Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@nana80 ja ani neviem ako a preco ale este kus predtym ako som otehotnela sa mi prisnilo, ze sma mali doma babo Natalku. Nikdy som nemala toto meno dake vyhliadnute pre buduce potomstvo ani dokonca ziadnu nepoznam ked narychlo rozmyslam...tak mi to pride take dake znamenie ci co 😀
A este z tejto kategorie aj Monika je pekne,ale to asi nedame...
@teleranka http://krimi.cas.sk/clanok/211546/po-zrazke-zom... je to smutne.-(
toto som nahodou nasla k tym pasom, co sme tusim vcera rozoberali http://www.autembezpecne.cz/cz/s40/c1461-Spodni...
@strihalka aj ja som sa dnes činila ... mám už va a zajtra sa chystám na vonkajšiu výzdobu ... tešíííím. A ešte som dnes urobila cesto na perník, tak sa môj manžel teší že zajtra bude vykrajovať a ozdobovať - chudáčik nevie že bude musieť aj vaľkať,lebo to bude na mňa ťažké ...
ináč dnes sme sa teda venovali bábu- mám doma celú detskú za super cenu, a asi 2 hod. sme vyberali kočík a už máme vybratý - ani concord ani xlander - natrafili sme na úžasnúpredajkyňu a tá teda bola informovaná, ochotná odpovedať na stovky otázok môjho manžela a proste nás od našich typov ukecala a ukázala nám dva kočíky a do jedného sme sa zaľúbili, úplne sadol mne aj mnaželovi, aj našim požiadavkám a môžeme si nakombinovať farby a vzory ako chceme, takže teraz tu vyberáme látky a odtiene a proste sa tešíme ... a tiež vyberáme farbu do izby lebo sa chystá manžel to urobiť ešte pred vianocami, aby potom nemal stres z pracovných termínov ... ale z kočíka som paf, teším žesom neobjednala len tak a išla si prezrieť a dala na radu odborníka ... akurát dodanie 8tt, ak si chceme dať vlastné vzory a farby - ale veď času dosť 🙂
@nelicefo ja by som velmi chcela dievcatko, ale vsetci mi hovoria ze budeme mat chlapceka, tak uvidime za 3 tyzdne ideme na utz tak sa nam hadam drobcek ukaze 🙂
@urma už poznáááš Natálku - mňa 🙂 inak je to nádherné meno. a navyše môžeš dať internacionálny tvar Natalie.
@nana80 gratulujem k dvojickam, waaaw, to je super sprava 🙂
niečo na dobre ranko 🙂 mozno sa Vam to zapaci tak., ako mojim rodičom 🙂
@strihalka heh u ns prvy rocnik zahradcenia dopadol tiez dost podobne...jedna fazulka zisla a 1 mini zemiak sa urodil. Ale sadili sme len tak malicko, aby ste si zas nemysleli, ze to z dakej celej role 😀 😀 A rajciny tiez skoro vsetky trafil slak, ked zacalo prsavat. To sme boli prave na svadobnej dovolenke 😀
Ahojte,
vidím, že to tu už máte dobre rozbehnuté . . ja som sa zaregistrovala až dnes na túto stránku a verím, že tu bude zábava a dozviem sa aj veľa zaujímavých info 🙂 ja mám termín 13.04.2012, ale ešte nevieme čo to bude, pretože sa stále vrtí a nechce sa nám ukázať🙂 snáď na ďalší týždeň sa už ukáže, aby sme mohli pomaly začať nakupovať, aj keď kočiar je už objednanýýýýý 🙂
@lenka3103 tak vitaj🙂
Ja som sa nenechala obmedzovat tym, ze sme nevedeli co to je🙂 Teda nie ze by som velmi nakupovala, ale nejake tri-styri vecicky na oblecenie som kupila, plus mame kupene nosice (manducu a satku), ale tie su v petrolejovej, resp. tyrkysovej, takze tam je to naozaj jedno🙂
Ale ked sme sa dozvedeli, mamina sa tesila, lebo mohla prehrabat kufor a dat mi nejake veci po mladsej sestre (teraz ma 12 rokov, takze to nie je AZ taka historia), ktore nedala tete pre maleho bratranca pred cca 8 rokmi, lebo to bol chlapec🙂 cize tam su hlavne take biele a ruzove a svetlozelene vecicky, ktore setrila prave pre prve vnuca🙂
Ja mam navyse rada modru, takze ked som kupovala napr. teplomer do vody (aj ja ho rada pouzivam :D) tak som kupila modry🙂 Ale set do postielky, tam asi neodolam a bude ruzovy, ked uz to mame potvrdene nezavisle od troch doktorov🙂
@ivanka.7 tak ako som pisala zatial mame objednany ten kociar, na ktoreho farbe sme sa zazrakom s manzelom dohodli a vybrali sme farbu cervenu resp. cherry . . . nejake vecicky mam aj ja ale kvoli farbe do postielky cakame na to, kym budeme vediet pohlavie ale tak snad sa uz o tyzden dockame . . jeidne co mame vybrate su mena aj pre chlapca a aj pre dievcatko - a dohodnut sa na tomto nam tiez trvalo riadne dlho . . . bude to moje prve babätko a pozerala som na nete, co treba do vybavy, ale vsade sa to odlisuje tak skusim dat na radu tych, co babätko uz maju .. . nechcem nakupit zbytocne vela malilinkych veciciek .....ake cisielko veciciek si kupovala-,?? co konkretne a kolko kusov z coho?? ak sa smiem opytat samozrejme 🙂
@lenka3103 my sme sa celkom necakane 😕 zhodli na type kocika, farba este nie je a ako kukam kolekciu 2012 tak snad 40 farieb ale zato na jedno kopyto a vere nic dievcenske, mozno 2 😖 Len 2011 sa uz nebude dat, len dopredaj a tam zas len biela, cierna, tmavomodra, max pieskova.... Pohlavie este nevieme.
tak moj manzelik sa vyjadril, ze vsetky kociky su rovnake len farba je ina 🙂 ja som vybrala na zaklade parametrov - chcela som cim väcsiu vanicku, potom som mu ukazala co som vybral a z toho sa nam na zaklade farby podarilo vybrat a my sme objednavali z kolekcie 2012, kedze ako sama pises z 2011 uz nebolo prilis z coho vyberat . . . vybrala som si na stranke www.ekociky.sk - znama si odtial objednavala a bola velmi spokojna nie len so sluzbami predajcu ale aj s kociarom . . .
xi xi takze nie len ten moj je v tomto uplne mimo 🙂 tak ale co by sme bez tych nasich muzickov robili

@urma no Natáliu chcem ja a Veroniku manžel lebo mame doma uz Dominiku