icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

carrie84
4. dec 2011

@maxara - neboj, aj muz vychovava mna - u nas je spravodliva delba prace v tomto smere 😀 😀 Ked zistis, co jest na tie zuby, pls, daj vediet. Ja tu vyzivu teraz uplne flakam - ale pravda je, ze som rada, ked sa stihnem najest aspon vecer a cez den nieco hodim do ust. Jogurty ma nelakaju, mlieko pijem akurat tak v kave (pri malom som ho pila na litre denne!), ale co mi chuti su udeniny, udene syry a same taketo zdrave jedla 😝

maxara
4. dec 2011

@carrie84 ja to mam uplne otocene, ja som pri Nine pila litre mlieka a teraz max v omacke 😅 pripadne raz za cas nejake kakao.. a pri nej som dlavila zeleninu, ovocie a teraz same salamy a rezne ma furt mataju 😀 ale teda jem vsetko zaradom, lebo som uvedomela 😀 😀 zartujem..

srnqqa
4. dec 2011

@carrie84
@maxara a skúsili ste už elmex gelée? malo by to posilniť zuby..je tam vyšší obsah fluóru, dokonca je písané, že už začínajúci kaz dokáže zastaviť 🙂

carrie84
4. dec 2011

@maxara -si ma skoro vystrasila 😀 Ale mozno je to tym, ze pri prvom tehu sa clovek viac sleduje a najma ma na tu zdravu stravu cas 😝 😀

maxara
4. dec 2011

@srnqqa no veru ten elmex gel som si uz chcela kupit a vzdy zabudnem, zajtra si ho zbehnem asi poriesit 😒

@carrie84 😀 draha nie, pri nine mi to chutilo a mm, on je taky zeleninovy a ovocny typ, tak on bol rad, ze konecne jem nieco zdrave, ale teraz uff, ja by som zrala len parky s horcicou, salam s horcicou, kyslu kapustu, vsetko kysle, uhorky.. a mm sa mi snazi vtlacit aj nieco zdrave, tak akoze vychovne posobi na mna mojimi zbranami (som strasne leniva) a teda si zaziada uvarit nieco zdrave, cize sa potom najem s nim a na moje salamove rozky s horcicou uz nemam miesto. Dokonca aj ranajky mi urobi on, aby som si neuvarila parky 😀 nastastie sa niekedy ponahla a nestihla, to su potom parkove dni 😅 ale ide mi hlavne o horcicu 😅
a pravda je, ze jem veeelmi nepravidelne a niekedy som tak znechutena z Ninych starvovacich navykov, ze mi je az zle z toho, ako upatle, pozuje a vrati do misky a zaondenou hubou sa napije pohara a na nom je taky nechutny odtlacok jej pusky 😀 mna z toho strasne natahuje.. a este ked napr ranajkuje jogurt a ma nachystanu cistu vodicku, tak normalne vidim 7. triedu, fyzika - difuzia 😀 bleee 🤐 🤐

carrie84
4. dec 2011

@srnqqa - vidis! Na ten som uplne zabudla. Vdaka 🙂

carrie84
4. dec 2011

@maxara - ze difuzia ... haha.... rob to ako ja. Davaj pit z nepriesvitneho plastu 😀 Ja mam najradsej, ked maly nieco pozuje, vyberie z pusy a dava to mne, aby som to zjedla 😝 😀

maxara
4. dec 2011

@carrie84 😀 hej to aj Ninka robi, no nelub ju 🙂 ale aspon viem, ze nie je lakomec 😒 .. Ona najradsej pije zo skleneneho, dokonca uz vie aj sama 🙂 dnes nam ukazovala v restike, teda babke a dedovi, ako vie sama papat a pit 🙂 sikulka je to moja

carrie84
4. dec 2011

@atreyu - drz sa, dievca. Ale mam aj dobru spravu - kamosku operovali tehotnu s podozrenim na slepak (nakoniec to bola cysta na vajecniku) a jej mala je take krasne zdrave dievcatko, ze az. A rodila v termine 😉 Bol to strasny stres urcite, ale zvladla to a ja verim, ze to zvladnes aj ty. Drzim paste 😉

carrie84
4. dec 2011

@maxara - no sikulka! U nas stale pretrvava jedenie rukami (odnedavna ignoruje lyzicku, momentalne uz aj pri jogurtoch) a co vypije hned aj vypluje - sikovnicek po tatovi 😀

huterika
4. dec 2011

tak babulky skusim to skratit, uz som asi dost pospamovala predchadzajuce stranky 😵
Viem ze nie je asi najstastnejsie riesenie nieco riesit cez facebook, ale kedze bol opat hore na poschodi a uz kopec hodin sme ani slovo neprehodili a vedela som ze je na fb tak som napisala nieco v tom zmysle ze neriesi problemy, za 2min bol dole takze zafungovaloa ze ake problemy mam ... tak konecne sa zacala debata, skor moj monolog, ale ja sa neviem asi normalne hadat (nekricim len hovorim co ma trapi) ja v tom mam vzdy zapletene slzy, lebo mi je to luto, a navyse teraz plus hormony si robia co chcu tak tym duplom. Kazda z vas ma urcite pravdu ci uz co sa tyka tych jeho odbavovaciek alebo polievky a uvedomujem si to. Viem ze to nie je katastrofa, a nielen jeho chyba vzdy su na vsetko dvaja, stavaju sa aj horsie veci... nehovorim ze sme si predtym nejako extra uzivali, prave minuly rok vychadzali stale zle cyta, potrat, operacia krcka- konizacia a medzitym stale kvasinky, potom nervicky statnice 😒 takze vobec som nemyslela na ziaden vitamin S ani nic podobne a asi sme si tak zvykli ani sme neboli spolu velmi ja na SR a on tu na stazi vo FR. A vlastne co som bola na 3 mesiace s nim vo Versailles a potom cele leto, takze sa len teraz ucime spolu realne byvat samy , ak neratam ten cas vo Versailles.
Tak teda budem musiet vsetko polopatisticky hovorit holymi vetami .... pretoze naznaky asi nestacia, a on mi na to vsetko povedal ze si myslel ze ho uz nebudem chcet vobec ked som ho odmietala predtym .. :/ Aneviem preco si to myslel a preco sa s tym zmieril vobec... ktory muz by sa zmieril s tym ze uz nikdy by so svojou nespal... 😒
Ked si niekto niekedy mysli ze barani su tvrdohlavi mozno kozorozci su v niecom este viacej (priklad ja a moj brat 🙂) Lenze my sme dvaja kozie rohy, niekedy sme az moc rovnaki...ani jeden urobit prvy krok.
No a to na co ho naucila mamicka ci skor babicka uz asi tazko odnaucim, pokusim sa nieco zmenit a vysvetlit preco je to tak lepsie, je dost inteligentny na to aby to snad pochopil. Povedala som mu ze mi moze hovorit jeho pocity aj on, nemusia to byt len dobre ale aj zle a co sa mu paci a co nie, nie som nejaka santypa co to nepochopi, no musi sa este asi vela veci ucit vo vztahu (nie zeby som bola odbornik na vztahy ale vzdy som mala starsich priatelov tak sa na mna nieco nalepilo, a teraz take mladatko 🙂) Na to mi povedal ze na to nikdy nebol hovorit o pocitoch ze taky nie je... ale ja viem ze je zo zaciatku mi pekne hovoril vsetko co ku mne citi, tak to moze aj teraz tak byt. Tak som si trosku pripadala ako stazovatelka a ze co by som si zelala aby sa zmenilo, tak som videla ze pocuva a uvidime teda co sa zmeni.. vlastne uz vecer pri tv aspon zobral do ruky hreben a sam od seba ma isiel cesat, 😀 ja to zboznujem ked ma niekto cese, tak si splhol trosku. Aj riad umyl sam od seba, len som zvedava dokedy mu to vydrzi. Dokonca ze mal v praci trochu problemy, je v skusobnom obdobi, tak mal na male :( to mi nepovedal ale, a bol aj unaveny velmi ... to som nevedela napriklad ze mal problemy ked o nich nehovoril.(ze ma nechcel plasit) Prist teraz o pracu to by nas asi slahlo, neutiahli by sme to a byvat u jeho mamy...dakujem to uz by som si ho vobec "nenaucila" nijako.
Akurat ma po celom dni bolia paradne oci a viem si predstavit ako budem rano vyzerat jak angorak opuchnuta... to bude pohlad teda musim sa riadne zmalovat medzi ludi. Ale dakujem vam z celeho srdiecka ze ste ma upokojili a otvorili oci trosku predsa len to tehotenske videnie dava niekedy horsi obraz nez to v skutocnosti je.. aspon dufam ze je to tym 😉 tak dobru nocku

strihalka
4. dec 2011

@huterika jee, to je pekne...no vidis, treba si jen vse rikat a poradne si promluvit a on ten tvuj trouba s prominutim nechtel si povidat......uff, verim, ze to bude dobre porbihat aj vnaledujich dnecha zitrejsi utz s vami udela zazraky🙂

adik109
5. dec 2011

@giapetko určite si ten zub daj spraviť čím skôr, pokazený zub = infekcia, aj keď to nevyzerá, tie baktérie a veľmi ľahko dostanú do krvi a vieš asi sama aký majú vplyv infekcie na bábo. Anestézu ti v našom štádiu tehu zubár pichnúť kľudne môže.

maxara
5. dec 2011

Dobre ranko
ranajky pri spievankove.. 😒 Dnes ma caka poradna, vobec sa netesim, bambuliaka aj tak neuvidim, akurat co budem skomirat v cakarni pol roka 😒

@huterika no vidiiiiiis, ved to sa dalo cakat.. a teda nakoniec mozes byt rada, ze robil co robil, kedze naozaj najst muza, ktory by sa zmieril s tym, ze so zenou by nespal, tak to sa da len tazko. A teda mozno by ste ten sex mali uz o dost skor, keby si mu to povedala holou vetou 😉 A ze muzi su naozaj deti, tak to nie je blud, to je fakt. Rozdiel je len v tom, ze su po vsetkych strankach malinko vyspelejsi, ale co sa tyka komunikacie, je to uuuplne to iste. Pekne narovinu 🙂 podla mna to ma doma takmer kazda z nas.. 😀
Kazdopadne, nabuduce uz budes vediet, co robit a pred tym ako zdrhnes na wecko mu povies, drahy pockaj ma, hned som spat a potom uvidis, co s tebou urobim 😉 a on uuurcite nebude riesit veci rucne.

@urma draha a ty si uz tam, v BE? 😕 tak pis, cakame, ako to tam vyzera? ako cesta? a boli ste na tom 3D? co tm na to? a pohlavie??? 😅 som zvedavaaaaa

adik109
5. dec 2011

@maxara ahoj, elmex si určite kúp a ešte ak môžem ja niečo navyše, mne čo poradili viacerí zubári, vysvetľovali mi, že v tehu je dôležitejšia hygiena ako kedykoľvek predtým, teda doslova mi povedali - umývať zuby jemnou kefkou po každom jedle, ak sa nedá, aspoň vypláchnuť čistou vodou a do pusy žuvačku (buď bez cukru ale najlepšie so xylitolom - dá sa kúpiť v lekárni), to by malo pomôcť aby sa zúbky tak nekazili.

atreyu
5. dec 2011

Dobré ránko baby,ospravedlňujem sa,že až dnes píšem,ale hapruje mi nabíjačka na mobil...som šťastná lebo sme stále 2in1 a vyzerá to dobre...injekcie už nedostávam,od dnes už ani infúzie...bolesti nemám,bruško tvrdne každé dve,tri hodinky len v noci častejšie...od dnes beriem magnézium a poležím si tu ešte do stredy...a bruško mi rastie pred očami,neviem či to z tých vitamínov v infúzkach,ale už som guľatá ako sa patrí 😀...ďakujem vám,že na nás myslíte

pimpilla
5. dec 2011

@srnqqa elmex gél možem len odporučit, používam ho a kupila som ho mojmu synčekovi, nakolko mi ho odporučila pani zubárka, pretože sa mi začal tvorit zubný kamen a začiatočný kaz, po 4 mes.používania sa mu ten kaz pozastavil aa aj kamen, boli sme na prehliadke, používa sa to iba rad-dvakrát do týždna, je to ozaj super...

teleranka
5. dec 2011

Dobre ranko dievcata!! 🙂
Tak ma napadol jeden vtip na sprijemnenie zaciatku tyzdna:
Nový farár bol pred svojou prvou omšou príšerne nervózny.opýtal sa teda prítomného arcibiskupa, že čo by mal urobiť, aby sa uvoľnil. Ten mu poradil: "Kvapnite si do vody trochu vodky, uvidíte, že po niekoľkých hltoch budete trochu kľudnejší." Farár poslúchol .Po oši si však nájde list s textom:

Vážený Otče:

Nabudúce si nalejte vodku do vody, nie vodu do vodky. Pripájam niekoľko postrehov, aby sa neopakovalo to, čo na dnešnej omši: Na okraj kalicha nie je nutné dávať koliesko citróna. - Tie kabínky v bočnej lodi sú spovednice, nie toalety. - Snažte sa neopierať o obraz Panny Márie, a už vôbec ju nemusíte objímať a bozkávať. - Máme 10 prikázaní, nie 12. - Apoštolov bolo 12, nie 7, a žiadny z nich nebol trpaslík. - Našeho Pána Ježíša Krista a Jeho Apoštolov nenazývame "JC & His Boys". - Dávid porazil Goliáša prakom a kameňom, nie je pravda, že by ho "dojebal". - Judáša neoznačujeme za "zkurveného zmrda". - Svätého Otca sa nepatrí prezývať "Papa Ratzi". - Bin Ládin nemal nič dočinenia s Ježíšovou smrťou. - Svätená voda je na požehnanie, nie na osviežovanie zátylku. - Nikdy sa nemodlite sediac na schodíkoch pred oltárom. - Hostie sa majú rozdať veriacim, nemajú sa prikusavať k vínu. - Veriaci hádžu príspevky do pokladničky dobrovoľne; odstráňte nápis: "Vaše sprepitné je môj plat". - Hriešnici pôjdu do pekla, nie "do piče". - Pri otčenáši je možné dvíhať ruky k nebesiam, ale nie sa kývať do vlny. - Vašu iniciatívu, aby si všetci prítomní zatancovali, hodnotím kladne, ale robiť vláčik po celom kostole, to NIE! DôLEžITé: Ten, čo sedel v kúte pri oltári, a o ktorom ste tvrdili, že to je "buzík v sukni" , to som bol ja. Dúfam, že do budúcej nedele tieto nedostatky napravíte. Inak, na prvú kázeň to bolo celkom dobré.

peka13
5. dec 2011

@huterika Super, že ste sa porozprávali...som rada, že to pomalinky pojde....
Máte toho veľa pred sebou a určite to zvládnete, ale už aspoň vieš čo zaberá...on sa to postupne nauci hovoriť aj o pocitoch, aj moj muz to nevedel, ale tolko som to od neho chcela, ze po 6 rokoch pride aj sam a nemusim to z neho ťahať...držím palce

katkarv
autor
5. dec 2011

@atreyu to je dobre ze si sa ozvala,uz som sa bala ze je nieco zle ze sa neozyvas.Uz len fakt oddychovat a nestresovat,barancek to zvladne 🙂

dennkaa
5. dec 2011

Ahojte tehulky 🙂 Tak po vikende som oddychnuta, spokojna, stastna ... Obcas som sem nakukla, ale nebolo velmi casu nieco napisat, tak som si to nechala na dnes. V sobotu nas bola navstivit moja najlepsia kamaratka z detstva s manzelom a so svojimi dvomi krasnymi dcerkami (Sara - 2 roky a Karin - 6 mesiacov). Zostali u nas aj spat, takze sme v sobotu trosku ponocovali a oni trosku aj popijali (ked ulozili deturence spat), ja len tak pri mineralke 🙂 Ale poviem Vam, ze chlapi stiahli celu flasu domacej a boli v pohode, co sa o mne povedat neda. Ja, ked som rano vstala tak mi bolo tak blbo ako keby som tu flasku stiahla ja - ale nastastie to potom preslo.
Dalsi dovod na moju radost je skutocnost, ze zajtra ideme konecne do poradne a v stredu na morfo 🙂 Manzelik ide so mnou a tiez je uz nedockavy. Ak sa nam drobcek ukaze a potvrdia nam pohlavie, tak v stredu pre miminko kupime prve vecicky 🙂 No a zajtra ideme tiez pozriet kocik, ci by nam vyhovoval.

dennkaa
5. dec 2011

@atreyu ahoj, som rada, ze si dala vediet, ako ste na tom a hlavne sa tesim, ze uz je to lepsie. Potom, ked uz budes domka, tak bude najlepsie - nech Ti to do tej stredy v tej nemocke rychlo ubehne. Hlavne vela oddychuj, prihovaraj sa Martinkovi a vsetko bude OK.

sunday1
5. dec 2011

@atreyu Teším sa, že sa to zlepšilo a držím palčeky 😉

urma
5. dec 2011

@maxara ahoooojky, no mas pravdu, uz som v BE, prave pred chvilou sme dorazili, fuuu, cesta teda fakt uchvatna, ale hlavne ze sme tu bez ujmy. Lialo celu noc, nastastie nemrzlo, ja som soferovala 2x asi po 1,5 h ale mala som dost pretlacat sa na dialnici s kamionistami 😝

Ale k podstate veci 😎 mame morfo aj fotky aj videjko a syncekaaaa 😀 krasneho zdraveho valibuka. 21 tt +4 a ma 446 g 😕 co sa mi zda doost, este som nemala cas kukat ani tabulky, lebo vcera po 3D sme leteli nasim a svokrovcom ukazat fotky a zvestovat noviny a vyrazili sme na cesty. To bolo o 17 h a dorazili sme o 9.15 😖
Spala som asi tak 1-2 h za ten cas, som sa bala zaspat normalne. Moj mm s tym nemal problem, ked som soferovala, hned aj schrupol.
Potom neskorsie vam aj fotku ukazem daku, len sa mi nechce teraz s tym prefocovat, sorry 😅 No a sranda jak bejk...sa pytal doktor, ako sa vola a ja ze ja nevieeeeem este. Takze najblizsia aktivita bude vymysliet normalne meno, lebo pre chlapca fakt ziadne 100 bodove nemame 😖

urma
5. dec 2011

@atreyu super, tesim sa ze je to na dobrej ceste. Aj mne rastie brusko pred ocami 🙂 v poslednych dnoch. Ako som bola u lekara som sa lakla, ked som ho zbadala 😕 Nech vam to rychlo ubehne a ste doma

dennkaa
5. dec 2011

@urma zo srdiecka gratulujem k chlapcekovi. Asi sa mu v brusku paci, ked tak pekne rastie. Ja som zvedava ake miery bude mat nas pokladik.

urma
5. dec 2011

Zlaticka, ideme sa prechadzat po Gente, mm uz ma zenie 😀 von, tak pekny dnik

urma
5. dec 2011

@dennkaa dakujem pekne 🙂 Sme obaja taky vacsejsi, tak ma byt po kom aj synacik 😉

strihalka
5. dec 2011

@urma gratulace k valibukovi
@atreyu njooj super ze je lepe a ze brisko roste, az budes doma a mit chuttak se odfot

dennkaa
5. dec 2011

@urma myslis, ze to zavisi aj od toho?? Tak potom som na miery nasho este zvedavsia - my sme totiz s manzelom utlejsi - ale mozno nas drobcek prekvapi 🙂