icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

maxara
28. nov 2011

@elfka.elfka 😀 aj ja dufam, ze to bude do aprila uz "na poriadku" aspon cca. Ja sice kolace nechystam 😅 lebo ja nepeciem, lebo vsetko pokazim .. ALE na druhej strane mat Velkonocnika tiez chcem, lebo Ninka bude moct byt nerusene u oboch babiek, ked jedna bude mat uz velku hlavu, supne ju druhej a mm moze byt pri porode.. alebo aj Ninka sa moze kludne u babiek zdrzat a my sa budeme moct zabyvat s babom doma.. toto vobec napr nemam premyslene, ze ako to poriesime 😅

@strihalka 😖 pekne.. a co to mas za auticko? a aku ma momentalne poruchu?

dennkaa
28. nov 2011

@sunday1 to je teda spravicka - gratulujem - riadne to leti a coskoro nam oznamis, ze si uz v tretom trimestri 🙂

strihalka
28. nov 2011

@maxara peugeot 207SW, dva roky stare, takze zadne velke probelmy, jen zadni ostrikovac toho vyleje na jedno zmacknuti asi tak deci kapaliny a ja mam pak misto umyteho zadniho okna, s prominutim zasrany cely zadek☹ a no a nejde to nastavit, ani zmirnit, proste chyba z vyroby, moje stara 206 to nedelala, 207 ano, i technika 207micka to dela ale mene nez me, ale nic se s timneda☹

strihalka
28. nov 2011

@dennkaa no spis nam coskoro oznami @sunday1 ze uz porodila 😀 😀 😀 😀 😀 😀

efci
28. nov 2011

Kuk 🙂
Ja mam po vikende doma dite, nejako nachladol, zahlieneny, tak som ho dneska nechala este v domacom prostredi, lebo predsa v skolke si menej casto a menej dokladne vycisti nos ako doma so mnou.
Jaaaaaaaj baby, ja teda asi fakt priberam aj zo vzduchu, kebyze zjem take kombinacie ako vy + balicek nejakych bonbonov tak ja by som asi skoncila na 100 kg... Nie ze by som tie kombinacie nedalam, to v klude 😎 Ale teda ja by som priberala 0,5 kg denne.
Z tych cukrikov mne teraz strasne idu tie ovocne karamelove ako boli dake SiSi 😀 To uz ked dojde chut tak si dam tak dva tri bonbony. Ale sa mi vidi, ze mne uz zase zacina aj problem s regulaciou vody v tele, lebo citim aj prsty na rukach napuchnute, pomaly zacina byt problem aj s prstenmi 😖 A najviac ma zdesilo, ze ma na sirku tlaci cizma na pravej nohe. Ale teda nezda sa mi, ze by som mala opuchnute nohy, tak ci sa mi tam klby roztiahli ci co... Ja fakt neviem... 😠 Hlavne, ze miminko kopka stastne, tak jemu je hadam dobre.

No a este mi aj mm oznamil, ze 9.12. so mnou na morfo nestiha, tak som to narychlo preobjednavala na 6.12. tak dufam, ze to uz stihne... Ani na prvom velkom echu so mnou tentokrat nebol ☹ Musel odcestovat. A ja furt vravim, ze nema k tomu mimcu este az taky blizky vztah, lebo ho nevidel, nepocul srdce... Ale v sobotu ho uz raz paradne koplo, tak sme sa tesili 🙂

oxiaction
28. nov 2011

Ahojte tehulky,tak dnes som bola na morfo sone a bude to DIEVCATKO 🙂 🙂 🙂 🙂

strihalka
28. nov 2011

@oxiaction gratulace k babike.Daj aj chcem🙂

sunday1
28. nov 2011

@strihalka Tak to teda nie 😀 To má me ešte kopec času, aj keď to pravdepodobne bude niekedy v 2. polovici marca, lebo budem mať plánovanú sekciu 😉
@dennkaa O pár dní ma zase dobehnete 😀

efci
28. nov 2011

@pimpilla moje brusko detto, tiez oboro na prislusny tyzden 😲 😎

elfka.elfka
28. nov 2011

@sunday1 ahojky, ako si to pocitate? podla datumu porodu, alebo datumu pocatia? termin porodu mam 10.4 a teda minus 40 tyzdnov mi vychadza 5.7... tak mam v tom hokej ci som v siestom mesiaci 5teho alebo 10teho.. lebo to delite podla tabuliek a 23tt je siesty mesiac? na stranke tehotenstvo.accademy mi uz davno pise siesty mesiac ( ale oni to pocitaju na 10, coz ja nechcem, pocitat na ten 10mesacny kalendar, som za klasiku 9mesacnu 😵

strihalka
28. nov 2011

baby mam chut jit na vahu ale zaroven mam strach...co mam delat?
pockat az me odvazi dr, ci mam jit sama?

martinkatinka
28. nov 2011

@elfka.elfka - ja som síce rodila apríl 2011 ale počíta sa od poslednej menštruácie, to už je prvý týždeň 😀 aj ked si teoreticky tehotná nebola, ale už ten cyklus bol "tehotenský"

maxara
28. nov 2011

@strihalka no tak to nie je az take strasne, aj ked viem si predstavit, ako to nechutne vyzera, hlavne ked sa to napeni 😀 😀 .. mne sa raz stalo, az som sa rehotala, na mm aute som isla a mala som strasne spinave zadne okno. Zastala som na krizovatke kde som mala chvilku cas sa venovat hladaniu prislusneho gombicka a tocitka. Aj som nasla a potocim a cele okno sa mi ostriakalo takou napenenou nechutnou tekutinou a stierac nic 😀 a o 5 minut som sa skoro zlakla, co stierac postieral uz zaschnute ogebuzinovane okno sam od seba 😀 najlepsie bolo, ze za mnou islo celu dobu to iste auto a ten si musel mysliet, ze som fakt cista blondeska 😀

sunday1
28. nov 2011

@elfka.elfka Ja si to počítam tak, že mám @darinkazv medzi priateľmi a ona tam má nahodenú takú tabuľku podľa dní, keď začína ďalší mesiac. Vždy si to tam pozriem a som strašne múdra 😀 😀 😀 6. mesiac napr. začína 22+2 😉

strihalka
28. nov 2011

@maxara hej, neni to tak zle, ale vyzera to hrozne aj technik, rikal ze i jako jemu chlapovi by to vadilo.-D, no to me ptesil, fakt😀

ale tak co s tim nadelam☹

maxara
28. nov 2011

@elfka.elfka ked to chces na kalendarne mesiace, cize 9, tak si to rataj ako 10teho. Lebo vlastne 10.4. by si zacala 10ty mesiac

dennkaa
28. nov 2011

@oxiaction gratulujem k dievcatku 🙂
@strihalka ked mas chut ist na vahu tak chod - nemas sa coho bat. Ja som sa rano uz vazila, hned ked som vstala a mam 54,5 kg 😀

strihalka
28. nov 2011

@dennkaa no obavam se za takouvouhle vahu jsem mela napsoledy v 7tride na zakladni skole 😀

oxiaction
28. nov 2011

dakujem velmi pekne 😉

efci
28. nov 2011

🙂

dennkaa
28. nov 2011

@strihalka ale tak ja som nizka a vecer mam o dve kila viac - dufam, ze je mimi OK a ze rastie ako ma, lebo mne sa tie kila za posledne dva tyzdne moc nepohli nahor a to papam fakt vela.

dennkaa
28. nov 2011

@efci ake mas cacane brusinko.

urma
28. nov 2011

@maxara toto poznaaam doverne, ja som si dlho nevedela zadny stierac ovladat a hoci som ho aj zapala, tak ani za boha vypat a tak som snad 5 km priebezne striekala a stierala 😀 jasnacka ze tiez za mnou islo auto ...bolo to mimo mesto cestou do prace 😀

strihalka
28. nov 2011

@efci nooooo, pekne pekne brisunko😀

babulky jak fotite brisko, ze ho uplne povilite, ci aj malinko vystricte, ci?ako?lebo ja by jse dokazala taky tri veliksoti v jednu chvili vytvorit a jsou fakt dost rozdilne.-D

efci
28. nov 2011

@dennkaa
@strihalka dakujem 🙂 Vystreta, brucho uvolnene a cvak 😎

urma
28. nov 2011

aj u vas je take krasne pocasicko? po sto rokoch slnieckooo hned od rana, tak som cela nabudena a padam von 😀 Uplne modrucke nebicko bez oblacika 😵 Desiatu mam uspesne za sebou, ale len som sa rozozrala, tak radsej fakt rychlo aby som isla.

strihalka
28. nov 2011

@urma no ja nez jsem se skamaradila s novym autem, a nez mi doslo ze ma nejake senzory ci co, a ze ja zapnuty sterac a na svetlech se zastavil, ci spomalil.....ja si rikam, to auto je blazen:-d,pak mi zacal zadni nestirat pak stirat...no jak se mu chtelo, tak koukam, je zapnuty, tak ho vypnu zapnu a nic porad to iste....jsem si uz fakt rikala kdo je blazen ci ja nebo to auto...😀 a pka muz, ze mas tam senzory a on podle potreby si to reguluje, ze na svetlech nepotrebuje porad stirat ze jen obcas si to utre😀
no chytrejsi auto nez ja, hruza

urma
28. nov 2011

@efci ja ked uvolnim brucho, mna to tak vnutorne taha az boli, ja ho mam stale aktivovane brusne svaly 😉 To som si uvedomila este aj ako netehotna.

urma
28. nov 2011

@strihalka 😀
teraz co jazdim na mm firemnom, to za si vypina motor samo neviem podla coho, lebo 5x to nespravi a 1x spravi. Akoze ked zastanes trebars na cervenu...potom ked stalcis spojku, ze uz je zelena, tak same nastartuje.

dennkaa
28. nov 2011

veru aj u nas, konecne - ked som rano vstala a videla slniecko, normalne sa mi nechcelo verit vlastnym ociam. Hned ma clovek lepsiu naladu.