Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@urma no veru, oni akoby vyzrali tu stolicku okolo seba, ides k zubarovi, da ti vacsiu, zase vyzere a tak.. ozaj a co by si povedala na stvrtok u nas? 🙂 aj s Baxikom.. zajtra tu mam kruzok sikovnych ruk, ideme s babami vyrabat mydielka 😅 😅 a kazda pride aj s julovcatom, takze to bude fakt sranda a ozaj dost drsne 😀 ale ak chces, mozes aj zajtra kludne 😉 co?
@urma @maxara, no kočky biela plomba nie je smrť žiadneho zuba, to len máme totál neschopných zubárov bielu plombu poriadne urobiť, nikto z nich totiž absolútne nedodržiava postup :( by som vám občas priala vidieť to čo ja keď im robíme praktické kurzy.... niektorí nevedia ani vŕtačku držať v ruke tak ako sa má.... keby robili poriadne tak nie je žiadny problém, keby boli biele plomby smrť zubov tak celý západ už chodí s protézami minimálne 10 rokov, tam sa amalgám už používa minimálne. Aj preto že biele plomby sú oveľa lepšie len to treba vedieť urobiť.
baby, skuste len tak zo srandy napisat, co Vam vyslo 🙂))) podla mesiaca a dna narodenia 🙂
Zisti kto vlastne si !!!
Január: Démon, Február: Človek, Marec: Zlodej, Apríl: Andel, Máj: Vrah, Jún: Posol, Júl: Rytier, August: Otrok, September: Král, Október: Zradca, November: Čarodejník, December: Strážca
1. Ludstva, 2. Temna, 3. Svetla, 4. Tmy, 5. Zrady, 6. Života, 7. Lakomosti, 8.Lahkosti, 9. Hríchu, 10. Zvodnosti, 11. Snov, 12. Talentu, 13. Zrádcov, 14. Zvierat, 15. Zeme, 16. Vesmíru, 17. Lásky, 18. Mieru, 19. Sexu, 20. klamstva, 21. Krásy, 22. Žien, 23. Mužov, 24. Hudby, 25. Talentu, 26. Alkoholu, 27. Dobra, 28. Mágie, 29. Jedla, 30. Vrahov, 31. Bohov
@adik109 no ale nie su nahodou teraz uz ine biele plomby? alebo su stale rovnake? alebo je vzdy len chyba v zubarovi? akoze nie som odbornik, ale uz mi viaceri povedali, ze biela neviem aka, sa do stoliciek proste nedava. A ja viem, ze ja mam aj nejaku bielu inu, ktora moze ist hocikam.. tak neviem.. ja mam teraz zubara, ktory je super, vyzna sa, lebo odkedy chodim k nemu, tak mi vsetko drzi, nic neopravuje po sebe a ani som nepocula, ze by niekto na neho povedal nieco zle a tak mu verim vsetko co povie ohladne zubov..
@takitak no vo stvrtok v PK 😅 u nas
No cavte.. babenky... musim sa s vami podelit o vcerajsi zazitok...
Ako si tak vecer lezkame v posteli.... nasackovali sa ku nam nasi starsi synovia(7r. a 5r. ).... a ze oni chcu citit babatko... dali rucky na brusko...ale nic... babatko nespolupracovalo... tak ja ze... trosku ho stuchneme... a nakoniec koplo... to zbadal mensi syn... a od vtedy, vzdy ked ide okolo chce citit babatko...polozi ruku a caka... ked nespolupracuje... snazi sa ho nenapadne stuchnut.... 🙂 chdatenko moje malicke... som mu mala co ukazat.... 😝 musim nieco vymysliet ako stopnut to stuchanie.... 😉
Vrah sexu 😀 ...no mimo tehu somarina, ale teraz to aj celkom sedí 😀
zradca dobra 😒
Kráľ sexu 😀 no toť celá ja, hlavne keď mám muža už tri mesiace mimo SR 😀
Ja mam dve biele plomby v ustach od 12tich rokov a drzia furt, potom mam mladsie a tie tiez drzia (okrem dvoch, ktore mi vypadli do tyzdna po urobeni, zubarka zle vysusila asi - blbo pristupne miesto - a tie mi opravila bez slova). 14ho idem k nej, musi mi urobit este jeden zub a potom ma caka korunka na zlomeny :/ tak uvidim co mi povie, ze kedy co (a urcite mi vynada ze som tak dlho u nej nebola :D)

@maxara v Rovinke 😀