Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@atreyu To je super ze uz ani injekcie ani infuzky, len nech pekne rastiete, to je dobre, uz onedlho budete domka a budes oddychovat len. Zistili vobec co ti bolo, resp preco take bolesti a tvrdnutie?
@urma Super takze uz si ku mne blizsie 🙂 heh, dnes u nas svieti slniecko snad aj tam svieti a prechadzku si uzijete 🙂
Dnes vecer podam spravy o uzv joooj tak sa neviem dockat a dufam ze je vsetko v poriadku s malickym, vcera moc nekopkal dnes rano len trosicku asi nieco sipy ze ho ideme osvecovat 😀
K tym zubkom co ste bavili, veru ja som si pretrpela 10-11tt-12tt na zubarkom kresle asi 5krat a vzdy ma mucila strasne a tahala nervy bez injekcie len to niecim kyselym poliala a do zuba to aj davala no ale nezelam nikomu take bolesti ja som plakala ako male decko ako ma to vzdy aj potom bolelo a veru nedalo sa nedat si paralen snazila som sa ho obmedzovat ale ked vam njiekto hodinu sa vrta v puse a taha nervy zo 7micky, potom som bola taka ubolena ze koniec. No ale robila samozrejme aj dalsie zuby 6tku, 7 hore, 4ku...no vrtania mala dost a aj ma posielala odbornikovi s lepsim okom asi co s tym, a este ze to aj on pozrel lebo ona by mi robila 6tku a on povedal ze je to jasna 7micka a ze treba nervy povytahovat, ale to najprv ich musela vlozkami umrtvovat a to bolelo strasne, som ani nespavala... mi beha mraz po chrbte, takze ak niekto teraz spomenie zuby hned si ich idem umyt zo strachu 😀 a urcite je lepsie v druhom trimestri nieco taketo absolvovat nez ako som ja absolvovala.
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Babenkyyyy, prave idem od Dr... a vypada to tak, ze do tretice to vyslo... a po dvoch malych hokejistoch cakame malu baletku... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ahojte, dievčatá.. ja som dnes veľmi šťastná 😀 bola som na uzv, všetko v najväčšom poriadku, máme 426 g.. pokojné bábo, oproti 12 tt, to si tam skackalo a inak vystrájalo.. 🙂 hádam bude aj po mame 😀 natrčilo riťušku, ale pohlavie ešte nevieme, normálne tam bol "krížik" - cenzúra, tak sa veľmi hanbilo, aj tváričku zakrývalo, no zlaté.. jaj, to sú najkrajšie zážitky a naj naj darček k blížiacim vianociam 😀 😀
Babulky, ja jsem opet vytocena. Sefka ma za me uz nahradu a i ksyz ji poprosim o dovolenou ted v dwcembry, tak ze nee, ze az january...proste naschvaly. A to mam jeste deset dni. Joj, vykopnout ji namesic je malo.
@huterika blahozelam k pokroku!! urcite aj ty si stastnejsia, vsak? moj mm je tiez taky menej komunikativny, aj sa raz za cas za to pohadame, ale uz to beriem asi ako fakt, ze to nikdy nezmenim. proste niektorych chlapov nezlomis, taki su a hotovo. ale netreba v tom hladat len negativa.
@palmarmj ved pozri ako nam to rychlo leti, uz je december ani neviem ako, sviatky preletia ako kazde sviatky a ked je pravda ze mame narok na plnu dovolenku, odrobime januar a hajde na matersku... a to uz budu len nakupy, chystanie a priprava na babatko, to bude krasne... 😵
@elfka.elfka no snad se podari jit tak skoro na materdkiu, ja uz ted jdu hrat aby od ledna nechala doma, ale stale to vypada ze zima, cely den v zime bo tu skoro vubec nekuri, smrad z chemie, zakaz vybirani dovolene do konce roka i kdyz ma ta krava ta me uz nahradu, tak ani jwden volna nedosranuto si jusim doktory navymyslet a obihat aby jsem mela volno....stres z nich jen clovek ma
A pak nam byt jak v pohide pro babo??
A dr stale ze zajim vse ok
To nemluvim o narazeni bricha do kresla pri praci.... Jsem kadernice
Snad v ctvrtek neco vyresime a jestly ne tak uz fakt nevim, ci moje argumenty jsou nepodstatne. ??
Ahojte krasky, dakujem Vam vsetkym za gratulaciu 🙂 ku cikulasovi 😀 Strasne sa tesim, ze je vsetko v najlepsom poriadku, dr. povedal, ze sme na 1* 😀
@huterika aj tu v BE je pekne slnecno. Vyrazali sme zo Sk za hmly,celu cestu striedavo mrholilo, prsalo a lialo a ked sme rano prisli k Bruselu, tak aha ho slnko ako pomaranc vychadzalo 😉
@teleranka Baxino je zatial u nasich spolu s kamosmi pudlosmi 😉 nasackovany v bytovke, ale ja som tu zatial len na tyzden a 12.12. som dom 🙂 Muz odlieta zas bohuzial na sluzobku. Ale budem mat aspon cas na vianocne pripravy takze nevadi 😉 Dalsia nasa buducnost je neista, myslim mna a baxa, ale iste je, ze sme neoddelitelni 😉 V stredu ideme na obhliadku 2 domcekov tu v okoli Gentu, kde vobec uvazovali s tym, ze mozeme psa priviest, tak uvidime, ci sa nam tam bude pacit atd.
Dam fotecku maleho naseho chlapciatka, co sme stale nepomenovali 😒 do sukromky apriloviek, do nasich brusiek 😀
@dennkaa myslim, ze v tomto stadiu tehotenstva sa uz isto prejavuje genetika dietatka. Uplne pri zaciatku by mali mat vsetky embryjka cca rovnake rozmery v urcitych stadiach, ak je vsetko ok, ale teraz je to uz individualita 😉 Hlavne ze su zachovane telesne proporcie. U nas vsetko v priemere ukazkovo stredovo 😀 a meral toho dost, a aj plodovu vodu, co som tu prednedavnom stresovala, ci nemam malo 😅
Babyyyyyy tak som naspat konecne z ultrazvuku 🙂 ... Nase francuzatko ma cikulkuuuuuuuuu jak bic 😀 😀 😀 m dokonca videl skor ako doktorka 😀 jeeejda to bude radosti v jeho rodinke (len same baby sa rodia u nich) a u nas v rodine len sami chlopi. Meno vobec nemame :D mala to byt Emuska a nakoniec je to Emusiak 😅 No musime premyslat riadne lebo sa vobec nezhodneme na mienkach 🙂
Vsetky co ste pisali kolko vazite tak my vazime... podrzte saaaaa ....481g v 22tt ...zatial najviac z vas 😀 joooooj to je riadny valibuuucik 🙂 zaujimave ze som nepribrala este asi si to berie on vsetko 🙂 a metali sme sa a rozhadzovali rucickami a nozickami a potom ritulku ukazali a chrbatik ked sa nam to uz nepacilo furt nas osvecovat 😀 A najlepsie bolo ked nam najprv ukazal rucickou 2- ukazovakom a palcom (asi ze ...sme tu dvaja 😀 alebo ...chcem sestrickuu 😀) a potom len palcek nohore akoze je jednotka asi 😀 alebo ze "dobre ste to zrobiliiii" 🙂)) alebo vsetko je ok 😉 Aj 3D tvaricky sa nam snazila ukazat aj fotecku mame ciernobielu lebo malicke sa hralo na schovku zakryvalo si ocka rucickou a odpocitavalo asi 😀
Aaaaa snubenec teda si to riadne vychutnaval dneska vsetko ok a ako ma lubi velmi a predtym v cakarni ze ake ma zimomriavky strasne a aky je z toho rozruseny ze uz dneska to budeme vedieeet 🙂 viac ako ja 😀 a potom zasa ze booze ake mam zimomriavky 😀 no smiala som sa na nom a potom so mnou vovnutri sme sa spolu smilai na malickom ako sa s nami zahraval 🙂 Joooj som stastnaaaaa ze sme zdravucky valibucko
ked tak pozeram do tych fotiek mam tam dva datumy keby nahodou niektora vedela co to znamena: DG 9.4. a podtym hned AUA 14.4. takze sa mi asi tiez posuva termin porodu z 18teho, len mi to nehovorila
http://www.forkids.sk/tehotenstvo-materstvo/skr...
@huterika pozri sem cicuška, či to tu nenájdeš 🙂
ahojte ženušky. nejdem to všetko čítať, čo ste popísali, lebo nemám náladu. po tom, čo mi choroba prešla až do zápalu ucha, tak som skončila dnes na antibiotikách :( dúfam, že princeznička bude v poriadku. zajtra ma čaká tá druhá časť morfo sona, tak sa teším veľmi 🙂
@huterika http://www.maminkam.cz/velikost-plodu-v-tehoten... podľa tejto tabuľky je bábätko väčšie, tak ti asi posunuli termín pôrodu 😵

dobre ranko pekny dnik kinder babenky upratane ,riad umyty zachvilku idem povegetit🙂