od postielky až po kočiar 🙂

maxara
22. nov 2011

@huterika tomu ver.. sak som ho aj chcela 😅 ale nastastie som sa len vyventilovala.. ale aby si si nemyslela, ze som tu Laru trubu zmlatila do krvi, tak to ne.. 😉 len som ju metlou dostuchala do budy

@peka13 @katkarv gratulujeeeeemeeeee k dievcatkam 😵 😵