Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@strihalka uf. to sú pálky. u nás v nemocke 4D video stojí 40eur a fotka 6eur. máme aj nového gynekologa v meste s novou ordináciou a on robí 4D video za 20e a fotku za 3e. tak som neváhala a objednala sa 🙂 ale fotku nechcem. ja mám na to doma program a sama si z videa fotky narobím 😀 tak nech vás už šup šup vezme, nech ste spokojní 😉
to ma clovek normalne nervy ked vidim, kolko tam za to u nas musite platit. Keby som bola na SK tak si to tiez urcite zaplatim, ale fakt je to vrchol, ze 6 € fotka...to uz co to stoji toho doktora tri kliky na odoslanie prikazu tlaciarni + papier 😠 Fakt sa mi to nepaci. Ja tu nemusim riesit specialne ,ze najprv 2 D, potom morfo prip. este 3 D, 4 D... Rovno vas tu poslu do centra kde to je vsetko hned v jednej ambulancii aj s Dopplerom. Vacsina vysetrenia je v 2D, Dopplerom skontroloval srdiecko, tvaricka automaticky 3D....dve fotky na pamiatku, spredu + profil...a neplatite nic!!! A este mi doktor povedal, ze nabuduce (v 32 druhom tyzdni) si mam doniest USB kluc, ze mi tam da uplne vsetky obrazky co pozeral pocas vysetrenia, lebo do papierov pre mojho gyndosa vlozil najdolezitejsich 12 fotiek, zvysok je slovne popisane.
@dennkaa
@darinkazv aj mne sa to zdá skoro, ale na poslednej poradni 28.11. mi sestrička povedala, aby som si zavolala do labáku a objednala sa ten test, aby som ho mala urobený do ďalšej poradne 28.12., tak som sa objednala dali mi termín na dnes, až potom som sa tu dočítala, že kedy vlastne by sa to malo robiť...ale nikto s tým nemal žiadny problém. Pre istotu sa ešte opýtam sestričky alebo doktora na najbližšej poradni či to nebolo skoro, či sa nepomýlila a keď tak pôjdem znova 😀 mňamka..... ale výsledky boli úplne v poriadku, tak neviem či za tie tri týždne sa niečo zmení.
@lillienn jej, ja mám tiež poradňu 28.12. ale hneď ráno ma čaká ten glukózový test a potom idem do poradne 🙂 a 30teho 4Déčko. myslím si, že keď si to mala teraz v poriadku, tak sa to nezmení za tie 3 týždne. ja sa skôr bojím, že po sviatkoch budem mať ja zhoršené výsledky 😀 radšej by som šla pred sviatkami. takto sa to skreslí zbytočne 😀
Uz to vime, kdo tipoval chlapce??
@strihalka tak už viete ?
dnes šiel môj manžel na vianočné trhy. joj aj by som šla ... pečená cibuľka so žemľou ... mňam. ináč dnes dorazil kočík aj vajíčko aj všetko ale ani som to nevidela a mnažel to bral k svokre. takže už to videli všetci, ešte aj neter, vraj už kočíkovala ...😀 ja som si dala zákaz sa na neho aj pozrieť - no ešte že často nechodím k svokre ... a ešte nám ho svokra aj doplatila. a tiež sme napísali ježiškovi, aby doniesol mimču zvlhčovač ... a máme vybrané aj tapety - cez víkend teda malujeme a skladáme nábytok - teším
@strihalka jaaaaaa som tipovala chlapcaaaa tak co to mame?
@takitak 🙂 Tak vy uz za chvilocku, super. My teda az v januari, to uz bude malinky poriadne velky (budem uz 27 tt), tak som velmi zvedava ako bude vyzerat.
Moj manzel oblubuje vonu od Versace a od Beckhama.
A inak tiez cakam na to co napise @strihalka - ale nas riadne natahuje 🙂
@jenny605 da sa objednat aj telefonicky. 40 EUR platia pacientky Kocha, ak je pacientka od niekoho ineho, tak plati myslim raz tolko. A je to uz aj s CD.
@dennkaa Ahoj, ja som teda riadne premýšľala a bola som pevne rozhodnutá, že tých 690 € si pre dieťa odložím, ale.. pátrala som (hádam ešte v septembri) na nete, čo a ako, a zistila som, že využiteľnosť vlastnej je cca. 1 % - bolo to aj v reportáži v reflexe..keby nájdem link, pošlem.. Čo ale určite urobím je, že ju darujem do verejného registra, a snáď niekomu pomôže 🙂
@strihalka babuľa..rýchlo s tým von..tak ako?Je to chlapček či dievčatko????? 😎 😎 😎 😎

@strihalka teraz sú tie babulky už dosť veľké na fotky. ja mám z 20tt z prvého tehu a už tam toho moc nezmestilo 🙂 ale ak pôjdeš na 4D, tak tam by si mala krásne fotky tváričky aspoň 🙂 ale tak keď chcete z normálneho foto, tak si povedz ešte dopredu. keď tam vojdete, že keď dokončí merania, že by ste si želali aj pohlavie, ak sa bude dať zistiť a aj foto 🙂 a budete to mať od začiatku zaistené 😀 držím palce 😉