icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

katkarv
autor
5. dec 2011

@amanda683 no my to mame zakazane od zaciatku lebo som dlho spinila,a ked sme obcas skusali tak tiez nic z toho ☹ Mne sa mal toci stale raz kope hore inokedy dole,ale dnes kopala asi hodinu len dole.

strihalka
5. dec 2011

Blizi se uzavirani sazek ze coze to vlastne nosim pod srdickem 😀 😀 😀 😎 😎 , ve ctvrtek se dozvime a hend na to mame dva utz, tak to snad budem mitt kompleet potvrzene..
jinak dnes jsem asi uz ozaj citila kopanceky, uvidime.....🙂, ale cestuje babo teda radne, eustale se nekde vyklube na strane, no nadherny pocit 🙂
@cervicek25 ahoja avitej mezi nami🙂, odkud presne z Ba jsi?

huterika
5. dec 2011

@strihalka tak za poslednedni pribudli dvaja chlapcekovia a dievcatko co som postrehla 😉 tak si vyber, ale mne vychadzalo vsetko na chlapca aj cinsky aj neviem co sme to uz skusali ake kalendare 😀 soda nepenila, a vsetci v rodine si mysleli ze chlapcek aj chlapcek vysiel, v nasej rodine je len armada chlapov

strihalka
5. dec 2011

@huterika no me vsude vychazi chlapec, soda penila nepenila😀, muzove strany maji vsechny sestrenice jen chalany a bratranci jen baby, takze z teto strank n as vychazi baba, z me strany same baby....tak uvidime..🙂chute mam vselijake a krasa, co ja vim, tak nastejno😀

huterika
5. dec 2011

@strihalka a co by si si zelala? no u nas z mojej strany sami chlop a z priatelovej sama baba, takze sa im splnilo zelanie ze uz chcu chlapa do rodiny 🙂

strihalka
5. dec 2011

@huterika vzdy jsem chtela chalana, ale pak se to pretoto na babu a ted je mi to uplne sumak, ale uz chcem vedet🙂

huterika
5. dec 2011

Inak zajtra ma cakaju 2hod v labaku a pitie glukozovej vody o 8h rano na lacno snad to nevytyckujem hned 😒 vy ste to uz absolvovali tu sladku zbrndu pit?

strihalka
5. dec 2011

@huterika jeste ne, tu snad az v 24tt, tzn, az dalsi poradnu

maxara
5. dec 2011

ja budem pit glukozu 3.1. 😒

sunday1
5. dec 2011

@huterika Mňa to čaká v piatok 😉
@maxara Ja používam tie ultra soft 😉

strihalka
5. dec 2011

@sunday1
@maxara baby ja myslela ze az pozdeji tu vodu, ze bych o tom nevedela a dr me nechala prekvpait v poradni v 20tt, teda to uz budu skoro 22tt

adik109
6. dec 2011

@maxara curaprox sú úplne najlepšie, rozdiel medzi super soft a ultra soft je že ultra soft je ešte mäkšia takže si myslím že je to aj zbytočné, ja ju používam len preto, že mi teraz v tehu začali krvácať ďasná a táto mäkšia mi vyhovuje. Ten Elmex by mal pomôcť, ak sa lámu, možno by bolo lepšie ešte skúsiť pýtať od zubára MI-Paste, tá okrem fluóru aj silne mineralizuje a dokáže obnoviť poškodenú sklovinu, záleží ale prečo sa tie zuby lámu a toto ti povie asi len zubár :( Ak je to problém oslabenia kvôli sklovine tak tá MI PASTE (je to taký krém ktorý sa natrie na noc na zuby) by ti pomohla lepšie ako Elmex, zubári to poznajú určite bude vedieť čo to je.

teleranka
6. dec 2011

@katkarv katka to iste napisal do spravy aj mne , ale moc to nekomentoval.,..ze mam krcok skrateny na 2cm a ze maly tlaci na krcok... a poslal ma domov bez slova, teda so slovami, aby som sa ukludnila, radsej si zapalila ako plakala a nech odpocivam 🙂

maxara
6. dec 2011

Dobre ranko
ja som sem vcera len tak vpadla a zdrhla som.. teraz ranajkujeme, spievankujeme a Ninka si nasla oooobrovskeho mikulasa.. resp je spolocny pre nas vsetkych 🙂 Aj som ju musela odfotit, aka bola krasna. Akurat ze asi to vsetko spapa maminka alebo ocko 😀 juuuj ake super mat male dieta, ktore by este cokoladu nemalo 😅

@adik109 ja som rozmyslala a nemohlo sa mi na tych zuboch podpisat aj to, ze som pri Nine vracala kazde rano dokopy 25tyzdnov a prakticky po roku zas daslich 15 ? akoze ta kyselina? vdaka za radu, opytam sa zubosa, co mi odporuci a dovtedy si kupim elmex. A este som chcela, ze moze sa elmex a ta pasta aj v tehu?

@sunday1 😝 nezavidim.. ja dufam, ze to prezijem.. 😔 @strihalka no ten test sa robi medzi 24-28tt a ja budem asi 27-28 vtedy, takze u mna to sedi. Si myslim, ze ta dr urcite neprekvapi a na test pojdes v januari 😉

darinkazv
6. dec 2011

@katkarv tak to radšej choď na PN. bude aj viac peniažkov, keď si doplácaš 😀

@janka273 no, isto mám svalovku. furt ma nadrapuje 😀 atb mám cedrox a na kašeľ mi v lekárni dala Flavamed. ten flavamed som užila zatiaľ len 2tbl a už sa mi začalo pekne vykašliavať 🙂 teším dneska na ten utz. sa neviem dočkať. potom zreferujem 😉

darinkazv
6. dec 2011

@strihalka 🙂 aj mne všade chlapec vychádzal. len sóda nepenila. a šup na utz že dievčatko 🙂 a to pri prvej mi podľa všetkého pekne vychádzalo dievčatko. a teraz nič 😀

maxara
6. dec 2011

Inak ja mam dnes doma veelkeee mikulasske julovkove stretko 🙂 dokonca s medzinarodnou ucastou 🙂 tesiim sa

danka.chomka
6. dec 2011

mamky dobre rano!!! prave som objavila ameriku 😀 nedal mi ten cinsky kalendar tak som isla na oficialnu stranku co maju v anglictine a tam som zistila, ze sa nerata len lunarny vek v case ppocatia, ale ze sa prihliada aj na to ze mesiac pocatia je lunarny, resp, hra aj rolu kedy sa meni lunarny rok pocatia a kedy sa meni lunarny rok narodenia matky. a ked som si to sspravila podla ich instrukcii tak mi vysiel chlapec, tak ako aj cakame.
http://www.chinesegenderchart.info/gender-calcu... tu vam davam link na kalkulacku. ked to nahodite tak potom vam podtym vyhodi ako boli lunarne mesiace v roku 2011- my sme napr zasiali v juli ale v roku 2011 bol jul siestym lunarnym mesiacom (nie 7. ako ked ho berieme za kalendarny.). Tak skuste si pre zaujimavost spravit tie co uz viete co cakate aj tie co neviete a mozte si potom porovnat 😉

darinkazv
6. dec 2011

@danka.chomka tak to je supeeeeer, čo si našla. toto fakt mení môj výpočet. lebo my vychádza môj lunárny 28rokov a mesiac počatia 6. takže tam je dievčatko. a to nám aj povedali na utz 🙂 lunárny vek 28 a 7. mesiac je už chlapec 😀

danka.chomka
6. dec 2011

@darinkazv 🙂 jeeeej tak to sa tesim. potom ak budeme aktualizovat tabulku, mohli by sme strihalke poslat udaje co nam vychadza podla SKUTOCNEHO cinskeho a skutocnost a vyratame si medzi nami uspesnost 🙂

darinkazv
6. dec 2011

@danka.chomka 😉 to je dobrý nápad 😉

urma
6. dec 2011

@strihalka ja som zasa vzdy chcela dievca, asi preto som to tak na zaciatku aj citila, ze isto dievcato...tiez to brucho vobec neslo dopredu, fakt az poslednych par dni, ked nemalo kam inam 😀 . Poslednou dobou som vsak mala skorej pocit na chalana, uz len preto, ze nevieme mu najst meno 😀 tak aby nas ten vyber neminul, lebo nechali sme to tak, ze ved ked bude pohlavie zistene, budeme sa trapit 😉 A je to tu, mm uz vyskereny cely chodi, ze moze nakpupovat syncekovi hracky, co on nemal 😎 😎 a hrat sa s nimi. No a uz budu tym padom u nas naraz 2 deti 😉

urma
6. dec 2011

@danka.chomka
@darinkazv
tak mne to aj na 6. aj 7. lunarny mesiac staaale dievcatko vychadza ale pipika som videla na vlastne oci 😵 takze cinania sa u nas preratali 😀
Alebo ako poved dr. "bude to dievcatko s batohom a palicou" 😉

amanda683
6. dec 2011

@palmarmj hej,je skvely.Ja som si ho bola najprv obzriet,vyskusat v jednej predajni a potom som si ho objednala 🙂 Moja vysnena farba 😀 😀 😀

peka13
6. dec 2011

@cervicek25 Vitaj medzi nami 🙂 aj ja mam taky isty termín...ale brucho mam uz riadne, aspon mne sa zda 🙂 neboj sa teraz ti zacne rast....max 26 tyzden a hup a nebudes stihat natierať, ako bude rást 🙂 hlavne je, ze je malinky v poriadku a este taky valibuk 🙂

darinkazv
6. dec 2011

@urma a aj s tým lunárnym vekom ti tak vyšlo? 😉 však jasné, nemusí to každému pasovať 😀 veď ani ja to ešte neberiem na 100%, že dievčatko. ešte dnes si to overím, ak bude vidno a 30teho ideme na 4D, tak tam snáď už 100% sa ukáže či baba alebo chalan 😉

peka13
6. dec 2011

@danka.chomka mne vysiel chlapcek :( ale doktor nam povedal ze dievcatko, tak uvidime 🙂

ludmila25
6. dec 2011

no mne podla cinskeho kalendara vychadza dievcatko tak necham sa prekvapi toho 12 🙂 a by som bola rada kedze to bude pravda lebo velmi tuzim po male sofii

sunday1
6. dec 2011

@strihalka Tak ja už budem na konci 24tt, takže máš čas. Ten glukózový test sa môže robiť aj trošku neskôr a nemusí to byť počas poradne. Mne to doki spojila, aby som sa nemusela trepať 2x 😉
@maxara Ja si to mám zarobiť doma, tak si tam dám kopec citrónu a budem sa tváriť, že mám tú najlepšiu limonádu na svete. Snáď ma tam z nej nenatiahne 😀

sunday1
6. dec 2011

Baby, máte niektorá skúsenosť s týmto obchodom: http://www.levne-kocarky.eu ? Ten môj vysnívaný tam vychádza o 250-300 eur lacnejšie ako v ostatných. To sa mi zdá byť podozrivo veľa 😒