icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

nana80
23. nov 2011

@sunday1 aha dakujem takže toto vyšwtrenie mam zasebou 😀

nana80
23. nov 2011

baby a na 3D sono vas posielal alebo sa treba pytat? ja som rodila red 8 rokmi a mala som vtedy takeho gynekologa že škoda aj hovorit ten ma poslal na sono pomali iba vtedy ked som sa pytala 😢

sunday1
23. nov 2011

@nana80 Za to sa platí, takže to je čisto dobrovoľná vec 😉

nana80
23. nov 2011

@sunday1 dakujem za odpoved 🙂

dennkaa
23. nov 2011

@ivanka.7 aha, tak ja som myslela, ze to bude 3D. Na stranke maju totiz napisane: "Ultrazvukové vyšetrenie počas tehotnosti zamerané na včasné odhalenie možných vrodených vývinových chýb plodu, zaostávanie v raste, nadmerný rast plodu, zisťovanie uloženia plodu v maternici. Zisťovanie morfologických zmien plodu pomocou 3D/4D sonografu."
Ale ked tam pojdeme, tak sa popytame, co by stal 3D UTZ, lebo na stranke je cennik o nicom a tiez by sme chceli DVD zo sona

sophia2
23. nov 2011

ja som mala na začiatku 62kg a teraz mam 65kg, takze som nepribrala vela, pri Petke som za cele tehotenstvo pribrala asi 14kg a z toho som 7 nechala uz v porodnici. A pocas kojenia som naspat prisla k mojej povodnej vahe 🙂 .

patka29
23. nov 2011

Dievcataaaa,ja ked vidim vase +3kg 😀 Ja som prve 3 mesiace len lezala kvoli problemom...a papala.Takze hned +6kg kedze na man sa nalepi aj voda 🙂Zac.vaha bola 72kg...vyska 174cm.Co uz...teraz som na 83 kg.A to vazne tak ukazkovo papam zdrave veci.Co uz...Nie je to prijemne najma preto ze ked som bola mlada mala som velmi velke poruchy v prijimani potravy a ten chrobak v hlave uz ostane navzdy.Teraz kvoli tomu bojujem s velkymi zaludocnymi,pankreasovymi a zlcnikovymi problemami naraz a modlim sa aby som znova nemala infekcny zachvat tychto organov pretoze to moze vazne poskodit male.Nerieste to naozaj!Kazda si po porode mozeme upravit stravu,pohnut zadkom a zhodit ci uz zopar alebo aj viac kg...ale to malicke ktore teraz potrebuje tolko zivin aby pekne rastlo si tych par v mesiacov v brusku zopakovat nemoze...Tak si uzivajte tehulkovanie ako najviac viete 😉

katkarv
autor
23. nov 2011

@atreyu je aj v tom rozdiel key sa vazis,ked sa vazim rano tak mam 85,1kg a ked vecer tak aj 86,5kg.

evulilik
23. nov 2011

Ahojte .. musím sa pochváliť že po včerajšej prehliadke .. viem že výsledky triple testu sú v najlepšom poriadku... aj na ultrazvuku všetko ok ale že vraj - 3 dni , ale termín pôrodu sa neposúvá .. tak neviem.. Inak male sa pekne v brušku hýbalo aj zamávalo ... Mám aj foto ale prave sa stočilo a tak namiesto foto hlavičky vidno iba guľu .. 😀 Ani pohlavie nám neukázalo .. 😖 Tak doktor povedal že budeme pátrať na ďalšej návšteve ... 😉 Hlavne že je zravučké..

peka13
23. nov 2011

@nana80 Aj mňa štve moja śvagrina....nič mi nepraje,...je mi z toho smutno :( ...ani to nase male nam nedopraje a teśi sa z toho, ze som nabrala uz 8 kg... :( je to trapne

strihalka
23. nov 2011

@eviko25
@peka13 no ja verim tomu ze se potvurka vzpira o tu stenu maternice🙂mam srdcovitou maternici a asi ji zacina byt tesno, snazi si asi udelat mistecko...🙂

@darinkazv taha se to taha, ja jdem z 8.12., ale rovnou na dva utz🙂 a uz s enemuzu dockat

Koukam ze to tvrdnuti vyduti brisacka mame skoro kazda...tak verim ze je to ok🙂
@efci no ja jsem tedy zacinala na 66 a jsem jiz na 72 taze ja mam opravneny strach strach z 80 😀

Jinak hruza baby manzel prochrapal celou noc, nedalo se usnout a usnula jsem az nekdy k ranu pred 4hodinou..☹a to jsem si rikala ze dnes vstanu brzo aale jsem se probudila v 10hod jak prastena palici a ee, jeste jsem to potahla o 2,5hodky.. 😀
Dneska se chystam uz nejakou vanocni vyzdobu spravit, budem si to hrozne uzivat, loni jsme meli akorat tesne po rekonstrukci a nemeli zadne skrinky policky, takze to nebyylo kam dat 😀 a ozdob spousta, ale letos se uz vyradim🙂
No za chvili nakoupit, baby nemate nekdo recept na celerovou pomazanku? Ci je to jen celer nastrouhany?

evulilik
23. nov 2011

@peka13 z toho si nič nerob .. niektoré ženy su prosto zlomyselné... povedz si že za tou zlobou je ukrutná závisť ...

inak ja som ešte pribrala 2,3 kg ak sa ráta od toho čo som schudla na začiatku tehu.. ale aj tak ako by tie kilá sa prepchali do brucha.. Teda vážim menej ako pred otehotnením ale do pôvodných nohavíc sa nevpracem respektíve vpracem ale tlačia .. 😀

peka13
23. nov 2011

@evulilik Asi s tym nic neurobim, len mi je luto, ze blizky clovek ti nedopraje, to co ty doprajes jemu....oni maju viac ako my...maju vlastny byt, zdraveho synčeka, ma pri sebe manzela...ja mam mojho muzika ...domcek sa stavia, ale to bude este tak na 4 roky...cakame nase vytuzene babo...neviem čo mi zavidi...ale ja jej teda nemam co 🙂
S muzom si casto spievame 🙂 Všetci nám môžu závidiéeť.... 🙂 asi som len precitlivena...pred tehu ma jej poznamky vobec nerozhodili 🙂

giapetko
23. nov 2011

ahoj ..no ja som zacinala na 64 kg a teraz mam 71,4 kg...vazila som sa hned rano......a to som prve 3 mesiace vracala aj 6 x denne a nezhodila som takmer nic.....teraz tie kila idu strasne rychlo hore, pricom nejak vela nejem...viac zjedia moje kolegyne, nez ja. ale myslim si, ze to je hlavne, aby bolo mole ok a treba sa vela pohybovat, prechadzat sa...ja robim v kancelarii, takze dost sedim, ale od vtedy co mi zacalo tvrdnut brusko, sa kazdu pol hodku poprechadzam na 5 min po kancelarii.... 🙂

takitak
23. nov 2011

hlásim sa po poradni, všetko ok vraj, malého som aj 5 sek.videla, vraj poloha dobrá, mám sa iba šetriť ... neotváram sa´a to je hlavné. pýtal sa či ho cítim aj kopance či už sú, tak vraj všetko ok ...

@peka13 u mňa je to obdobné so švagrinou, inokedy chodila k nám aj keď ju netrebalo a odkedy vie že sme tehu ani sa na mňa nepýta, ani ma nevidela. a to býva 2km od nás a každý deň chodí k nám do práce, a tiež mám +8kg 😀 😀 😀 žeby som sa pochválila nech závidí 😀 😀 😀 ??? ... a veď prečo nie, je nám čo závidieť - sme tehotné, bába sú zdravučké, kvitneme do krásy - aj ja si závidím 😀 😀 😀 a doprajem - aj jej by som dopriala aj všetkým ktoré chcú ...úprimne a zo srdca

giapetko
23. nov 2011

@peka13 nevsimaj si takych ludi.......to je hlavne, ze mas pri sebe oporu muzicka a cakas krasne miminko.
A hlavne jej nedavaj najavo, ze ta jej slova trapia....ked sa budes krasne usmievat od ucha k uchu a radovat sa zo svojho stastia, pockaj ako ju pojde roztrhat.......xixi 😉

peka13
23. nov 2011

@takitak @giapetko presne tak...ja jej doprajem...tesim sa z kazdeho noveho kroku co robi ich malý 🙂 ...ja sa z toho tešim, nezávidím...len neviem čo by sa dalo spraviť aby nebola taká zlomyselná... asi je nešťasná 😖 a niečo jej chýba 😒

urma
23. nov 2011

@maxara ja to pukanie krizami robim presne ako ty, ale staci mi na jednu stranu, vlastne ani neviem,ci funguje pupanie aj s druhou nohou 😅

takitak
23. nov 2011

@peka13 presne tak. a čokoľvek urobíš bude v tvoj neprospech. nerieš to, nestresuj z toho ... treba to brať tak ako je, doslovne budem hlúpa - ale teš sa zo svojho ... netreba ju ignorovať ak niečo potrebuje ona, treba pomôcť, spraviť a tešiť sa z toho čo má, ale svoje netreba riskovať ale užívať si to ...

ivanka.7
23. nov 2011

@dennkaa Tak teraz si ma zmiatla, až si nie som istá :D ja som predtým videla len 4D a 2D, možno som nespoznala rozdiel... :D

dennkaa
23. nov 2011

@ivanka.7 zmiast som Ta nechcela. Uvidim, akym ultrazvukom to bude a potom sa popytam, ved za to nic nedam

strihalka
23. nov 2011

Juuuj, tak jsem se odhodlala vykopat ven cerstv vzdich a na nakup, vzala jsem to kolem auta, bome svagrina vystrasila, ze pokud v aute nemam ISOFIX tak muze muzu na maxi cosi zapomenout............oouuuujouuuuj, jak se mi ulevilo🙂) kdyz sem to nasla🙂)yeeees 🙂 a jeste nakoupeno a hura na zelerovou pomazanku

teleranka
23. nov 2011

guten táááág 🙂)))

ako sa mate, maminky?
@strihalka no tak ziadne headlines sa nekonalo. že vraj mám prilis dlhe vlasy na to, že si to nevezme na starost. je to pravda, ze na dlhe vlasy sa nerobi trvala ani to headlines? mam vlasy pod lopatky.
tak mi ich aspon zafarbila, kedze som mala polku hlavy blond a polku plavé...pred 2rokmi som mala blond, takze stale mi to slnko vytahalo az na blond. dali sme moju prirodnu farbu, no vyzera to celkom ok. ale som smutna, to nazaj nemozem mat nieco trvale, aby som mala kucierky? co by si mi pls poradila? mam si kupit nejake natacky a cez nejake videa na yotube sa naucit, ako sa natacaju vlasy? alebo mi vies poradit nejaku velmi dobru kulmu??? aj nejake stylingove prostriedky? vopred ti moc moc dakujem 🙂)

strihalka
23. nov 2011

@teleranka fuuha, no jepravda ze na dlouhe vlasy je to risk, to jsme psala, ale proto jsem rikala ze at ji udela kldine silnejsi aby to hend nespadlo....
ja mam vlasy take ze ked si je necham v rucniku po umyti tak se mi navlni samy,jinak je mam uplne rovne , tak toto zkus, nektere vlasy maji take vlastnsoti, ze se dokazu sami zvlnit, i kdyz jsou uplne rovne a kup si v drogerce tuzidlo na vlnite vlasy, to tuzidlo nezatezuje vlas a ty vlny odlehcuje, tudiz ti to dele vydrzi, popripadne nejaky krem tvarujici vlny, i jako nezkusena, kdyz si vlasy umyjes, nechas si je par minut v rucniku a do vlhych vlasu si das to tuzidlo a difuzerem vysusis pomalym vzduchem, hlavne ne rychlym, nebo si ty vlny rozfoukas a pak to zafixujes tou pastou, tak by ti to melo vydrzet!!
Mozna to zni slozite, ale urcite neni, hlavne to vypada prirozene nez nejaka kulma, ta vetsinou dobre nedopadne....
Natacky ti doporucim jen papiloty, alebo ty horkovzdusne, urcite v drogerii nekoukej po tech na suchy zip, bo jako nezkusena by si s tim emla trochu porblem pri rozmotavani a rpisla by si o cast vlasu 🙂
Alebo zkus jiny salon, dojit osobne , poptat se ze by ti udelali silnejsi headlines......

teleranka
23. nov 2011

@strihalka dakujem dakujem. pojdem sa opytat aj inam, som zvedava, co mi povedia. a nech mi odporucia aj nejake tie natacky, ako si mi ty spominala. a fen si budem musiet kupit nejaky lepsi , mam taky maly smiesny. tak apson mam to farbenie, som rada, vlasy vyzeraju jednoliate (aj ked je t este tmavsie) a su leskle. inak, som platila 30€ , to je dobra cena? lebo ja vobec nemam prehlad.... a prislo mi to nejake drahe. akoze aj s mytím, susenim, aj mi 2cm odstrihla z koncekov.

strihalka
23. nov 2011

@teleranka to je dobra cena, teda tu na bratislavu ano, nevim jak u vas🙂
komplet barva je vzdy drazsi nez barveni odrostu🙂
jiank kdyzby ti nekde tu trvcu chteli udelat, pockej aspon 3-4 tydny🙂aby si vlasy odpocinuli a pocitej s tim, ze barva se ti trochu vymyje🙂
jiank na zimu je lepsi tmavsi barva a na leto je lepsi svetla, takze ok.🙂

teleranka
23. nov 2011

no baby, tak som sa odhodlala adala moje anorekticke brusko sem na konika...

mne je z toho do plaču :((((

oxiaction
23. nov 2011

Ahojte tehulky,tak zajtra idem s manzelom na morfo sono.Inak som bola v Inchebe pred asi 2 tyzdnami a robili mi tam 4D a povedali ze to je dievcatko 🙂.Vopred sa ospravedlnujem za chyby nie som Slovenka,inak byvam v Petrzalke.

pimpilla
23. nov 2011

@peka13 baby tak to je fakt trápne, to svedčí o ich inteligencii 😠 😀

strihalka
23. nov 2011

@oxiaction jeee konecne nejaka petrzalcanka 😀ani ja nejsem cista slovenka😀odkud jsi primo tu v petrzalke?a jinak pochazis odkus?