Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@dennkaa nechala som si zaslať tie písomné materiály.. inak, sú tam len samé pozitíva 😒 a ten dotazník, ten je bežný - okrem údajov o mene, potom sú tam otázky o ochoreniach krvi, hepatitída, poranenia, zákroky, aids - to je o matke a blízkej rodine dieťaťa onko ochorenie, dedičné genetické a jedna hlúpa otázka: "Ste vy a otec dieťaťa pokrvní príbuzní" 😕 ? Aj tak ju potom prešetria, len neviem, či mi pošlú výsledky, aj keď ide o verejný register..
Pripájam link na názory lekárov na odber pupočníkovej krvi - na základe reportáže z reflexu som sa rozhodla pre verejný register 🙂
http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/refle...
@srnqqa ono uz ked to bude aktualne, tak nabehnu, odoberu, vysetria a ked sa im daco nezda, akoze infekcia alebo tak, potom do verejneho ani nezoberu. Ale keby to je pre teba, tak nevadiiii, ved si ju chcela tak tu ju mas 😒 Ale to som tak trochu pritiahnute za vlasy popisala, ale pointa...do verejneho su prisnejsie kriteria ako na vlastnu potrebu 😔 Potom keby ju naozaj nedajboze potrebujete, tak za 20 rokov zistite, ze vlastne nie je moc pouzitelna....no dik. Je to vsetko podla mna take malovanie certa na stenu. Preco by sme si mali privolavat dake katastroficke scenare pre nase malicke?
túlam sa po nete a našla som takúto pomôcku do domácnosti, možno sa niektorej zíde http://www.burko.sk/rodinka/domacnost.htm
Caute dievcata 🙂
Ako? U nas relativna pohodka, az nato ze nam permanentne blbne net a strasne zle sa mi chodi 😝 Blba platnicka 🙄
@urma bielo strieborné??? dobrá kombinácia ... joj to sa vyšantíš ... určite je to tam lacnejšie ako u nás ... mňa z toho ide klepnúť. Veci sú tak krásne ale neskutočne drahé. Ja som si všetko okukala v obchode a potom nahlásila ségre a tá mi to za polku alebo ešte menej kúpila v DE alebo CZ. AKože stuha na stromček u nás 7,65 eur. Ségra mi to kúpila za 1,25 a to raz takú dĺžku ... ja sa na výzdobu chystám v sobotu - stále rozmášľam ako to hnedo, zeleno, ružovo, zlaté bude vyzerať - asi si vysypem všetky tie gule (ja dávam len gule) do niečoho a uvidím ako to bude ladiť ... ináč Ty budeš v SR na vianoce či zostávaš ... ????
@urma ja si len želám, aby bolo zdravé, ale na druhej strane, čo má prísť, ma / nás neminie. A vôbec, žiadne dieťa si nezaslúži trpieť.. Nuž, treba byť prísni pri odbere, s tým plne súhlasím.. Keď to zoberiem tak sebecky, v našej rodine bolo nešťastia dosť a snáď už by aj stačilo. Ja dúfam, že my ju potrebovať nebudeme.. a radšej ako biologický odpad ju darujem..
@takitak v tomto AVA je to podla mna lacnejsie ako u nas, ale inak je tu drahoo, som si omylom kupila taku trapnu suknu za 28 e co je len ako pas svetroviny. Boli tam dako pomotane cenovky ci ja som bola pomotana...a uz som nechcela traposit, ked som to zistila.
Taky malicky zvazok tych guliciek stoji 0,9 E aj zvazok malickych listkov...a este som za 1 E kupila poharik na kahancek so sobikmi krasnucky 😀 Ale snehuliak...neviem presne ale cez 30 E za neho vyfliasol moj drahy
@urma ešte som o ňom nepočula.. tak do belgicka to mám "trošku" ďaleko 😀 ja som teda nikdy nebola na sviatky (naposledy ako malé deco 😀 ), ale posledný polrok blbnem a o týchto posledných dňoch už ani nevravím.. 😵 ja už som taká oblbnutá (v dobrom) aj z našej "Micky" (môj 9r. brat s ťažkou DMO), aj z toho drobca.. ale ten snehuliak, jaaaj, zlatý..🙂
Vyrazame na belgicku cokolaaadu, cautee. Najblizsie sa vam hlasim z Prahy 😀
@ava11 ja by som si dala šaty, lebo: 1. ťa netlačia, 2. cítiš sa v nich dobre, 3. vraví to aj manžel a 4. s tým bruchom nič nespravíme, je to tak prirodzené a to mám teraz nosiť vrece na sebe? Prečo by som nemohla byť pekná aj teraz? Mnohým z tehotných to veľmi, ale naozaj veľmi pristane.. Majú iné vyžarovanie.. A či ona nežiarli 😀 ???
@takitak
@dennkaa
@darinkazv
@danka.chomka
@ivetka1981
@urma
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Victoria♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
@strihalka no konečnéééééééééééééje to vonku...blahoželám k princezničke, nádherné meno ste vybrali 🙂
a je prekráááááááááááááásna
@strihalka to je ciste dievcatko aj podla fotky, neni pochyb taky nezny xichtik dievcatkkovsky. Velmi ti gratulujem viem ze si si priala pišipilku 🙂 zlatinko vase 🙂 muzik co na to? 🙂
@zlatulienka dakujem, jsme nejstastnejsi, vsude na vsem vychazel chlapec, takze jsme asi prirodu premluvili 😀
@danka.chomka dakujem, muz jen mlcel a koukal.))hotovy jsme obaja...ae v dobrem, konecne muzem nakupovat
Konecne baba v rodine, po 6 chalanoch 😀

@srnqqa no ale, ze do toho verejneho registra zase neumoznia vsetkym, vraj je na to nejaky prisny dotaznik. Ale tiez uvazujem aj o tom verejnom, len este sme sa s manzelom nerozpravali tak navazno.