icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

babatko23
28. nov 2011

@lillienn krásneho chlapčeka máš a
My sme dneska objednali súpravu do postielky tak sa teším ked príde domov 🙂
Inak sa máme dobre malý sa hlási čoraz viac nech vieme že aj on je tu 😵

babatko23
28. nov 2011

a čítam že vám posúvajú termínu a máte aj viac termínov nám zatial nechali iba jeden a ked sme boli na sone v 12tt a minulý týždeň tak povedali že sa veľkosť a všetko zhoduje skoro na 100% takže termín neposunuli.

strihalka
28. nov 2011

@babatko23 tato je krasna, libi sem mi mnohem vice m nez nejaky medvidci a podobne sladke precancane veci🙂
myslim, ze jsem to nekde videla, le uz si nepamatji stranku, ale v jinych barvach..take holcici🙂

babatko23
28. nov 2011

@strihalka ja som mala aj pri malej iba takú jednúduchú a majú aj pre dievčatko http://www.e-baby.sk/product/11-dielna-luxusna-...

dennkaa
28. nov 2011

@lillienn no ja by som nemohla na fitlopte, mne zehliaca doska nejde moc znizit, ale tak ja si pomaham nasou barovou stolickou 🙂

strihalka
28. nov 2011

@babatko23 http://img.mimishop.cz/h/ms/1798/0/1002/a256564...

toto se mi velmi pacia k tomu ybch rada sehnala aj ostatni 🙂ale hlavne hnizdo okolo ccele postylky a vsude maji jen do pulky☹

babatko23
28. nov 2011

@strihalka myslím že ano že zoženieš aj ten zvyšok len s tým hniezdom okolo je dosť problém fakt sú väčšinou iba do polky ale dokým je miminko malé tak ti to stačí a ked bola malá väčšia tak sme celú súpravu dali dole lebo mala sa hrávala a tým baldachýnom a sme sa báli že ho na seba zhodí a už sme dali iba vankuš a perinu a kupili sme to hniezdo

strihalka
28. nov 2011

@babatko23 no ale zbytecne ted kupovat do pulky a za pul roku ti to bude chybet az bdue cetovat po postylce...tak to chci rovnou od zacatku

babatko23
28. nov 2011

@strihalka no tak to hej

ivanka.7
28. nov 2011

mne sa paci tato, teda tie bezove ovce :D http://www.perinbaba.sk/10-dielna-sada-do-posti...

mne sa na kazdom utz odchylovala krpata max. o 3 dni (vzdy trosku mensia), takze mi termin nechavaju stale na toho 4.4., aj ked doktorka na 4D vravela, ze 1.4. No a ked mam sudit podla porodnej vahy svojej a sestrinych (2,6kg - o 2 tyzdne skor; 2,9kg - na termin a 3,15kg - 4 dni neskor) tak by ani nasa nemusela byt nejako vyraznejsie cez 3 kila... uvidime co s tym spravi manzelova genetika :D oni boli tak 3-3,5, nepamatam si presne 🙂

janka273
28. nov 2011

@strihalka tak si kúp 2 hniezda a budeš mať okolo celej postieľky 🙂 🙂 🙂 🙂 , a keď nebudeš potrebovať to druhé, tak ti bude slúžiť na výmenu toho prvého, keď sa zašpiní 🙂 / alebo si ho daj dakomu ušiť 🙂/

lillienn
28. nov 2011

@babatko23 ďakujem 🙂 krásna súpravička...tuším z tej firmy sme objednali aj my a to svetlú krémovú. Prišlo to tak do dvoch týždňov.

giapetko
28. nov 2011

@beuska88 no tak tie dovolenky su asi niecim carovne...... 🙂

giapetko
28. nov 2011

@strihalka nam sa hned toto meno zapacilo a uz ani nad inym neuvazujeme....a ake mate v zalohe ? 🙂

giapetko
28. nov 2011

@dennkaa aj Lukasko je velmi pekne.... 🙂
drzim palce, nech je vsetko ok... 😉

dennkaa
28. nov 2011

@giapetko dakujem krasne 🙂

beuska88
28. nov 2011

@giapetko to veru su, a ake krasne to je. vzdy ked pozriem na fotky z dovolenky tak si spomeniem na nas malinky zazrak 😀

dennkaa
28. nov 2011

Uz tyzden som mala chut na pizza stangle s cesnakovym dresingom .... moj dahy manzel isiel predchvilockou s kamosmi na pivko, ale predtym mi ich konecne priniesol 🙂 Takze co robim, co?? No ja opat papam 😀

strihalka
28. nov 2011

@janka273 hej hej mam to tak v planu jinak to totiz asi nepujde🙂

strihalka
28. nov 2011

@ivanka.7 aj toto je pekne ty ovecky🙂

strihalka
28. nov 2011

@dennkaa no ja po smazene klobasce.-Ds horcici a krenem, takasi 20minut na to pikanstni salat s chlebem😀, k tomuhippo feniklovy caj a pka si dma urco neco sladkeho a zavrsime to dnes pro zmenu besipkami😀

dennkaa
28. nov 2011

@strihalka hlavne, ze nam chuti a ze nam z toho nie je zle 🙂

strihalka
28. nov 2011

@ivanka.7 http://kojenecke-obleceni.eu/zbozi/4/nabytek/66... levne postovne, teda myslim, ze uplne zdarma aj na sk🙂do 48hoidn🙂 to mas odma🙂

http://kojenecke-obleceni.eu/obchodni-podminky/

ivanka.7
28. nov 2011

@strihalka no jo, ale v tom druhom obchode to mam za lepsiu cenu, mozem si to prevziat osobne a tym padom aj viem, kedy to dostanem🙂 a pripadna reklamacia by bola jednoduchsia🙂

strihalka
28. nov 2011

@ivanka.7 jeee, jsem trubka promin, jsme prohodila linky na liste, jasne u tebe je to lacnejsi.-D, jsem to prohodila a nevsimla.-(

ivanka.7
28. nov 2011

@strihalka to nevadi, dobre vediet o dalsom obchode🙂

andrejka1974
28. nov 2011

vidim ze tu rozoberate baldachyny do postielky ja mam 10 dielnu supravu jednu ruzovu a druhu zltu teraz mala pouziva uz len perinku a vankusik ale babatko pouzije celu supravu ja mam vsetko chyba mi len odsavacka na mliecko a kolotocik na postielku ten mi moja dcerka zlomila na polovicu ked mala asi 9 mesiacikov 🙂 🙂 🙂 a odsavacku som predala inac aky ste mali vikend my sme boli na plese troska si zatancovat babatko islo do ritmu asi bude mat rado tanec 🙂 🙂 🙂 a v nedelu sme opat mali rodinne posedenie prostredny syn oslavil svoje 14 narodeniny este stale nic nevedia hoci brusko je krasne gulate vianocny darcek bude krasny 🙂 🙂 🙂

carrie84
29. nov 2011

Dobre rano, dievcata 🙂
Niekolko dni sme boli bez netu a cez mobil je konik masaker 😝 , takze som mala nutenu odstavku 😠 Ale ako tak pozeram, ani nebudem mat sancu vsetko precitat, pri tom mojom dietati 😀 Jedine, zeby som ponocovala 😉

Vcera sme boli na morfo sone - takze vsetko v poriadku, 349g a nebolo vidno ziadne gulky! 😀 Takze zostava nadej, ze budeme svetla vynimka, co sa sody tyka a aj cinskeho kalendara 😀 😀 😀 😀 Ale doktor povedal, ze este stale sa mozu gulky objavit, tak uvidime 😉 Momentalne som zmierena s oboma variantmi 😀

dennkaa
29. nov 2011

Dobre ranko koceny 🙂
K teme baldachyny asi tolko, ze mi ho urcite mat nebudeme - do postielky sa chystame kupit maximalne 3dielnu ci 4dielnu supravicku. Na baldachynoch sa dost usada prach a tym, ze mam astmu, nechcem zhorsovat podmienky, v ktorych budem spavat.

A akurat rozmyslam, co dnes navarit - nemate nejaky dobry napad na chutny obed??

ivetka1981
29. nov 2011

@dennkaa no my dnes budeme mať trochu mastnejší deň..a teda sa chystám robiť šišky s džemom a šošovicovú polievočku... 😉