Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@strihalka a nám zase všade vychádzalo dievčatko a nakoniec sa z toho vykľulo chlápätko 😉
sa s tebou Janulka moc teším, lebo si dobre pamätám ako si v začiatkoch snívala o dievčatku 😉
@danka.chomka ja mam to info o trvani toho dotepania od nasej lektorky gravidjogy, ktora je aj dula a vravela ze ma taketo info zo seminara s M.Odentom o hypnoporode...ale tak tie tvoje cisla zneju urcite lepsie, tak snad to bude skor tak...🙂
@strihalka
@zlatulienka
mne všade vychádzalo dievča, čakáme tiež chlapčeka /akurát sóda trošku šumela/...a pri Tami to bolo opačne, všade chlapec a narodilo sa dievčatko 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
A môžem ísť spať 🙂 pekne spokojne, že @strihalka odhalila, čo ukrýva v brušku 🙂
@ancovicka30 uaaaau odent! moja najvacsia porodnicka laska. 🙂 Najuzasnejsi lekar aky keedy chodil po tejto zemi 😵 😵 😵 ja tu informaciu v ziadnom pripade nevylucujem, akurat ma to zaujalo, lebo som o tej casomiere nepocula este, prave preto si rada doplnim info 😉 ty mas teda super ze u vas cvicia gravidjogu. ja chodim len na obycajnu- aj ta mi strasne dobre robi a potom este na tehu cvicenie tiez k dule. Dobre padne tak s ostatnymi tehulkami trosku popletkovat.
@danka.chomka ja ho teda velmi nepoznam toho odenta, ale som tu na MK zachytila ze je tema s jeho menom, tak som pochopila, ze asi daky vyznamny clovek to bude... 😀 daco nam aj rozpravala minule z toho seminara co mala s nim, ale teda musim povedat ze to bolo ako z ineho sveta oproti tomu co si ja pamatam z mojho porodu.... 🙂 a hej, je super ta gravidjoga, akurat ta baba uz od januara na tom mieste kde som chodila konci, tak budem musiet dakde dalej jedine dochadzat ...
@strihalka juj tak šup niečo pekné dievčenské nakúpiť ... meno je krásne...a už si z barana u býka ??? joj tak jedna silnejšia osobnosť ako druhá ... 😀
tiež môžem ísť spokojne spinkať, malý sa nadrapuje v brušku, dnes je nekľudný - asi z toho naťahovania od @strihalka - no nech si zvyká že my baby sme sme také 😀, že ?... dobrú noc
@strihalka no supeeeeeeeeer. tak gratulujeeeeem 🙂 sa tu baby kopia po tej ére chalanov 😀 a pekné meno. malá je krásnučká. ja sa už neviem dočkať našej na tom 4Déčku. ak ma to zase nakoplo, keď som tvoju fotku videla 😀 čítam, že tiež v rodine samých chalanov máte. my sme mali 5 chalanov v rodine, keď sme prvú čakali. tak to bolo radosti (ale aj závisti), keď sme oznámili, že bude dievčatko 😀 teraz máme v rodine 8 chalanov, našu staršiu a teraz táto bude druhá baba v rodine 😀 tak už môžte kupovať vecičky 🙂 ja si to nehávam na január 😀
@darinkazv aj my zacnem v january jen ted objedname jednu postylku co je v akci a nevime do kedy ji budou delat v bile barve a bude tak lacna...
no svagrina 3chalany, muzova sestrenka, teraz ceka tretiho chalana...🙂svagrina se tesi na saticky az kupovat bude a ja taky.D
nicmene ted me ceka ukol najit levne 3D v BA, bo k ty moji fkat nejdu, navic me tak nakrkla...
jsem ji rekla, ze jsem unavena, ze mi neni dobre z barev, usinam v praci a byla jsem uz tyden pn se zadama a ona na to ze nooo, to patri k tehu, si zvykejte....ona me fkat nenecha doma svinucha☹
Baby, zacinaju mi opuchat clenky a trosku lytka. Vraj mam pit vela vody a menej solit. Mozem pit aj nejake caje na odvodnenie?
@anabelleee no s tema ybch radei opatrne, aby neublizili babu:-/
@strihalka ja som dieťa nechcela, ak, tak okolo 30, ale tento rok sa to akosi zmenilo 😕 človek mieni, pán boh mení, hovorí sa.. 😀 momentálne som si neni istá, či by som ešte chcela, zatiaľ bude stačiť toto jedno..hlavne, ak bude po otcovi 😝 to vlastne on navrhol, že matúš, ale my už dvoch v rodine máme, ja som chcela meno, ktoré nemáme ani my, ani oni..takže, som to uvážila, a povedala som, ak matúš, tak "v tvare" matias.. 😀 a prešlo..my sme mali len toto jediné, už žiadne iné som nechcela a pre dievča Emma Lea..proste som to tak cítila, a keď som ho dnes videla na 3D, no Matýs 😉 ja ho tu aj vycapím, až sa pochválim, len nemám pc s dvd mechanikou - je v oprave a doma máme už len netbook a klasický PC, čo vykrikuje o neoprávnenom windowse 😅
naozaj máš peknú dcérku, aj meno ste vybrali pekné.. 🙂
@atreyu dakujem
vcera vecer jsem natebe hodne myslela....
Koukala jsem na to video porad discovery....tam psali o tom ze jak vznikaji vztahy v maternici babo dava najevo ze hcce ven....ta rikali ze je to zpusobene tim, ze plice kdyz iz jsou maximalne dotvorene tak zacnou do placenty vypoustet nejakou latku, ktera zpusobi kontrakce...
Vzpomnela jsem si ze si rikala, ze ti davali injekce na rychlejsi vyvin plic babetka, kdyby se narodilo skor,tak aby melo plice lepe pripravene k zivotu...pokud jsem to teda sve dobre pochopila..
Vypliva z toho to, ze tedy ti i tak hrozi predcsny porod, ze mam martinek ted t plice jakoby nadopovane a ze mu porostou rychleji? a ti i porod drive..teda me to tak napadlo kdyz jsem si ty infromace dala dohromady, ale je to jen moja uvaha
@maxara dakujem🙂 jsme velmi velmi stastny🙂...je jsem prihlasena jako april .-D
ahojte, /strihalka /gratulujem k dievcatku, ja som bola na uzv,ale male bolo tak otocene, ze nebolo vidiet co to je. Tak snad nabuduce 😉
Ajojte babulky no konecne vieme pohlavie aj my,budeme mat bambulku malu 🙂 skryvala sa skryvala ale nakonec sme ju odhalili 🙂
@strihalka srdečne blahoželám k pipinke...krásnučká je...držkajte sa v zdraví... 😉

@strihalka TEšíME SA VEľMI, NÁDHERNÁ VIKINKA 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 , šup sa objednávať kočík / Vikinka sa podobá na teba s noštekom 🙂 /