icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

oxiaction
23. nov 2011

🙂 byvam na Budatinskej 16 a pochadzam s Moldavska je to kusok od Ukrainy 😉 .Manzel je Slovak,tak uz som 3,5 roka na Slovensko

takitak
23. nov 2011

@oxiaction bodaj by sme všetky písali aspoň tak dobre po slovensky ako Ty 😀 😀 😀 budeme sa viac hanbiť ak to tak nebude ... a vitaj u nás ...

strihalka
23. nov 2011

@oxiaction budatinska...hm tak to vubec netsuim kde o je, ja tu byvam iba rok🙂)tak se taky jest moc nevyznam🙂co mas pobliz?jake nakup.centrum, ci polikinika, nejaky bod?jak dlouho tu bydlis?

strihalka
23. nov 2011

@takitak ja jsem toho prikladem 😀moje preklepy nekdy i ja mam porblem precist😀, ja fakt nedokazem napsat jedinou vetu bez preklepu

zeta123
23. nov 2011

ahojte baby...bola som dnes na sone....podla všetkého bábo je zdravé, ale veľmi hanblivé...pohlavie stále nevieme 😠

oxiaction
23. nov 2011

@takitak Dakujem pekne 😉

oxiaction
23. nov 2011

@strihalka vies gde je TESCO EXTRA?tak odtial jednu zastavku autobusom 99,93,98

strihalka
23. nov 2011

@oxiaction tech extra je fakt dost😀
mrknu google maps🙂

oxiaction
23. nov 2011

@strihalka V petrzalke byvam 3 roky

oxiaction
23. nov 2011

@zeta123 Gratulujem,aj nase pred 2 tyzdnamy bolo hanblive ale doktorka z Incheby/rodina a dieta/ povedala ze bude to dievcatko tak zajtra idem na morfo tak uvidime co mi povie moj doktor

zeta123
23. nov 2011

@oxiaction blahoželám..ja najskôr idem k dr. az 7.12., ale neviem ci mi bude robiť sono....neskutočne som zvedavá 🙂

strihalka
23. nov 2011

@oxiaction u polikliniky strecnianka🙂)uz vim tam chodim k dr🙂
kam chodis ty?

oxiaction
23. nov 2011

@strihalka ja hodim na Antolsku k dr.Marian Kollar/sef odborarov/ 😉

strihalka
23. nov 2011

@oxiaction aha, tak to nepoznam, ale rozhoduji se ci rodit u znameho na kramaroch, alebo antolska....

oxiaction
23. nov 2011

@zeta123 no moj dr. mi povedal ze sono mi bude robit v 20tt to je zajtra a potom az v 30tt

oxiaction
23. nov 2011

@strihalka ja este tiez neviem 😒 ale mame este cas

peka13
23. nov 2011

@teleranka Ja viem , ze sa ti brusko nepozdáva...hlavne ked kazda tehu chce mat brusko viditelne aby si to vsetci hned vsimli 🙂...neboj aj to bude, budu o tebe vediet 🙂 zatial mas aspon postavu ktora ti nezavadzia, mne teda uz to moje brusko vadi pri spani a čupení...a pri iných činnostiach :D ...hlavne je že je bábo v poriadku, keď to nerobí vrasky tvojmu dokimu tak je všetko v poriadku 🙂

teleranka
23. nov 2011

@peka13 dakujem za povzbudenie. Snad uz coskoro sa budem pysit bruskom aj ja. Chcem sa opytat, myslis, ze mozem este spavat na bruchu? Lebo ja som vzdy spavala vacsinou na bruchu. Zatial ma nic netlaci, ale predsa len, ci nemozem nejako ublizit malemu.... :/

janka273
23. nov 2011

@peka13 @teleranka - dievčatá moje, ja mám už také stredné bruško, ale mám veľa plod.vody - to mi povedala dr., takže veľkosť bruška asi záleží i od toho 🙂

teleranka
23. nov 2011

@janka273 áá, tak nieže sa mi tam vysmädí.. :(

peka13
23. nov 2011

@janka273
Ja mam plodovej vody akurat, aspon tak doktor povedal 🙂 Ale mala som predtym trošku špeky okolo bruška, takže teraz mám taký pancier pred bruśkom , aj to mi ho zvacšuje....i ked mam pocit, že nejaky ten špek sa vstrebal :D
@teleranka Ja ked môžem tak si lahnem na bruško, strašne rada tak spím, ale teraz uz mala začne vyvádzať a to sa naozaj neda spať...neviem či to vadí, viac vadí keď spíš na chrbte ako na bruchu si myslím, ale ak by niekto vedel lepšie, nech napíše ! tieź by ma to zaujimalo 🙂

janka273
23. nov 2011

@teleranka ale nevysmädí, zoberie si od teba čo potrebuje 🙂, a veď je ešte chrobáčik väčší ako má byť 🙂 , a bruško ti počkaj naraz vyhupne 🙂

strihalka
23. nov 2011

@janka273 a fotecka bude?????

janka273
23. nov 2011

@peka13 inak mne sa zdá,že mi každý deň narastie o riadny kus, ja čakám chlapčeka a bruško mám smerom dopredu, a na bokoch nič - ale pri 1.tehot.dievčatko som mala bruško o dosť väčšie ale zároveň i do bokoch rozliate 😉. teraz som sa dáko rozožrala 😀, mám 170cm a pribrala som za cel.teh.3kg, vážim 60kg

strihalka
23. nov 2011

@janka273 ja mam 173, melajsem na zacatku nejakych 67 cca kg, ted mam 72 a bricho mam rozlite po celem tele:-d

janka273
23. nov 2011

@strihalka Janulka, ale musím sa ráno cvaknúť - lebo teraz som najedená a vypila som pol litr.čaju 🙂

strihalka
23. nov 2011

@janka273 no tak to ne, to by byl podvod.-))
ze @teleranka 😀

janka273
23. nov 2011

@strihalka cicka ty musíš mať ale asi ťažké kosti - lebo na fotkách vyzeráš ako slamka 🙂 , pri malej som pribrala 18kg, do pôrodnice som išla 78kg, a po pôrode som mala stále 78kg, lebo som sa naspäť naliala vodou - ale do nôh...

janka273
23. nov 2011

@strihalka ale kedy podvod: cvaknúť ráno, či večer?
Ja som zvedavá, či tebe podľa bruška vyjde dievčatko? Ale mohlo by 😵 , však?

strihalka
23. nov 2011

@janka273 😀 to si namlouvam od puberty s tema kostma😀
ale je to tak🙂
jsem zvedava s jakou vahou skoncim na konci🙂
jiank dnes asi manzela nepoesim s veceri, udelala jsem zelerovou pomazanku, doufam ze nepoleti z okna 😀