icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

tetapetra
6. dec 2011

@wieruska1 mohli ju aj predlzit na 9 mesiacov 😀 , potesilo by

amanda683
6. dec 2011

@aninka666 objednavala som ho cez MMB 🙂 objednavam odtial skoro vsetko,vecicky,hracky,toto bol odtial uz stvrty kocik a som max.spokojna 😀

amanda683
6. dec 2011

@wieruska1 no waw,neviem ci sa z tych par sestakov nezblazdnim 😎

strihalka
6. dec 2011

@ancovicka30 nebyla aktualiuovana z dubofu, zeje nas hu asi 30 a prislo mipet zprav s aktualizacemi
Tudiz novou tsbulku dostanete pod stromcek

!!!!!!!!!!!!!!!!!PRO nove uzivatele : pozadejte aprilovky2012 jako pritele, po potvrzeni dostnete pristup k tabulkam, zaroven muzete pozadat o pristup k soukromym tematum, ktere resimd v temach dostupnych pouze aprilovkam, tozo je potrebne poslat mne Strihalka

andrejka1974
6. dec 2011

@danka.chomka zaujimave vyslo mi to podla toho kalendara dievcatko aj realne cakam dievcatko

elfka.elfka
6. dec 2011

nam z vypoctov nic nevyslo spravne. osobne si myslim ze je to 50 na 50, komu to sedi tak povie ze je to pravda, komu nesedi povie ze to 😵 su babske povery a ze to treba brat ako zabavu pocas cakania na potvrdenie pohlavia

andrejka1974
6. dec 2011

tak dnes som bola opat po mesiaci na kontrole robila mi ultrazvuk a mala ma 22+3 a vazi 521 gramov a je konecne otocena spravne hlavickou dole o 2 tyzdne idem na odbery a dalsiu poradnu mam 3.1.2012 mala zacina byt celodenny vtacik kope rano, cez den ale najma vecer a v noci ked sa zobudim vzdy ma parkrat kopne dnes sa mrvila aj pri ultrazvuku stale sibrinkovala rukami po vcerajsku mi je uz dobre hlava sa nekruti vsetko zvladam

urma
6. dec 2011

@kristina.mihalovicov ja mam 19.podla posledneho sona alebo 20.4. 😉 podla MS

darinkazv
6. dec 2011

ahojte, tak som späť zo sona. babulka má všetko v poriadku. a má nádherné očičká, noštek, ušká aj pusinečku. je to naše ďalšie krásne zdravé bábenko. taaaaaaaak ju ľúbime 😉

urma
6. dec 2011

@huterika ja som vcera videla prvykrat taky riadny kopanec alebo salto alebo neviem co..zvonku na bruchu. Bola to taka pecka, ze aj ked som sa nepozerala priamo na brucho, tak periferne som to zbadala 😀 ako som lezala v postielke. Naberaju tie nase drobucke na sile 😀 Ale inak nekope ma moc casto a ani nie dlho, max.3x po sebe.

urma
6. dec 2011

@darinkazv mne chlapec vysiel ked si to tak rekapitulujem asi len na tej podla fazy mesiaca, kedy bol sex. 😉 Mozno este soda, lebo ta tiez trosku penila, len neviem, ako by mala vyzerat, keby nepenila 😀 skratka nebolo to dako vyrazne bublavo....

urma
6. dec 2011

@amanda683 u mna tych 5% spravi cca 52 eur mesacne. Takze ked neprsi, nech aspon kvapka 😉

jenny605
6. dec 2011

KOceny , tak mikulasske sono je aj za mnou. .Hned na to rozcapilo nozky na uvod a hned vieme , ze to bude herecka.. Este vybrat meno.. dolezite ,ze vsetky meracky su ako maju.. 😎

carrie84
6. dec 2011

@jenny605 - a nad akymi menami rozmyslate? 🙂 My musime rozmyslat aj ja zatial - gulky sice vidno nebolo, ale este stale nie je nic iste 😝
@urma - mne soda penila, podla cinskeho to ma byt chalan a zatial na sone ziadne gulky neboli - a nech sa ani neobjavia! Ja som aj tak vzdy problematicky pripad, tak preco nie teraz, ze? 😀

jenny605
6. dec 2011

Kedze to mal byt David. .tak este nemame sajnu. ..a u nas sa ani pipik nezjavi. .Burcovala som doktora, ci to je mozne ze by sa este zjavili ,ale krasen videl susku. .takze Davida si nehame na nabuduce ..Takze voobec netusim ..Mne sa lubia ale skor take klasiky ako Lucka, Zuzka, Natalka. .tak neviem. .a vy ake mena ? daj inspiraciu. . 😉

palmarmj
6. dec 2011

Aha babenky aky pekny obrazok som tu objavila.... 😉

efci
6. dec 2011

Ahojte, tak uz aj my sme po morfo 🙂 Vsetko v poriadku a ja to uz viem od minuleho stvrtku, ale od dnes potvrdene...budeme mat braceka 😎 Fesak moj malicky tvaricku si boril do placenty, tak mam foto len pol tvare, ale krasny je, neviem sa vynadivat ako si tam driemka 🙂 Ale bundas moj, teda podla mna je o dost vacsi, konkretne cisla budem mat v rukach az zajtra, ale uz len ta vaha ze 700 g 🙂 Doktor povedal, ze bud je to tucne miminko alebo sme ho pocali skorej, to nikto nevie kedy bola ovulka naozaj. 😎

Co som tu len narychlo zhliadla, ze riesite cinsky kalendar, tak by mala byt baba...takze u nas neuspesny.

Idem vas docitat.

wieruska1
6. dec 2011

@urma moja rec... lepsie 5 % plus ako nic 🙂

takitak
6. dec 2011

@urma akože maximum, heeeej??? díky že si to prepočítala ... poteší 😀 škoda že to ešte nepredĺžili o pár týždňov ... no ale pri druhom to už hádam bude ešte viac a ešte dlhšie ... to budeme rodiť ako jablone

ináč Vás teda vôbec nestíhačkujem čítať, takže by posledná kt. tu je vždy mala spraviť jednu rešerš na konci dňa čo nové a pod. ... 😀 😀 😀 tak ale dúfam že všetky ok a už bude len lepšie a väčšie ...

a včera som manžela dokopala ku kočíku, objednal a vraj ho aj majú, takže má prísť tento týždeň, aj sedačku doobjednal, zjednal %% zľavu + nejaké vecičky do výbavy ... no ešte že som s ním nebola, lebo by som sa hanbila ... s výhrou 500 eur mínus daň máme celý vozový park za cenu vajíčka. teším ... som mu nakázala ani ho nenosiť domov, ale k svokre ...

ináč všetkým prajem pekného mikuláša, dúfam že ste dostali samé dobroty ...

atreyu
6. dec 2011

@dennkaa @pimpilla @ancovicka30 @maxara @zuzanka2905 @huterika @katkarv @adik109 @nelicefo @strihalka @janka273 @dandelion18 @giapetko @takitak @urma @sunday1 @peka13 @jennyna @teleranka @zlatulienka @katkadz
dúúúfam, že som na nikoho nezabudla 🙂 ak áno ospravedlňujem sa
Baby chcem sa vám poďakovať, že ste na nás mysleli a trošku ma v tej nemocke podržali...veľmi ste mi pomohli po psychickej stránke...vypýtala som sa dnes domov a nemali námietky, akurát musím dodržiavať kľudový režim...manžel si zobral voľno tak som o mňa stará ako o superstar, cítim sa ako v 10*hoteli 😀
diagnóza:hroziaci potrat 😕
nepovedali mi do kopy nič od čoho by to mohlo byť...brali mi krv, moč a výter a všetko bolo ok...jedno viem, že mi tá nemocnica pomohla...išla som tam fakt s bolesťami a bruško mi tvrdlo častooo až tak, že som sa na to v noci budila...dnes je to omnoho lepšie, bolesti našťastie nemám (klop,klop,klop) a bruško mi tvrdne už len občasne ale dostala som magnézium...tak snáď to dopadne dobre a vydržíme aspoň do polovice marca...už ten strach nechcem zažiť ☹
ešte ráááz ďakujéééém

katkarv
autor
6. dec 2011

@atreyu super spravicka,doma je len doma 🙂

darinkazv
6. dec 2011

@atreyu tak super, že ste doma 🙂 tak len kľudne užívaj 10* hotel. nech len pekne drobec drží v maminkinom brušku. však vonku zimaaaa a tam teplúčko 😉

maxara
6. dec 2011

Ahojte krasky
tak baby uz odisli, decka vyhrate, Ninka drichme 😀 uz som aj upratala.. super.. jaaj aka som spokojna, konecne sme pokecali a dobre nam to opat padlo. 🙂

@danka.chomka no tak mne aj podla toho co si hodila link, cinskeho kalendara vychadza baba a cakame chlapca 😝 u mna jedine ta soda penila, inak podla vsetkeho baba.. dufam, ze nebude gay 😕

@sunday1 😀 ja si to mam tiez zarobit doma, takze nepanikarim.. ale ja mam uz osvedcenu metodu.. ziaden citron, iba ladovu vodu a tu glukozu, zapcham nos a rychlo exnem. A potom sa to da, ostane len ta sladka chut v ustach a to este zapijem deckom cistej vody a hotovka. 🙂 ja som hnusne vraciavala, ale toto som v pohode zvladla, tak sa zatial nebojim. (uz mi robili trikrat ten test, teraz stvrty 😝 )

ancovicka30
6. dec 2011

@strihalka nemyslela som to nijako utocne s tou tabulkou, prepac ak to tak vyznelo, to bolo len ciste konstatovanie, ze ked sa babenka chcela u nas zorientovat...
a aktualizaciu poslem este dnes, nech som vzorna 🙂
@atreyu super, tak si to uzivaj doma 🙂

strihalka
6. dec 2011

@atreyu jsem rada ze jsi doma. , prebehl mi mraz po zadech kdyz citam co mohlo tebe potkat. Prekonali jstw to a ted vzhuru k aprili, neboj dojdete az dl aprila!!!hlavne te ste na tom oba o mnoho lepe

efci
6. dec 2011

@sunday1 skusenost so strankou nemam, lebo vacsinou objednavam so zahranicia, ale ta zlava nie je nemozna. Som to pozerala a aj kocik co chcem ja tam stoji cca o 300 € menej ako v beznom obchode. A aj na mojich francuzskych strankach odkial si budem objednavat ja su taketo zlavy. Takze si myslim, ze to bude OK.

Jaj, ja som si dnes objednala prvu novu vec pre mojho synceka http://www.pampyshop.com/detail.php?zbozi=1805437 😎

A od vcera vecera mi tecie z nosa, tak mam nervy 😠

janka273
6. dec 2011

@atreyu tešíme sa , že si opäť doma 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 , ležkaj, nič nerobkaj, a veľa oddychuj 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

efci
6. dec 2011

@atreyu drzte sa!!!! nech je uz len dobre do konca.

maxara
6. dec 2011

@strihalka v BA na strecnianskej v petrzalke stal pred rokom 3D 40e u gynekologicky nejakej Radmily.. daj si vyhladat Radmagyn

@adik109 aha, takze ten gel si teda nemam tak nechat posobit na noc? ci nevyplachnut dokladne, iba tak ledabolo, aby tam aj ostalo aj nie? 😅

strihalka
6. dec 2011

@ancovicka30 nemyslela jsem to ani ja tak to asi vyznelo. Rada se o tabulku postaram, jen nemam cas na to ji aktualizovat kazdy vecer a bastve me kdyh tu 14dni sbiram aktualizace a kdyz je tabulka venku na skle, prijde mi daksich deset....... Nektere zeny tu priskrtit 😀 😀