icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

maxara
24. nov 2011

vytvorila som temu na vylievanie 😅 😅

maxara
24. nov 2011

@urma no tak teplaky si skusam aj ja 😀 ale mama je odo mna o hlavu nizsia a maalinko je utlejsia, takze jej trafit nocnu koselu nie je problem a ocovi zas kupujem najvacsiu velkost aku maju 😀 a mm je problematicky, lebo je tucnejsi ako vyzera 😀 a zas chalosi velki su chude stangle a nosia volne veci, cize pohoda a na malych zas viem velkost..

urma
24. nov 2011

@maxara ved ono dnes ma kazda znacka, kazdy model tie cisla od buka do buka a nie je L ako L 🙄 takze potom jedine s centimentrom chodit jak blazen 😀 Tak som kupovala prvu mikinu mojemu. Som odmerala rukavy na tej, co mal...

ludmila25
24. nov 2011

@lili82 vitaj medzi nami pozeram ze si z okolia Lc ak sa smiem spytat odkial ja som priamo z Lc

ludmila25
24. nov 2011

@palmarmj vitam ta medzi nami

sunday1
24. nov 2011

@takitak Určite nebude spávať s nami v posteli, ale kúpim postielku s odnímateľným bokom a tú si prisuniem k nám, takže s nami v posteli aj bude aj nebude. Po pár týždňoch sa tá postieľka odsunie a namontuje sa bočná strana. Možno je to len naivná predstava, ale takto to plánujem 😉

maxara
24. nov 2011

@urma no ked vies, ze ma problem s tymi rukavmi, tak tiez by som to takto riesila.. 😒 ja sa vacsinou pozirem a trafim.. ale teda mm je tako vybrat, lebo on je taky diskutabilny.. zalezi aj na strihu.

Inak ako rande? ja mam cely buduci tyzden free, co baby? @urma @carrie84 @nelicefo a pripadne BA a okolie?

palmarmj
24. nov 2011

@ludmila25 Dakujem.... 😉

urma
24. nov 2011

@maxara ja to riesim tak, ze mu kupujem radsej ine darceky 😀 On je aj tak taky cickos, ze si pokupuje sam seliake extra veci, co mne by bolo luto tolko penez 😀
Ja buduci tyzden viem, ze utorok nemozem 🙂

urma
24. nov 2011

@sunday1 ja to tiez takto planujem, niekde som to tu citala a hned ma to oslovilo 😀 Mam uz postielku len sme ju este neskladali, tak ani neviem, ci sa to na nej bude dat praktizovat. Je to taka, co sa jej stahuje bocnica, ale len kusok...no ved asi ako na kazdej, zem nepusti. Co povies, ta to ustoji s 3 stenami? Podla mna ked nie tato, tak uz ziadna...ale mozno som mimo 😉

sunday1
24. nov 2011

@urma Ja si myslím, že by mala 😒 Treba to vyskúšať 😉 Na tie úplne ľahunké by som sa nespoliehala, ale keď je z masívu, tak určite 😉

urma
24. nov 2011

idem triedit handricky, dostala som od sestry taky riadny mix, asi aj pre 3 rocne su tam 😀 Takze inventuuuuura 🙂

urma
24. nov 2011

@sunday1 ved prave tato taka klasicka bukova vypada...moj mm svatosvate tvrdi, ze mali doma presne taku istu 😀

maxara
24. nov 2011

@urma urcite to ustoji, to sa neboj 😉 ja by som si to dala tiez tak, ale mm kupil postielku, ze aha aka pekna a nemala som to srdce mu ju oplieskat o hlavu, ze sa neda stiahnut bok 😒 ale uz sme si zvykli..

palmarmj
24. nov 2011

@maxara aj ja mam taku obycajnu postielku, kde sa neda stiahnut bok.. a ked bol Jakubko starsi tak som jednoducho odstranila jednu celu bocnu stenu, dole mi manzel dal odpilit taku latku, cim sa vlastne nahradil ten jeden predny diel, aby postielka drzala pekne dokopy... a mal super posielku s tromi bocnicami a jdnou stranou otvorenou, do ktorej si mohol pekne vliezt a vyliezt 😉 sam... na zaciatok som davala na noc vedla postielky hruby paplon, ak by maly nahodou vypadol... teda pri spanku sa vykotulal... ale ani to nebolo treba... neskotulal sa ani raz...

ivanka.7
24. nov 2011

@takitak neviem aka bude realita, ale ako vravi moja sesternica s 20mesacnou dcerou "ako si naucis, tak mas". A ja by som sa rada vyhla spolocnemu spaniu v posteli. Miesta je dost, ale nepride mi to ako dobry napad🙂 Nehovoriac o tom, ze mame psa, ktory moze v nasom byte vsade vratane postele (aj ked teda s nami nespava, radsej strazi pri posteli, ale nadranom si casto vlezie k noham alebo nas pride zobudit), takze by som radsej "velke rodinne spanie v jednej posteli" nepraktizovala. Navyse postielku budeme mat pri posteli, mozno aj uplne, takze ak si s manzelom prehodime strany, tak na malu dociahnem, ani by som nemusela vstat.

@jenny605 vobec sa tym netrap, prve pohyby som citila v tom 20tom tyzdni (skor ku koncu) a aj teraz je to len par kopnuti za den, ak si to vobec vsimnem.

maxara
24. nov 2011

@palmarmj no to si velmi fajn vymyslela.. ja mam pre Ninu kupenu uz normlanu postel a ma aj svoju izbicku uz, len ju tam musime pomaly zvykat. K posteli jej supnem madrac, keby daco. Na velkej posteli, na nasej, spava doobeda aj poobede a teda tam sa nekruti vobec, ale v postielke ako paragraf, takze ja jej asi bocnicu radsej necham a len ju pomaly presuniem spinkat do jej izbicky. 🙂

palmarmj
24. nov 2011

@maxara drzim palce... 😵

oxiaction
24. nov 2011

Ahojte,dnes som bola objednana na morfo velmi som sa tesila s manznelom ale pred chvilkou mi volala sestricka ze doctor dnes nebude ordinovat,on je sef odborarov Marian Kollar,tak som velmi sklamana ☹

strihalka
24. nov 2011

@sunday1 tak nejdriv jsme myslela ze budu s nim spavat v detskem a mnazel v loznici, toto mi z hlavy okamzite vytloukla tetka, ze pak manzel neuvdi to to nocni vstavani a bude se hrozne divit,proc jsem unavena😀, takze bude v loznici koliska a ty prvni mesice bude s nami..., doufam, ze se nas ovsem prcek nepremluvi a nebude s nami v posytlce ja bych se asi nevyspala strachem, ze bych ho mohla zalehnout:-/

strihalka
24. nov 2011

Jinak babulky, nemate neco proti muzovymu chraapani?Isly jsem spat kolem jedne a ja do pul pate cumakovala po loznici, bo desne chrapal, v tu dobu uz jsem se zvedla, ze jdu spat do pracovny na rozkladacku...to uz se manzel vzbudil a sel tam sam, tak ze super, v pet rano uz jsem spinkala jak miminko☹
Nemate nejaky recept?Co je vyzkousene?

ivetka1981
24. nov 2011

@strihalka vraj dobre zaberá aroma lampa s eukalyptovým olejom..neviem,nevyskúšali sme...

dennkaa
24. nov 2011

@strihalka to Ti nezavidim. Moj drahy nastastie nechrape.

strihalka
24. nov 2011

@ivetka1981 dakujem vyzkousime,ale asi jen pred spanim, nemam rada, kdyz nemam ohen pod dohledem🙂

strihalka
24. nov 2011

@dennkaa mas pravdu, neni co zavidet....uz treti den takto usinam☹ a pak se hrozne divi, ze spim do dvanactej a vecer nemuzu usnout 😀 no milujte ho😀

ivetka1981
24. nov 2011

@strihalka
@strihalka to je jasné..len pred spaním... 😉

dennkaa
24. nov 2011

@strihalka a to aj predtym takto zvykol? Alebo len teraz zacal? Ja zase nemozem dobre spat, kvoli tomu, ze si uz neviem najst dobru polohu - takze sa stale prehadzujem a potom je z toho 12hodinovy spanok - nieze by som sa stazovala, ale potom cez den nic nestiham urobit.

strihalka
24. nov 2011

@dennkaa i ped tim,a el tim ze jsme prisla unaveena z prace tak jsem zaspala jak mimino, ale ted to hendnejde, muz zaspi prvni a ja pak trpim

lillienn
24. nov 2011

neviete mi niektorá poradiť? nemôžem spávať a ani chvíľu ležať na ľavej strane. v noci som sa zobudila na to, že ležím na ľavom boku a dosť ma v tom mieste bolelo - pichalo. keď som si ľahla na chrbát, tak drobec bol asi celý v ľavej strane bruška, lebo som ho mala celé posunuté doľava. je možné, že by tam bola placenta a drobec mi vtedy na ňu tlačil? neviem. podľa posledného sona má nožičky smerom k ľavému boku.

vajanika27
24. nov 2011

@sunday1 presne taketo plany mam i ja, ked nahodou sa zobudi tak niekedy postaci dat ruku a dietatko citi ze som tam a hadam bude spinkat 😀 clovek nikdy nevie akeho bude mat vymyselnika 😀