Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte baby...bola som dnes na sone....podla všetkého bábo je zdravé, ale veľmi hanblivé...pohlavie stále nevieme 😠
@teleranka Ja viem , ze sa ti brusko nepozdáva...hlavne ked kazda tehu chce mat brusko viditelne aby si to vsetci hned vsimli 🙂...neboj aj to bude, budu o tebe vediet 🙂 zatial mas aspon postavu ktora ti nezavadzia, mne teda uz to moje brusko vadi pri spani a čupení...a pri iných činnostiach :D ...hlavne je že je bábo v poriadku, keď to nerobí vrasky tvojmu dokimu tak je všetko v poriadku 🙂
@janka273
Ja mam plodovej vody akurat, aspon tak doktor povedal 🙂 Ale mala som predtym trošku špeky okolo bruška, takže teraz mám taký pancier pred bruśkom , aj to mi ho zvacšuje....i ked mam pocit, že nejaky ten špek sa vstrebal :D
@teleranka Ja ked môžem tak si lahnem na bruško, strašne rada tak spím, ale teraz uz mala začne vyvádzať a to sa naozaj neda spať...neviem či to vadí, viac vadí keď spíš na chrbte ako na bruchu si myslím, ale ak by niekto vedel lepšie, nech napíše ! tieź by ma to zaujimalo 🙂
@peka13 inak mne sa zdá,že mi každý deň narastie o riadny kus, ja čakám chlapčeka a bruško mám smerom dopredu, a na bokoch nič - ale pri 1.tehot.dievčatko som mala bruško o dosť väčšie ale zároveň i do bokoch rozliate 😉. teraz som sa dáko rozožrala 😀, mám 170cm a pribrala som za cel.teh.3kg, vážim 60kg

🙂 byvam na Budatinskej 16 a pochadzam s Moldavska je to kusok od Ukrainy 😉 .Manzel je Slovak,tak uz som 3,5 roka na Slovensko