icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

darinkazv
8. dec 2011

@strihalka teraz sú tie babulky už dosť veľké na fotky. ja mám z 20tt z prvého tehu a už tam toho moc nezmestilo 🙂 ale ak pôjdeš na 4D, tak tam by si mala krásne fotky tváričky aspoň 🙂 ale tak keď chcete z normálneho foto, tak si povedz ešte dopredu. keď tam vojdete, že keď dokončí merania, že by ste si želali aj pohlavie, ak sa bude dať zistiť a aj foto 🙂 a budete to mať od začiatku zaistené 😀 držím palce 😉

strihalka
8. dec 2011

@darinkazv ale tak pohlavk mit nemusime ale tvaricku ano. Jen sladkcekova ze tride nedela jen ctyride a ze foto stoji 15€ a cd 50€. Se na to u ni vykvaknu kks takze shanim kontakt na nekoho kdo mi udela klasicke utz a tri de foto lacne!!!!

darinkazv
8. dec 2011

@strihalka uf. to sú pálky. u nás v nemocke 4D video stojí 40eur a fotka 6eur. máme aj nového gynekologa v meste s novou ordináciou a on robí 4D video za 20e a fotku za 3e. tak som neváhala a objednala sa 🙂 ale fotku nechcem. ja mám na to doma program a sama si z videa fotky narobím 😀 tak nech vás už šup šup vezme, nech ste spokojní 😉

strihalka
8. dec 2011

@darinkazv No pekne kks jake palky fuuha ja teda doufam ze mi aspon tu jednu udela

darinkazv
8. dec 2011

@strihalka tak na tehotných sa vždy dobre zarába. už len keď oblečenie si vezmeš, o koľko je drahšie, než pre netehu. proste vedia, že to žena potrebuje, tak si báchajú cenu nehorázne. a to isté je s týmito 4D videami a fotkami 😠

efci
8. dec 2011

to ma clovek normalne nervy ked vidim, kolko tam za to u nas musite platit. Keby som bola na SK tak si to tiez urcite zaplatim, ale fakt je to vrchol, ze 6 € fotka...to uz co to stoji toho doktora tri kliky na odoslanie prikazu tlaciarni + papier 😠 Fakt sa mi to nepaci. Ja tu nemusim riesit specialne ,ze najprv 2 D, potom morfo prip. este 3 D, 4 D... Rovno vas tu poslu do centra kde to je vsetko hned v jednej ambulancii aj s Dopplerom. Vacsina vysetrenia je v 2D, Dopplerom skontroloval srdiecko, tvaricka automaticky 3D....dve fotky na pamiatku, spredu + profil...a neplatite nic!!! A este mi doktor povedal, ze nabuduce (v 32 druhom tyzdni) si mam doniest USB kluc, ze mi tam da uplne vsetky obrazky co pozeral pocas vysetrenia, lebo do papierov pre mojho gyndosa vlozil najdolezitejsich 12 fotiek, zvysok je slovne popisane.

strihalka
8. dec 2011

@darinkazv no ja dnes koupila kouoila kalhoty za 26€ a triko ze 18 noani nahodou....fuuha dtale cekame

strihalka
8. dec 2011

@efci no ja jsem cetla te tu dava fotozdarma ale radeji si o nej reknem jennevim ci da 3d

darinkazv
8. dec 2011

@efci na slovensku je to tak 😀 sa netreba ani čudovať 😀

@strihalka uf, ja našťastie som zohnala všetky veci cez net a lacno. ale inak strašne veľa za to pýtajú. a to vám nevedia povedať niekto tam, že dokedy máte čakať? 😕

lillienn
8. dec 2011

@dennkaa
@darinkazv aj mne sa to zdá skoro, ale na poslednej poradni 28.11. mi sestrička povedala, aby som si zavolala do labáku a objednala sa ten test, aby som ho mala urobený do ďalšej poradne 28.12., tak som sa objednala dali mi termín na dnes, až potom som sa tu dočítala, že kedy vlastne by sa to malo robiť...ale nikto s tým nemal žiadny problém. Pre istotu sa ešte opýtam sestričky alebo doktora na najbližšej poradni či to nebolo skoro, či sa nepomýlila a keď tak pôjdem znova 😀 mňamka..... ale výsledky boli úplne v poriadku, tak neviem či za tie tri týždne sa niečo zmení.

darinkazv
8. dec 2011

@lillienn jej, ja mám tiež poradňu 28.12. ale hneď ráno ma čaká ten glukózový test a potom idem do poradne 🙂 a 30teho 4Déčko. myslím si, že keď si to mala teraz v poriadku, tak sa to nezmení za tie 3 týždne. ja sa skôr bojím, že po sviatkoch budem mať ja zhoršené výsledky 😀 radšej by som šla pred sviatkami. takto sa to skreslí zbytočne 😀

lillienn
8. dec 2011

@darinkazv tak po tých sviatkoch to bude asi u každej horšie 😀 inak dnes sa stráááášne vytešujem, dostali sme dnes kopec chlapčenských vecičiek do jedného roka od známej a tých kúskov je okolo 150 fakt nemusím už nič kupovať na oblečko 🙂 strašne sú krásne tie drobučké vecičky...

katkarv
autor
8. dec 2011

@darinkazv ja som nemala ten glukozovy test,teba kto nan poslal?

lillienn
8. dec 2011

@darinkazv a viaceré tu píšete, že idete na druhý 3D, 4D utz...je to nejak povinné? a v ktorom tt by sa to malo robiť?

strihalka
8. dec 2011

Uz to vime, kdo tipoval chlapce??

takitak
8. dec 2011

@strihalka tak už viete ?

dnes šiel môj manžel na vianočné trhy. joj aj by som šla ... pečená cibuľka so žemľou ... mňam. ináč dnes dorazil kočík aj vajíčko aj všetko ale ani som to nevidela a mnažel to bral k svokre. takže už to videli všetci, ešte aj neter, vraj už kočíkovala ...😀 ja som si dala zákaz sa na neho aj pozrieť - no ešte že často nechodím k svokre ... a ešte nám ho svokra aj doplatila. a tiež sme napísali ježiškovi, aby doniesol mimču zvlhčovač ... a máme vybrané aj tapety - cez víkend teda malujeme a skladáme nábytok - teším

takitak
8. dec 2011

@strihalka už to vyvaľ ....

dennkaa
8. dec 2011

@strihalka no ja som tipovala chlapceka, tak ako??

janka273
8. dec 2011

@strihalka rýchlo s pravdou von 🙂

darinkazv
8. dec 2011

@katkarv mne dala doktorka papier. a objednávala som sa na to do labáku. ešte som tam nebola. až 28.12. 😉
@lillienn ja idem na prvý 4D povinné to nie je. to len keď chceš. a platí sa za to 😉

@strihalka jeeeeeej, tak ďalší chalan? a ja že baba 🙂

dennkaa
8. dec 2011

@lillienn myslim, ze to nie je povinne. My ideme, lebo chceme drobceka vidiet aj na 4Dcku a chceme si dat nahrat aj CDcko 🙂 Vyjde nas to na 40 EUR v Kochu.

takitak
8. dec 2011

@lillienn mi ideme tiež len preto že chceme, nebola som predtým iba na 2d
@dennkaa tiež ideme lebo chceme, hlavne kvôli rodine, ešte také nevideli. je tam ja zvuk ? že to potom možno púšťať aj bábu???

dennkaa
8. dec 2011

@takitak neviem veru, ci je to aj so zvukom. Vy idete kedy?? My az 16.1.

takitak
8. dec 2011

@dennkaa 15.12. - strašne som zvedavá. Ja som vôbec nechcela ísť, ale už ako vidím tie Vaše foto tak by mi to bolo ľúto ...

akurát objednávam darček (počas čakania na @strihalku) a už mám skoro pre všetkých .... ešte vyberám vôňu rpe manžela a neviem sa rozhodnúť ... nemáte nejaký dobrý ?

jenny605
8. dec 2011

@dennkaa Ahoj ..si mi dla chrobaka do hlavy , ze by som aj ja sla po novom roku nasu bambulu pozriet na 4D ku Kochovi. ..Ako sa objednava ? staci telefonicky ? 40€ je aj s cd ?

danka.chomka
8. dec 2011

@strihalka jaaaaaa som tipovala chlapcaaaa tak co to mame?

dennkaa
8. dec 2011

@takitak 🙂 Tak vy uz za chvilocku, super. My teda az v januari, to uz bude malinky poriadne velky (budem uz 27 tt), tak som velmi zvedava ako bude vyzerat.
Moj manzel oblubuje vonu od Versace a od Beckhama.
A inak tiez cakam na to co napise @strihalka - ale nas riadne natahuje 🙂
@jenny605 da sa objednat aj telefonicky. 40 EUR platia pacientky Kocha, ak je pacientka od niekoho ineho, tak plati myslim raz tolko. A je to uz aj s CD.

srnqqa
8. dec 2011

@dennkaa Ahoj, ja som teda riadne premýšľala a bola som pevne rozhodnutá, že tých 690 € si pre dieťa odložím, ale.. pátrala som (hádam ešte v septembri) na nete, čo a ako, a zistila som, že využiteľnosť vlastnej je cca. 1 % - bolo to aj v reportáži v reflexe..keby nájdem link, pošlem.. Čo ale určite urobím je, že ju darujem do verejného registra, a snáď niekomu pomôže 🙂

ivetka1981
8. dec 2011

@strihalka babuľa..rýchlo s tým von..tak ako?Je to chlapček či dievčatko????? 😎 😎 😎 😎

srnqqa
8. dec 2011

@urma ten je nádherný..kde ste zohnali? 🙂