icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

jennyna
26. nov 2011

@teleranka kazde babatko je ine, neda sa to nejako presne specifikovat, ale ako baby vravia, instinkty su silna vec. Nas Brunko grckal po troske a casto, a to aj dve hodiny po napapani, co je uz dost dlha doba. Ja som ho davala lezat na vankus, tak aby bol sikmo, alebo na bok. A v kociariku som ho tiez polohovala. gejziroval len raz, a je to teda riadna supa. nikdy nevies, ako ta to dieta prekvapi. moja sestra ma tri deti, posledne take malinke, a stale vravi, ze uz ma taky pocit, ako keby s nimi vsetko prezila, no stale nieco nove, ci choroba, ci problem, su nevyspytatelne. a na to sme tu my, mamky. tatikovia z tohto siveju 🙂)

jennyna
26. nov 2011

@amore61 nie si, nie si, isto nas je tu viac 😉 , ja sa pripajam

amore61
26. nov 2011

🙂 uf tak to som rada 🙂 uz som myslela ze jedina rastiem tak rychlo 🙂

amore61
26. nov 2011

@jennyna 🙂 uf tak to som rada uz som myslela ze jedina rastiem tak rychlo
🙂

elfka.elfka
26. nov 2011

@atreyu no tak to teda veeeeľmi pomalilinky rastiete 😀 😀 😀 podla bruska by som ta tipovala na august a nie april 😀 moj pupek tu ani nedavam ked tu ste same sparadla co zhltli ceresnicku 😀

nelicefo
26. nov 2011

Ahojte aprilovky moje ako sa mavate? 🙂 🙂
Kolke uz viete pohlavie? 😅 🙂 🙂

vajanika27
26. nov 2011

@nelicefo my este nevieme,az 14 decembra ideme na ultrazuk, tak hadam sa nam ukaze 🙂

certica22
26. nov 2011

@zlatulienka no to hej naš bol včera na ultr. skor v klude vkuse donho musela stuchat aby sa zobudil a pomerala čo treba 🙂

nelicefo
26. nov 2011

@vajanika27 🙂 🙂 🙂 a co by si si v kutiku duse priala? 🙂 😅 Budete mat pekny vianocny darcek...xixi 🙂

ivetka1981
26. nov 2011

@nelicefo ja vieeeem...chlapček...Maximko

nelicefo
26. nov 2011

@ivetka1981 jeeej...parada. 😵 😵 aj krasne meno ste vybrali. 😵 😵 😵

ivetka1981
26. nov 2011

@nelicefo no výber bol ťažkýa,ale nakoniec sme všetci spokojná..aspon dúfam 😉

nelicefo
26. nov 2011

@ivetka1981 veru teraz je vela tych mien 😉 😉 😉 Ale naozaj aj mne sa moc paci meno Maxim 🙂 🙂 🙂

ivetka1981
26. nov 2011

@nelicefo a Ty už máš vybraté mená??

nelicefo
26. nov 2011

@ivetka1981 poslala som IP aby som tu nestrasila. 😅

amanda683
26. nov 2011

@nelicefo aj ja viem 🙂 🙂 🙂 vytuzene dievcatko 😀 😀 😀

janka273
26. nov 2011

@nelicefo aj ja viem chlapčeka Riška 🙂

strihalka
26. nov 2011

@nelicefo nevime pohalvi a tim aj trochu trpime☹ az 8.12. tolik krasnych kociku na ebay a stale cekame, ze ktera barva to bude🙂

teleranka
26. nov 2011

@nelicefo cauko, mne to este potvrdia d decembri, ale na poslednych dvoch ulzrazvukov mi dvaja rozni lekari povedali, ze to bude chlapcek. Moj vysnivany chlapček 🙂 Bude mať dve mena, kedze s ami pacia obe 🙂)))))))))))

efci
26. nov 2011

@huterika tak vsetko okrem kapusty kvasenej si nosim z SK (klobasky aj krkovicku udenu, aj hriby susene). No a miesto Be Be keksov pouzivam take tie Petit Beure, neviem aka znacka. Od Dr Oetkera tu celkom uz maju nejake veci, ale jasne nie pudingy ako sme u nas zvyknuti, resp. aj vanilinovy cukor mi nas chuti viac ako tento a tiez je Dr. Oetker. A stuzovac na slahacku sa vola Chantifix a najdes ho pri stojane kde maju take tie somarinky na cukrovinky, ozdoby, sviecky tortove, polevy a pod. A Zlaty klas nahradzam Creme patisserie, tam uz netreba ani cukor davat, lebo je to ochutene.
@darinkazv nie, ja uz som teraz spat vo FR.
@teleranka mozno sa budem opakovat, vobec to tu dnes nestiham precitat co ste tolko toho popisali... S tym grganim, kojene dietatko si grgnut ani nemusi, nema sa odkial velmi nahlktat vzduchu ako tie co piju z flasky. Takze toho, ze by sa nieco stalo, ze sa budete kojit trebars v noci poleziacky a potom zaspite toho sa bat nemusis. Ovsem iba ak dietatko nema reflux, moj najstastie nemal a nezvracal nikdy, ani z toho , ze by sa napr. prejedol. Zalezi vela aj od dietatka, aky je pazrosko 🙂 Deticky s refluxom si musia aj viackrat odgrgnut a aj tak ich moze stale palit zaha ako sa im to vracia 😖

efci
26. nov 2011

@nelicefo my nevieme, az 9.12. hadam 🙂

strihalka
26. nov 2011

no tak jsem dodelala ty cviklove placky- fasirky---- v recepte neni psano pro kolik osob to je, ale teda....tam hostu bylo 5, no my to mame tak pro deset😀
Jinak to nechuti zle, taky biftour krvavy 😀 ale s kasi mnamka🙂
hazim link, kdyby chtel nekdo odzkouset🙂 http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recept...

efci
26. nov 2011

@darinkazv
@strihalka na tie bolesti hlavy mne tiez povedali aj tu aj doma vo Zvolene, len lieky s obsahom paracetamolu. A tu dokonca predavaju len take ze 1000 mg v jednej tabletke a to mi lekarnik povedal, ze v pohode, ze nemam byt v bolestiach a ze mozem tu 1000ku 4x za den. No ja uz ked musim tak sa snazim vydrzat len na jednej.

teleranka
26. nov 2011

ty kokso, baby, co sa stalo v Kosiciach dnes......
moj znamy ma penzion a mal tam mať dnes svadbu...a zrazu pise na FB, ze namietso svadby musi robit kar o par dni.... nevesta dopoludnia, ked sla na kozmetiku ci na ine predsvadobne pripravy, havarovala a zomrela.....prave teraz mala byt v kostole a vydavat sa... hrozne!!!!!!!!! :( :( :(
inak neviem , ako u vas, ale u nas bol dnes na cestach len ľad.... sla som smykom a uz som sa videla vyburana takisto.. :(

strihalka
26. nov 2011

@teleranka to je hrozne☹
u nas byla vcera desiva mlha, viditelnost nula a dnes krasnych sedm stupnu. .....brrr, nedokazem si predstavit, co proziva rodina

ivetka1981
26. nov 2011

@teleranka to je katastrófa..až zimomriavky po tele behajú...to snád ani nie je možné... 😲

teleranka
26. nov 2011

@ivetka1981
@strihalka ved to..ked to clovek vidi v TV novinach, ze v nejakej dalekej krajine sa nieco take stalo, neotrasie to s nim, ako ked vie, ze sa to stalo znamym..waaaa strasne!!!!

urma
26. nov 2011

@teleranka fuuu strasne zimomravky mi prebehli ☹ Inak u nas praveze dnes teplejsie, teraz som isla v aute a 3,5 ukazovalo, predosle dni tak kol 0. Pri tomto ma napada jedine ze nezvratny osud, lebo v takyto den to predsa si nezasluzi nikto...

nana80
26. nov 2011

@nelicefo ahoj ja budem mať dve dievčence Natálku a Veroniku

urma
26. nov 2011

@nana80 jee obe tieto mena mame na zozname 😀 ale este sme sa nerozhodli, este nevieme co to bude, tak tyzden este vyckam do 3D a ked neukaze 😉 tak vyberieme pre istotu jedno dievcenske a jedno chlapc. Este sa mi pozdava aj Linda. Ale ak chlapec, tak neviiiiiim, tam je to dake poslabsie s fesi menami.