Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
dievcata, asi to tu nedocitam ani...som mrtva zas celu noc hore, teda nad ranom sme schrupli v aute mozno 1,5 h obaja. Teraz sme sa uz vratili z prazskych trhov, skoro sme ich nenasli, lebo rovno sme isli k hradu hore a tam ani ziarovecky 😀 Takze mam aj v nohach pekne nachodene. Inak atmosfera v prahe 😕 ala jarmok. Nechapem....taku kapelka tak falosne vrieskala v rokovom style, ci co to bolo...ja sa teda nevyznam moc v hudbe, ale toto bolo moc aj na mna a vsetci zraliiii aj ja by som 😅 ale to teda mi zas len na ten jarmok pripada nie vianoce. A do toho poprchalo...takze zasa sa nekonala euforia ani u mna ani u mm. Zeby sa este stavime cestou vo viedni ? 😀 😀
@motylicek123 no veru ešte mame dosť pred sebou ale aj teba tak kostrš boli nie križe ja len sa trochu zohnem nad stol tak už citim ani rýchlo chodiť nedokážem a 2,5 ročnu derku už ani nedviham bo konec by bol
Ani aj nezvladam docitat, jsem mrtva, jdu na chvili bumbac postel a pak se sem vratim🙂
@ivetka1981 mne na to povedali na internom, že to je bežný tlak, a to mi vedel vyskočiť aj na 150.. a najviac ma zaskočila otázka lekára - tehotenstvo vám dr. uzatvorila ako rizikové alebo zdravé? Zdravé, vravím... Jeho odpoveď: Tak potom je všetko v poriadku... cítila som sa dosť blbo, a keby niečo poviem, tak sa tam rozbačím, akože keby je rizikové, tak aj tlak je zlý???? nechápem.. aj gynek.mi povedala, že si mám dať panadol na to.. 😖 a tá rada - vraj nemám soliť (ja teda solím najmenej z rodiny).. 😲 držím palce..
Dobre ranko krasky
uz sa tu citim ako votrelec, len vpadnem, nieco tu zahnojim, zaspamujem a prcham.. ALE vcera som bola v tom naozaj nevinne, lebo ma odstrihlo od netu.. uff, ked nemame net, tak ani telku, tak si viete predstavit krasny piatkovy vecer 😀 Ninka mi zaspala asi tri minuty po vypiti mlieka, co obvykle aj pol hodinu trva a tak sme si s mm dali vanu a zapli rozpravku 😵
Vikend je pred nami, my ideme dnes odniest auto do opravy, to "nove" co mame, este tak treba cosi doladit a potom ostaneme u nasich chvilku, nieco pomozeme, pokecame.. mama ma vcera nasrala, tak dnes nech ju Ninka trosku ponatahuje 😀
A hlavne som zvedava, lebo predminuly tyzden sme im malovali obyvacku a teraz uz maju aj podlahu polozenu, takze chcem vidiet.
@belissima85 @jennyna baby vdaka za pochvalu, teda aj ostatnym 😵 velmi sa z neho tesim, uz mi visi tu v obyvke
@efci ja od oktobra lehnim doma a nic nerobim, takze rozhodne nie som v kondicke. Ale clovek sa proste zmobilizuje, ked musi 😉 a chce. Nebolo to zrovna moje rozhodnutie z rozmaru a dlehj chvile, trepat sa takto napriec svetom v aute 😅 ale uz len Praha-Hlohovec nas dnes caka 😉
Ja zas nemam ani jeden darcek 🙄
@srnqqa tak pokukaj aspon na stranke www.nextdirectory.eu 🙂 To sa mozes pripravit co by si zobrala, este pred navstevou obchodu 😀
@maxara aj ja chvalim 😎
My sme s Patrickom sami doma az do zajtra poobedia, tak dnes pred jedenastou odchod na trening Baby basket, ma tam prist dedo Mraz 😎 Potom doma daky obed zbuchnut a idem piect...fuuha velmi sa chce momentalne, ale verim, ze ma v priebehu dna chyti peciaca nalada. Potvora moja mala, my sme mu totizto dali adventne kalendare na stenu tak vyssie, akoze umyselne, ze vzdy rano mu ich niekto poda... No a dnes behal za mnou asi stokrat dopostele, nedockavec 😉 , ako keby mu ich niekto iny mohol zjest... A to ja si driemem, iba ma preberie uz jeho tvar nacapena na mne, uz sme sa pomaly nosmi dotykali: Este nechces vsat??? Uz je 9:00. 😀 A to dakedy zvykol aj viecka ocne natahovat a vstavaj 😀 😝 😎
@efci no ano, ja tiez...sice uz spat ani nie, ale zato lezat 😀 Taka spava som bola len v 1.trimestr. teraz je to uz lenivost vypestovana...takze tento tyzden som nachodila tolko km, ako ani zdaleka za posledne mesiace. Malicky je zatial v poriadku, kopkaa aj teraz po ranajkach 😀 Clovek sa boji zrazu uplne vsetko 😅 aspon ja. Ale chodenie je zdrave aj pre tehotne, takze ideme zas do ulic, aby sme to tu vyuzili 😉
@efci Dikes, určite kuknem..
? ? ?
Baby, prosím, nájde sa tu nejaká, čo by mi vedela vysvetliť príspevok v denníku sme??
Bola som 6tt, keď som sa šla informovať o dobrovoľnom nemocenskom, ale vraj sa mi to neoplatí (tak som sa neprihlásila), lebo nestíham 270 dní, ale..
"Samostatné NP bude existovať iba do 31.1.2012. kto si chce priplatiť na materské po tomto dátume, sa musí prihlásiť aj na dobrovoľné dôchodkové a poist.v nezamestnanosti. jedinou výnimkou budú ženy, ktoré nezískajú 270 dní DNP pred 1.2.2012. Budú mať možnosť doplatiť si chýbajúce obdobie."
Vyzná sa niekto alebo má niekto známu na socke?? Dalo by sa ešte v decembri?
@efci no ja som chodila pred teh.na zumbu, ktorú som milovala a velmi mi chýba,dost som vdaka nej schudla , takýe až mi manželík a rodina postráži po porode bábo tak na tú hodinku zas budem zumbovat...a až mi to okolnosti okolo rodičovstva dovolia 😉 pretoýe viem že by som sa zas dostala do dobrej formy 🙂
@pimpilla mne tiez velmi dobre robilo cvicenie, drzala som sa v super forme... Takze tiez verim, ze sa to vrati a hned ako to bude mozne stojim vo fitku na pase 🙂 Ja si tiez vzdy tak spomeniem ako som uz v pondelok rano o desiatej vzdy bola vo fitku, ako mi tam bolo dobre...ale chut ja teraz nemam, lebo ja fakt nevladzem 😒
@mimabulka veru veru mna az hned tak pichne len skucim a to este nemam ziadnu taku zataz, len ak prudky pohyb, alebo ze sa idem na druhy bok prevalit, zatial je to moje prve tehu tak neviem presne no ci to tak ma byt abo so mnou je nejako horsie uvidim 🙂 a ta rychlo chodza ja ani pomalsie chodit neviem, ale musim sa krotit lebo strasne potom v boku ma picha :D a potom co krok to bolest v boku a ta kostrc ma chyta castejsie v noci a v sede v polosede
baby ked tu tak pisete o tej zumbe mne je tiez smutno mam zumbu strasne rada, minule som rozmyslala ci neexistuje aj zumba pre tehotne 🙂 ak nie mohi by ju vymyssliet nejake lahsie kroky 🙂
Ahojte krasky, tak uz sme doma, mm montuje konecne lekarnicku na stenu, co sme dostali 🙂
@srnqqa ja tu teda na tuto temu vacsinou len trepem a baby ma opravuju, ale ja som to pochopila tak, ze ked uz zistis ze si tehotna, tak uz nestihas 270 dni do porodu a tak ti nevznikne narok na tu matersku z toho, cize preto sa jej to neoplati platit, kedze je v 6tt (270:30=9mesiacov) . A ta druha info, tie baby co si to uz platia a do porodu im to vyda tych 270 dni, tak budu mat na to narok, aj ked to v januari, ci kedy planuju zrusit.
@urma tak to ste si urobili aspon pekny december 🙂 ked uz to nedopadlo nejako jednoduchsie.. 😅
@motylicek123 nie zumba nie je určená pre tehotné vačšinou spočíva v latino cvikoch a tie sú teeda presne rýchle a dynamické, takže to natriasanie nie je vhodné ani dokonca v prvom trimestri, to skor pilates alebo joga, ale to ma nebavilo 😉
@motylicek123 no tak hadam sa nam polepší lenže mna to boli v priebehu dna ked upratujem alebo dlhšie sedim no nejako už dobojujeme
Konecne domaaa 🙂
prisla som vas len pozdravit, mam oci vykukane tak sa mi nechce ani citat uz 😕
Len taka perlicka...kto sledoval toho nasho noveho snehuliaka, stavili sme sa cestou domov este aj v hornbachu v BA a predstavte si, ze ich tam maju 😅 a rozne velkosti. Draheho skoro porazilo, ze nebudeme mat original 😀 ale dobra sprava v nas prospech..kupili sme ho v BE o 20 E lacnejsie 😨 A to som odpadavala, ze aky drahy je. Asi nemam mocdobry cenovy prehlad.
@maxara @srnqqa ja teraz tuto novu zmenu DNP uz nesledujem, tak presne neviem, ako sa menia tie podmienky, ale z toho, co srnqqa pises, chapem to tak isto ako maxara. Ide o to, aby to nebolo retroaktivne pre tie, ktore by normalne do porodu stihli 270 dni platenia, ze prachy do luftu vyhodene, lebo si racia zmenit zakon. ale nemozu sa podla mna s nimi zviest v tom doplateni aj dalsi novi...napr ta, co zistila, ze je v 6 tt tehotenstva 😀

@mimabulka ahojky ja mam presme taky istý problem ako ty, zist s postele to je nieco hrozne pre mna som len v 23tt a uz takato bolest co bude o par tyzdnov nechcem si ani predstavit radsej, z postele stavam ako starenka ked som zohnuta alebo sa inak natocim hroza des, ale dufam,že raz to prejde 🙂